|
| Revista presei (partea II) | |
|
+94mishu_edm cristyadaX Andrey_tm srazvi andreiutzu George33 cstefan cristi ar Radu Tudor mtk riciu DAS 2011 dany90 stefan_br Rarau user dezactivat... redeme ldh80 Grigor mureseanu_976 060-EA078 Florin C buldozer2 Stratan-Tttggvv didinul bogdan srl Hurricane Vlad kristi kkk membru inactiv mardaryroby cont inactiv ionutz85 1nt3rp0l_106 TVlad Ciprian Vale iDorin manuela RomanianTrain cont dezactivat . bostanescu gigel Polpot AndiCFR traian cardinal halmarius orestte Laur Marius Scoop M.I.C.I. ravers75 Cobra Goanga alex03bv MariusM acdb DPS rizelgeorgel2004 rich1974 laur 133 ATM Balto cristi CFR lovekomotive Gabry Gabriel Vitosa ionutz72 Andrei Dr2005 Amiralul IonutChircu Nesebar Razvan cnusi Norbi COSTACHE MIHAIL tuborgtnp razvan - trenuri bostanesku gigel 040EC100 The Legend eu popovici IonutCFR2009 Nk11 AlexD Adrian78 nenuandrei Costin.H mihaiuc DUAL Luna 98 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cnusi
Numarul mesajelor : 80 Reputatie : 4849 Data de inscriere : 07/11/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 20:17 | |
| |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8368 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 20:56 | |
| - AndiCFR a scris:
- http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/vor-fi-reluate-cursele-de-tren-din-gara-giurgiu/sumar-articol/43121170/
Cea mai buna veste pe care am primit-o azi. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 22:07 | |
| Articolul e cu tentă politică, scrie că se vor relua trenurile pentru că se va face un pod nou lângă cel al Prieteniei şi se va repara podul de la Grădiştea. Astea sunt lucrări care se fac în ani, nu în zile. Mai există şi varianta ca mecanicii de la BC să nu aibă unde să îşi facă orele şi să se redeschidă circulaţia pentru câteva zile, după cum s-a făcut în 2010 cu Suceava - Cacica. _________________ :TTT:
|
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5732 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: hahaha Mier 18 Ian 2012, 22:24 | |
| Voi credeti ce spune un Pa pa gal je g o s de PDL-ist??? Iar cadeti in capcana josnica a politicului, pentru cersitul de voturi?? o sa vedeti: de maine IC-uri pe giurgiu-gradistea!!!!! O sa se faca podul pana in vara viitoare!!! Adio, gata, cruce!!!!! |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9708 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Joi 19 Ian 2012, 01:29 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- http://www.libertatea.ro/detalii/articol/solutie-inedita-indonezieni-sa-nu-mai-circule-trenuri-374663.html
Era si la noi pe vremuri "sarmaaaaaaa" _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Joi 19 Ian 2012, 02:51 | |
| Poate cu articolele alea le dau ideei romanilor despre cum se merge fara bilet si cu adevarat gratis. |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7013 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Joi 19 Ian 2012, 10:29 | |
| Sa zicem ca ar fi ceva sectii unde se circula cu 30-40, hai 50 km/h unde ai reusi sa ai o calatorie misto pe un vagon, nu, eventual pe unu compartiment care il urmeaza pe un etajat, sa n-ai curenti, bine....dar oricum la prima gara tot esti vazut, deci degeaba e ideea:)) sa nu mai zic ca pe rutele principale, chiar si regio nu ai nici o sansa decat sa ai niste maini de otel sa te poti tine de ceva.....deci degeaba.... |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9708 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Vin 20 Ian 2012, 23:51 | |
| Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” SA anulează 23 de trenuri, scopul acestui demers fiind „realizarea, pentru anul 2012, a unui buget de venituri şi cheltuieli echilibrat, prin eliminarea pierderilor operaţionale”. Retragerea trenurilor din circulaţie se face etapizat, pe toată durata lunii ianuarie. Acestea nu mai sunt, deja, incluse în Contractul de Servicii Publice. Cele 23 de trenuri sunt cele care asigurau transportul feroviar pe rutele: Bucureşti – Olteniţa, Ploieşti Vest – Slănic, Ploieşti Sud – Măneciu, Târgovişte N. - Fieni – Pietroşiţa, Ploieşti Vest - Târgovişte N, Băbeni – Alunu, Mărăşeşti – Panciu, Oraviţa – Anina, Oraviţa – Iam, Simeria – Hunedoara, Jebel – Liebling, Cărpiniş – Ionel, Dornişoara – Floreni, Crasna - Huşi, Dorneşti - Gura Putnei – Putna, Roşiori - Turnu Măgurele, Livezeni – Lupeni, Făurei – Tecuci, Timişoara – Radna, Gura Humorului – Dărmăneşti, Giurgiu – Grădiştea, Roşiori Nord – Alexandria, Strehaia – Motru.
http://www.republicanul.ro/index.php?act=show&id=articol&ids=17015&decom=1 _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8368 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Sam 21 Ian 2012, 00:58 | |
| Imi pare foarte rau ca inchide atatea linii. Dar macar unele sunt inchiriate la operatori privati.
Oravita - Anina era o linie cu un peisaj super. |
| | | ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5904 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Sam 21 Ian 2012, 13:47 | |
| http://www.adevarul.ro/moldova/actualitate/Intr-o-Republica-Moldova-Internet-Wi-Fi_0_631736941.html La ei se poate la noi nu ! |
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Sam 21 Ian 2012, 14:30 | |
| - ionutz85 a scris:
- http://www.adevarul.ro/moldova/actualitate/Intr-o-Republica-Moldova-Internet-Wi-Fi_0_631736941.html
La ei se poate la noi nu ! Sa-ti spun un partial secret : in R. Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia desi sunt mai in urma decat Romania trenurile si cail ferate sunt iubite de oameni. Lumea nu prea poate sa injure caile ferate cum este la noi in Romania. Deasemnea SA FII ANGAJAT LA EI LA CAILE FERATE ESTE O ONOARE, IN ROMANIA ESTE PARTIAIL RUSINOS. Este o situatie care tine de CONCURENTA, LIBERTATE, DEMOCRATIE, in Romania fata de acele tari se pot face si spune multe. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 22 Ian 2012, 10:12 | |
| http://www.feroviarul.ro/noutati-feroviare/sume-imense-disputate-de-baietii-destepti-ai-cailor-ferate.html |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5732 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 22 Ian 2012, 10:25 | |
|
Sa-ti spun un partial secret : in R. Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia desi sunt mai in urma decat Romania
Mai baiatule!!! Cum poti sa spui asa ceva???? Habar nu ai pe ce lume traiesti!!!! In Rusia trenurile circula cu 160km\h. Moscova este una din cele mai scumpe capitale din lume. Rromania este cea mai de C---T tara din cele de mai sus, si moldovenii sunt mai privilegiati decat noi ca sunt prieteni cu rusii si au o gramada de avantaje economice. Si pe deasupra stiu toti rusa si se duc la munca la ei. Romania are decat o sansa----DISPARITIA!!!!!!!!
|
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13809 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 22 Ian 2012, 12:22 | |
| @eu Corect romaneste este: "Romania are DOAR o sansa", nu "decat o sansa"
|
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6554 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 22 Ian 2012, 12:28 | |
| - eu a scris:
Sa-ti spun un partial secret : in R. Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia desi sunt mai in urma decat Romania
Mai baiatule!!! Cum poti sa spui asa ceva???? Habar nu ai pe ce lume traiesti!!!! In Rusia trenurile circula cu 160km\h. Moscova este una din cele mai scumpe capitale din lume. Rromania este cea mai de C---T tara din cele de mai sus, si moldovenii sunt mai privilegiati decat noi ca sunt prieteni cu rusii si au o gramada de avantaje economice. Si pe deasupra stiu toti rusa si se duc la munca la ei. Romania are decat o sansa----DISPARITIA!!!!!!!! Oare nu ai putina rusine cand faci asemenea afirmatii jignitoare fata de tara asta care si-asa sufera si este napastuita??? Macar putin respect fata de Eroii Patriei care s-au jertfit pentru ca tu, eu si noi toti sa fim liberi. Tu jignesti in asa hal afirmand ca trebuie sa DISPAREM?? Tu gandesti cand vorbesti??? Ai discernamant cand spui asa ceva??? Omule nu stiu daca tu traiesti in Romania, in schimb eu da. Si ca sa schimb soarta tarii mele, de 9 zile stau in strada la proteste!! Invelit doar de Drapelul Patriei mele care ma imbarbateaza si ma incalzeste. Dar daca tu esti in afara si NU VEZI si NU SIMTI ,,respiratia" Romaniei si nu simti durerea Romaniei, te sfatuiesc amical: ABTINE-TE de la jignirea Tarii pe care eu si ceilalti locuitori NU NE-AM PARASIT-O!!! Bine ar fi sa-ti ceri scuze pentru afirmatiile din postarea ta de mai sus!!! Sper sa nu revii in Romania NICIODATA, daca zici ce-ai zis si ti-e sila de Patria ta!!! Pe de alta parte, daca inca esti in Romania si ai facut aceste afirmatii, esti liber sa pleci afara din Romania!!! Du-te oriunde daca nu-ti convine si ti-e frica sa lupti, dar nu ne jigni, nu ne spurca si nu terfeli onoarea si cele trei culori ale Drapelului National Roman!!! Cu respect, Onofrei Sergiu-Gabriel!!! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) | |
| |
| | | | Revista presei (partea II) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |