|
| Revista presei (partea II) | |
|
+94mishu_edm cristyadaX Andrey_tm srazvi andreiutzu George33 cstefan cristi ar Radu Tudor mtk riciu DAS 2011 dany90 stefan_br Rarau user dezactivat... redeme ldh80 Grigor mureseanu_976 060-EA078 Florin C buldozer2 Stratan-Tttggvv didinul bogdan srl Hurricane Vlad kristi kkk membru inactiv mardaryroby cont inactiv ionutz85 1nt3rp0l_106 TVlad Ciprian Vale iDorin manuela RomanianTrain cont dezactivat . bostanescu gigel Polpot AndiCFR traian cardinal halmarius orestte Laur Marius Scoop M.I.C.I. ravers75 Cobra Goanga alex03bv MariusM acdb DPS rizelgeorgel2004 rich1974 laur 133 ATM Balto cristi CFR lovekomotive Gabry Gabriel Vitosa ionutz72 Andrei Dr2005 Amiralul IonutChircu Nesebar Razvan cnusi Norbi COSTACHE MIHAIL tuborgtnp razvan - trenuri bostanesku gigel 040EC100 The Legend eu popovici IonutCFR2009 Nk11 AlexD Adrian78 nenuandrei Costin.H mihaiuc DUAL Luna 98 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6231 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 16 Ian 2012, 23:37 | |
| Statul va scoate la mezat operatorul feroviar. Pentru atragerea unui investitor, compania se luptă cu firme similare din Polonia, Slovacia şi Bulgaria.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/statul-vrea-sa-vanda-cfr-marfa-ce-se-ofera-961645.html
|
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6378 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 10:17 | |
| Nu stiam ca PKP e al doilea mare operator feroviar din Europa, si ma indoiesc ca asa este... Interesanta e si diferenta dintre numarul total de vagoane si numarul de vagoane aflate in exploatare, sa inteleg ca restul zac pe undeva sau deja sunt de domeniul trecutului la rematuri. Eu unul sunt impotriva privatizarii CFR MARFA. Oricine va veni ii va lua activele si cu restul se va sterge in ... Sa nu mai visam la ideea ca numai privatizand ceva devine rentabil, si in patrimoniul statului cu o conducere competenta se poate prospera (nu e cazul in momentul de fata). Si nu trebuie uitat ca totusi CFR Marfa spre deosebire de Calatori a mai avut si ani cu +, ca a venit criza si s-a dus si ea la vale cum s-au dus multi altii asta e o alta discutie, dar compania chiar in conditiile de management actual are potential economic, pacat ca-i mai sapa groapa GFR-ul. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 10:50 | |
| CFR Marfa e viabil mai ales acuma dupa atatea restructurari singura greseala modul defectos in care s-a condus in ultimii 4 ani si inca personal cam stufos si numarul mare de active pasive depouri remize triaje care papa bani!!Oricum daca se va da pleasca si decapusata de cateva capuse va ajunge ca Petromul cu profituri frumusele!! |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7013 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 13:33 | |
| Petrom-ul e tot o manarie a statului, ca se cumpara tona de motorina cu 370 de Euro si litrul e undeva la 1.20 Euro, cat papa statul la tona de motorina? da, e clar ca e putin pentru ei dar totusi nu se satura? Auzi, vindem 3 tone pe zi si castigam si noi 2500 de euro, auzi, pai asta e fleac..... e o hotie domnule si statul... Si CFR Marfa nu vad eu sa se intremeze prea curand...oricum DB-ul din cate stiu e interesat de Marfa asa ca sa speram ca or fi vremuri mai bune. Andrei zicea ca momentan nu reusesc astia ca e criza, eu zic ca nu vor reusi la noi, la cum ne conduc cativa ghiorlani tara va spun eu ca nu prea o sa mai miste nimic pe aici... |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8368 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 15:47 | |
| http://www.ziare.com/economie/datorii/un-bilet-de-1-miliard-de-euro-cat-vor-mai-plati-romanii-cfr-ul-1145467
|
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 17:00 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- http://www.ziare.com/economie/datorii/un-bilet-de-1-miliard-de-euro-cat-vor-mai-plati-romanii-cfr-ul-1145467
Ar trebui pentru pomana asta sa ne lase si pe noi sa facem poze mai lejer cei din CFR care se trezeau sa urle la noi pana acum. |
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8368 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 18:05 | |
| Vedeti ce spuneti la gara :
http://www.cotidianul.ro/jandarmii-fac-filtre-in-gari-pentru-a-bloca-protestatarii-sa-vina-in-bucuresti-170031/
NU MI SE PARE NORMAL SA FIE ASA CEVA. TRAIM IN TARA DEMOCRATA SI PARTIAL LIBERA. |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 18:40 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Vedeti ce spuneti la gara :
http://www.cotidianul.ro/jandarmii-fac-filtre-in-gari-pentru-a-bloca-protestatarii-sa-vina-in-bucuresti-170031/
NU MI SE PARE NORMAL SA FIE ASA CEVA. TRAIM IN TARA DEMOCRATA SI PARTIAL LIBERA. Si la Piatra au avut sedinta astia de la sectia de politie de la gara astazi, azi erau destul de multisori azi politisti, cat m-am invartit prin gara un pic si m-am dus pana la tabela cu mersul vrand sa fac 2 poze cred ca am vazut 5 politisti diferiti misunand pe acolo incat am renuntat sa fac 3-4 poze. |
| | | mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6220 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 22:00 | |
| Daca toti cei ce vor sa mearga la Bucuresti la manifestatii isi procura bilet pentru calatorie, se schimba situatia. |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6554 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mar 17 Ian 2012, 23:38 | |
| Haideti sa va spun o treaba. Nimeni nu te intreaba de ,,sanatate" daca mergi pe cont propriu la demonstratia de la Bucuresti! Nu trebuie sa ,,bati tobele", hahaind in gura mare ( cum au obiceiul multi dintre noi!!) cum ,,Baaai! Merg la Bucuresti la miting!!!" Nu trebuie sa ne strangem in grupuri atragand atentia in acest fel. NU!!! Chiar daca ne cunoastem si mergem impreuna, pe toata durata deplasarii NU NE CUNOASTEM, NU NE STIM, NU NE-AM VAZUT NICIODATA. Singurul loc unde ne strangem ( stabilit de la plecarea de acasa!!!) va fi DOAR Piata Universitatii!!! Iar deplasarea pana acolo, facuta cat mai razlet, fara atragerea atentiei. Nu sunt la primul miting sau demonstratie de protest si am ,,oraesce" experienta. Si inca ceva prieteni. Nu va lasati intimidati de ,,vrajeala" cu fotografierea chipurilor demonstrantilor sau imortalizarea lor dupa filmarile repotajelor diferitelor televiziuni ca vor fi prelucrate de autoritatile competente si acelor persoane li se vor intocmi ,,PV"-uri de contravenienta, etc. In seara zilei de sambata, cand la Bucuresti era urgie, la Galati eram stransi un numar de cateva sute de insi. Printre noi,...jurnalisti. Eu fiind un tip care nu se lasa intimidat si caruia ii place sa riste, am riscat enorm dand un interviu RTV si Realitatea si specificand -ATENTIE- numele clar si complet!!! In acel interviu am spus ,,OFUL" si am facut referire in termeni nu tocmai dulci dar pastrand limitele bunului simt ( era un interviu televizat pana la urma) la actuala putere, guvernare dar mai ales asupra locului meu de munca criticand dur actualul patronat al Combinatului Siderurgic Galati! Cu aceasta ocazie, eram curios sa vad daca intr-adevar poti suferi RPERCURSIUNI daca ...,,vorbesti prea mult" sau ,,superi pe cine nu trebuie"!!! Ceea ce va pot spune este ca lucrez in continuare, nu m-a intrebat nimeni nimic si nu m-a chemat la birouri ,,sa dau cu subsemnatu' " sau ,,sa dau note explicative"!!! Nu am fost amendat de Jandarmerie si nici de Politie! Asa ca daca era sa fie adevarat, a doua zi eram chemat la Sectia-4 ( de care apartin in Galati) si mi s-ar fi pus in vedere acest lucru !!! Ori nu a fost asa!!! Asa ca cine doreste, sa nu se fereasca caci daca esti pasnic, si demonstrezi fara violenta si nu te ascunzi dar aduci tarie in ceea ce spui, nimeni nu are ce sa-ti faca!!!
|
| | | Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6231 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 00:44 | |
| 23 de rute din toată ţara sunt închise în aceste zile de CFR, pentru reducerea cheltuielilor, trei dintre aceste trasee fiind din Prahova. Sindicaliştii spun că, înainte de a decide închiderea, compania avea datoria să încerce măcar salvarea acestor trasee.
http://www.adevarul.ro/locale/plo...-CFR-desfiintate_0_629337125.html |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6051 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 10:25 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Cu aceasta ocazie, eram curios sa vad daca intr-adevar poti suferi RPERCURSIUNI daca ...,,vorbesti prea mult" sau ,,superi pe cine nu trebuie"!!! Ceea ce va pot spune este ca lucrez in continuare, nu m-a intrebat nimeni nimic si nu m-a chemat la birouri ,,sa dau cu subsemnatu' " sau ,,sa dau note explicative"!!! Nu am fost amendat de Jandarmerie si nici de Politie! Asa ca daca era sa fie adevarat, a doua zi eram chemat la Sectia-4 ( de care apartin in Galati) si mi s-ar fi pus in vedere acest lucru !!! Ori nu a fost asa!!! Asa ca cine doreste, sa nu se fereasca caci daca esti pasnic, si demonstrezi fara violenta si nu te ascunzi dar aduci tarie in ceea ce spui, nimeni nu are ce sa-ti faca!!!
Poate cei de la Pulitie nu vor sa scoata revolutionari pe banda Daca vor sa te identifice oricum dureaza ceva timp insa ce pot sa-ti spun eu pe acest enorm off-topic este ca sunt identificati doar cei care creeaza probleme mari si nu cei care dau interviuri... |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7657 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 11:18 | |
| |
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 18:11 | |
| http://www.libertatea.ro/detalii/articol/solutie-inedita-indonezieni-sa-nu-mai-circule-trenuri-374663.html |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8759 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 18 Ian 2012, 20:12 | |
| http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/vor-fi-reluate-cursele-de-tren-din-gara-giurgiu/sumar-articol/43121170/ |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) | |
| |
| | | | Revista presei (partea II) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |