|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+85rich1974 M.I.C.I. user dezactivat... alexmorph3us marius_m Vlad Scoop orestte Caravelle_Zg saint Marius Iulian billy752-istu andreikiki ATM 060DA1076 cnusi cristi CFR Razvan Tudor manuela dandel Dr2005 DAS 2011 Saruman Balto augustin_ciuraru alex03bv clauadrian24 dragutz_blue2010 Zoli bubu Silver get. marissa kristi kkk mtk puscasflaviu ionutz72 popovici Marius v43v63 COSTACHE MIHAIL petre112 Karl ovivi decward redeme nenuandrei halmarius 1nt3rp0l_106 Ryan Anderson iDorin tuborgtnp Costin.H Nk11 Adrian78 bostanesku gigel Luna eu Cobra IonutCFR2009 cardinal Vitosa ravers75 AlexD traian mihaiuc Jhonyla ionutz85 marius_catalin84 lovekomotive Alex Avram cont inactiv Ionutz cortexedge rizelgeorgel2004 calin941-2 Adisoft1991s iuli.hard razvan - trenuri bogdan srl DUAL George33 The Legend Nesebar AndiCFR 89 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 15:11 | |
| - manuela a scris:
- traian a scris:
- Chiar sunt curios daca nu vor scumpi si la regio cu ceva...c-asa-i in Romania, de la astia nu te poti astepta la nimic bun...Chiar am sa fac o comparatie de preturi inainte si dupa, de curiozitate.
Spre ex., +12% la acceleratul Cta-Iasi, va insemna la clasa II-a 68,4 (fatade cat e in prezent biletul, fara rezervare) x12% =68,4 +8,2=76,6 lei +3,3 lei rezervarea (daca nu se va mari si ea!) =80 de lei total un bilet! Cine o sa mai calatoreasca cu ei in conditiile astea? cu constanta -iasi o sa calatoreasca lumea dat fiind faptul ca e tren cu state vechi,nu asta e problema. ce-o s afaca ei cu ,,proaspatul,,satu mare-constanta care va circula gol-golut,sunt absolut convinsa de asta. Bai da esti chiar culmea cu trenu CT-SM ai ceva impotriva? care e problema de nu te potolesti odata sa tot aberezi aici , deja pe mine unu ma calci pe nervi , chiar nu te poti stapanii , ai un fix cu trenu asta , uite ca nu va circula gol daca vrei sa te convingi dute zilnic si urmarestel poate te potolesti odata cu aberatiile |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 15:18 | |
| - karpaty a scris:
- manuela a scris:
- traian a scris:
- Chiar sunt curios daca nu vor scumpi si la regio cu ceva...c-asa-i in Romania, de la astia nu te poti astepta la nimic bun...Chiar am sa fac o comparatie de preturi inainte si dupa, de curiozitate.
Spre ex., +12% la acceleratul Cta-Iasi, va insemna la clasa II-a 68,4 (fatade cat e in prezent biletul, fara rezervare) x12% =68,4 +8,2=76,6 lei +3,3 lei rezervarea (daca nu se va mari si ea!) =80 de lei total un bilet! Cine o sa mai calatoreasca cu ei in conditiile astea? cu constanta -iasi o sa calatoreasca lumea dat fiind faptul ca e tren cu state vechi,nu asta e problema. ce-o s afaca ei cu ,,proaspatul,,satu mare-constanta care va circula gol-golut,sunt absolut convinsa de asta. Bai da esti chiar culmea cu trenu CT-SM ai ceva impotriva? care e problema de nu te potolesti odata sa tot aberezi aici , deja pe mine unu ma calci pe nervi , chiar nu te poti stapanii , ai un fix cu trenu asta , uite ca nu va circula gol daca vrei sa te convingi dute zilnic si urmarestel poate te potolesti odata cu aberatiile te rog sa fii civilizat,imi exprim parerea si atat!nu te obliga nimeni sa citesti comenturile mele;mai sunt si altii de parerea mea. |
| | | dandel
Numarul mesajelor : 244 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5391 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: libera exprimare ! Mier 23 Noi 2011, 15:33 | |
| - manuela a scris:
- karpaty a scris:
- manuela a scris:
- traian a scris:
Spre ex., +12% la acceleratul Cta-Iasi, va insemna la clasa II-a 68,4 (fatade cat e in prezent biletul, fara rezervare) x12% =68,4 +8,2=76,6 lei +3,3 lei rezervarea (daca nu se va mari si ea!) =80 de lei total un bilet! Cine o sa mai calatoreasca cu ei in conditiile astea? cu constanta -iasi o sa calatoreasca lumea dat fiind faptul ca e tren cu state vechi,nu asta e problema. ce-o s afaca ei cu ,,proaspatul,,satu mare-constanta care va circula gol-golut,sunt absolut convinsa de asta. Bai da esti chiar culmea cu trenu CT-SM ai ceva impotriva? care e problema de nu te potolesti odata sa tot aberezi aici , deja pe mine unu ma calci pe nervi , chiar nu te poti stapanii , ai un fix cu trenu asta , uite ca nu va circula gol daca vrei sa te convingi dute zilnic si urmarestel poate te potolesti odata cu aberatiile te rog sa fii civilizat,imi exprim parerea si atat!nu te obliga nimeni sa citesti comenturile mele;mai sunt si altii de parerea mea. Fiecare dintre noi are dreptul la o opinie! O sa vedem cand acest tren o sa circule care va fi rata lui de succes. Sa privim introducerea acestui tren ca pe un lucru pozitiv. Referitor la dorinta de a exista un tren Timisoara -Constanta si in extrasezon, putem incerca cu o petitie la CFR si cred ca se va tine cont pe viitor. Eu am facut destule petitii la care am primit raspuns favorabil, cu privire la mersul trenurilor.
Ultima editare efectuata de catre dandel in Mier 23 Noi 2011, 15:39, editata de 1 ori |
| | | dandel
Numarul mesajelor : 244 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5391 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Comunicat CFR Mier 23 Noi 2011, 15:34 | |
| Noul Mers de Tren 2011-2012 23-11-2011 CFR Călători informează că, începând cu data de 11 decembrie 2011, va intra în vigoare Noul Mers de Tren 2011-2012, care va fi valabil până la data de 8 decembrie 2012. Din necesitatea alinierii transportului feroviar de călători la normele legislației europene în domeniu, actualele ranguri de trenuri de călători vor fi structurate, de la data de 11.12.2011, în funcţie de serviciile oferite, în trei noi categorii: Intercity (IC), InterRegio (IR)şiRegio (R). Pe rețeaua CFR, în noul plan de mers 2011/2012, vor circula cele trei categorii de trenuri, atât în trafic internațional (70 trenuri internaționale - 40 InterRegio, 4 Intercity și 26 Regio), cât și în trafic local (1336 de trenuri - 28 Intercity, 198 InterRegio şi 1110 Regio). Noutăţi în noul mers de tren:
reducerea duratelor de parcurs ale trenurilor de rang superior pe magistralele 200 Brașov – Curtici și 300 București – Oradea, în contextul finalizării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare de pe Valea Prahovei. De exemplu: acum, durata de parcurs a unui tren Rapid în relația București Nord – Brașov este de 3 ore și 45 minute, iar în 2012, aceasta se va reduce la 2 ore și 45 minute, la un tren InterRegio.
Se vor realiza noi legături directe cu trenuri InterRegio, între: București – Bistrița, București – Târgu Mureș, București – Sibiu, Craiova – Brașov, Brașov – Sibiu, București – Timișoara, Satu Mare – Constanța, Constanța – Brașov. -păstratrea tarifului la trenurile Intercity și Regio (fostele Intercity-uri şi Personale). - practicarea unui tarif intermediar pentru trenurile de tip InterRegio, între tariful celor două ranguri de tren Accelerat și Rapid (cu cca 22% mai puţin decât la R şi cu cca 12% mai mare decât cel de la Acc). -prin tariful de InterRegio aplicat, abonamentele emise la tren Rapid vor scădea cu o sumă între 40 lei/ab şi 140 lei/ab, iar cele de la tren Acc vor crește în medie cu 10 lei/ab. -aplicarea unui „Procent de fidelitate”, care va menţine un tarif convenabil la călătoria cu mai multe trenuri aparţinând CFR Călători, astfel: reduceri de 10% pentru două trenuri, 15% pentru trei trenuri, 20% pentru patru trenuri, procentele fiind aplicate la biletele întregi adult şi 50% reducere la copii. -utilizarea biletului ca bon fiscal. -aplicarea simultană a reducerii de anticipaţie şi a procentului de fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri. -aplicarea unei reduceri la biletele vândute prin sistemul online, pentru perioadele în care nu vor exista alte oferte la acest canal de distribuţie (5%).
Se vor menţine ofertele comerciale existente, prin care se acordă reduceri la transportul feroviar: · „Minigrup 2 – 5” este destinată celor călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10% şi 25 %. · „Cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end, cu reduceri între 25% şi 60%. · „Călătoria dus-întors” cu o reducere de 10%. · reducere între 5% şi 13%,la cumpărarea cu anticipație. · reducere între 15% şi 35%, la abonamentul 5, 10, 15 zile . · reducere de 50% la abonamentele lunare şi săptămânale. · reducere 50 % petru copii între 5 şi 10 ani şi grauit pentru copiii cu vârste de până la 5 ani. · reducere 50% pentru grupurile formate din cel puţin 20 copii sau elevi, inclusiv personal didactic, medico-sanitar, administrativ însoţitor (maxim o persoană la 10 copii). · reducere 25% la trarif la tren Regio pentru grupuri compuse din cel puţin 30 de persoane. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 15:48 | |
| E tarziu acum pentru trimiterea unei petitii. Deja s-au dat spre tiparire si cartile cu noul mers al trenurilor!
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mier 23 Noi 2011, 21:15, editata de 1 ori |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 16:06 | |
| - karpaty a scris:
- manuela a scris:
- traian a scris:
Spre ex., +12% la acceleratul Cta-Iasi, va insemna la clasa II-a 68,4 (fatade cat e in prezent biletul, fara rezervare) x12% =68,4 +8,2=76,6 lei +3,3 lei rezervarea (daca nu se va mari si ea!) =80 de lei total un bilet! Cine o sa mai calatoreasca cu ei in conditiile astea? cu constanta -iasi o sa calatoreasca lumea dat fiind faptul ca e tren cu state vechi,nu asta e problema. ce-o s afaca ei cu ,,proaspatul,,satu mare-constanta care va circula gol-golut,sunt absolut convinsa de asta. Bai da esti chiar culmea cu trenu CT-SM ai ceva impotriva? care e problema de nu te potolesti odata sa tot aberezi aici , deja pe mine unu ma calci pe nervi , chiar nu te poti stapanii , ai un fix cu trenu asta , uite ca nu va circula gol daca vrei sa te convingi dute zilnic si urmarestel poate te potolesti odata cu aberatiile am sa postez mai jos mesajul pe care mi l-ai trimis in privat : De la: karpaty Catre: manuela Postat in data de: Astazi la 3:26 pm Subiect: pa xxxxxxx.............................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nota admin: Mesajele private nu se fac publice pe internet! Forumul nu este alcatuit pentru incitarea la scandaluri, ci la discutii in mod cat mai pasnic! |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 20:57 | |
| Am redeschis topicul, ne cerem scuze pentru membri care au dorit sa posteze si nu au putut, dar din cauza unor neintelegeri care deja generase in scandal, am fost nevoiti sa inchidem topicul cateva ore!
Dorim sa precizam faptul ca forumul este unul liber si deschis pentru a ne impartasi dorintele si parerile personale fara a ne arata nemultumirea legata de acest aspect!
Fie ca suntem pasionati de trenuri intr-o mica sau mai mare masura, toti avem dreptul sa postam mesaje in acest forum, fara sa inervam pe ceilalti membri!
Cu stima, echipaforumtrenuri |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 21:31 | |
| Nu cred ca este cazul sa ne stricam bucuria unui nou mers la trenurilor, al unei noi grile de tarifare care ne va avantaja. Singura crestere de tarife este la accelerate - viitoare interregio, restul sunt scaderi daca vom stii cum sa luam bilete. Cred ca vor fii mai multi calatori cu trenul anul viitor. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 21:41 | |
| Daca intradevar va fi asa cum se spune ca daca schimbi mai multe trenuri ai reducere atunci va fi foarte bine asta inseamna ca daca mergi cu 3 regio va fi mai ieftin decat pana acum , de exemplu sa mergi din Bucuresti la Tg Mures cu Regio si schimbi in Brasov si M Ciuc inseamna sa circuli cu 3 trenuri si daca sunt si Regio tariful va fi mai mic decat acum unde pe aceasta ruta un bilet costa 44,70 iar daca mergi cu 3 trenuri va fi o reducere de 10% asta inseamna ca pe aceasta ruta cu Regio biletul va costa 40,23 , iar daca se ia biletul din timp se acorda inca o reducere de 13 % astfel biletul ar ajunge la 35,01 , un pret foarte bun chiar daca mergi cu 3 regio , pentru cine nu se grabeste e foarte convenabil de mers cu Regio chiar daca le schimbi . |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 21:48 | |
| sunt foarte curioasa ce garnituri vor avea noile trenuri timisoara nord-sibiu-brasov-predeal-busteni-sinaia-plioesti vest-buc.nord si brasov-predeal-busteni-sinaia-campina-ploiesti v si s -buzau-focsani-tecuci-barlad-iasi. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 22:06 | |
| - karpaty a scris:
- Daca intradevar va fi asa cum se spune ca daca schimbi mai multe trenuri ai reducere atunci va fi foarte bine asta inseamna ca daca mergi cu 3 regio va fi mai ieftin decat pana acum , de exemplu sa mergi din Bucuresti la Tg Mures cu Regio si schimbi in Brasov si M Ciuc inseamna sa circuli cu 3 trenuri si daca sunt si Regio tariful va fi mai mic decat acum unde pe aceasta ruta un bilet costa 44,70 iar daca mergi cu 3 trenuri va fi o reducere de 10% asta inseamna ca pe aceasta ruta cu Regio biletul va costa 40,23 , iar daca se ia biletul din timp se acorda inca o reducere de 13 % astfel biletul ar ajunge la 35,01 , un pret foarte bun chiar daca mergi cu 3 regio , pentru cine nu se grabeste e foarte convenabil de mers cu Regio chiar daca le schimbi .
La calatoria cu 3 trenuri regio reducerea de fidelitate este de 15 % plus 13 % anticipatie... 33 Lei biletul Bucuresti - Targu Mures. (11,7 Lei reducere de pret). |
| | | Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 22:25 | |
| Ionut , mai citeste odata articolul si vei vedea ca situatia e altfel , daca schimbi odata ai reducere de 5% rezulta ca mergi cu 2 trenuri ; daca schimbi de doua ori ai reducere 10% rezulta ca mergi cu 3 trenuri ; daca schimbi de 3 ori ai reducere de 15% rezulta ca mergi cu 4 trenuri . In cazul prezentat de mine se schimba de doua ori , adica se merge cu 3 trenuri , reducerea ar fi de 10% . |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 22:43 | |
| CE A SPUS CFR CALATORI : aplicarea unui „Procent de fidelitate”, care va menţine un tarif convenabil la călătoria cu mai multe trenuri aparţinând CFR Călători, astfel: reduceri de 10% pentru două trenuri, 15% pentru trei trenuri, 20% pentru patru trenuri, procentele fiind aplicate la biletele întregi adult şi 50% reducere la copii. - deci 2 trenuri adica o schimbare. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| | | | alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5714 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier 23 Noi 2011, 23:14 | |
| Stie cineva daca noul mers al trenurilor va aparea mai devreme pe site-ul infofer? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |