|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 26.08.12 20:27 | |
| Ieri trenul R9004 a plecat la timp, nemaiasteptant trenul R2082 care a intarziat cam 30-40 de minute, in mers insa scriind ca 9004 il asteapta in Craiova pe 2082, fiind tren de legatura.
Edit: Uite de ce prefer eu (doar) legaturi cu minim 40 minute - o ora interval intre ele. Cand merg la Bucuresti fie merg cu 2080 pana in Craiova fie cu 2082 dar dupaia iau Regiotransu. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 26.08.12 22:22 | |
| - Luna a scris:
- Ieri trenul R9004 a plecat la timp, nemaiasteptant trenul R2082 care a intarziat cam 30-40 de minute, in mers insa scriind ca 9004 il asteapta in Craiova pe 2082, fiind tren de legatura.
Edit: Uite de ce prefer eu (doar) legaturi cu minim 40 minute - o ora interval intre ele. Cand merg la Bucuresti fie merg cu 2080 pana in Craiova fie cu 2082 dar dupaia iau Regiotransu. de asta spun si eu pe topicul de Turnu Magurele de legaturile Regiotransului mie mi se par tampenii/utopii ca la un IR sa ai o legatura R la 3-15 minute |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 31.08.12 21:51 | |
| In seara asta IR1525 Buc pl 18.45 Rm Valcea sos 22.40 format doar dintr-un singur desiro a plecat full chiar mai mult decat full, atata lume inghesuita ca sardelele n-am mai vazut, era ceva de nedescris cata lume era in picioare ceva in genul autobuzelor bucurestene la ore de varf. In timp ce IR1784 Pitesti 17.15 Buc 18.54 cu ramura de la Pietrosita tren 1888 (deci 2 automotoare) daca avea 30-40 calatori. Chiar nu se poate suplimenta macar cu un automotor acest tren 1525? |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 31.08.12 21:53 | |
| eu stiam ca vinerea e full mereu si pleca cu 2 motoare din Buc.Nord, probabil ca nu mai au Desiro apte de drum. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 31.08.12 21:55 | |
| Sa fie suplimentat de unde? Tu nu vezi ca tot ce exista si lucreaza in palat trebuie exterminati ca pe soareci? Degeaba a venit Roseanu, personal cred ca e de pe alta planeta si nu stie nici macar 10% ce se intampla in CFR. Nu s-a intamplat absolut nimic de cand a venit director la CFR, nimic, zero, lipsa...CFR tot vaca de muls a ramas, tot mama dezordinei si tot debandada tolala e. Si culmea CFR inca mai are calatori. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 31.08.12 22:24 | |
| - paall a scris:
- eu stiam ca vinerea e full mereu si pleca cu 2 motoare din Buc.Nord, probabil ca nu mai au Desiro apte de drum.
In mersul actual 2011/2012 nu are cum cu 2 automotoare pentru ca 1523 si 1525 formate din cate un automotor se intorc a doua zi cu 1520 dar tot cu 1520 cupleaza si al treilea automotor intre Rm Valcea si Caracal este vorba de IR1722 Sibiu-Targu Jiu care din Caracal continua ca tren 1827. Acum am vazut si eu ca nu are cum sa-l suplimenteze. |
| | | KQQ
Numarul mesajelor : 391 Reputatie : 6053 Data de inscriere : 21/06/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 31.08.12 23:38 | |
| De ce trebuie zor-nevoie automotor pe rutele unde sunt multi calatori? Nu mai exista vagoane destule? Nu mai exista locomotive care sa le traga?
Nu e singurul caz in care trenuri cu multi pasageri sunt formate din unul sau doua automotoare iar confortul lasa serios de dorit
Nu cumva trenul de care ziceti avea in componenta vagoane de tip xx-47, xx-50 sau xx-57 iar acum, ca s-au retras, nu mai au ce baga in loc si pun automotoare? |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 01.09.12 0:25 | |
| - Marius 926 a scris:
- In seara asta IR1525 Buc pl 18.45 Rm Valcea sos 22.40 format doar dintr-un singur desiro a plecat full chiar mai mult decat full, atata lume inghesuita ca sardelele n-am mai vazut, era ceva de nedescris cata lume era in picioare ceva in genul autobuzelor bucurestene la ore de varf.
In timp ce IR1784 Pitesti 17.15 Buc 18.54 cu ramura de la Pietrosita tren 1888 (deci 2 automotoare) daca avea 30-40 calatori. Chiar nu se poate suplimenta macar cu un automotor acest tren 1525?
+
De ce trebuie zor-nevoie automotor pe rutele unde sunt multi calatori? Nu mai exista vagoane destule? Nu mai exista locomotive care sa le traga?
Nu e singurul caz in care trenuri cu multi pasageri sunt formate din unul sau doua automotoare iar confortul lasa serios de dorit
Nu cumva trenul de care ziceti avea in componenta vagoane de tip xx-47, xx-50 sau xx-57 iar acum, ca s-au retras, nu mai au ce baga in loc si pun automotoare?
tot timpul a fost cu automotor, sectia nu este electrificata peste tot. De ce nu mai pun un automotor? Din simplul motiv ca SUNT NUMAI BLATISTI am mai scris pe aici ca in vinerea Rusaliilor / 1 iunie / am mers cu el, am luat cu 10 minute inainte de plecare BILET DECI ERAU LOCURI iar cand am ajuns pe peron de abia m-am urcat in el. Toate locurile ocupate + cel putin 60 de persoane in plus in picioare, nu stiu cati erau dar era ca in 336/601 (autobuze ratb) Cand i-am reprosat NASULUI a ras la mine, iar unii calatori m-au amenintat ca poate nu mai cobor din tren O RUSINE acest tren. La Videle si la Rosiori au coborat foarte multi si de la Rosiori s-a stat pe scaunde. DESI am avut bilet nu am reusit sa imi gasesc locul/sa ma duc la locul meu. Le-am si zis blatistilor, de ce nu faceti frate BLATUL pe trenul de CLUJ ca are ,cred, vreo 8 vagoane, si va bateti joc de astia care platim biletele?? Dupa ce au coborat ......... (indivizii) unii calatori (femei) mi-au dat dreptate. p.s. m-am enervat din momentul in care cineva in fata mea a dat nasului 3-4 lei spaga. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 01.09.12 11:45 | |
| Parca traiti in alta tara si nu stiti cum se merge prin Romania , acum 2 zile m-am suit intr-un tren de unde nu era casa de bilete si cand vine nasu i zic ca vreau bilet la care el zice 6,80 , ok scot 10 lei i dau si zice , doar asa ai ? zic da , se pune jos langa mine si incepe sa scoata cate 1 leu pana la 7 imi da 7 lei si zice , ti-am oprit 3 lei , e bine ? si pleaca . La fel la o firma privata ma sui in tren si nasul ma intreaba daca decontez bileul ca altfel nu imi taia bilet si ne descurcam , i-am zis ca da vreau bilet , daca lasam cum zicea el nu mai primeam bilet si ieseam si mai ieftin dar nu am vrut , deci concluziile le trageti singuri si nu va mai mirati ca se merge cu nasul ca se poate si inca se va mai putea mult timp de acum . |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 01.09.12 11:50 | |
| - KQQ a scris:
- De ce trebuie zor-nevoie automotor pe rutele unde sunt multi calatori? Nu mai exista vagoane destule? Nu mai exista locomotive care sa le traga?
Nu cumva trenul de care ziceti avea in componenta vagoane de tip xx-47, xx-50 sau xx-57 iar acum, ca s-au retras, nu mai au ce baga in loc si pun automotoare? Daca trenul e plin nu inseamna ca sunt la fel de multi calatori cu bilet. CFR-ul pune material rulant in functie de numarul de bilete vandute, deci, daca ai 30 de platitori de bilet si 100 de blatisti, CFR-ul va considera suficient un Desiro, chiar daca, in realitate, calatorii stau ca sardelele. Iar daca ai un tren care circula pe linie electrificata, dar si pe linie neelectrificata, un Desiro e mai ok si pentru ca nu mai stai pana se schimba locomotiva. |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7105 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 01.09.12 14:47 | |
| - karpaty a scris:
- La fel la o firma privata ma sui in tren si nasul ma intreaba daca decontez bileul ca altfel nu imi taia bilet si ne descurcam
Problema asta am avut-o si eu la Regiotrans si eram 3 persoane, dar am preferat sa cumaparam bilet decat sa-i bagam lui bani in buzunar |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 09.09.12 1:03 | |
| Am fost la Curtea de Arges si Campulung , din Golesti ma sui in 9028 care avea 3 vagoane , 2 clasa 2 20-54 si 1 clasa 1 19-80 , bun , nu aveam bilet pentru ca , casa era inchisa , ma duc prin tren sa caut nasul si era in primul compartiment la 19-80 , :shock: 4 nasi , le zic ca vreau si eu un bilet pana la Bucuresti , se uita unu la altu , zice unu 100 km si au inceput sa se indemne care sa taie biletul la care unu din ei ma intreaba ai nevoie de bilet ? da acolo 5 lei si gata , i dau 5 lei si ma bag intr-un compartiment in 19-80 . De asta trenurile la CFR sunt pe pierdere si la privat sunt pe profit . 9028 Pitesti-Bucuresti are 19-80 iar IR 1765 are 19-57 in grupa de Botosani |
| | | Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5900 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! 09.09.12 11:58 | |
| Daca la intrebarea nasului "Ai nevoie de bilet?" noi am raspunde "Da, am nevoie!" va spun eu ca acel nas ne-ar taia imediat bilet si nu am mai plange ca CFR-ul e pe pierdere si bla bla bla... Mergeam acum vreo 3-4 ani cred(inainte sa vina Regiotransul) pe 909 Brinceni - Rosiori Nord. Vine nasul imediat si ii spun ca vreau un bilet redus pana la Rosiori, la care el imi zice "Sigur vrei sa-ti tai bilet? Nu mai bine dai 2 lei si nu ne mai complicam?" Eu i-am spus nu si nu. Dupa inca 2 incercari nu a avut incotro si mi-a taiat bilet. Acum nu vreau sa par eu exemplul cel mai bun de urmat (am calatorit si eu de vreo 2-3 ori cu "nasul"), dar daca toata lumea ar fi corecta si ferma pe pozitie, CFR-ul si toata tara ar merge mult mai bine si nu ar mai trebui sa ne uitam la Germania, Austria etc. cu invidie... Si apropo si la Regiotrans se merge cu nasul (intr-o proportie mult mai mica decat la CFR, dar se merge)! |
| | | Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6157 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 09.09.12 13:53 | |
| - karpaty a scris:
- ...De asta trenurile la CFR sunt pe pierdere si la privat sunt pe profit...
Nu prea inteleg, deci tu accepti sa nu-ti taie bilet nasul si tot tu te plangi ca, Calatori e pe pierdere? Imi pare rau sa-ti zic, dar esti un exemplu prost pt ceilalti de pe forum. Mai bine nu mai zii ca mergi cu nasul. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) 09.09.12 14:19 | |
| - Costin.H a scris:
- karpaty a scris:
- ...De asta trenurile la CFR sunt pe pierdere si la privat sunt pe profit...
Nu prea inteleg, deci tu accepti sa nu-ti taie bilet nasul si tot tu te plangi ca, Calatori e pe pierdere? Imi pare rau sa-ti zic, dar esti un exemplu prost pt ceilalti de pe forum. Mai bine nu mai zii ca mergi cu nasul. Nu am mers ca am vrut eu , am mers ca asa a zis nasul , ce vroiai sa ma cert cu ei ca erau 4 nasi sa imi taie bilet , plus ceilalti calatori care au mers cu 1 leu sau in alte cazuri pe gratis , cand a venit nasul intreba de bilete si 2 persoane au zis ca au abonament nasul a plecat dar ei au inceput sa rada ca nu au abonamente si merg asa zilnic , deci nu am mers ca am vrut eu , eu m-am dus la ei la compartiment sa cer bilet ei nu au vrut sa imi taie si au zis sa le dau 5 lei in cazurile astea eu nu stau sa ma cert cu nimeni ca nu taie bilete e problema lor eu mi-am facut datoria sa cer bilet ca m-am urcat dintr-o statie unde nu era vanzator de bilete la acea ora . Cat despre ceilalti calatori nu am chef sa mi pun in cap ca eu vreau bilet , am patit asa intr-un tren de s-au luat de mine dupa ce a trecut nasu , toti au cotizat cate 1 leu si eu am intins 10 lei sa imi dea bilet si nasu s-a uitat urat la mine si tot nu a taiat bilet pe toata distanta pe care am mers iar dupa ce a plecat nasu au inceput sa se ia de mine ca "ce ba tu ai nevoie de bilete , aici nus e merge tata cu bilet , nu vezi ca nasu vina sa i dai lui partea nu bilet" asta e educatia calatorilor si nua m chef sa ma cert cu nimeni sau sa ma zboare din tren . Deci eu am cerut normal bilet daca nu mi-a dat si a zis sa le dau mai putin asta e , nu sunt supracontrol sa le impun eu lor sa taie bilete . Datoria mea ca si calator este sa cer bilet imediat ce ma sui in tren de acolo de unde nu exista casa de bilete sau este inchisa nu sa pun la punct nasii sa taie bilete sau calatorii din tren sa plateasca bilete , asta e treaba altora care stau si dorm prin birouri . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |