Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeLun 17 Dec 2012, 21:03

Dr2005 a scris:
Întrebare de baraj: de ce e nevoie să se schimbe mersul anual? Adică... cel puţin la trenurile de navetă ar trebui lăsat orarul la fel, că programul navetiştilor nu se schimbă în fiecare decembrie.

Pentru ca de la noul mers sa circule din ce in ce mai putine trenuri, iar cele care raman in circulatie sa aiba trasee din ce in ce mai scurte.
Nu ma mira daca de la anul nu vor mai exista trenuri regio directe nici pe sectiile Bucuresti - Brasov sau Bucuresti - Buzau, acestea fiind limitate la Ploiesti!
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

Numarul mesajelor : 328
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti
Reputatie : 4921
Data de inscriere : 04/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 15:49

Pe 18.12 IR 1667 a fost plin peste 100 % si nu mai zic de multitudinea de bagaje transportate....chiar nu se mai pot introduce vagoane pentru bagaje macar pentru anumite trenuri?!
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 24/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 15:54

Nu mai exista acest tip de vagoane!
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 15:56

Stiam acest lucru dar nu cred ca e imposibil sa amenajeze cateva vagoane 50 % clasa 2 iar 50 % spatiu de bagaje...cum au achizitionat vagoane de numeroase tipuri pot face si asta.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 16:17

Hmmm.... si cine crezi ca isi duce bagajul de mana la acel vagon ? In special daca mai trebuie sa si plateasca?
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 16:27

CFR Calatori trebuie sa oblige calatorii ce au mai mult de 30 kg de exemplu...sau au bagaje destul de voluminoase sa le duca la vagonul de bagaje....sunt momente in care am impresia ca ma aflu in tren mixt...calatori si marfa....prea e exagerat in unele cazuri...Am ajuns la jumatatea vagonului in 30 minute,efectiv peste tot era plin de bagaje ...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMar 18 Dec 2012, 22:47

Daca ai obliga sa plateasca pentru bagaje mai mari de 30 kg, atunci ai vor pierde si pe acei calatori care inca mai aleg trenul. E adevarat ca printre calatori sunt multi tineri cu rucsace plus inca o geanta/sacosa dar vinerea si duminica cand se intorc stundeti e full de trailere de toate marimile abia ai loc sa te strecori printre bagaje in schimb un lucru bun este la Regio acolo nu e mare inghesuiala si bagajele au loc lejer fara sa mai deranjeze pe cineva.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 01:54

EuroNight a scris:
CFR Calatori trebuie sa oblige calatorii ce au mai mult de 30 kg de exemplu...sau au bagaje destul de voluminoase sa le duca la vagonul de bagaje....sunt momente in care am impresia ca ma aflu in tren mixt...calatori si marfa....prea e exagerat in unele cazuri...Am ajuns la jumatatea vagonului in 30 minute,efectiv peste tot era plin de bagaje ...
Pai este o reglemntare in sensul asta, si o gasesti scrisa in multe vagoane in special cele din seria 22-76/96,am vazut scris.Totusi ideea e buna in contextul in care ar putea sa fie vagoanele de cls 1 jumatate,jumatate cu posta/bagaj/bar bistro cul e pe dincolo...
Sus In jos
lifetec

Numarul mesajelor : 329
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4735
Data de inscriere : 01/11/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 02:01

[quote="EuroNight"]CFR Calatori trebuie sa oblige calatorii ce au mai mult de 30 kg de exemplu...sau au bagaje destul de voluminoase sa le duca la vagonul de bagaje....sunt momente in care am impresia ca ma aflu in tren mixt...calatori si marfa....prea e exagerat in unele cazuri...Am ajuns la jumatatea vagonului in 30 minute,efectiv peste tot era plin de bagaje ...[/quote

Vagoanele de bagaje au disparut din compunerea trenurilor cam demult . Nici atunci nu erau folosite de calatori si nici acum nu cred ca ar avea succes daca ar fi reintroduse. Si nici practic nu ar fi , gandestete ce timpi de stationare vor avea trenurile in statii, pana cobori ,pana te duci la vagon sa-ti iei bagajul. O solutie ar fi ca vagoanele sa fie prevazute cu asemenea spatii gen cum sunt cele de biciclete/schiuri etc
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 02:09

lifetec a scris:

Vagoanele de bagaje au disparut din compunerea trenurilor cam demult . Nici atunci nu erau folosite de calatori si nici acum nu cred ca ar avea succes daca ar fi reintroduse. Si nici practic nu ar fi , gandestete ce timpi de stationare vor avea trenurile in statii, pana cobori ,pana te duci la vagon sa-ti iei bagajul. O solutie ar fi ca vagoanele sa fie prevazute cu asemenea spatii gen cum sunt cele de biciclete/schiuri etc
Vagoanele respective pot fi echipate cu un mini salon unde sa poti merge sa iti ridici din tren in timp util bagajul...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 02:14

In vagoanele tip salon, cu scaunele sptate-n stpate, nu ca in autocar, mai pot fi folosite si spatiile dintre scaune, in fiecare astfel de spatiu fiind loc suficient pentru o geanta serioasa. Acum ca dai peste incuiati care prefera sa le tina pe culoar in loc sa le puna acolo e alta treaba...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 16/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 03:22

Bagaje multe se cărau în vagoane şi când toate trenurile de lung parcurs erau făcute cu vagoane 20-47/57. Dar comparaţi spaţiul de bagaje de la aceste vagoane vechi cu cel de la saloanele moderne, unde abia încape un ghiozdan de şcoală...

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 03:44

Da dar 21-76/86 au la capatul vagonului un spatiu de depozitare a bagelor mai voluminoase,pe cand 20-83 e inghesuit si nu are asa ceva.Intr-adevar este spatiu intre scaunele puse spate in spate , la modelul cu scaune lungi netesite,dar acolo nu intra valizele alea gen troller,mai inalte.
Oricum un mare minus la CFR ca au bagat 20-83 pe zona de sud a tarii unde la orice vagon in capat,acele becuri gen spot,au disparut cu desavarsire,iar acum au aparut anumite improvizatii cu becuri cum erau in vagoanele DWA 19-80.Vorba lui murii mai bine puneau 21-87,ca nu aveau ce fura din el,si aveai mai mult spatiu,si pentru un parcurs de 3~5 h pe zi erau IDEALE!
Ce e iar - e faptul ca modernizarile la 20-83 s-au facut din cele mai rapandule vagoane 20-50, cumparate probabil sub pret de fier vechi,unde tabla era ruginita si s-a bagat chit in ele de 3 degete(in loc sa se schimbe foaia de tabla in zona respectiva,iar acum la nici un an de exploatare,au inceput sa apara crapaturile de la chitul umflat in zona respectiva ,vagonul e ruginit,chiar daca aspectul vopselei e foarte bun,pentru ca nu are nici un an jumamtate in unele cazuri.
Platforma AVA sta mult mai bine la carcasa ,datorita acelui strat care se da peste si impiedica ruginirea caroseriei,astfel ca avem 21-90 cu ani grei in carca , care se decoloreaza,dar nici urma de rugina pe caroserie.Eu unul prefer 21-87 pe zonele alea de "ciordales" mult mai mult decat 20-83,si si la confort eu am fost mult mai multumit de 20/21-87,fata de 20-83.Am sa pun niste poze din 20-83-037 sa vedeti starea scaunelor,care zici ca au fost raschetate efectiv cu razatoarea de legume,dar o sa-mi sara murii in cap ca el e mare fan ^^
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeMier 19 Dec 2012, 10:06

Depinde cum asezi geamantanele alea mari. La Desiro, cel putin, mie imi incapea rucsacul vertical (nu stiu cati litri are, dar e voinic). Dar da, sint si id***ti care tin sa foloseasca spatiul in cel mai prost mod posibil.

La vagoanele de pe RailJet am vazut ca sunt spatii pentru bagajele voluminoase la mijlocul vagonului, unul pe fiecare parte a culoarului. Dar, in general, se uita astia de la noi la ce e afara ca sa ia partile bune?
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

Numarul mesajelor : 562
Varsta : 37
Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București
Reputatie : 6410
Data de inscriere : 06/12/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitimeJoi 20 Dec 2012, 09:05

Foarte aiurea site-ul CFR dupa modificarile din mersul trenurilor. Nu mai poti sa dai click pe nimic.. Am descoperit ca o varianta mult mai buna este urmatorul site: http://www.mersultrenurilor.ro/
Sus In jos
http://www.romanianchart.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 58 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 58 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 62 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: