Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeMier 01 Aug 2012, 03:38

Am prins si eu grup de tinerii din Bucuresti pe R 3001 care de la PL.Vest la Busteni numai muzica la telefon au ascultat, peste 70% manele ( si nu erau tigani ) dar cel putin erau unele mai noi si mai bune, desi in vagon erau cam 50% calatori pe nimeni nu i-a deranjat volumul si muzica, erau 2 calatori care dormeau si nu pareau deranjati de muzica, de la Sinaia la Busteni am dat drumul si eu la telefonul meu si nu s-a vaitat nimeni, acum depinde si de ce oameni prinzi in vagon si depinde mult si muzica, tot pe R 3001 intr-o zi de sambata foarte aglomerat trenu niste copii de 4-5 ani cu parinti lor tot de la Bucuresti pentru V.Prahovei au ascultat tot drumul Vara nu Dorm a lui Conect-r efectiv am invatat melodia fara sa vreau pe derost.

Pe R 3024 duminica toata lumea asculta muzica, pentru ca peste 80% din calatori is tinerii care se intorc de la munte, alti canta la chitara, nimeni nu pare deranjat de muzica atata timp cat e una cu bun simt, ca daca bai Cheia de Sub Pres unora nu o sa le convina.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeMier 01 Aug 2012, 03:49

AlexD a scris:
Faceti treaba asta cu telefoanele si in strainatate sa vedem daca are vreunul tupeu...

Da am prins destule cazuri in strainatate cu muzica pe telefon si nu a murit nimeni , ba mai mult cand mergeam din Copenhaga la Paris intrun tren de noapte CNL a venit unu la mine in compartiment ca mai erau 2 scaune libere si ce sa crezi desface o punga in care avea mancare gatita cu ceapa si usturoi cartofi parjiti si carne ce avea el acolo , sa nu va spun cum mirosea nu doar in compartiment unde ziceai ca e bucatarie ci in tot vagonul , si crezi ca a zis cineva ceva ? eu eram roman restul 3 persoane erau danezi , ala care a venit sa manance acolo nu stiu ce era .....................

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeMier 01 Aug 2012, 05:20

paall a scris:
Am prins si eu grup de tinerii din Bucuresti pe R 3001 care de la PL.Vest la Busteni numai muzica la telefon au ascultat, peste 70% manele ( si nu erau tigani ) dar cel putin erau unele mai noi si mai bune, desi in vagon erau cam 50% calatori pe nimeni nu i-a deranjat volumul si muzica, erau 2 calatori care dormeau si nu pareau deranjati de muzica, de la Sinaia la Busteni am dat drumul si eu la telefonul meu si nu s-a vaitat nimeni, acum depinde si de ce oameni prinzi in vagon si depinde mult si muzica, tot pe R 3001 intr-o zi de sambata foarte aglomerat trenu niste copii de 4-5 ani cu parinti lor tot de la Bucuresti pentru V.Prahovei au ascultat tot drumul Vara nu Dorm a lui Conect-r efectiv am invatat melodia fara sa vreau pe derost.

Pe R 3024 duminica toata lumea asculta muzica, pentru ca peste 80% din calatori is tinerii care se intorc de la munte, alti canta la chitara, nimeni nu pare deranjat de muzica atata timp cat e una cu bun simt, ca daca bai Cheia de Sub Pres unora nu o sa le convina.

Din cate am inteles oamenii din zona aia sunt mai toleranti cand vine vorba de situatii de genu asta. Nu, nu spun si eu ca bucurestenii sunt mitici dar cam asta mi-au povestit mai tot prietenii cu flotant de Bucuresti si asta am observat si eu. Dar mi se pare deranjanta chestia. E drept ca ca manelele sunt neplacute. Dar si Dunarea albastra sa puna unu' in vagon tot mi s-ar parea nasol. Te pun sa asculti muzica mea? Nu. Atunci lasa-ma sa nu ascult muzica din telefonul sau din laptopul tau. Smile
Sus In jos
nokia2010

Numarul mesajelor : 369
Varsta : 41
Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România
Reputatie : 5543
Data de inscriere : 27/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeMier 01 Aug 2012, 15:25

Am mers cu trenul până la Câmpina (duminică) şi azi (de la Câmpina la Bucureşti). Am avut parte de exeprienţe neplăcute, desigur.
La ducere am mers cu un vagon 20-49-200. Mă gândeam eu că ar fi normal ca la vehiculele care au climatizare să existe totuşi geamuri care se deschid şi care să fie folosite când se strică climatizarea... şi ca să vezi, la vagon era stircată climatizarea; până la urmă a deschis controlorul geamurile alea care se crapă. Trenul era I.R. 1623.

La întoarcere am venit cu I.R. 1746. Nu am mai nimerit la un 20-49-200, ci la un 84-? (din ăla pt. scaune cu rotile, care nu înţeleg cum pot fi băgate în vagon, din moment ce uşa aia e aşa de sus). Nu am nimerit nici la compartiment. Dacă la ducere mi-am dorit să se deschidă geamurile, la întoarcere îmi doream să le pot închide. Nu de alta, dar în salon era curent. La Ploeişti m-a ajutat un băiat care s-a urcat acolo să încerc să-l închid, dar al naibii dacă vroia să stea închis. Plus, că în vagon erau 2 "hipsteri" (străini) cu gagicile lor (tot străineize)... iar tipii stăteau la busutul gol (mi se pare dovadă de nesimţire să faci asta altundeva în afară de plajă sau sală de sport ori spectacol sau când nu merge a.c.-ul). Mai şi mâncau cârnăcori? şi beau sosul din conservă. Până la urmă m-am refugiat într-un compartiment gol unde stătuse o C.F.R.-istă înăuntru... dar nici măcar acolo nu puteai închide geamul.
Mă cosoloam cu gândul că măcar voi ajunge la timp. Trenul nu a avut întârziere (cică la Braşov a avut ceva). La Câmpina a sosit chiar cu 2-5 minute mai devreme!!! Până la Buftea a mers cu viteză şi nu ştiu dacă a avut întârziere, dar la Buftea am stat 12-15 min. să aşteptăm alte 2 trenuri. Ştiu că se lucrează la macazele de la Gara de Nord, dar între Buftea şi Bucureşti Nord ce se întâmplă? La Chitila ne aştepta un alt tren să trecem.

Deci, per ansamblu servicile C.F.R. sunt de căcat faţă de anii '80-'90!!!

Ultima editare efectuata de catre nokia2010 in Mier 01 Aug 2012, 15:30, editata de 2 ori
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6157
Data de inscriere : 14/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 00:06

paall a scris:

pot doar spera ca intr-un viitor cat mai apropiat sa nu mai fiu obligat sa circul cu trenul din cauza unor oameni ca voi!
nesimitirea in trenuri e la maxim!!! indiferent de rangul trenului! si de clasa!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 03:55

Esti liber sa alegi, dar mai citeste odata mesajul...
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 13:23

KQQ a scris:
Tot legat de sezoniere. Va mai aduceti aminte ca am facut o petitie in ideea reintroducerii perechii de rapide Cluj-Mangalia in ideea ca acei turisti care vor sa plece de pe litoral inainte de a trebui sa elibereze camerele de hotel sa o poata face? Mai tineti minte ca raspunsul celor de la CFR a fost ca se are in vedere reintroducerea lor dupa lucrarile de modernizare? Ei bine, ce au facut?

1. Nu au reintrodus trenurile respective

2. Au anuntat un tren care nu exista (acel IR 1934)
3. Au "ajustat" perechea de trenuri IR 1631, IR 1632 astel incat acestea ajung la Mangalia.

Deci, problema turistilor care sunt nevoiti sa stea la soare in intervalul de timp 12-16 nu e rezolvata
Sunt perfect de acord cu tine, dar cum facem? "le inghesuim" sa soseasca la Mangalia pana in orele 10-11 hai 12 cel tarziu apoi expeditia lor sa aibe loc din 30 in 30 min incepand cu orele 11-12? Vorbesc de astea de lung parcurs nu doar pana la Buc. Voi prezenta in curand un grafic standard conceput personal despre cum sa arate relativ (plus/minus cateva minute de la an la an) orele de sosire/plecare in/din Mangalia.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 16:24

nokia2010 a scris:
Dacă la ducere mi-am dorit să se deschidă geamurile, la întoarcere îmi doream să le pot închide. Nu de alta, dar în salon era curent. La Ploeişti m-a ajutat un băiat care s-a urcat acolo să încerc să-l închid, dar al naibii dacă vroia să stea închis. Plus, că în vagon erau 2 "hipsteri" (străini) cu gagicile lor (tot străineize)... iar tipii stăteau la busutul gol (mi se pare dovadă de nesimţire să faci asta altundeva în afară de plajă sau sală de sport ori spectacol sau când nu merge a.c.-ul). Mai şi mâncau cârnăcori? şi beau sosul din conservă. Până la urmă m-am refugiat într-un compartiment gol unde stătuse o C.F.R.-istă înăuntru... dar nici măcar acolo nu puteai închide geamul.
Eu nu consider nimic negativ ca vara la vagoanele fara aer conditionat functional, cand nu ploua sa nu se poata inchide geamurile. Ar trebui toate blocate cu cheie pe deschis si obligatoriu sa ramana asa, nu babe care sa zica ,,inchide geamu ca e curent" de iti vine sa le arunci din tren, se face caldura in tren de nu mai poti. M-am saturat pana peste cap de vara si caldura, dar si de oameni ce nu vor/nu sunt de acord sa se ia masuri anti-caldura.
Sus In jos
nokia2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 16:39

La 100 la oră nu cred că e indicat să stai cu geamul larg deschis. Mad Dacă îl închideam eu, rămânea oricum deschis cel de la "hipsteri".
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 16:50

De ce nu e indicat sa stai la viteze de 100 km/ora sau mai mari cu geamu deschis ? Nu ma prind. Am stat de mai multe ori si la 120 cu geamu deschis/capu pe geam ori la geam si nu am vazut vreo problema.
Sus In jos
andreiutzu

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5117
Data de inscriere : 05/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 18:26

jeg...nesimtire...si intarzieri la nesimtire din partea celor de la cfr. de asta am avut parte in drumul de la mare pana acasa. la ducere o itarziere de aproape 4h cu 1822 iar la intoarcere 95min cu 12901! rusine si sper ca tot ce tine de cfr sa ajunga pe vapor in portul constanta cu destinatia tucia sau alta tara ce topeste fier vechi din romanica!
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6157
Data de inscriere : 14/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 02 Aug 2012, 23:59

Luna a scris:
De ce nu e indicat sa stai la viteze de 100 km/ora sau mai mari cu geamu deschis ? Nu ma prind. Am stat de mai multe ori si la 120 cu geamu deschis/capu pe geam ori la geam si nu am vazut vreo problema.

ca fapt divers...eu stand cu capul pe geam pe M800 acu vreo 3 ani m-am ales cu o bucata de metal in ochi (una ffff mica....milimetrica)...medicul mi-a scos-o din ochi cu polizorul (era pozitionata pe iris). S-a intamplat exact in momentul cand locomotiva a scos aerul de la compresor...eu eram pe la al 5-6lea vagon.
Sus In jos
nokia2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 03 Aug 2012, 01:33

Luna a scris:

Unii sunt mai sensibili la curent. Şi în plus, poate să-ţi zboare ceva în moacă. Nu am zis că trebuie să mergi cu toate geamurile închise. La salon e nasol că se face curent. La compartimentate poţi să închizi uşa şi să cobori geamul mai puţin sau mai mult (depinde de cât vrei). Eu nu aş merge cu el închis, dar nici coborât la maximum.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 03 Aug 2012, 03:22

Cand o sa priceapa odata si odata tot romanu ca nu face nici un rau curentu de aer ? Iar cu zburatu in ochi, nasol mai bine te uiti doar in sens invers celui de mers cand scoti capu pe geam la viteze mari.
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 03 Aug 2012, 03:23

Luna a scris:
Cand o sa priceapa odata si odata tot romanu ca nu face nici un rau curentu de aer ? Iar cu zburatu in ochi, nasol mai bine te uiti doar in sens invers celui de mers cand scoti capu pe geam la viteze mari.
Sau cel mai bine ai o pereche de ochelari de soare pentru protecție! Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 47 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 47 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: