Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 12:01 am

Ce curent? Consumul e infim.
Plus ca vagoanele sunt dotate cu acumulatori.
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5121
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 10:57 am

si acumulatorii aia cine ii incarca?sau ai descoperit perpetuum mobile
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5391
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 11:07 am

andrey_tm a scris:
Pai eu asa am prins. De exemplu duminica trecuta am facut o plimbare pe ruta Timisoara-Arad cu un personal ce avea plecarea din Timisoara la ora 1 dupa-amiaza. Trenul circula cu luminile aprinse. Asa am prins pe mai multe trenuri.
Il consider ca minus ca se consuma degeaba curentul.

L.E. Acum mi-am dat seama ca acest aspect trebuia precizat la Lucruri neobisnuite. Imi pare rau pentru greseala facuta!

Acela e P 3115...eu circul cu el foarte des.3-4 ori pe saptamana...tot pana la Arad si niciodata nu l-am prins cu luminile aprinse...nici macar odata.
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 11:58 am

bostanesku gigel a scris:
si acumulatorii aia cine ii incarca?sau ai descoperit perpetuum mobile
Si cat crezi tu ca e consumul daca iluminatul e pe 24V? E infim pe langa alimentarea vagonului de 1500 V/50 Hz.
Dar asa e romanul, daca nu e iluminat, nu e bine. Daca e iluminat iar nu e bine...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 2:44 pm

Astazi am cautat pe net curse cu autocarul pe relatia Bucuresti-Cluj si am gasit cateva firme ce opereaza pe acest traseu si cand ma uit la pret ce sa vad :shock: cel mai ieftin bilet (cea mai ieftina firma) este de 40 de lei urmat de un alt bilet (alta firma) cu 50 de lei pe sens iar daca ne uitam la CFR constatam ca un bilet la Accelerat costa 72 de lei la clasa 2 sa nu mai zic de cuseta sau de IC unde un bilet este 106 lei , si in cazul asta cum sa mai aibe calatori la aceste preturi extrem de mari . Cu autocarul ma duc si ma intorc cu 80 de lei la tren dau 72 doar pe un drum deci clar ca oricine ar alege autocarul plus ca face doar 8 ore fata de tren care face 9 ore jumate . Foarte rau a ajuns CFR , daca o tine tot asa sigur va da faliment cat de curand .

Tot cu autocar pe relatia Bucuresti-Sibiu un bilet costa 30 de lei iar cu trenul Accelerat 59 sau cu Rapidul 79 , cine mai merge cu trenul in cazul asta ? cand biletul la Accelerat e cat costa cu autocarul dus-intors ? Evil or Very Mad

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5121
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 2:58 pm

politica de preturi la cfr este catastrofala.Ei vor sa reduca pierderile prin scumpirea biletelor ,ESTE O ABERATIE.Pana nu se elimina nasii spagari si nu avem o infrastructura compatibila pt viteze mari,calatorii vor alege transportul auto.Acum vor sa aduca manageri straini cu salarii astronomice,ce sa faca aia?ala e unu singur impotriva la zeci de mii de hoti
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 3:21 pm

Am fost saptamana asta cu trenu Personal 8016 Fetesti-Bucuresti , a venit supracontrolul a controlot tot trenu si dupa cateva statii a coborat , dupa ce a plecat trenu din statie sa nu va spun ce era la gura controlorilor si la alti calatori fara bilet , deci concluzia e ca romanul nu se dezvata de acest obicei , controlorii sunt foarte corupti nu vor sa se lase de acest sport , daca i-ar fi dat afara ar fi spus ca , compania CFR are ceva cu ei dar ei nu vad ca din cauza lor aceasta companie a ajuns cum a ajuns ca au furat pana nu au mai putut si in continuare fura cat pot . Aceste persoane nu au ce cauta in CFR ar trebuii sa fie jandarmi si control civil in toate trenurile sa vedem atunci daca mai fura , dar atunci ar fi prea multi angajati si iara nu e bine ca trebuie platiti etc . Evil or Very Mad E greu in Romania sa faci ordine , acest sport "spaga" nu va disparea prea curand , asa e lumea invatata , trebuie schimbate generetii care sa fie si educate corespunzator nu asa cum se educa copii in ziua de azi . Toate se leaga , educatia lipsa duce la anumite lipsuri si ne miram ca dece se comporta Romanii cum se comporta , pentru ca asa au fost educati de mici ............... Evil or Very Mad

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 3:39 pm

Parerea mea este ca printre lucrurile cele mai negative, chiar cel mai negativ la CFR este pretul, mult prea scumpe au ajuns calatoriile pe calea ferata. Pe multe rute chiar si la personal, sa nu mai zic de trenurile de rang superior.
Sus In jos
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5059
Data de inscriere : 14/07/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 5:15 pm

Luna a scris:
Parerea mea este ca printre lucrurile cele mai negative, chiar cel mai negativ la CFR este pretul, mult prea scumpe au ajuns calatoriile pe calea ferata. Pe multe rute chiar si la personal, sa nu mai zic de trenurile de rang superior.
Nu e numai parerea ta, e parerea tuturor in privinta asta. 18% inseamna mult, iar la distante mari si trenuri de rang superior inseamna enorm. Prin şcumpirea asta se incurajeaza blatismul la scara mare. Nu va mai intrebati de ce romanul nostru prefera sa mearga cu nasul si nu mai condamnati atat. Salarii si pensii taiate, preturi din ce in ce mai mari. Am ajuns ca pana si personalul sa devina un lux pt majoritatea romanilor. Am fost recent la Urziceni si am mers pe blat, recunosc. 71 km-10,6 lei biletul, 5 lei la supracontrol sau 3 lei la "nas" daca n-are supracontrol. E trist, stiu, dar asta e situatia, prin preturile astea enorme, repet, suntem incurajati sa alegem doua variante: fie mergem cu trenul, dar pe blat, ceea ce inseamna pierdere pt CFR, fie mergem cu microbuze si autobuze ce ofera conditii superioare fata de CFR si preturi cu mult mai mici, ceea ce inseamna profit pt rutieri si pierdere pt CFR. Oricum ar fi, CFR tot in pierdere iese Sad
Sus In jos
http://www.railnet.ro
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 6:07 pm

Asa e, si mai e si o a treia varianta aleasa de unii: calatoresc doar daca e strict necesar, nu mai isi viziteaza (asa des) rudele din alte orase, nu mai fac week-enduri la munte/mare (sau nu asa multe), studentii si muncitorii in alte orase nu mai vin asa des pe acasa, etc. Dupa mine mai mult aveau de castigat initial doar la imagine, dar apoi si la venituri daca faceau reducere 18 % in loc de scumpire, si anterior preturile erau destul de mari. Sincer eu si aproape toate persoanele pe care le cunosc si calatoresc frecvent preferau sa ramana pretu vechi si eventual chiar reducere si in schimb sa calatoreasca doar cu vagoane TE nemodernizate sau 21-47, decat sa calatoreasca atat de scump cu 26-16, 20-49 sau alte serii mai noi.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 6:20 pm

Din politica CFR preturile mai mari nu se datoreaza asa de mult materialului rulant nou .. Au spus clar Smile se scumpeste datorita preturilor energiei.Stai linistit ca exista trenuri P care circula cu 21-47 si TE vechi si cu preturile astea.Iar materialul rulant este pe banii statului modernizat,adica se amortizeaza in timp investitia.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 6:31 pm

Stiu ca exista personale ce inca folosesc vagoane vechi, insa eu ziceam ca as fi preferat si tara intreaga sa o strabat cu un astfel de vagon (la tren de rang superior), decat sa platesc asa de multi bani. Chiar si in acele vagoane conditiile sunt mai bune ca in mijloacele de transport auto din punctul meu de vedere, si numa prin existenta wc-urilor asa cum sunt. Si la fel si multi altii. Nici macar intarzierile sau timpi mai mari de parcus nu m-ar fi deranjat asa rau ca preturile mari, atata timp cat merg cu tren direct/am legaturi bune.
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5380
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 11:09 pm

Poate odata cu noile ranguri sa avem preturi ceva mai decente pt trenurile de rang superior.
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5274
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 12, 2011 10:18 am

pai cred ca asta e si strategia lor. maresc tarifele, aia platesc doar jumatate si ei isi iau banii de la stat.
nu uita sa spui ca si angajatii cfr care se plimba nemeritat cu trenul. nu am loc de ei in accelerat.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 12, 2011 11:37 am

Pe unele rute nici elevi sau studenti, pentru ca si la jumate pretu a ajuns sa fie egal sau mai mare decat pe transportul auto cu maxi-taxi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 5 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: