|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24320 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 02 Sept 2011, 14:49 | |
| La ce trenuri te referi ca nu afiseaza daca are in compunere vagon restaurant/bar? Exemplu http://www.infofer.ro/R3.asp?cboDeLa=10017&cboPinaLa=32015&cboVia=0&cboData=9%2F2%2F2011&PleStart=00%3A00&PleEnd=23%3A59&SosStart=00%3A00&SosEnd=23%3A59&cboSort=2&txtTrnImpSos=&txtTrnImpPle=&cboNrMaxConex=0&cboAbatere=150&txtNrInreg=10&Submit=Cautare&lng=1 La amandoua grupe de Tg Mures/Deva de la IC531 se specifica ca are vagon restaurant/bar |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 02 Sept 2011, 15:03 | |
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 02 Sept 2011, 15:45 | |
| So specifica la grupa de TG.Mures insa aceasta grupa nu are nici bar si nici restaurant. Au celelalte grupe ale trenului 531/532 de care grupa de TG.Mures beneficiaza intre Buc-Brasov-Buc.
vagoane cu spatii ptr persoane cu dizabilitatii sunt si pe: - R 831/832 1 vag zilnic plus alte 2 vag in wek-end-ul trecut seriile 84-83. - A 1746/1746 1 vag zilnic la ambele grupe tot seria 84-83. celalalt tip de vagon cu spatii ptr persoane cu dizabilitati 84-87 nu are spatii si ptr biciclete si se gaseste pe un rapid de Galati.
In zilele de duminica pe 1746 veti gasii biciclete la vagonul special ptr biciclete 83-76 si in mijlocul vagonului pe culoar.
vagonul 84-83 are spatii ptr 2 biciclete desi pe langa cele 2 mai incap destule.
Un lucru negativ la INFOFER este ca pastreaza incontinuare simbolul bicicletei la trenurile 1930+1731 desi aceste 2 trenuri nu au avut niciodata nici macar o zi un vagon ptr biciclete.
La mersul actual de pe 300 1931/1930 sunjt singurele trenuri care nu au desi ar trebui sa aiba un astfel de vagon.
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8299 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 02 Sept 2011, 19:28 | |
| - DUAL a scris:
- 1823.
Acela nu mai are vagon restaurant. A avut doar pana in vara. Am circulat cu el la sfarsitul lui iulie si vazut personal. |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5379 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 02 Sept 2011, 19:54 | |
| - adrian78hd a scris:
- La ce trenuri te referi ca nu afiseaza daca are in compunere vagon restaurant/bar?
Exemplu http://www.infofer.ro/R3.asp?cboDeLa=10017&cboPinaLa=32015&cboVia=0&cboData=9%2F2%2F2011&PleStart=00%3A00&PleEnd=23%3A59&SosStart=00%3A00&SosEnd=23%3A59&cboSort=2&txtTrnImpSos=&txtTrnImpPle=&cboNrMaxConex=0&cboAbatere=150&txtNrInreg=10&Submit=Cautare&lng=1 La amandoua grupe de Tg Mures/Deva de la IC531 se specifica ca are vagon restaurant/bar Ma refeream ca nu strica sa specifice clar ce are trenul: ori vagon bar .. ori vagon restaurant. Adica sa puna simboluri diferite. Una e sa ai un simplu bar si alta e un restaurant unde poti lua o masa completa. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8412 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 03 Sept 2011, 13:13 | |
| Am calatorit recent de la Caransebes la Resita si retur cu P9167/P9162, format din doua vagoane tip 21-47 si 20-55. Primul are statia de domiciliu Caransebes, al doilea Timisoara N. Au fost cele mai mizerabile vagoane in care am ajuns vreodata, cu un strat gros de mizerie pe jos, nespalate de ani de zile, cu urme ciudate pe banchete si ferestre, mirosind pestilential. Ruta e totusi frecventata de oameni normali, nici mai rai nici mai buni decit altii. Iata si poze: De la Caransebes spre Bucuresti am venit cu R694. Nu am inteles de ce opreste un rapid in Balota (acolo stiu ca se verificau frinele inainte de coborirea spre Severin insa noi veneam din sens opus). Vagoanele (cred ca tip 21-76, bleu-marin cu alb, scaune verzi) au un sistem destept de inchidere automata a usilor exterioare. Nu exista senzor de prezenta in usa astfel incit se inchid brutal dupa citeva secunde. In gara Herculane niste batrini care se urcau mai greu au fost strinsi bine cu usa iar mie era sa imi sparga aparatul de fotografiat si sa mi-l bage in ochi... Nu in ultimul rind, o intrebare la care nu am gasit raspuns: de ce toate vagoanele noi sint de tip salon? Am mai auzit ca "asa vrea UE" dar asta nu e un raspuns acceptabil. |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5134 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 03 Sept 2011, 14:34 | |
| Trebuiau sa afiseze pe infofer cu o luna inainte (pentru ca se poate), ce personale vor circula dupa 12 septembrie incolo pe ruta Constanta-Mangalia! Chiar trebuie sa sa asteptam pana in ultima zi a trenurilor sezoniere sa vedem orarul de circulatie al personalelor obisnuite? Cineva care nu ar cunoaste mersul normal al trenurilor ar crede ca nu le mai baga deloc din toamna! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8688 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 03 Sept 2011, 15:16 | |
| Daca incep lucrarile s-ar putea sa nu le mai vedem deloc pana la sezonul viitor. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14501 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 03 Sept 2011, 16:12 | |
| - AlexD a scris:
- Daca incep lucrarile s-ar putea sa nu le mai vedem deloc pana la sezonul viitor.
RK total ? aici dupa fiecare sezon se fac burari/schimbari de linii/macaze cu inchiderea liniei in intervalul 9.05-12.15/12.30. stii ceva sigur se apuca serios de lucrari?
@traian : trenurile personale raman aceleasi care au fost din decembrie pana in iunie, difera in graficul de circulatie plus/minus cateva minute fata de cele de atunci. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8688 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 03 Sept 2011, 19:31 | |
| Nu stiu sigur, spunea cineva ca s-ar face o licitatie doar pentru inlocuirea traverselor (lucru ciudat dupa parerea mea) ori banuiesc (asa imi bubuie mintea) ca vor sa iasa mai ieftin si sa recicleze cateva sine probabil recuperate de pe M800 in stare mai buna. Totusi sunt doar 42 de km de "reabilitat" in tarile cu apa calda o echipa de 7 muncitori cu utilajele aferente pot monta intre 4-5 km de linie noua in 8 ore, am vazut pe Discovery un reportaj de am ramas incremenit, la ce nivel au ajuns aia si in ce lehamite se lucreaza la noi. Si astia lucrau doar cate 8 ore noaptea ca a2a zi treceau trenurile pe acolo fara restrictii.
Ultima editare efectuata de catre AlexD in Sam 03 Sept 2011, 20:19, editata de 1 ori |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5700 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 03 Sept 2011, 20:15 | |
| Intre Craiova -Cernele este inchis firul 1 de cca o luna si cred ca termenul de 19 sept este prea bun .Si nu aveau de schimbat decat traversele in curba ....cca 40 de traverse pe zi era estimat sa schimbe. |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5134 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Dum 04 Sept 2011, 14:34 | |
| Casierele s-au obisnuit sa nu mai dea rest la bilet, am observat asta mai demult si la Eforie, dar si azi la Constanta, spre exemplu biletul costa 3,7 lei, eu ii intind 5 lei, si imi da rest doar 1 leu. Altadata intind 4 lei si nu mai imi da rest deloc. Si uite azi asa, maine asa, daca as face naveta zilnic se aduna o suma frumusica intr-un an de zile, desigur in buzunarele lor. Plus ca nu sunt numai eu, daca fac asa la zeci de calatori... |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8373 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Dum 04 Sept 2011, 18:29 | |
| - Teodor a scris:
- rich1974 a scris:
- pai vezi frate, d-aia au proliferat jegosii in romania, din cauza tolerantei. ia sa-i fi aruncat pe cativa din tren sa vezi daca mai facea cineva mizerie. cred ca ai fi lins de pe jos de curat, ii faceam sa se descalte si sa se spele pe picioare inainte de a se urca in tren!
la fel si calatoria fara bilet....jos din tren in mijlocul campului, ce mama dracului! sau cand treci peste o apa, ii arunci de pe pod! iti garantez ca nici macar nu s-ar mai apropia cineva de tren fara bilet. dar noi suntem niste mamaligi toleranta.....lasa-i ca "e saraci"!
acum, pe ruta pitesti-costesti, fel de fel de ciumpalaci merg cu acceleratul desi nu ar avea dreptul decat la personal. trebuie sa se roage nasa de ei sa ia personalul care e peste 15 min.
si altceva, mi se pare o aberatie faptul ca exista autorizatii si permise pe cfr. sa plateasca nene toata lunea ca angajatii cfr nu sunt mai cu coarne. parca ar lucra fara salariu si ar trebui platiti in calatorii. Un prieten de`al meu a patit asa. A mers cu cativa prieteni pana la Dragasani, asa li se sculasera lor in acea zi. La dus, spre mirarea mea, mi`au spus ca nu a venit nasul, si ii cred, ve`ti afla imediat de ce i`am crezut. Au mers fara bilet bine merci pana la Dragasani. La intoarcere, cheltuisera toti banii si si`a facut aparitia si nasul. I`a intrebat de bilete si au spus ca nu au. Pe unu l`a dat jos intre Tatarani si Govora, in mijlocul campuiuli, la vreo 27 km de Valcea iar pe cei 2 intre Raureni h si Raureni statie, adica la 10 km de Valcea. Prima oara i`am crezut cand mi`au spus ca nu a venit nasu, pentru ca daca venea si ii prindea fara bilet, ii dadea jos cum a fcut la intoarcere. Acela a fost un controlor cinstit, nu a cerut bani si a procedat cum trebuia. Asa trebuie sa procedeze toti controlorii de pe trenuri! dar la unii mita e SPECIALITATEA CASEI si iti dau un exemplu:Am mers cu P.8033 de la OBOR pana la FETESTI si in loc sa ii dea jos,controlorul lua mita ca lumea!de la tarani......la unii le mai dadea si rest! 1 leu de OBOR pana la CIULNITA!eu si tata mergeam cu bilet in tot vagonul! |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8441 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 05 Sept 2011, 10:37 | |
| - Alex Avram a scris:
- Teodor a scris:
- rich1974 a scris:
- pai vezi frate, d-aia au proliferat jegosii in romania, din cauza tolerantei. ia sa-i fi aruncat pe cativa din tren sa vezi daca mai facea cineva mizerie. cred ca ai fi lins de pe jos de curat, ii faceam sa se descalte si sa se spele pe picioare inainte de a se urca in tren!
la fel si calatoria fara bilet....jos din tren in mijlocul campului, ce mama dracului! sau cand treci peste o apa, ii arunci de pe pod! iti garantez ca nici macar nu s-ar mai apropia cineva de tren fara bilet. dar noi suntem niste mamaligi toleranta.....lasa-i ca "e saraci"!
acum, pe ruta pitesti-costesti, fel de fel de ciumpalaci merg cu acceleratul desi nu ar avea dreptul decat la personal. trebuie sa se roage nasa de ei sa ia personalul care e peste 15 min.
si altceva, mi se pare o aberatie faptul ca exista autorizatii si permise pe cfr. sa plateasca nene toata lunea ca angajatii cfr nu sunt mai cu coarne. parca ar lucra fara salariu si ar trebui platiti in calatorii. Un prieten de`al meu a patit asa. A mers cu cativa prieteni pana la Dragasani, asa li se sculasera lor in acea zi. La dus, spre mirarea mea, mi`au spus ca nu a venit nasul, si ii cred, ve`ti afla imediat de ce i`am crezut. Au mers fara bilet bine merci pana la Dragasani. La intoarcere, cheltuisera toti banii si si`a facut aparitia si nasul. I`a intrebat de bilete si au spus ca nu au. Pe unu l`a dat jos intre Tatarani si Govora, in mijlocul campuiuli, la vreo 27 km de Valcea iar pe cei 2 intre Raureni h si Raureni statie, adica la 10 km de Valcea. Prima oara i`am crezut cand mi`au spus ca nu a venit nasu, pentru ca daca venea si ii prindea fara bilet, ii dadea jos cum a fcut la intoarcere. Acela a fost un controlor cinstit, nu a cerut bani si a procedat cum trebuia. Asa trebuie sa procedeze toti controlorii de pe trenuri! dar la unii mita e SPECIALITATEA CASEI si iti dau un exemplu:Am mers cu P.8033 de la OBOR pana la FETESTI si in loc sa ii dea jos,controlorul lua mita ca lumea!de la tarani......la unii le mai dadea si rest! 1 leu de OBOR pana la CIULNITA!eu si tata mergeam cu bilet in tot vagonul! Ai dreptate, sunt multe astfel de cazuri, dar gandeste`te si la acel controlor. Sa spunem ca este un om somplu, cu venituri reduse ( ca nu e asa de exorbitant salariul de controlor ) care incearca sa`si tina copii la scoala, sa le ofere conditii, etc ... Un mod normal, nu ar refuza ocazia de a mai castiga un ban, fie asta cinstit sau necinstit. Dar un controlor care esste cel putin mai instarit sa tot ia mita, asta`i deja nesimtire. |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5273 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 05 Sept 2011, 10:50 | |
| faptul ca ai salariul mic, nu este justificare pentru furt! poate altul ar lucra pe salariul ala cinstit! scuze se gasesc totdeauna!
eu totusi continui sa cred ca mita aia merge mai departe, nu ramane toata la controlori, ei sint doar "furnicile" (cum se spune in limbajul traficantilor de droguri) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |