|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 6:47 pm | |
| - rich1974 a scris:
- faptul ca ai salariul mic, nu este justificare pentru furt! poate altul ar lucra pe salariul ala cinstit! scuze se gasesc totdeauna!
eu totusi continui sa cred ca mita aia merge mai departe, nu ramane toata la controlori, ei sint doar "furnicile" (cum se spune in limbajul traficantilor de droguri) Pai bineinteles ca nu ramane la ei. Daca vine spre exemplu supra - controlul ? Imparte si cu ei. Desi, asta nu sunt sigur, deja pe trenurile cu rang mare nu se urca oricine. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 7:22 pm | |
| se poate merge cu nasul pe orice tren din Ro la orice clasa sau tip de vagon. Daca la personal si accelerat te urci fara sa-ti pese la rapid mai intrebi nasul sau la intercity negociezi de la usa inainte de a te urca. Sunt cazuri cand ptr un drum care face pe bilet 44 lei nasul sa te pacaleasca si sa-ti ceara 30 de lei.
Oricum banii care sunt incasati de nasii ajung "sus" asa ca daca e sa acuzam pe cineva putem sa o facem de sus nu de jos unde nasul este intre ciocan si nicovala. Un nas sau doi mai ales la personale nu pot face fata asupra "multimii" decat daca sunt insotiti de cineva mai mare.
pe CFR la Acc, rapid si intercity se merge cu nasul la jumatate din cat este biletul la casa totul este sa negociezi cu ei caci odata prins in tren te rupe de banii.
Ultima data cand am mers cu nasul pe un tren de rang a fost acum aproape 2 ani in iarna cu R 752 de la Focsani la PL.Sud am vrut sa dau 15 lei si nasul mi-a zis ca ne vede "BIG BROTHER" asa ca mi-a taiat un bilet de 28 lei tarif in tren pana la prima la Ramnicu.Sarat dar am coborat la PL.Sud.
Credetima ca nasii de pe personale de pe rutele cu "delicatese" sunt victime nu trebuie sa-i acuzam ca ia spaga, Nu mai sunt vremurile cand, ca nas iti permiteai sa iti iei o masina in rate si din spaga plateai rata iar de salariu nu te atingeai. Acum sunt vremuri grele nu vedeti ca sunt trenuri cu 2-3 vagoane si alea goale.
PLVest - Targoviste cu P 3333 si returul cu 3334 pe care merg de cel putin 2 ori pe saptamana tariful unui bilet la casa costa 6,80 lei sau 7,30 lei de la PL.Sud iar tariful in tren pana la 14.08 era de 3 lei, acum e 4 lei la nas. Vine nasu iti ia cei 4 lei si iti da un bilet de pana la 20 km de 3 lei si ceva nu-i baga in buzunar si la capat cand ajunge face statistica si duce banii "sus".
Daca de maine sa zicem ca toti nasii nu mai ia un leu spaga si taie bilete la tarif de casa sau tarif in tren nu ca le umple calatorii frigiderele dar in maxim 2-3 saptamanii vor fi nevoiti sa anuleze la trenuri de mai ramanem doar cu mariile linii si trenuri de la A in sus. Pe unele sectii personalul a ajuns sa fie mai scump ca duba si unde mai pui ca duba are program regulat din 30-30 min zilnic pe o ruta ca PLoiesti-Sinaia de unde duba pleaca chiar de la gara PL.Vest strabate 75% din cartierul de Vest al Ploiestiului opreste in toate statiile RATP si face pana la Sinaia exact cat personalul si e si mai ieftina ca personalul. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 7:33 pm | |
| Pe ruta Ploiesti Sud - Tirgoviste, la tren pretul biletului este 7,3 Lei CL. II, si nu prea e la nivelul celui de maxi-taxi (10 Lei + 1,6 Lei troleibuzul 202 Gara de Sud - Podul Inalt). Dar numarul de trenuri care circula zilnic pe aceasta ruta este insuficient pentru a satisface nevoile de transport ale calatorilor iar acestia sunt nevoiti sa circule ca sardelele in microbuze de mana a doua... Aceasta este realitatea zilnica a majoritatii rutelor pe care opereaza CFR Calatori, trenuri insuficiente si la ore total nepotrivite cu nevoile de transport ale calatorilor. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 7:42 pm | |
| Si eu am vazut cu ochii mei, jur, acum 2 ani eram in 8036 Fetesti-Buc Obor cand nasul a facut parte cu supracontrolul (erau 2 insi), intre pasarea si pantelimon eram pe hol la primul vagon compartimentul 2 (compartimentul 1 era inchis calatorilor doar se numeste CS) , fiind vara evident erau geamuri deschise, intamplarea face ca de la curent perdeaua lor sa fluture iar eu sa pot observa ,,imparteala,, dintr-o pura intamplare, eram pe hol deoarece de la mostistea numai pescari s-au urcat in tren si nu puteai sta in compartiment de miros de peste, nu mai zic de ,,tarifele,, incasate, tragea nasul de inca un leu din mana blatistilor ,, cam putin cam putin,, auzeam, si inca un aspect cand a venit nasul la ciulnita triaj mi-a tras o privireeee cand i-am aratat belet, ce-o fi fost in gandul lui la adresa mea... |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 8:34 pm | |
| O sa se ajunga in asa hal,de te da nasu afara din tren cand ai bilet ). |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 8:40 pm | |
| Si te mai mira treaba asta? Era normal sa se ajunga aici, toata lumea e de vina. |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun Sept 05, 2011 9:24 pm | |
| astazi mi-am luat abonament pe ruta costesti-golesti la accelerat. 178.50 ron pt 30 km. la personal as fi platit 92 de ron pt aceeasi distanta. diferenta mi se pare enorma. casierul de la costesti mi-a zis ca sunt singurul care imi iau abonament pe ruta asta la accelerat. mi se pare inadmisibil din partea cfr ca nu pun trenuri cu legaturi bune pentru navetisti. orarele sunt complet aiurea. nu exista personal care sa ajunga la 7.15 la pitesti care ar fi perfect pentru naveta. in acceleratul asta cu care merg eu (craiova-bucuresti) fac naveta odata cu mine numai angajati cfr de la depoul golesti. de multe ori, eu care platesc nu pot sa gasesc un loc din cauza lor care circula pe gratis. si biletul la personal a ajuns prohibitiv. pe ruta costesti-pitesti costa 4.4 ron iar la maxi este 3 ron. cine e nebun sa plateasca biletul, majoritatea merg cu nasul. singura solutie este privatizarea traseelor. alta iesire din nesimtirea asta nu vad. |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5135 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin Sept 09, 2011 2:17 pm | |
| - maryus74 a scris:
- AlexD a scris:
- Daca incep lucrarile s-ar putea sa nu le mai vedem deloc pana la sezonul viitor.
RK total ? aici dupa fiecare sezon se fac burari/schimbari de linii/macaze cu inchiderea liniei in intervalul 9.05-12.15/12.30. stii ceva sigur se apuca serios de lucrari?
@traian : trenurile personale raman aceleasi care au fost din decembrie pana in iunie, difera in graficul de circulatie plus/minus cateva minute fata de cele de atunci. Cateva muuulte minute! Spre ex. P8384 Mangalia-Constanta e trecut in mersul trenurilor cu plecare la 08:00, iar acum il vor baga cu plecare la 08:23, cu 23 de minute mai tarziu! Ceea ce e o magarie, n-au voie sa modifice aiurea mersul trenurilor dupa cum vor ei! In functie de ce s-au facut modificarile astea si de ce n-au lasat asa cum era si inainte de introducerea sezonierelor, din moment ce oricum din septembrie nu vor mai circula alte trenuri pe acea ruta? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin Sept 09, 2011 2:32 pm | |
| - traian a scris:
- maryus74 a scris:
- AlexD a scris:
- Daca incep lucrarile s-ar putea sa nu le mai vedem deloc pana la sezonul viitor.
RK total ? aici dupa fiecare sezon se fac burari/schimbari de linii/macaze cu inchiderea liniei in intervalul 9.05-12.15/12.30. stii ceva sigur se apuca serios de lucrari?
@traian : trenurile personale raman aceleasi care au fost din decembrie pana in iunie, difera in graficul de circulatie plus/minus cateva minute fata de cele de atunci. Cateva muuulte minute! Spre ex. P8384 Mangalia-Constanta e trecut in mersul trenurilor cu plecare la 08:00, iar acum il vor baga cu plecare la 08:23, cu 23 de minute mai tarziu! Ceea ce e o magarie, n-au voie sa modifice aiurea mersul trenurilor dupa cum vor ei! In functie de ce s-au facut modificarile astea si de ce n-au lasat asa cum era si inainte de introducerea sezonierelor, din moment ce oricum din septembrie nu vor mai circula alte trenuri pe acea ruta? Pentru ca ei au dreptul de a modifica mersul trenurilor oricand , nu conteaza ce e tiparit in carte , scrie si pe carte ca "materialul poate suferi modificari" . |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin Sept 09, 2011 9:57 pm | |
| @traian: in niciun an plecarile/sosirile din decembrie, iunie si septembrie (fac referire la lunile cand se schimba/modifica mersul)) nu sunt aceleasi, difera plus/minus mai multe sau mai putine minute fata de anii anteriori. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam Sept 10, 2011 10:03 pm | |
| Un mare minus al CFR-ului este faptul ca trenul merge cu lumina aprinsa pe timp de zi. In aproape fiecare tren cu care am circulat anul acesta am observat acest lucru. Ori e zi, ori e noapte... lumina este aprinsa |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam Sept 10, 2011 10:27 pm | |
| Si de ce e asta un minus? |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam Sept 10, 2011 10:40 pm | |
| - andrey_tm a scris:
- Un mare minus al CFR-ului este faptul ca trenul merge cu lumina aprinsa pe timp de zi. In aproape fiecare tren cu care am circulat anul acesta am observat acest lucru. Ori e zi, ori e noapte... lumina este aprinsa
Daca se circula pe o ruta gen Orsova - Caransebes, lumina in compartimente e mai mult decat necesara, din cauza tunelurilor. |
| | | The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6446 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam Sept 10, 2011 11:14 pm | |
| Andrey eu nu am prins deloc asa ceva ba chiar invers unde trebuia sa mearga lumina nu mergea....si mai vor ca oamenii sa circula la clasa 1 |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam Sept 10, 2011 11:54 pm | |
| Pai eu asa am prins. De exemplu duminica trecuta am facut o plimbare pe ruta Timisoara-Arad cu un personal ce avea plecarea din Timisoara la ora 1 dupa-amiaza. Trenul circula cu luminile aprinse. Asa am prins pe mai multe trenuri. Il consider ca minus ca se consuma degeaba curentul.
L.E. Acum mi-am dat seama ca acest aspect trebuia precizat la Lucruri neobisnuite. Imi pare rau pentru greseala facuta! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |