Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 19, 2012 10:08 pm

Marius 926 a scris:
Din primele cercetari pe site-ul cfr calatori, observ stationarea destul de mare in anumite statii ale unor trenuri sezoniere: 12187 in buc nord 8.31-9.05, 12188 in intervalul 21.11-22.01 !!!

De aici trebuie sa deducem doua treburi care au legatura cu teoria conspiratiei Wink :

a) posibil sa ajunga in Nord intarziate Embarassed
b) foamea este mare , se asteapta clienti la pizza , kebap si kafta in Nord la celebrele fast-food-uri cheers
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeDum Mai 20, 2012 9:56 am

ionutz72 a scris:
@laur 133
Ca IDM nu poti lua o hotarare fara dispozitia operatorului RC.
Nu se pune problema de a lua (eu ca IDM) o decizie inaintea operatorului,intr-o situatie mai critica.
Ce te faci daca eu(IDM) dau drumul din statie la un tren, iar statie vecina are doar o linie disponibila,si ii vine si un tren de la cealalta statie?
Se pune problema ca am avut sange in pix,ca i-am dat drumul?
Operatorul Rc chiar nu e pus degeaba acolo.
Dupa instructie nu poti lua o hotarare.Dar IDM buni intreaba RC doar atunci cand e cazul.Eu ma refeream aici pe cale dubla cu BLA si cand ambele fire sunt deschise.Deci nu e problema daca vine tren de la cealalta statie.Daca esti IDM nu stiu cum se face la voi,dar la mine nu se da dispozitie pt fiecare tren.Mai sunt cate 1-2 colegi mai fricosi sa zic, care streseaza op RC si intreaba de fiecare tren.Si de ex el ca IDM ar putea sa-si dea seama daca un R poate ajunge pana in statia urmatoare inaintea unui IR,insa daca intreaba RC acesta ii zice sa-l tina la abatuta.Ex sunt multe.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeDum Mai 20, 2012 10:21 am

Mai depinde si de manevranti. Am vazut cazuri in care trenul avea o ora intarziere, iar dupa ce au cuplat locomotiva IDM a pus pe liber dar trenul a mai stat vreo 5-10 min pana au terminat probele si ce mai aveau de facut. Din 20 min stationare cat avea trenul a stat aproape 15, alteori 10 in functie de cat de repede terminau treaba manevrantii si revizorii (se facea si revizia vagoanelor).
Sus In jos
laur 133

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeDum Mai 20, 2012 12:31 pm

Ai dreptate Vlad.Manevrantii si revizorii nu au nicio graba,din contra trag de timp,nu intru in detalii.Cel mai bine ar fi sa puna senzori de temperatura la cutia de osie si trenul sa fie revizuit doar atunci cand mecanicul sesizeaza o defectiune.Astfel ar fi redus si nr revizorilor si al stationarilor,ar spori si siguranta .
Sus In jos
Horea36

Numarul mesajelor : 31
Reputatie : 4910
Data de inscriere : 13/07/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeDum Mai 20, 2012 1:10 pm

Daca tot ai amintit de instructie si te mai lauzi ca ce tare IDM esti citeste si instructia 006 si acolo vei gasi raspunsul la subiect adica viteza maxima la manevra cap. 2 art. 3 si cap.6 sectiunea3 art.60 si lasa senzori de temperatura vagoanele mai au si alte parti componente nu numai cutii de osie care trebuie revizuite tot conform instructiei.Si tot in gradina voastra cautai pe cei de la Mersul trenurilor tot fosti impiegati care au prelungit timpii de mers dintre statii , stationarii si asteptari ale altor legaturi si lasa manevranti si revizori ca nu din cauza lor au trenurile intirzieri.
Sus In jos
laur 133

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeDum Mai 20, 2012 1:21 pm

Nu ma laud ca sunt impiegat tare si nici ca stiu instructiile perfect.Oricum eu nu am zis de manevra,iar revizorii in general verifica cutia de osie.Ce alte parti mai verifica in general?Nu am zis ca din cauza RTV se intarzie mereu,insa se intampla de multe ori.Cat despre impiegatii care se lauda ca stiu instructie ei intarzie de cele mai multe ori trenurile.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeMar Mai 22, 2012 8:43 pm

Vagoanele IR1582, avind afisaj electronic, nu mai au loc pentru demodata tablita. Spre deosebire de ea afisajul electronic se mai si strica, asa ca ne descurcam cu putem. Bine ca nu ploua:

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 DSC04512
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeMar Mai 22, 2012 11:09 pm

laur 133 a scris:

Nu ma laud ca sunt impiegat tare si nici ca stiu instructiile perfect.Oricum eu nu am zis de manevra,iar revizorii in general verifica cutia de osie.Ce alte parti mai verifica in general?Nu am zis ca din cauza RTV se intarzie mereu,insa se intampla de multe ori.Cat despre impiegatii care se lauda ca stiu instructie ei intarzie de cele mai multe ori trenurile.
Instructiile sunt facute, ca sa fi tratat daca gresesti. Laughing
Daca e sa lucrezi la litera de lege...
Unde mai pui ca sunt si neconcordante intre instructii, cu posibilitati de interpretare.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 12:19 am

Azi, 25.05.2012, un grup de "maimute" de la un liceu low-profile (si navetisti de la tara pe deasupra, fara 7 ani de acasa) au vandalizat vagonul 20-55-114 (st. dom SIBIU), aflat in compunerea R4535 Tirgu Mures - Razboieni, cu aproape 20 minute inainte de plecare. Toti calatorii din tren le auzeau rasetele "animalice", inclusiv eu care eram langa GM-ul trenului. La mijlocul trenului un revizor i-a descoperit, le-a ordonat sa stea si sa curete (au spart geamul de la panoul electric si inca ceva) altfel vor chema politia. Nasul a asistat la conversatie si era neputincios, doar ce putea sa le faca din moment ce trenul nu este proprietatea lui ?

Peste 5 minute, un ofiter TF nu se duce la ei, ci ma ia tocmai pe mine in vizor pentru ca, cica pozam si nu-i voie. L-am intrebat politicos daca as avea bilet de tren si as poza de la peron, ca tot s-a bagat in seama. Mi s-a raspuns sec "Nu-i voie!".

Din toate astea deduc ca :

Poti sa faci ce vrei in tren (inclusiv sex)
Pot sa locuiesti in gara si sa urinezi pe peretii garii (vezi aurolaci)
Poti sa poluezi fonic cu muzica in asa maniera incat sa deranjezi calatorii.
DAR, culmea ironiei, nu se poate poza. Probabil exista o "mafie" in randul politiei si se simt cu musca pe caciula. Mai ales ca unii agenti in timpul serviciului frecventeaza jocurile de noroc si barurile de langa gara Twisted Evil

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 12:48 am

Muresene din cate am inteles eu tu vroiai de data asta sa fotografiezi in tren si un militian ti-a zis ca nu e voie... Asa , si daca incepeai sa fotografiezi ce putea sa-ti faca ? Data viitoare eu zic sa le zici doar 2 chestii :

1. nu este interzis fotografiatul in vagoane pentru ca daca ar fi interzis ar exista un semn , ceva iar daca nu e si exista vreo lege in acest sens tot nu e treaba lui pentru ca vagonul face parte din patrimoniul privat al unei companii , el nu este un bun public cum e stalpul de iluminat ... treaba este un pic complicata mai mult pentru Garcea care are impresia ca isi poate atribui puteri pe care nu le detine .

2. daca mai zice iar ceva ii zici ca-i faci plangere penala pentru hartuire si pentru abuz in serviciu si la revedere pentru ca el nu are cum sa aiba asa ceva in fisa postului adica sa pazeasca trenul de fotografi Wink

Nu este singurul loc in care fotografiatul ar putea fi interzis , acelasi lucru se poate intampla si in avion dar si intr-un muzeu de exemplu insa in nici unul din cauze nu vine politia sa te amendeze sau sa te urecheze . Daca simt ca drepturile lor private le sunt incalcate nu au decat sa se adreseze instantelor cu martori si tot tacamul , cam asta-i treaba cu fotografiatul ...

Eu nu cred ca exista vreo lege care sa stipuleze faptul ca pur si simplu fotografiatul in trenuri este interzis , asta este o aberatie insa nu te scuteste de neplaceri daca il fotografiezi de exemplu pe Garcea sau alt individ , deoarece se considera o incalcare a dreptului la intimitate sau daca ai fotografiat in scopul de a aduce atingere intereselor companiei (in speta CFR) sau in scop comercial pentru vanzarea materialelor . In toate aceste situatii tot n-are treaba politia ca n-ai furat nimic si n-ai dat in cap , ci instanta de judecata ...
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 1:02 am

Nu am pozat in tren, ci pe langa. Dar cu interzicerea pozatului IN TRENURI ne-a povestit tovarasul Teodor, parca. :roll:

Ma mir ca l-a durut in "paishpe" de acel deranjament in tren. Avea ce face dar poate era de aceeasi etnie cu copiii (era mai masliniu la ten) Laughing

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 10:09 am

Ieri cand mergeam cu inca 2 prieteni pe langa GM 1190 care astepta IR 1623 , mecanicul GM-ului a deschis usa si ne-a zis ca sa nu facem poze..ca nu e voie si nu l-am bagat in seama.. am mers mai departe. Dupa ce am trecut de podul peste Strada 13 Decembrie ,sa asteptam Csiksomlyo Express .. ne-am gasit un loc unde sa filmam si dupa ceva timp,trenul avand intarziere,doi jandarmi care patrulau in capul X al garii au venit incet spre noi iar cand au ajuns langa noi ne-au intrebat ce facem. Noi le-am spus ca suntem pasionati feroviari si ca vrem doar sa filmam trenuri. Ei au inteles si ne-au lasat in pace. Deci ... ? Very Happy
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5520
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 1:55 pm

AndiCFR a scris:
Ieri cand mergeam cu inca 2 prieteni pe langa GM 1190 care astepta IR 1623 , mecanicul GM-ului a deschis usa si ne-a zis ca sa nu facem poze..ca nu e voie si nu l-am bagat in seama.. am mers mai departe. Dupa ce am trecut de podul peste Strada 13 Decembrie ,sa asteptam Csiksomlyo Express .. ne-am gasit un loc unde sa filmam si dupa ceva timp,trenul avand intarziere,doi jandarmi care patrulau in capul X al garii au venit incet spre noi iar cand au ajuns langa noi ne-au intrebat ce facem. Noi le-am spus ca suntem pasionati feroviari si ca vrem doar sa filmam trenuri. Ei au inteles si ne-au lasat in pace. Deci ... ? Very Happy
Niste cretini astia care interzic fotografiatul, probabil se simt cu musca pe caciula sau se tem sa nu-i vada cineva ca fac nu stiu ce( numai ei stiu). FACETI POZE oameni buni pentru ca atata timp cat e domeniu public n-are nimeni ce sa va faca!
Sus In jos
laur 133

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 2:23 pm

http://www.romanialibera.ro/actualitate/locale/fotografiatul-interzis-in-gara-galati-128686.html
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 2:44 pm

Este spatiu public, dar trebuie sa ceri voie, cum vine asta ? :shock: Si sa spunem ca ma duc sa ii cer voie, va spune nu cu " respectul " cuvenit !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 40 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 40 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: