|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Dum 12 Feb 2012, 23:16 | |
| La cati pasionatii misuna aproape zilnic prin Gara.de.Nord la pozat s-au invatat cfr-isti cu ei, se fac ca nu ai vad, dar in alte parti unde lumea (cfr-isti) nu sunt obisnuitii cu asa ceva li se par ciudat ca ce face ala de filmeaza, dar de ce filmeaza etc... |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 10:35 | |
| Teodor, din ,,patania'' ta inteleg ca pasiunea ta pentru domeniul feroviar este una destul de mare. Totusi, pentru viitor este bine cand mai faci poze in gari sa le faci intr-un mod cat mai discret. Mai intai te uiti sa vezi cine misuna pe langa tine, si mai ales iarna cand ai si gluga si esti imbracat mai gros, tii aparatul deschis intr-un buzunar la piept, te intorci cu spatele la birourile de miscare sau la cladirile garilor, te faci ca te stergi pe fata, eventual ti si o pereche de manusi in maini si cu gluga in cap, de la spate nimeni nu isi da seama ca faci poze. Apoi dupa fotografierea locomotivei preferate, iti bagi aparatul in buzunarul de la piept, te poti intoarce spre cladirea garii, dar tot te mai freci la ochi sau pe fata doar cu manusile in maini, ca in caz ca ai fost filat de vreun destept, sa vada ca in maini nu ai decat niste manusi si nu altceva. Daca nu prea poti sa faci poze nici asa, si locomotiva sau alt material rulant nu prezinta interes, fiind ,,n'' poze pe forum cu acea locomotiva, mai bine renunti. Daca observi ca ai fost filat cand ai facut poze, te intorci cu spatele si incerci sa iesi prin sensul invers de unde se afla ceferistii destepti. Chiar daca te striga, daca te fluiera, tu sa te faci ca nu auzi. Nu da semne ca ai fost vinovat. Nu o sa vina dupa tine. Daca pici in plasa unora mai te*mbeli , le spui ca esti pasionat de modelism si ca vrei sa faci acasa machete dar nu ai sursa de inspiratie . Le spui calm, sa nu pari panicat, sa nu stai incruntat ca si cum tu ai crede ca el te-a intrebat din curiozitate. Daca gluma se ingroase, nu ii dai sub nici o forma aparatul . Daca cheama vreun politist, si ca sa nu mai treci prin momente de panica, pentru linistea ta, sterge pozele imediat care le-ai facut pentru ca ai timp pana vin gaborii. Sa nu te vada IDM-ul. Dar sa ai in aparat si alte poze facute cu peisaje, sau cu prietena, etc. Si cand vine gaborul ii spui: Domnul IDM ma acuza ca am facut poze . Eu insa in asteptarea unui tren imi priveam pozele de pe aparatul meu in care sunt cu prietena sau poze cu peisaje. Chiar nu am voie sa umblu cu un aparat foto la mine daca ma aflu in gara ? Si nu va dau nici un aparat ca sa imi violati dreptul la intimitate! Daca insista, ii spui la politai: -Uite ce e, eu va arat aparatul, dar daca nu am nici o poza facuta in gara asta, ce veti face si cum veti sanctiona pe IDM pentru ca am fost acuzat pe nedrept? Si am pierdut si 20 de minute fiind acuzat de ceea ce nu este adevarat? Daca pana vine politaiul, IDM-ul te-a inchis in vreun loc, il ameninti ca e pasibil pentru sechestrare de persoane. Daca trage de tine sa iti ia aparatul, il ameniti ca e pasibil de furt si de lovituri corporale, aratandu-i semnele de pe maini si ii spui ca dupa ce iesi de aici imediat te duci si iti scoti certificat medico-legal. Nu m-am referit numai la Teodor ci si la alti pasionati care intampina probleme. Dar pentru efortul tau depus si pentru pasiunea feroviara, Teodor iti ofer o diploma in semn de respect: Pana una alta |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 12:47 | |
| Iti multumesc frumos pentru diploma. Este prima patanie de acest gen, de panicat nu ma panichez niciodata, mai ales in fata unuia care stiu ca nu are ce replici credibile sa`mi dea. Acuma imi dau seama, cred ca m`a vazut cand am fotografiat trecerea la nivel dinaintea garii, altfel nu avea cum. Pe peron m`am lipit de un chiosc, m`am uiat bine in jurul meu si am facut pozele. Cand am fotografiat pe peron nu ma vazuse sigur. Cand a strigat dupa mine, am zis sa ma duc sa nu apara problema, gandidu`ma ca mai mult ca sigur o sa mai frecventez acel loc, daca nu se intampla ieri, se intampla alta data. Pana la urma e bine sa mai treci si prin asa ceva, te " caleste " si sti ce ai de facut data viitoare. Intreb din curiozitate : Acel panou cu " Restrictie, zona de siguranta feroviara ", impune restrictie la fotografiat caiile ferate la o distanta mai mica de 20 m ? Asa mi`a spus si el si T.F.`ul care`l chemase. L`am intrebat ca daca fotografiez la o distanta mai mare de 20 m este voie ? S`a facut ca nu aude ... Oricum, data viitoare, stiu ce am de facut, desi sper sa nu se repete. Iti multumesc pentru sfaturi Mihail si celorlalti pasionati ce au Postat. O zii buna ! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 17:48 | |
| In zona de siguranta feroviara nu ai voie sa intri. Numai daca este vreo cale de acces ca sa treci linia ferata, sau numai daca in paralel cu linia ferata se afla drumuri comunale de carute sau tractoare, la mai putin de 20m poti merge si evident poti face poze. Daca nu sunt drumuri paralele cu linia ferata si te-ai apropiat de linie ca sa faci poze si ai ghinionul sa intampini probleme spui ca pozele le-ai facut la o distanta legala de linie de 20 m, dar ai folosit zoomul. Daca treci pe langa birouri de miscare poti opta pentru alta varianta; Il lasi pe destept sa zbiere la tine, iar tu mergi indiferent. Nu cred ca va veni dupa tine. Daca totusi e mai nesi*mtit si vine dupa tine si vrea sa te intimideze zicand ,,Ba! tu nu auzi? La tine zbier!!'' nu il lua in seama. Daca te apuca de mana, incepi sa tipi, <<Aoleu, chiar de mana fracturata m-ai prins!'' incepi sa dai semne de durere si nu pomenesti nimic de discutia lui. Nu pomenesti nimic de aparat. El o sa zica ca esti obraznic, de ce pozezi, tu ori ii spui in continuare ca ti-a rupt mana sau taci din gura! Te poti lasa pe vine! Doar te doare rau mana, nu-i asa?? Nu mai poti de durere! Si nu ii dai prilej de discutie. El spune de aparat, tu nu spui numic! Il prostesti in fata! ------------------------------------------------------------------------- In apropiere de Anul Nou, ma aflam intr-un tramvai. Ma trezesc cu un tiganusi obraznic cu o sorcova in mana ca incepe sa ma sorcoveasca si sa isi spuna poezia lui cu un limbaj stricat. Ma uit la el mirat: -Ce faci ma? Te-am pus eu sa ma sorcovesti? Tiganusul se facea ca nu ma aude. Ma sorcovea in continuare. -Ba? Tu nu auzi? Nu pricepi ce iti spun? Tiganusul vazand ca il iau mai dur, nu se lasa. Dar nici nu pomenea ceva de sorcovit, adica de subiectul pe care ma axam eu in discutie. -Nenea, imi dai si mie un leu? -Ba? Ce te intreb eu si ce imi raspunzi tu! Eu sunt mai sarac ca tine! Dute si lasa-ma in pace! -Imi dai nenea? Si incepe iar sa ma sorcoveasca. Dar nu pomenea nimic de sorcovit, de faptul ca nu il las sa ma sorcoveasca,se facea ca nu pricepe. Ma inervez si ii spun: -Ce faci ba? Dai in mine? Si il apuc de mana cu sorcova ca sa il opresc sa mai ma sorcoveasca, facand-ul cum mi-a venit la gura. Abia atunci a plecat. Asa si tu. Daca tiganusul nu pomenea nimic de sorcovit facand pe pros*tul, nici tu sa nu zici nimic de aparat si de pozat, chiar daca el te intreaba. -------------------------------- Odata ma duc la un mecanic ce se afla intr-o locomotiva mult mai tanar decat mine si ii spun cu ton mierlos: -Nenea? Imi dai si mie voie sa ii fac o poza lu' locomotiva asta? Stiam ca am deviat gramatical insa inainte de a-l intreba voind sa fac poza imi urmarea fiecare miscare. -Ce faci cu poza? ma intreaba mecanicul! -Nimic! Ma uit la ea acasa ca imi place foarte mult! -Fa ma cate poze vrei! Dar era mirat de felul in care i-am vorbit probabil a crezut ca sunt un pic dus! Dar m-am ales cu cateva poze frumoase facute fara trac! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 18:21 | |
| Si voi posta un mesaj in care deviez de la subiect si imi cer scuze. Nu trebuie sa ne lasam manipulati sau pros*titi in unele momente . Trebuie sa ii p*r*os*tim si noi pe cei care vor sa profite de pe urma noastra. De ex. in fiecare Mc Donald's cand cumperi ceva vanzatorii sunt pusi de patron sa te intrebe daca nu doresti pe langa produsul x care vrei sa il cumperi, si produsul y ca sa faca mai multa vanzare, cu toate ca noi stim ca au si y de vanzare.
----------------------------------------
Intru intr-un Mc Donald's.
-Dati-mi si mie trei hamburgeri! -La pachet sau aici? -La pachet ii spun! -Doriti si cartofi prajiti? -De ce?
---------------------------------------------
Altadata in alt Mc Donald's:
-Va rog sa imi dati si mie doi cheesburgeri si doi puisori la pachet! -Doriti si cartofi prajiti? -Cum sa nu! Cu mare placere! Dar numai daca sunt inclusi in pretul produselor comandate de mine!
A ramas vanzatoarea masca! Nu a mai zis nimic!
-----------------------------------------------
Ma duc in Piata Obor. Voiam sa cumpar doua kg de cartofi. Un kg de cartofi costa 12.000 lei vechi. Nimeresc exact la un taran/tigan mai smecheros:
-Cat sa fie domnu'? ma intreaba pana sa ma apropii de taraba! -Vreau si eu 2 kg de cartofi! -Pun sa fie de 30? (n.r. 30.000 lei vechi) -De ce? il intreb mirat! -Pai sa fie suma rotunda! -Da?? Atunci am sa te rog sa imi pui de 20.000 lei! -Pai de ce? ma intreaba uimit smcherasul vanzator! -Cum de ce? Ca sa fie suma rotunda!
Si am cumparat cartofi de 20.000 lei
---------------------------------------------------------
La casa unui Mega Image vanzatoarea imi cere mai mult cu vreo cativa banuti fata de cat arata la casa de marcat, obicei pr*ost care il aplica fiecare vanzatoare aproape. Eu ii dau mai putin cu cativa banuti.
-Pai mai trebuie! imi raspunde casiera! -Nu mai trebuie nimic! Ai vrut sa ma inseli, mi-ai cerut mai mult, eu iti dau mai putin! Daca nu iti convine renunt la marfa! Daca este va lasam noi cativa banuti, dar nu ne cereti dumneavoastra fortat!
Si casiera nu a mai zis nimic. Am vrut sa ii dau o lectie pentru gestul grosolan si obisnuinta proas*ta cu care s-au invatat
---------------------
Scuze ca am deviat de la subiect. |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6555 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 19:34 | |
| Apreciez devotamentul si determinarea lui Teodor, un mic pasioant dar cu inima mare!!! Bravo!!! Imi pare sincer rau de incident dar, ceea ce te invata Mihail Costache este demn de urmat. Si, o sa-ti spun si eu cam cum sa procedezi cand vrei sa fotografiezi un subiect feroviar si singura pozitie care sa-ti ofere un unghi si spatiu de fotografiere se afla pe langa angajatii feroviari faci in felul urmator. Fie mergi linistit si fotografiezi fara sa te feresti de ei ( daca ,,maschezi" aparatul...ii faci sa creada ca ascunzi ceva si dai de banuit si astfel devii ,,suspect") dar dupa ce te-ai asigurat ca in zona, fotografiatul este permis. Adica nu se afla semnul ,,Obiectiv cu burduf, insemnat cu ,,X" -rosu". Nu iti acoperi capul cu gluga, infofolit lasand doar ochii descoperiti, caci la fel dai de banuit devenind suspect. Mergi relaxat, te misti ca si cum ti-ai cauta o pozitie adecvata fotografierii ( eventual poti mima cateva priviri ,,de proba" prin vizorul aparatului ducandu-l de cateva ori la ochi) si fotografiezi relaxat si apoi iti urmaresti la fel de relaxat fotografiile dupa declansare. In cazul in care, repet- in cazul in care- se ia cineva de tine, nu-i raspunde obraznic ( stiu ca nu ai facut-o si nu ai face-o daca mai vrei sa vii si altadata acolo la fotografiat), ci spune-i fara sa iti arati teama sau intimidarea pe fata...Ii spui clar pentru ce fotografiezi...,,Domnule/doamna, sunt un pasionat feroviar si doresc sa imortalizez niste vehicule feroviare ce peste ani, le-or vedea, altii, si altii cum azi vedem cu nostalgie fotografii cu locomotive cu aburi...devenite istorie!!". Daca vei avea de-aface cu oameni ,,cu carte la cap", te vor lasa sa fotografiezi ba, BA, te vei si imprieteni cu ei, ei la randul lor explicandu-ti anumite chestii si chestiuni feroviare care pentru noi -pasionatii- ni se par ,,enigme"! Nu ii acoperi cand ei iti explica, facandu-i sa-si piarda ideea/ideile...Si nu face bascalie de anumite tehnici sau ,,faze" efectuate de angajatii feroviari in activitatea lor specifica ( de exemplu sa razi despre cum bate revizorul cu ciocanul in roata). Daca atunci cand vei vrea sa fotografiezi o locomotiva si mecanicul se afla in cabina, nu ezita sa iti iei inima in dinti si cu curaj sa-l rogi pe ,,nenea mecanicu" sa-ti permita sa fotografiezi locomotiva la EXTERIOR si ii explici pentru ce o pozezi. Bine este si sa te prezinti mecanicului cine esti si in cele mai dese cazuri vei avea permisiune sa fotografiezi ba chiar ai sa intalnesti multi mecanici de treaba!! Si inca un lucru. Bine de tinut minte pe viitor. NU DIVULGA BINEVOINTA UNUI MECANIC CARE TE-A LUAT SAU TE VA LUA IN CABINA LOCOMOTIVEI!!! Omul ala poate din cauza ca-i singur atatia km si ii este urat, daca ii place de tine si iti apreciaza pasiunea, te va invita sa mergi cu el in cabina locomotivei! Sa nu te lauzi nimanui! Dar nimanui. Bine ar fi nici chiar rudelor sau prietenilor! Acel mecanic isi risca locul de munca invitandu-te in cabina sau in cel mai ,,fericit" caz, sanctiuni grele din partea conducerii de aceea este bine sa pastrezi confidentialitatea acestui lucru. Iti spun ca om care a avut candva ,,gura sparta" si se lauda ca a fost in cabina!!! Nu este bine!!! Forumul acesta este urmarit si de oameni din conducerea CFR si este bine sa fim foarte discreti la astfel de lucruri!!! Teodor, orice vei dori sa afli legat de fotografierea in zonele feroviare, nu ezita sa intrebi baietii din aceasta comunitate. Inca odata iti apreciez determinarea care este foarte laudabila si meriti cu adevarat admiratia forumului!! Desi ai o varsta frageda, ai demonstrat ca ai calitati si bun simt si chiar o oarecare maturitate!!! Iti doresc mult succes!!! Cu respect, Onofrei Sergiu-Gabriel |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 20:10 | |
| Eu i`am vorbit politicos folosind proune de politete pana si aluia din R`ul de Alunu, care trecuse deja la amenintari si urla. Asa am fost educat. Asa m`am dus si la respectiv domn, conversatia a fost cam asa :
" - Baiete, ia vino incoace ! ~ intra in birou ~
~ Eu il urmez, stiind ce urmeaza, dar dupa cum am spus, am vrut sa evit orice incident ~
- Buna ziua, s`a intamplat ceva ?
- Da, tu nu sti ca nu ai voie sa pozezi ?
- Imi pare rau, nu este niciun semn ce`mi interzice acest lucru, este zona publica. ".
- A, da ? Ia spune, ce scrie pe usa ? ~ era lipit un afis pe care scrie " Zona de restrictie feroviara ~.
- Nu sti sa citesti ?
- Ba stiu foarte bine sa citesc, dar acel afis este pentru a te avertiza sa stai departe de axul caii ferate. "
- Ba, nu ma intereseaza, nu fotografiezi ?
- Dar de ce ? Nu deranjez pe nimeni ?
- Nu ma intereseaza, nu fotografiezi, da`mi aparatul. " ~ eu i l`am dat. Acuma daca ii spuneam ca nu iesea mai rau, pentru ca cuvantul meu, importiva al lui si al T.F.`ului, oricate explicatii le`as fii dat eu ca nu au voie, tot dadeau ei amenda pe cine stie ce motiv, la asta se pricep cel mai bine ~
- Ia uite, ai pozat si in gara.
- Da, este pasiunea mea, sunt pasionat de trenuri.
- Da ma, inteleg, dar nu fotografiezi.
- Ascultati`ma putin, va rog.
- Nu ascult nimic !
- Doua secunde, nu aveti nimic de pierdut. ~ se uita cu o privire dubioasa la mine ~
- Cu ce v`am deranjat ? Sa ne gandim logic, cu ce am deranjat ? Cu ce stric ?
~ in timp ce se uita la o poza cu un macaz imi spunea ~ - Ia uite, pai daca tu le pui pe Internet cineva poate sa le vada si vine si le demonteaza. Se produce catastrofa feroviara. ~ am ramas uluit de acel raspuns. Vocea incepea sa i se ingrosese, nu i`am mai zis nimic, nu ca imi era frica, dar dupa acel raspuns, mi`am dat seama de capacitatea sa de gandirea. Nu speram decat sa plec cat mai repede ~
- Bun, atunci aratati`mi un act, orice unde scrie clar ca pozatul este interzis, nu un semn cu zona de restrictie, nu m`ati lamurit cu nimic.
- Eeeee, bine, stai ca chem duba ! ~ si a trantit usa de la birou. Trebuie sa recunosc, am simtit un gol in stomac cand am auzit de duba, dar mi`am pastrat calmul si seriozitatea ~
Intre timp, a sunat la statia de miscare Brasov- A ajuns cu bine la Brasov ? ~ nu auzseam ce i se comunica ~ - Da, bine, bine.
~ Apoi scoate telefonul mobil ~ - Ionele, ia vino ma putin pana la birou, am pe unu tare in clanta care tot fotografiaza pe aici.
~ Auzind asta ... chiar mi se pacea greatasa mai stau in acel loc, asa ca am decis sa`mi reconusc " vina " numai in speranta de a scapa. I`am dat datele, l`am mai rugat de 2 ori cerandu`mi scuze si recunoscand ca am gresit. Intr`un final a spus ca`mi sterge pozele si ma lasa sa plec. Cand terminase, intra si asa - zisul " politist " care se uita cu o privire aspra la mine ~
- Ce faci ma aici ? Sterge pozel ! Este fapta penala ceea ce ai facut, iti 5 milioane amenda !
~ Cu un ton aproape scarbit ~ L`am sters, gata ...
~ Dupa asta m`a lasat sa plec ~. Nu puteam sa`i mai spun de legi si alea alea, orice as fi zis, tot asa imi raspundeau, zbierand din ce in ce mai tare. De panicat nu m`am panicat, eram doar nervos de atitudinea si cat de inculti pot fii unii oameni. Cand am iesit din birou ma batea gandul sa fac o poza si sa o iau la fuga, numai asa, de ciuda, dar am renuntat la idee. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 13 Feb 2012, 21:46 | |
| Au zapacit calatorii cu trasele astea de tren varianta prin Pascani a trenurilor IR Buc-Iasi-Buc, cand prin Pascani-Triaj cand prin Pascani-gara cand opresc la Marasesti cand nu opresc la Marasesti...cand ajung mai devreme cand ajung mai tarziu fata de trasa initiala...halal gandire... |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 00:34 | |
| La lucruri negative pot spune ca multe trenuri REGIO SI IR stationeaza in unele gari mai mult timp fata de necesar pentru schimbarea locomotivei sau alte lucruri care deranjeaza calatorii.
Deasemenea pe unele rute trenurile IR si IC opresc in gari unde nu este necesar, un exemplu toate IR pe ruta Suceava - Ilva Mica si retur care in acest mod maresc timpii de parcurs si asa ridicat. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 01:46 | |
| Un sfat domnului Costache ,mancati la KFC ). |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 09:13 | |
| @razvan-trenuri, numai oamenii care folosesc foarte rar trenul sunt deranjati de stationarea trenurilor în anumite statii, cum sunt cei care folosesc duba, iar când aceasta nu circula din cauza naturii, dau fuga la tren sa-i salveze.
Cei care merg mai des cu trenul s-au obisnuit, s-au invatat si pentru unii e chiar bine, coboara la un chiosc sa-si ia un suc, un corn, un biscuit, pot coborî pentru a fuma ori pentru a-si plimba un pic câinele.
De exemplu: la Brasov, nu cred ca este vreun calator nemultumit de cele 12-15 minute cât stationeaza anumite trenuri pentru schimbarea locomotivei sau rebrusare.
|
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5414 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 12:45 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- La lucruri negative pot spune ca multe trenuri REGIO SI IR stationeaza in unele gari mai mult timp fata de necesar pentru schimbarea locomotivei sau alte lucruri care deranjeaza calatorii.
Deasemenea pe unele rute trenurile IR si IC opresc in gari unde nu este necesar, un exemplu toate IR pe ruta Suceava - Ilva Mica si retur care in acest mod maresc timpii de parcurs si asa ridicat. asa este,sunt perfect de acord cu tine;opriri fara rost in statii gen lunca ilvei,stationari de si de mii de minute in gari precum marasesti si alte situatii. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 13:40 | |
| Manuela, cum se face ca tu esti mereu de acord cu un gîgă care spera sa se scumpeasca biletele de autocar, nu cumva sunteti aceeasi persoana? |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8390 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 14:41 | |
| - manuela a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- La lucruri negative pot spune ca multe trenuri REGIO SI IR stationeaza in unele gari mai mult timp fata de necesar pentru schimbarea locomotivei sau alte lucruri care deranjeaza calatorii.
Deasemenea pe unele rute trenurile IR si IC opresc in gari unde nu este necesar, un exemplu toate IR pe ruta Suceava - Ilva Mica si retur care in acest mod maresc timpii de parcurs si asa ridicat.
asa este,sunt perfect de acord cu tine;opriri fara rost in statii gen lunca ilvei,stationari de si de mii de minute in gari precum marasesti si alte situatii. Dar macar, Razvane stii de ce sta mult pâna schimba locomotiva? Sau crezi ca o schimba si gata poate sa plece. @ Manuela, dar tu unde ai vrea sa opreasca trenurile? Ai un criteriu? |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5414 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 24 Feb 2012, 15:36 | |
| nu sunt de acord ca toate ir sa opreasca la fel in statiile mici. sa fin seriosi,una este sa opreasca toate ir in focsani si buzau si alta este sa opreasca absolut toate in marasesti,mizil si r.sarat.in acestea din uram,ar trebui sa opreasca din 2 in 2. de asemenea ,nu am fost niciodata de acord ca pe distanta vatra dornei bai-suceava sa opreasca toate ir la frasin si pojorata.sunt 5 trenuri pentru iasi si 1 pentru bucuresti nord.cel de bcuuresti nord,ok sa opreasca dar din cele 5 pentru iasi,ar fi arhisuficient sa opreasca doar 2 maxim 3. pentru ce se mai plateste supliment de viteza?care viteza? exemplele ar putea continua si cu alte rute dar la aceasta a facut referir razvan. de ce nu s evrea a se delimita f clar rangurile de tren,de ce se continua sa se foloseasca ir pe post de trenuri cuursa de navestisti? la trenurile regio sunt de acord cu toate statiile si haltele din parcurs. o zi buna tuturor. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |