Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 16:07

Goanga a scris:
Teodor a scris:
...Atunci, incercand sa evit vreo faza, l-am rugat frumos sa-mi inapoieze aparatul...

Aparatul tau foto/video e bunul tau personal. NU avea nici un drept sa-ti stearga nicio poza. Si faza cu duba...vroia doar sa te sperie. Asa fac ei, daca vad ca nu faci ce spun ei, daca nu asculti de ei. Crede-ma, nu chema el duba pentru ca ai facut tu 2-3 poze.

Tin sa te contra zic, tocmai cand dadeam sa plec a intrat pe usa un politist cu o privire destul de aspra si a inceput sa ma certe pe un ton gros si nervos. Cat despre aparat ... am zis sa il dau cu gandul ca pot recupera pozele, mai bine asta decat sa ma plimb pe la sectie ... Orice i`as' fi spus, tot pe a lui o tinea, iar avannd in vedere si dezavantajul ca statea de vorba cu un baiat de 15 ani si nu cu unu de 25, este o diferenta mare, isi permitea sa vorbeasca pe ce ton vrea, oricate replici sau intrebari ii puneam, el tot cu aeeasi replica imi raspundea " Asta`i legea, nu o fac eu. ".
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 16:23

Ce lege frate ca eu am vorbit cu un ofiter de la Politia TF acum 2 ani in Gara de Nord si omul mi-a explicat la modul cel mai civilizat si elegant ca atata timp cat stai pe peron nu iti face nimeni nimic. A ca mai sunt unii care incaleca liniile si se duc spre podul Basarab sa faca poze da, pe aia pot sa ii amendeze deoarece sunt si panouri care interzic lucrul asta, dar de pe peron daca stai civilizat si linistit nu iti face nimeni nimic.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 17:01

Cel mai bine in asemenea conditii este sa ignori complet oamenii si sa iesi din perimetrul garii intr-o maniera atat de calma, ca si cum ai merge la cumparaturi.

@Teodor : poti incerca programul CardRecovery. Iti poate recupera atat poze cat si filme.

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 D%20350%20TITO%20Broz

Ultima editare efectuata de catre mureseanu_976 in Dum 12 Feb 2012, 17:56, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 17:40

ia sa fi fost unul la 25-30 de anii nu ai mai stergea nimic.
Sus In jos
vlad170

Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 5106
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 18:30

mie acest lucru mi s-a intamplat acum trei ani cand un mecanic de locomotiva de la iasi mi-a trantit aparatul de fotografiat pe jos datorita faptului ca i s-a violat identitatea personala.cu greu m-am putut abtine sa nu-i ard o palma
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 19:29

Asemenea "specimene" trebuie reclamate. Nu putem sta cu mainile incrucisate. Trebuie sa luam atitudine.
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 19:57

paall a scris:
ia sa fi fost unul la 25-30 de anii nu ai mai stergea nimic.

Exact, cand am fost cu tata la Bucuresti, am facut cateva poze in gara de Nord, nimeni, dar absolu nimeni nu a comentat nimic, desi ma vazusera clar.

Cand te vad mai mic, de 15 ani, la ce se gandesc ei oare ? " Ce sa`mi faca ma mie puslamaua' asta ? ". Am fotografiat cateva macazuri ( pentru Topicul initiat de AndiCFR ), se mira el, " Uite domne' cate a pozat ... ". Pozasem semnale de fluier, borne, restrictii, semnale de intrare, prevestitoare, poduri, etc ... Si mi`a explicat ca daca eu pozez aia si o pun pe Internet, cineva poate veni si sa desfaca ceva de la el. Bun, l`am intrebat ca o poate vedea si in realitate, este aceeasi, sau este mai special acel macaz, s`a fcut ca nu ma aude ... nu ai ce sa`i ceri, aude ce vrea, nu va recomand sa aveti de`a face cu el. M`am dus la dansu' cand m`a chemat doar pentru a nu`mi face probleme pe viitor, evident ca voi mai trece prin gara si nu am chef de probleme. Asa puteam s`o iau la fuga, nu cred ca venea dupa mine, iar daca venea, facea mare greseala ... era gras si mare, nu prea avea sanse sa ma prinda, dar in fine ...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 20:13

Orice ar zice, nu trebuie să îi dai camera (sau orice alt obiect). Poliţia nu o să aibă nimic împotrivă dacă se ajunge la asta.

nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 20:17

Am fost de multe ori in Gara de Nord si nu s-a legat nimeni de mine,ba i-am aratat si pozele pe care le faceam si nu s-a suparat de loc nimeni.Intr-un filmulet facut de mine ma intrebat si un mecanic de locomnotiva ce fac cu pozele si i-am zis ca le pun pe un forum.Gasesti si lume de treaba in gari
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
redeme
V.I.P Member
V.I.P Member
redeme

Numarul mesajelor : 1081
Localizare : Iasi
Reputatie : 6118
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 20:46

În primul rând, ce este de apreciat, e că ai ieșit din casă și te-ia dus la gară, înfruntând pericolele și nu ai așteptat să cadă poze din cer. Chiar și numai pentru acest fapt ești de apreciat.

În al doilea rând, una este să faci poze într-un anume loc unde cine-știe-când o să mai ajungi, poate peste o lună, un an, zece sau niciodata și deci să nu te intereseze neapărat reacția celor de acolo (deși eu cred că e mai bine să avem respect și pentru ceilalți pasionați din zona prin care suntem doar în trecere și să nu le îngreunăm fără rost situația Smile ), și cu totul alta este să faci poze într-un loc în care știi sigur că vei mai ajunge, într-un loc în care poate te duci în fiecare zi... și bineînțeles n-ai vrea să fii „luat la ochi”... Wink

Te sfătuiesc mai degrabă să fii prudent și să eviți contactul în asemnea condiții cu CFRiști, polițiști, paznici, etc. Mai bine să te asiguri dinainte că nu te vede nimeni decât să trebuiască să dai explicații! De exemplu, poți să treci cât mai departe cu putință de acel birou de mișcare...

În cazul tău, nu avea absolut niciun drept să te oprească sau să îți ceară aparatul ca să se uite prin pozele tale și cu atât mai puțin să ți le șteargă... Nici poliția nu are voie să facă nimic fără mandat...

Mai important ar fi să nu te descurajezi, din păcate în România e imposibil să fii pasionat feroviar în adevăratul sens al cuvântului și să nu ai probleme cu diverse persoane mai mult sau mai puțin bine intenționate... Și bineînțeles să nu te expui unor riscuri inutile... Smile
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 21:03

Dr2005 a scris:
Orice ar zice, nu trebuie să îi dai camera (sau orice alt obiect). Poliţia nu o să aibă nimic împotrivă dacă se ajunge la asta.
Daca aveam sa spunem minim 18 ani poate se purta altfel, dar cand te vede mai mic si " neajutorat " te ia tare, m`am simtit intr`un fel presat si de tonul pe care vorbea. Nici nu ma gandeam ca mi le sterge pe toate, poate doar pe cele facute in zona garii. Daca stiam ca le sterge pe toate nu i`l dadeam. Apoi, cand a mai aparut si nenea' politist, daca era sa refuz sa`i dau aparatul, presiunea era si mai mare, si evident ca ma ducea la sectie. Le`am povestit si parintilor si tata a zis ca am facut bine ca am cooperat, pentru ca daca ajungea el prin acele birouri iesea urat, mai ales ca`l si cunostea ( intr`un fel, sefu de statie pe tata ). Este bine ca pozele se pot recupera, si tocmai asta am incercat sa evit, vreo faza ...

redeme a scris:
În primul rând, ce este de apreciat, e că ai ieșit din casă și te-ia dus la gară, înfruntând pericolele și nu ai așteptat să cadă poze din cer. Chiar și numai pentru acest fapt ești de apreciat.

În al doilea rând, una este să faci poze într-un anume loc unde cine-știe-când o să mai ajungi, poate peste o lună, un an, zece sau niciodata și deci să nu te intereseze neapărat reacția celor de acolo (deși eu cred că e mai bine să avem respect și pentru ceilalți pasionați din zona prin care suntem doar în trecere și să nu le îngreunăm fără rost situația Smile ), și cu totul alta este să faci poze într-un loc în care știi sigur că vei mai ajunge, într-un loc în care poate te duci în fiecare zi... și bineînțeles n-ai vrea să fii „luat la ochi”... Wink

Te sfătuiesc mai degrabă să fii prudent și să eviți contactul în asemnea condiții cu CFRiști, polițiști, paznici, etc. Mai bine să te asiguri dinainte că nu te vede nimeni decât să trebuiască să dai explicații! De exemplu, poți să treci cât mai departe cu putință de acel birou de mișcare...

În cazul tău, nu avea absolut niciun drept să te oprească sau să îți ceară aparatul ca să se uite prin pozele tale și cu atât mai puțin să ți le șteargă... Nici poliția nu are voie să facă nimic fără mandat...

Mai important ar fi să nu te descurajezi, din păcate în România e imposibil să fii pasionat feroviar în adevăratul sens al cuvântului și să nu ai probleme cu diverse persoane mai mult sau mai puțin bine intenționate... Și bineînțeles să nu te expui unor riscuri inutile... Smile

Erau doar 2 oameni pe peron, atat. M`am uitat si in spate, si in fata, totul liber, cand am dat sa ma intorc ... a iesit. Cum de m`a vazut nu stiu. Sincer sa fiu, nu ma asteptam, am pozat de multe ori in acel loc, am stat, ma uitam la trenuri cand eram mic, treceam vara de cel putin 4 ori pe zi prin acel loc ... dar astazi am avut ghinion. Exista si o parte buna, am vazut biroul de miscare, am asistat si la o convirbire telefonica intre seful de statie si seful statiei Brasov presupun. L`as fi intrebat daca ma mai tine vreo 2 ore sa vad si eu ce si cum pe acolo, dar nu cred ca raspunsul ar fi fost unul prea " dulce ".
Sus In jos
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5992
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 21:38

O ideie buna ar fii sa aveam fiecare cate un ecuson ,,Pasionati feroviari'' sau ca suntem dela un forum anume.
Atunci cred ca lucrurile ar sta altfel.
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Teodor

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 21:47

Sincer sa fiu, nu cred ca i`ar impresiona cu nimic. Adica ar baga ceva de genul " Cat timp nu aduci un act semnat, nu ma intereseaza. ". Ca atunci cand te duci sa realizezi un reportaj pentru o televiziune, iti trebuie aprobare, asa si aici.
Si inca ceva, ar mai spune ca legea este pentru toti, dar ei nu se gandesc ca mai toti lucratorii CFR din zonele rurale vin la servici pe calea ferata. Daca le spui asta ei spun ca sunt lucratori CFR si au voie, dar daca`i loveste trenu' este vina lor ca au mers pe acolo desi nu aveau voie, ei nu raspund cu nimic.

Ultima editare efectuata de catre Teodor in Dum 12 Feb 2012, 21:48, editata de 1 ori
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 21:47

Cel mai sigur am fi invitati la sectia de politie si intrebati de la ce televiziune/ziar suntem.

Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 23:14

Legea e lege, indiferent de vârstă, iar poliţistul nu are voie să confişte decât obiecte interzise sau care ar putea fi considerate interzise (droguri, arme de foc, arme albe şi alte asemenea), nicidecum camere foto. Orice altceva se cheamă abuz.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 30 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 30 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: