Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 48 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5461
Data de inscriere : 20/02/2011

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 07:28

iarasi o postare marca "manuela",lamentari si nici o legatura cu topicul.Am impresia ca unicul scop este sa isi bata joc de noi
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5410
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 11:34

te rog sa nu mai faci remarci ca sa te afli in treaba.i-am raspuns FARA CITAT LUI hurricane.am dreptul sa-mi exprim parerile fix ca si tine ,chiar daca nu-ti convine ce scriu.multumesc si o zi excelenta.
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 11:58

Haideti sa lasam certurile ca nu-si au rostul si nici vreo legatura cu topicul.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 14:29

Poate vor infiinta un CALL CENTER cu mai multe linii la care sa raspunda non-stop.
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5274
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 15:00

zilele trecute au fost anulate niste IR pe traseul bucuresti-pitesti-craiova. nu inteleg de ce nu a fost parcurs traseul partial....cred ca de la titu pana la piatra olt se circula sigur...
au preferat sa anuleze trenurile....eu chiar am fost afectat fiindca aveam abonament. am fost nevoit sa merg cu microbuzul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 15:12

S-a interzis circulaţia cu automotoare... prin urmare n-au mai băgat nimic.

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 15:23

Cred ca ai dreptul la restituirea unei parti din abonament corespunzator cu zilele in care trenul nu a circulat. Intreaba la casa de bilete.
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6375
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 16:52

rich1974 a scris:
zilele trecute au fost anulate niste IR pe traseul bucuresti-pitesti-craiova. nu inteleg de ce nu a fost parcurs traseul partial....cred ca de la titu pana la piatra olt se circula sigur...
au preferat sa anuleze trenurile....eu chiar am fost afectat fiindca aveam abonament. am fost nevoit sa merg cu microbuzul.

In aceeasi situatie a fost si fratele meu care e navetist pe ruta Titu - Bucuresti. Si azi dimineata a inghetat in gara asteptand Regio de la ora 5 spre Bucuresti si a aflat cu stupoare ca mai incolo de Titu nu vor pleca. Ieri la fel la intoarcere la 16:20 nu mai era IR-ul, si au lasat sa plece doar un Regio pe la 15:45 special pus pt ciocanari si taietorii de frunza la caini din cadrul CFR-ului. Sa nu mai zic ca daca sunai la 9521 nu raspundea nimeni...imbecilii astia de la CFR isi bat sistematic joc de calatori. Sper sa-i dea afara pe toti odata si odata sa scapam de parazitii astia care traiesc de pe urma noastra.
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5274
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 17:45

eu imi doresc nu numai sa-i dea afara...eu i-as imbarca pe un vapor de carton si i-as duce in mijlocul oceanului atlantic. (in marea neagra ar fi pericolul sa inoate pana la tarm!)
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 18:33

@Hurricane vine la voi acum un 19-55 iesean 5x ,nu mi aduc aminte ca l-am vazut acum 3 zile ...probabil vagonul acela a circulat facultativ... in trecut a mai circulat un 19-76,dar nu de prea multe ori
Alt exemplu inedit e prezenta lui 19-55-007 de TM in garnitura lui 1621,vag de a 2'a find 22/84-96 si 21-86-003
uite-l aici,inainte fiind un 30-76,care probabil a ramas la revizie
http://www.forumtrenuri.com/t649p30-vagoane-seria-19-55
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeSam 11 Feb 2012, 20:50

Angajatii de la CFR sa trateze mai bine clientii.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 14:54

Astazi, m-am gandit sa-mi iau aparatul si sa merg sa fac cateva poze. Am mers pe calea ferata inzapezita cca. 4 km si am facut cateva poze. M-am intors cu gandul de a poza si catre cealalta iesire ( spre Sibiu ). Cand am trecut prin gara, am pozat 2 vagoane 21 - 47 si o rama Desiro. Cand am trecut prin fata biroului de miscare, iese seful de statie furios si incepe sa zbiere dupa mine. Ma duc, sunt politicos, il ascult si-mi spune sa-i dau aparatul sa stearga toate pozele. Cand m-a auzit asta mi s-a sculat parul in cap, adica am mers 10 km prin zapada ca sa stearga un gunoi de om ca el toata munca mea ? Am refuzat si am inceput sa-l iau la intrebari. Cu ce deranjez ? Unde scrie ca nu am voie ? De ce sa nu am voie ? Deranjez pe cineva ? Mi-a dat un raspus care m-a uluit. " CFR-ul este cea de-a doua armata. ". Si daca e armata, armata este un loc public ? Ceea ce am pozat eu vad toti oamenii ! El mi-a aratat acel avertisemnt " La 20 m de axul caii ferate, zona de siguranta. ". Eu i-am explicat cat de serios am putut ca acel semn este sa te indepartezi cand vine trenul, nu se regasteste niciun cuvant care sa-ti poata interzice poatul. Mi-a spus ca, asa cum fac eu poze pe caile ferate, este ca si cum ar veni el la mine acasa si ar face poze. Ma ducea gandul sa-l intreb daca locuieste pe calile ferate, dar m-am razgandit. L-am rugat frumos sa-mi arate unde scrie ca nu am voie. Atunci a luat foc si a chemat duba. Intre timp a primit confirmarea ca IR-ul de Brasov ajunsese cu bine la destinatie. Mi-a luat datele si a mai sters o parte din poze. Atunci, incercand sa evit vreo faza, l-am rugat frumos sa-mi inapoieze aparatul, sa stearga pozele si sa ma lase in pace, i-am spus : " Recunosc ca am gresit, va rog sa ma scuzati, aveti dreptate, bla, bla ... ". Gandul meu era numai sa-mi dea drumul mai repede sa mai pot prinde ceva trenuri ... Pana la urma mi-a sters pozele si m-a lasat sa plec, evident, dupa ce pierdusem tot ce-mi propusesem sa pozez. Asemenea oameni sunt niste gunoaie ! O tara de tot cacatul, si ma feressc sa o spun ! Cum de in alte tari, nu numai ca te lasa sa pozezi, ba chiar iti si explica ca si cum ... total jenant ! Sa dea domnul sa ajunga in functie pe la Ministerul Transporturilor un pasionat .... altfel, pasiunea ne va fi din ce in ce mai interzisa !
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 15:01

Vezi ca exista softuri de recuperare a datelor de pe card. Cind se sterge un fisier el nu e sters efectiv ci numai informatia din tabelul de alocare a adreselor. Atentie insa sa nu mai faci poze pentru ca se scriu pe locul celor "sterse". Nu ti-a formatat cardul, nu? Desi parca si asa se pot recupera, dar mai greu.
Tembelism din asta am intilnit in multe zone ale tarii dar cu precadere in Regat...(mai ales Oltenia si Moldova) Smile
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 15:08

tozlovanuvlad a scris:
Vezi ca exista softuri de recuperare a datelor de pe card. Cind se sterge un fisier el nu e sters efectiv ci numai informatia din tabelul de alocare a adreselor. Atentie insa sa nu mai faci poze pentru ca se scriu pe locul celor "sterse". Nu ti-a formatat cardul, nu? Desi parca si asa se pot recupera, dar mai greu.
Tembelism din asta am intilnit in multe zone ale tarii dar cu precadere in Regat...(mai ales Oltenia si Moldova) Smile

Da, stiu, acuma cautam. Smile Ce e cel mai trist, este aceasta atitudine ... imi venea multe sa`i spun, de tarife, de infrastructura, de conditii ... dar am zis sa scap unsor, nu aveam chef sa plec acasa de la T.F.

Nu, nu mi`a formatat cardul, doar le`a sters, mi l`a dat si am plecat ( rezumat Very Happy ).
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6296
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitimeDum 12 Feb 2012, 15:46

Teodor a scris:
...Atunci, incercand sa evit vreo faza, l-am rugat frumos sa-mi inapoieze aparatul...

Aparatul tau foto/video e bunul tau personal. NU avea nici un drept sa-ti stearga nicio poza. Si faza cu duba...vroia doar sa te sperie. Asa fac ei, daca vad ca nu faci ce spun ei, daca nu asculti de ei. Crede-ma, nu chema el duba pentru ca ai facut tu 2-3 poze.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 29 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 29 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 48 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: