|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 20:31 | |
| - maryus74 a scris:
- IonutCFR2009 a scris:
- Prin preturi normale inteleg acele preturi ancorate in realitatea României de astazi.
Ti se pare ca CFR are preturi exagerat de mari? Raportat la serviciile oferite, sunt chiar exagerat de mari. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 20:42 | |
| Dupa parerea mea sunt cu 50% mai mari decat ar trebui sa fie, si nu o spun la misto. La ce timpi sunt pe unele magistrale gen Buc-Oltenita te ia capul. Si cele reabilitate la fel, degeaba investesti miliarde de euro in asa zisul confort daca mersul e facut pe picior iar timpii de parcurs sunt la fel ca in anii 80, iar linia ramane intreaga pana trec 3-4 marfare. Iar management mai d3fectuos decat EA/DA+2 vagoane nu cred ca exista, nu au mecanici, nu au material rulant, nu au oameni nicaieri, toate departamentele sunt cu oameni pe minus dar au tupeul obraznic sa majoreze biletele cu 20% asta vara. Parerea mea, fraieri cei care inca se duc la tren, ca sa nu spun altfel. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 21:15 | |
| Luati autocarul sau microbuzul daca nu va convine, pai de unde vreti sa-si scoata nea MariusD salariul , sau nesimtitii de directori din CFR |
| | | bostanesku gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 263 Reputatie : 5121 Data de inscriere : 09/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 21:25 | |
| preturile sunt exorbitante raportat la salariile din rrromania.Nu mai zic de conditiile de calatorie si timpul de mers,totul este o bataie de joc generala |
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 21:37 | |
| Mie personal imi place mai mult calatoria cu trenul decat cu masina personala, dar de 12 ani nu m-am mai urcat in tren din mai multe motive: - timpi de parcurs astronimici. - bilete exorbitant de scumpe. - disparitia partiala a vagoanelor compartimentate. Si multe altele. Exemplu probat Duminica 23 Oct anul curent: 2 persoane pe relatia Buc-BV(dus/intors) cu acceleratul(nu spun R) 43lei persoana x 4(dus/intors) = 172 lei acelasi drum facut cu masina personala aproximativ 100lei ce vreti mai mult de atat? Acum o sa incepeti, daca luai cu o luna inainte, daca luai bilet dus/intors, daca, daca, daca, tot nu ieseam la fel de ieftin ca si cu masina. Ca sa nu spun ca am oprit sa vad Busteniul, la fel si cu Sinaia |
| | | IonutCFR2009 Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 21:40 | |
| - maryus74 a scris:
- Luati autocarul sau microbuzul daca nu va convine, pai de unde vreti sa-si scoata nea MariusD salariul , sau nesimtitii de directori din CFR
Pai in curând vom lua de nevoie autocarul sau microbuzul, in conditiile in care la preturile de acum sunt trenuri IC, R, A care circula cu 2...3 calatori in vagon, si aceia cu reduceri sau gratuitati. Cât poate merge o companie pe pierdere ? O perioada limitata. In cazul CFR Calatori, cred ca doar privatizarea o mai poate salva de la dezastru, daca mai e ceva de privatizat... |
| | | bostanesku gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 263 Reputatie : 5121 Data de inscriere : 09/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 21:50 | |
| ai avut noroc ca nu te ai intalnit cu Huidu pe sosea.Mai bine cu trenu totusi,mai gusti o tzuiculita fierbinte |
| | | IonutCFR2009 Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 21:54 | |
| - bostanesku gigel a scris:
- ai avut noroc ca nu te ai intalnit cu Huidu pe sosea.Mai bine cu trenu totusi,mai gusti o tzuiculita fierbinte
Pai in cazul calatoriei cu tren personal, la câte ore trebuie sa astepti un tren de legatura, chiar e nevoie de asa ceva, mai ales ca vine iarna si in multe statii nemodernizate bate viscolul ca afara. PS. Era bine daca pe lânga noua clasificare a trenurilor de calatori se impuneau si anumite conditii pe care trebuie sa le indeplineasca o statie sau halta de cale ferata. La cum arata unele statii si halte in care opresc trenurile, peste 50 % din ele n-ar fi trecut testul.
Ultima editare efectuata de catre IonutCFR2009 in Sam 29 Oct 2011, 22:01, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 22:00 | |
| Nu beau alcool, cafea si nu fumez, am alte vicii mai sanatoase . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 22:50 | |
| O am auzit o ciudatenie mare aseara intr-un reportaj despre gropile din peroanele din statia Craiova cei de la CFR au spus ca peroanele nu intra in raspunderea regionalei :shock: |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 29 Oct 2011, 22:52 | |
| Categoric e mai bine cu trenu decat cu masina , se pot admira peisajele in liniste nu te streseaza nimeni in trafic si daca nu te grabesti mersul cu personalul e foarte ok , biletul luat din timp e mult mai ieftin , la urma urmei fiecare alege cu ce vrea sa circule dar eu personal nu voi alege masina in locul trenului . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Dum 30 Oct 2011, 03:56 | |
| - Cosmin5 a scris:
- Eu în locul lor aş concesiona serviciul control bilete către o firmă privată
Nu-i o soluţie bună, s-a încercat la transportul local în Brăila şi s-a lăsat cu n procese, că controlorii, ca să facă planul, amendau pe toată lumea, chiar şi pe cei cu bilet, iar cine comenta avea nevoie de certificat medico-legal. Exprimări de genul ,,cu trenul e mai frumos decât cu maşina" am mai auzit. Da, e mai frumos, uneori e mai confortabil, mai ai şi budă la dispoziţie şi mai poţi şi să îţi întinzi picioarele când amorţeşti. Însă... sunt puţini cei care merg cu trenul doar din pasiune. Nu poţi să menţii un sistem de transport doar pentru că există o mână de pasionaţi care îl foloseşte. Ca să poţi să exploatezi cum trebuie un vehicul de transport, trebuie să ai călători în el, adică să oferi condiţii şi să fii competitiv. Asta nu înţelege CFR Călători... dacă tot măreşti preţul biletelor şi scazi gradul de confort, apoi mai pui şi legăturile aiurea, nu o să meargă nimeni cu tine. Credeţi că trenurile de Constanţa sunt rentabile pe motiv de preţ sau timp? Nu, sunt rentabile că sunt mulţi elevi şi studenţi care au facilităţi... că altfel, cu 65 de RON ajungi până la Mangalia cu autocarul. Da, trenul face 2h45min până la Constanţa, dar de acolo până la Mangalia (ca să mergi în Sudul litoralului) mai faci o oră jumate, iar dacă mai pui şi statul în Constanţa ajungi pe la 5 ore. Cam tot atât faci şi cu autocarul, asta dacă e traficul blocat şi şoferul e un melc. Dar te costă mai puţin... şi mulţi la preţ şi timp de parcurs se gândesc când îşi planifică drumul, nu la ,,merg cu trenul că e mai frumos". Pe distanţe scurte e şi mai mare tragedia, de exemplu de la Scăeni la Ploieşti faci maxim 15 minute cu duba (asta dacă e goală şi merge şoferul cu 25 km/h, doar-doar mai sare cineva de după vreun stâlp). Cu trenul faci vreo 35 de minute. La dubă dai 3 RON, la tren dai vreo 3,6 RON ... Nici eu nu voi alege, totuşi, maşina în defavoarea trenului. Din simplul motiv că n-am maşină, că dacă o aveam... pur şi simplu preţurile la tren sunt prea mari raportat la salariul mediu din România. Dacă preţurile vor mai creşte, vă garantez că şi cei mai înfocaţi susţinători ai trenului vor prefera autoturismul proprietate personală (dacă îl au) pentru deplasările lor, mai ales dacă merg în grupuleţe de 3 - 4 persoane. Evident, cei cu 2000 de euro/lună vor merge cu trenul de plăcere. Dar cei cu 1500 - 2000 RON se vor gândi de 2 ori înainte să aleagă trenul. _________________ :TTT:
|
| | | Cosmin5
Numarul mesajelor : 49 Reputatie : 4994 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Dum 30 Oct 2011, 23:48 | |
| - adrian78hd a scris:
- O am auzit o ciudatenie mare aseara intr-un reportaj despre gropile din peroanele din statia Craiova cei de la CFR au spus ca peroanele nu intra in raspunderea regionalei :shock:
Da, este foarte adevarat. Statia in sine este printre cele mai moderne din tara, insa peroanele au ramas ca inainte. Din cate am inteles peroanele sunt responsabilitatea CFR infrastructura si din cauza asta au ramas ca si linia...aceleasi de cand au fost construite. Aceeasi situatie este si cu tunelul prin care se trece din sala de asteptare catre liniile 2 si 3. Pana la jumatate (partea ce apartinea de cladirea statiei) este ingrijita, cu gresie pe jos, usile automate, neoane care functioneaza, iar de la jumatate (ce apartine de infrastructura) arata ca in 1970 : lumina chioara, cimentul ala oribil pe care il gasim in toate scarile de bloc, scari cioblite plus mirosul de wc. De fiecare data cand te dai jos din tren e imposibil sa nu auzi pe careva "aoleu trebuie iar sa trecem prin culoaru ala in care miroase a pipi ". Este o neplacere enorma sa-l folosesti desi e foarte spatios si inainte de modernizare oamenii (in lipsa spatiului care s-a creat dupa modernizare la etaj) oamenii asteptau trenul in el. Ai senzatia ca esti intr-o statie veche de metrou. Eu unul astept cu interes refacerea tuturor peroanelor si inaltarea lor la standarde (cum sunt in Ploiesti Vest de ex). In momentul de fata statia (care este una dintre cele mai frumoase din tara) contrasteaza urat de tot cu peroanele vechi si neingrijite. Probabil acest lucru se va intampla odata cu modernizarea magistralei 900 (probabil peste vreo 10 ani). |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 31 Oct 2011, 00:13 | |
| |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 31 Oct 2011, 01:14 | |
| - Cosmin5 a scris:
- adrian78hd a scris:
- O am auzit o ciudatenie mare aseara intr-un reportaj despre gropile din peroanele din statia Craiova cei de la CFR au spus ca peroanele nu intra in raspunderea regionalei :shock:
Da, este foarte adevarat. Statia in sine este printre cele mai moderne din tara, insa peroanele au ramas ca inainte. Din cate am inteles peroanele sunt responsabilitatea CFR infrastructura si din cauza asta au ramas ca si linia...aceleasi de cand au fost construite. Aceeasi situatie este si cu tunelul prin care se trece din sala de asteptare catre liniile 2 si 3. Pana la jumatate (partea ce apartinea de cladirea statiei) este ingrijita, cu gresie pe jos, usile automate, neoane care functioneaza, iar de la jumatate (ce apartine de infrastructura) arata ca in 1970 : lumina chioara, cimentul ala oribil pe care il gasim in toate scarile de bloc, scari cioblite plus mirosul de wc. De fiecare data cand te dai jos din tren e imposibil sa nu auzi pe careva "aoleu trebuie iar sa trecem prin culoaru ala in care miroase a pipi ". Este o neplacere enorma sa-l folosesti desi e foarte spatios si inainte de modernizare oamenii (in lipsa spatiului care s-a creat dupa modernizare la etaj) oamenii asteptau trenul in el. Ai senzatia ca esti intr-o statie veche de metrou. Eu unul astept cu interes refacerea tuturor peroanelor si inaltarea lor la standarde (cum sunt in Ploiesti Vest de ex). In momentul de fata statia (care este una dintre cele mai frumoase din tara) contrasteaza urat de tot cu peroanele vechi si neingrijite. Probabil acest lucru se va intampla odata cu modernizarea magistralei 900 (probabil peste vreo 10 ani). As adauga si Constanta aici .. o alta gara cu cladirea foarte reusita iar peroanele vai de mama lor. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |