| 207 : Simeria - Hunedoara | |
|
+69raulberian CA 205 CristyanC cristy79 dan tm aris86 laurentzu Sabik MariusM ciprian71 Katalyn bubu Luca tgv spiderpc marius664 TheFarcasPaul Bobby_TM Simply18 liviulav33 Grigor yeu1 IonutChircu Teodor Andrey_tm cfr500 Adirmvl c o r v i n TVlad pleto007 Sergiu rmn sytrus Rarau IonutCFR2009 orestte Ionutz Gaby005 Polpot eu Luna Nesebar razvan - trenuri AMX 97-0548-4 gabrriel40 alliens Dr2005 metalurgistul Adrian78 bogdan srl Vitosa alex.alexus.tm rizelgeorgel2004 ldh80 Caravelle_Zg vilhelm DUAL David Marius Tomi13leu dancer saint srazvi mariuskl cristi CFR cont dezactivat . COSTACHE MIHAIL sorinucu jionutz Norbi Vlad myster2008 73 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mar 01 Noi 2011, 12:07 | |
| Stie cineva unde duc cei de la CTV zgura sparta care e incarcata in vagoanele lor ? Ieri pe M207 a fost al 3 lea marfar in 2 zile de la ei care a iesit pe la 17 dupamasa din fostul combinatul siderurgic si la tractiune era Br 701.De intrat intrase dimineata la ora 7. |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mar 01 Noi 2011, 14:48 | |
| Zgura se ducea la Chiscadaga dar ei pot duce si altundeva |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mar 01 Noi 2011, 15:51 | |
| Multumesc de informatie .. pentru noi e bine ca se mai scade din costurile de mentenanta cu aceste marfare,dar am observat ca le place sa circule noaptea dupa ora 11 ,cam atunci pleaca din Hunedoara Triaj/Pestis sau cum ii zice acolo..M am intors din Bucuresti de 2 ori cu 346 ,si de 2 ori i-am prins cu marfarele cu Eacs/Ealos |
|
| |
metalurgistul
Numarul mesajelor : 34 Reputatie : 4802 Data de inscriere : 04/11/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 04 Noi 2011, 19:30 | |
| salut, as vrea sa va intreb daca stiti ceva de o posibila privatizare a liniei Hunedoara-Simeria? aparuse intr-un ziar local o stire cum ca traseele Simeria-Pestis si Simeria-Hunedoara se vor inchiria pe o perioada de 4 ani, firma care va castiga licitatia va prelua si personalul cfr,.. sper din tot sufletul sa nu cumva sa se desfiinteze linia de transport calatori Simeria-Hunedoara, ca ma gandesc ca macar linia de la combinat va mai ramane pentru ca trebuie cumva sa intre/iese trenul cu marfa din combinat, referitor la linia de calatori, ce se va intampla dupa inchiriere? va veni un operator privat de transport? ar fi foarte bine daca ar pune un tren pe relatia Hunedoara-Simeria-Deva si retur sau sa faca cumva racordul dintre linia Hunedoara-Simeria la magistrala care merge spre Deva ca sa fie direct Hunedoara-Deva, desi solutia asta ar reprezenta ceva costuri, probabil un privat ar putea suporta costurile racordarii liniei dar numai sa fie interes si bunavointa din partea celor de la cfr si institutiile statului care se ocupa de licente,legislatie, transport feroviar etc. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 04 Noi 2011, 19:38 | |
| Cred ca ruta noastra e oferita de ani buni spre inchiriere da nu poate deveni profitabila din cauza concurentei auto si mai e o minune ca exista din cauza implicarii politice de la nivel judetean altfel era demult inchisa..Rezolvarea e in mana CFR-ului cu o rama Z6100 ar rezolva problema cu trenuri pana la Deva la orele de varf si ar rezolva si chinul mecanicilor de Simeria care tre sa vina la prezentare la ora 2.30 pentru un tren de Savarsin pentru ca garnitura vine mai intai la Hunedoara .. Pacat ca linia de calatori nu mai este folosita pentru ca ea este linie de 80km/h pe cand cea de marfa are viteza maxima de 60km/h plus ca a aparut si o restrictie de 30km/h la iesirea din halta Barcea Mare spre Simeria!! |
|
| |
metalurgistul
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 04 Noi 2011, 19:44 | |
| am inteles, sa speram totusi ca nu se va inchide linia, poate daca totusi ar lasa un operator privat sa introduca un tren pe Hunedoara-Deva ar fi mai bine si pentru calatori pentru ca un bilet ar costa mai putin decat la cei cu microbuze si confortul ar spori, nu ar mai fi inghesuiala. cfr-ul nu cred ca se gandeste la o asemenea varianta, cei de la cfr puteau pune in practica ideea asta de multi ani, mai ales ca pe ruta Hunedoara Deva se circula intens pe calea auto.
mai vroiam sa intreb ce sunt cu vagoanele garate pe liniile din curtea celor de la ICSH? sunt aduse pentru reconditionari? stiu ca celor de la ICSH le daduse licenta pentru contruire de material rulant. mai erau niste vagoane cisterna in curtea celor de la IUG dar acelea cred ca erau pentru taiat, nu am mai fost prin zona si cand am revenit nu le-am mai vazut acolo. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 05 Noi 2011, 00:36 | |
| Chiar si CFR poate face cat de cat un profit mic dar orarul ala facut in mizerie nu da sperante mari...Probabil de la noul mers la noi tot in acelas jeg de timp vor ramane cu garnituri care ajung dupa ce pleaca legatura sau inainte de alta legatura cu 1 ora jumatate.... P2142 si 2310/2311 sunt pline ochi .. |
|
| |
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6346 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 05 Noi 2011, 16:39 | |
| |
|
| |
metalurgistul
| Subiect: Hunedoara triaj - GFR Vin 11 Noi 2011, 22:04 | |
| am citit mesajele din topicul acesta si am vazut intr-un mesaj ca se vorbea despre Hunedoara triaj si ca acest triaj ar fi fost cumparat de GFR, e adevarat? asta ar insemna poate ca liniile acelea de garare si triaj vor ramane, probabil daca ar fi ramas ale cfr-ului le-ar fi scos si dus la fier vechi, asa daca s-a privatizat poate ca noul proprietar chiar are nevoie de ele si se va dezvolta ceva acolo, mai ales ca e mult loc si mai e si hala de la fosta baza 6 pestis, ar putea face un atelier de reparatii vagoane, GFR-ul nu e proprietar la Reva Simeria?.. mai vroiam sa va intreb de vagoanele de la ICSH, sunt pentru taiat? sau? au mult timp de cand sunt garate acolo, |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 12 Noi 2011, 00:20 | |
| Da acele Fals(vag negre de carbune) de care zici sunt de ceva vreme acolo,nu cred ca sunt de taiat pentru ca erau taiate deja daca erau tinute in scopul acela,din cate stiu cateva linii din vechiul triaj sunt ale CFR Infrastructura pt ca pe ele intra/ies trenurile din combinat fara restrictii, restul de linii sunt intradevar ale rolling stock acolo stationaeaza cateva garnituri de cistrene si vag de cereale,dar au mai fost mutate , duse/aduse altele deci nu sunt stationate permanent... din cate am inteles ,azi a fost cumparat pachetul de pe regionala timisoara de catre regiotrans , deci in consecinta e posibil ca de la 12 dec sa circule automotoarele lor.. |
|
| |
metalurgistul
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 12 Noi 2011, 15:55 | |
| Dual, mersi pentru raspuns, ce inseamna faptul ca regiotrans a cumparat pachetul de la regionala timisoara, adica s-a privatizat traseele? sau? o sa fie privat pe rutele scoase la vanzare? si pe Hunedoara-Simeria? ca am inteles ca traseul e scos la licitatie... |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 13 Noi 2011, 11:21 | |
| O sa vedem in viitor ce are rezervat RegioTransul pentru aceasta linie. |
|
| |
metalurgistul
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Dec 2011, 14:01 | |
| circula trenurile regiotrans pe ruta Hunedoara-Simeria? am vazut pe mersultrenurilor.ro ca sunt 7 trenuri pe zi inspre Hunedoara, inainte stiam ca erau 6, deci a bagat un tren in plus? parca orarul mi se pare ca e cam la fel, si asta inseamna ca nu prea sunt legaturi bune cu celelalte trenuri... |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Dec 2011, 14:47 | |
| din februarie incepe sa circule Regiotransu |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Dec 2011, 17:03 | |
| Daca vin cu RIO si pun trasee mai lungi e ok , daca ramane la fel degeaba vin .. ar putea sa plece cum au venit. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara | |
| |
|
| |
| 207 : Simeria - Hunedoara | |
|