| 207 : Simeria - Hunedoara | |
|
+69raulberian CA 205 CristyanC cristy79 dan tm aris86 laurentzu Sabik MariusM ciprian71 Katalyn bubu Luca tgv spiderpc marius664 TheFarcasPaul Bobby_TM Simply18 liviulav33 Grigor yeu1 IonutChircu Teodor Andrey_tm cfr500 Adirmvl c o r v i n TVlad pleto007 Sergiu rmn sytrus Rarau IonutCFR2009 orestte Ionutz Gaby005 Polpot eu Luna Nesebar razvan - trenuri AMX 97-0548-4 gabrriel40 alliens Dr2005 metalurgistul Adrian78 bogdan srl Vitosa alex.alexus.tm rizelgeorgel2004 ldh80 Caravelle_Zg vilhelm DUAL David Marius Tomi13leu dancer saint srazvi mariuskl cristi CFR cont dezactivat . COSTACHE MIHAIL sorinucu jionutz Norbi Vlad myster2008 73 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 10 Mai - 20:10 | |
| Ok, m-am prins, dar acu nu mai stiu cum sa corectez, nu mai am "edit"-ul!... Dual, daca poti tu corecta pe postarea mea, m-as bucura sa rezolvi problema! Eu, sincer, le-am zis "semafoare" ptr. ca arata ca si semafoare! Ok, promit ca mai "trec' pe la topicul cu semnalizari, pe acolo am cel mai mic ratting! Scuze! |
|
| |
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Lun 12 Mai - 19:26 | |
| Apogeo76, ai putea să arunci o privire și peste Regulamentul 004 de semnalizare: http://www.fstf.ro/wp-content/uploads/2013/06/Regulamentul-004.pdf Ai acolo toate detaliile legate de semnalizarea în România. Spor la lecturat! |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Lun 12 Mai - 22:16 | |
| Ok, multam de sugestie! Intr-o alta ordine de idei... Livezeni - Lupeni de cand apare ca 214? In ultimul Mers al Trenurilor de dinainte de revolutie si unicul pe care il am si eu, 214 nu apare de nici o culoare, iar segmentul Petrosani-Lupeni este "cotat" 202!? :roll: |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 17:46 | |
| ...Astazi, pe 207/214 a circulat "omida" rosie a RGT! Am inteles de la cineva din "interiorul" statiei Barcea Mica faptul ca doar martea circula rama electrica RIO, aceea de culoare rosu-crem!... Va las aici si doua poze cu automotorul ...curent! |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 18:05 | |
| - apogeo76 a scris:
- Ok, multam de sugestie! Intr-o alta ordine de idei... Livezeni - Lupeni de cand apare ca 214? In ultimul Mers al Trenurilor de dinainte de revolutie si unicul pe care il am si eu, 214 nu apare de nici o culoare, iar segmentul Petrosani-Lupeni este "cotat" 202!? :roll:
Din 1989 apare ca 214. Până atunci a fost 202 iar mai înainte 208 şi chiar 207. Numerele din mersul trenurilor s-au tot schimbat de-a lungul timpului. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 18:35 | |
| Hopaa .. galben la iesire cap Y(semnal iesire) a statiei ? Ce a trecut inaintea automorului ? Daca asta e galben inseamna ca era ceva intre semnalul din halta Barcea Mare si prevestitorul semnalului de intrare in Simera,care e situat dupa podul peste DN .. |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 18:55 | |
| Sau era defectă secţiunea de după acel semnal, ori avea ceva becuri arse.
Posibil chiar semnalul din poză sa fi avut ars verdele. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 18:58 | |
| Defecta .. intr-o saptamana ,nu cred .. doar daca au dat tiganii iama si pe partea asta,in ultimele 2 saptamani .. Becuri arse putin mai mult probabil .. Intrebarea mea e : galben indica indiferent de ce bec e ars? Si de ce indica gablen si nu indica alb lunar clipitor.. ? + semnalul care ar trebuii sa-l indice(adica verde). Pe capul X al statiei se circula pe alb clipitor + rosu cu ordin.. Totusi avand in vedere ca bariera este im statie,ma asteptam ca ea sa fie comandata in integralitate de IDM .. Insa am observat ca se ridica de cele mai multe ori la trecerea ultimului vagon al trenului .. semn ca nu ar fi controlata ridicarea de IDM Barcea Mica... De asemenea au fost cateva cazuri recente in care bariera a ramas cuplata si dupa trecerea trenului .. semn ca ori era mecanismul de ridicare defect,ori... a uitat sa o ridice IDM(putin probabil).. ca a stat cateva ore pusa )..
Ultima editare efectuata de catre DUAL in Mier 14 Mai - 19:04, editata de 1 ori |
|
| |
Vlad Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 19:02 | |
| Dacă un semnal ar trebui să fie pe verde, dar becul verde este ars, atunci se aprinde galbenul (chiar dacă următorul e verde). Dacă şi galbenul e ars atunci rămâne roşu.
Alb lunar clipitor (chemare) la acel semnal nu cred că se poate. Până la Simeria e BLA. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 19:10 | |
| Ok mersi .. iar a 3'ea varianta teoretica in cazul in care galbenul e ars,si vrea sa-i dea galben,caci urmatorul e rosu , tot rosu ramane si curentul .. Dar in ipoteza in care fura ciorile si semnalizarea pe capul asta si BLA'ul ramane functional pana la Simeria,banuiesc ca se va circula pe semnal rosu cu ordin fara alb lunar .. iar daca sa zicem se defecteaza semnalizarea BLA intre cele 2 statii(cum e pe M800,ca dau iama tatarii) atunci se va pleca din Barcea Mica cu rosu+alb clipitor .. si se va merge cu viteza redusa pana in prevestitorul Simeriei /Semnalul de intrare ,care din ele or mai functiona ? Intre Barcea si Simera e cam asa pe 214, semnal iesire capY , semnal BLA in Bircea Mare h,prevestitorul statiei Simeria,semnal de intrare in Simeria ,invers BLA'ul din Barcea Mare face pe prevestitorul pentru Bircea Mica
Prevestitorul statie Barcea Mica pe capul X la intrarea dinspre Hunedoara e ars si dezafectat de ani buni .. Dar semnalul inca e in picioare in teren.. Prevestitorul de intrare al statiei Hunedoara a fost taiat acum 2 ani ..Dar asta a functionat ani buni,pana cand a fost ciordita semnalizarea la intrare in HD,si astfel a ramas pe galben 4 life(ultimul an sau 2,dupa l-au taiat) .. |
|
| |
Vlad Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 19:14 | |
| - DUAL a scris:
- Ok mersi .. iar a 3'ea varianta teoretica in cazul in care galbenul e ars,si vrea sa-i dea galben,caci urmatorul e rosu , tot rosu ramane si curentul ..
Exact. Şi tre să-i dea ordin de circulaţie. Dacă e secţie cu BLA, semnalele de ieşire nu au alb clipitor (chemare). Deci orice ar fi se va ieşi doar cu roşu + ordin de circulaţie. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 19:26 | |
| Ok .. si ultima intrebare ... Acum sa punem totul la cale Se vede ca astea nu sunt inzestrate cu alb lunar .. Diferentierea asta ,ca acest semnal nu face si alb clipitor cum face cel de pe celalt cap,trebuie sa o stim doar din faptul ca dupa el urmeaza o zona inzestrata BLA... Cel putin din modul in care cele 2 sunt semnalizate si notate,eu nu fac o diferenta intre ele ,decat ca lipseste focul alb.. Si cum s-ar face chemarea pentru ieisrea din statie in cazul asta daca nu au nici macar alb de manevra? |
|
| |
Vlad Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 19:39 | |
| Eu văd ca au alb lunar pentru manevră (e logic să aibă). De chemare nu au nevoie. Mă refer bineînţeles la astea: - apogeo76 a scris:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 19:49 | |
| Dual chemare la semnalul de iesire ai doar cand iesi pe sectie fara BLA deci pe capatul spre Pestis si spre Hunedoara unde circuli la cale libera |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Mier 14 Mai - 20:02 | |
| Ah da .. scuze . Am zis ca are doar 2 focuri sus .. dar are 3. Ordinea focurilor acolo e: galben,verde,rosu + alb,galben.. + indicare directie .. Am zis eu ca sunt doar 4 focuri .. nu 5.Deci ultima intrebare nu si are rostul ... Mersi de update. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara | |
| |
|
| |
| 207 : Simeria - Hunedoara | |
|