|
| 207 : Simeria - Hunedoara | |
|
+69raulberian CA 205 CristyanC cristy79 dan tm aris86 laurentzu Sabik MariusM ciprian71 Katalyn bubu Luca tgv spiderpc marius664 TheFarcasPaul Bobby_TM Simply18 liviulav33 Grigor yeu1 IonutChircu Teodor Andrey_tm cfr500 Adirmvl c o r v i n TVlad pleto007 Sergiu rmn sytrus Rarau IonutCFR2009 orestte Ionutz Gaby005 Polpot eu Luna Nesebar razvan - trenuri AMX 97-0548-4 gabrriel40 alliens Dr2005 metalurgistul Adrian78 bogdan srl Vitosa alex.alexus.tm rizelgeorgel2004 ldh80 Caravelle_Zg vilhelm DUAL David Marius Tomi13leu dancer saint srazvi mariuskl cristi CFR cont dezactivat . COSTACHE MIHAIL sorinucu jionutz Norbi Vlad myster2008 73 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 18:53 | |
| Traiasca RegioTransu !!.. 1000 de ani sub pamanat,cu toate carutele lor ambulante.Vorba lui AlexD .. "traiasca masina personala". |
| | | metalurgistul
Numarul mesajelor : 34 Reputatie : 4801 Data de inscriere : 04/11/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 18:59 | |
| din pacate observ ca vor mai fi doar 2 trenuri spre Deva, cel de dimineata de la 7 cu care mergeau navetistii si elevii l-au scos, circula numai pana la Simeria,... |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 19:01 | |
| Oricum alea de dimineata ce sunt mai pline,ca merg de la HD la Simeria si de acolo mai departe dupa caz,si inapoi vin la HD navetistii,dar in rest .. PRAF.. Si linia e si mai PRAF de la carutele lor .. restrictii peste restrictii,avand in vedere ca anul asta n au venit decat vreo 5 marfare la HD in gara propriu-zis, oare cum s-a stricat??? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 19:28 | |
| - DUAL a scris:
- Traiasca RegioTransu !!.. 1000 de ani sub pamanat,cu toate carutele lor ambulante.Vorba lui AlexD .. "traiasca masina personala".
A drak carcoteala , daca inchideau linia cum e cazul 515 de nu venea nimeni si nu o lua privatu va rugati sa vedeti macar o malaxa , doar doar sa mai luceasca linia si sa nu fie ruginita , acum ca este un privat tot nu este bine , tipic romanului cum o dai tot nu e bine . Chiar as fi vrut sa va vad ce ziceati in cazul in care nu era tren de un an de zile cum e pe 515 ; 604 ; 516 , sa nu fi venit privatul si linia sa fi fost inchisa ................. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| | | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 19:49 | |
| Ce nu stim inca despre noul mers e daca sunt/vor fi legaturi la alte trenuri. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 19:58 | |
| Pe 515 toate orasele alea nu au locuitori cati sunt in Hunedoara... Cu siguranta ramaneam noi fara tren .. Si tipic romanesc,mai bine o taiau decat cu ce e acum de la Regiotrans.Cum sa gandesti asa ceva??Tu crezi ca daca ramaneam nu ramaneam pana acum????Sau crezi ca li s-a facut mila la RegioCosciug de M207??Ii durea in flex,si inca ii doare, stai parcat,si nu mai fa spume ca oricum pentru mine linia e moarta. @Adi nu cred ca dau aia plata TUI la RegioCosciug ,ca se mai circula uneori si noaptea dupa ora 21 .. .. si la RegioCosciug dupa ora 19 sre pune lacatu si pleaca lumea acasa ... Ori nu cred eu ca isi permite vre-un OT sa scoata Euro grei / ora pentru a circula dupa ora 19.. Ar fi scos ei trenurile din Pestis mai repede.. Daca esti tu fericit karpaty proupune la RegioTrans sa si ia barcile si sa se mute pe oricare din sectiile enumerate de tine ... Oricum la 90 % din loc nu le este folositor,nici macar prin prisma navetei,dar prin prisma legaturilor INEXISTENTE.Macar de bine de rau la CFR aveai un cotet cu 21-47 care te lasa cu 25 ,30 de minute inainte sa vina vre-un IR de distanta lunga,dar acum ..... |
| | | Luna
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 20:17 | |
| Pe 214 am vazut personal un marfar dupa ora 21, si clar se plateste TUI la RC-trans. Cu privire la 207 nu stiu ce sa zic, nu vad personal nu pot zice prea multe de rau, dar nici de bine. Singura chestie pozitiva ce pot sa zic ca a avuto cfr pe 207 si 214 este faptul ca aveau si trenuri directe pe distante mari, acopereau 2-3 judete, nu doar capatul sectiei neinteroperabile. Sper totusi ca pe viitor sa revina trenuri directe de la regiotrans pe 207 si/sau 214 macar pana la Craiova/Brasov, dar ideal ar fi pana la Bucuresti si cu rang de regioexpress. Daca pe termen scurt e mai greu de introdus asa trenuri directe, ar trebui macar legaturi sa se asigure de urgenta. In mersul actual pe 214 exista legaturi la aproape toate trenurile CFR, insa sunt la intervale de 3-15 minute, ideal era daca era la 20-40 de minute. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 20:49 | |
| Pai pana la Brasov e destul de exclus din Petrosani,din HD ... doar daca trimit un automotor ,dar ei abea supravietuiesc cu ce au ... De le spargi un geam lipesc pungi ,ca nu au ce trimite in loc.. La voi ar fi posibil prelungit Craiova-Petrosani-Livezeni,dar nu cred ca primesc subventie , si fara subventia .. nu-i intereseaza.La noi doar Simeria-Hunedoara e la ei , Simeria-Pestis-HD Triaj nu e a lor , din ce stiu eu.Ca sa tina personal dupa orele prevazute in grafic RT ia o gramada de Euro/ora ... Acum eu nu cred ca Strabag plateste atat de bine pe tren cu zgura sa isi permita OTF sa duca tren noaptea ... cand lucreaza Strbg pe anumite portiuni de autostrada... |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 20:59 | |
| Dual , atat iti zic , altii ar vrea sa aibe macar 2 perechi pe zi si ar fi multumiti dar nu au de aproape un an de zile , chiar nu stiu ce te multumeste pe tine , vrei sa iti bage vagoane de lux si trenuri din 30 in 30 de minute de la 4 pana la 0 sa penduleze asa aiurea ? poate doar asa ai fi mutumit . Nu iti convine fa sesizari , fa propuneri , dar ai pe ce te baza ? in primul rand sa fie trenurile pline alea care sunt si apoi pretentii de mai multe . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 21:08 | |
| Karpaty in general sunt de acord cu tine dar acuma chiar gresesti ..Pana acuma ziceai ca o sa vine regiotransul de la noul mers cu mai multe trenuri si o sa fie calatori multi acuma o intorci ca nu sunt calatori de aia nu baga trenuri..Am vazut pe siteul lor o gramada de reclamatii cu privire la un tren de seara Hunedoara-Simeria dar ei se fac ca ploua .. Cand am zis ca nu o sa aiba nici un succes cu trenurile de Deva si nu o sa aiba mai multi calatori ca la CFR tu si Dragos ati fost de alta parere dar s-a vazut ca lucrurile sunt cum am zis eu..Linia Hunedoara Simeria era folosita de calatorii care plecau mai departe cu trenu din Simeria cand existau trenuri directe CFR Legatura cu Deva e altceva e resedinta de judet aici se regasesc 95% din navetistii care pleaca dn Hunedoara si sunt microbuze din 20 in 20 de minute
Nu are rost sa ne mai agitam noi aici pentru ei ca ei raman cu castigu noi cu vorbaria |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 21:11 | |
| Dap .. eu am incetat sa mi mai racesc gura spre CFR Calatori si Regiotrans .. Ideea e ca nu vreau trenuri cadentate,ca nu isi au rostul , trebuiau legaturi si un tren HD-Alba Iulia-Bistrita spre exemplu sau alte rute alternative mai lungi care aveau si au prindere la noi .. Lasand la o parte trenul de seara spre HD , sa mai vorbim de ce e la Magurele ? si exemplele pot continua ,dar mi-e scarba sa le citesc site'ul. CFR a pierdut cand a inceput sa fragmenteze trenurile sa puna personale cu 30~45 de minute inainte sa plece nush ce IR ... au pierdut atun ci imens .. apoi si acei putini calatori care au ramas si au ramas la Regiotrans vor disparea ca nu mai au legaturi si deci nu au motiv sa mearga la RegioCosciug si vor alege duba care circula din 15 in 15 minute la Deva ... TARE!Am mai zis , noi nu suntem secundare cu 2000 de locuitori intr-o cumina, erau interese la anumite trenuri precum cele de TM cu un sobolan se rezolvau multe(dar las ca le plimba goale prin Bucuresti la Otopeni,etc),spre Buc la fostul 1824,etc,etc ,etc ... Alt exemplu Bucuresti-Bicaz .. 6 vagoane goale.in loc sa fie grupa pt alt tren cara 6 vagoane goale din Buc,si stim noi de ce.... |
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Vin 16 Noi 2012, 21:20 | |
| DUAL , la Magurele au bagat trenul de seara pe care la cerut lumea , cu noul mers va fi acea legatura . Pentru Hunedoara-Alba sau mai departe nu vor baga in prezent pentru ca se executa lucrari la coridor , de asta nici Brasov-Timisoara nu va mai circula zilnic ci doar in weekend plus alte trenuri anulate care intrau pe coridor de exemplu Odorhei-Sibiu se limiteaza la Sighisoara sau Tarnaveni-Sibiu se limiteaza la Blaj , deci cu noul mers s-a renuntat la multe trenuri de pe coridor care se afla in refacere .
adrian78 , de acord cu tine , noi vorbim degeaba si ei fac ce vor asta e clar . |
| | | Luna
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 17 Noi 2012, 23:51 | |
| Si inca ceva, nu prea e de vina regiotransul ca a fost scoasa sectia la licitatie si ei au castigat, de vina sunt cei care au decis sa se retraga CFR Calatori de pe ea si sa fie scoasa la licitatie. Cu privire la trenurile alea directe, o chestie am de zis, noi cei carora nu ne convine, ce ar fi sa trimitem sugestii, eventual in grup ? Oricum mai am ceva de zis, daca sa zicem prin absurd ramanea CFR Calatori pe sectia asta si in prezent, tot nu cred ca mai erau trenuri directe catre destinatiile alea, pentru ca s-au fragmentat multe alte trenuri de pe alte sectii odata cu noul mers din decembrie. Oricum operatorii feroviari privati au crescut si inca cresc, si e un lucru bun, clar lucrurile vor fi din ce in ce mai bine. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 18 Noi 2012, 00:19 | |
| Operatorii privaţi vor să crească, dar CFR SA, mână în mână cu CFR Călători, le pun beţe-n roate. Cel puţin pe coridorul IV e jale, au dispărut trenuri gen Sighişoara - Sibiu (de fapt, Regiotrans nu va mai ajunge deloc la Sibiu). Nici în restul ţării nu e mai bine, CFR Călători şi-a plasat strategic trenuri în faţa celor private (cu 15 - 20 de minute), asta în ciuda faptului că, la momentul respectiv, privaţii primiseră deja trasa, iar CFR S.A. nu ar fi trebuit să permită două trenuri cu fix aceleaşi opriri, pe aceeaşi rută, la 15 minute unul de altul (se pare că un director foarte iubit şi lăudat de unii membrii ai forumului s-ar fi dus personal la CFR S.A. şi ar fi cerut acele trase).
Linia de Hunedoara a fost dată la pachet cu alte secţii... probabil RC-CF viza linia de Lupeni, care are suficiente trenuri de marfă să ţină şi linia de Hunedoara, dar şi pe cea de Liebling (unde se cară aer) şi pe cea de Ionel.
Mai e şi problema subvenţiei, care anul acesta s-a redus (ceea ce se va vedea de la noul mers din scoaterea câte unei perechi de pe majoritatea secţiilor de la RT, dar şi de la alţi operatori). CFR Călători îşi permite să lucreze cu datorii, pentru că nimeni nu îndrăzneşte să-i oprească pentru neplata TUI sau să taie curentul la depou pentru neplată. În plus, primeşte tone de bani pentru reparaţii şi modernizări de material rulant (care merg spre firme prietene, unele având tot interesul ca CFR Călători să aibă un parc supradimensionat pe care ei să-l revizuiască la suprapreţ, motiv pentru care şi-au amplasat marionetele la conducerea CFR Călători, care au ales o marionetă-şefă, paralelă complet cu societatea). Privaţii nu-şi permit luxul ăsta. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara | |
| |
| | | | 207 : Simeria - Hunedoara | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |