|
| 207 : Simeria - Hunedoara | |
|
+69raulberian CA 205 CristyanC cristy79 dan tm aris86 laurentzu Sabik MariusM ciprian71 Katalyn bubu Luca tgv spiderpc marius664 TheFarcasPaul Bobby_TM Simply18 liviulav33 Grigor yeu1 IonutChircu Teodor Andrey_tm cfr500 Adirmvl c o r v i n TVlad pleto007 Sergiu rmn sytrus Rarau IonutCFR2009 orestte Ionutz Gaby005 Polpot eu Luna Nesebar razvan - trenuri AMX 97-0548-4 gabrriel40 alliens Dr2005 metalurgistul Adrian78 bogdan srl Vitosa alex.alexus.tm rizelgeorgel2004 ldh80 Caravelle_Zg vilhelm DUAL David Marius Tomi13leu dancer saint srazvi mariuskl cristi CFR cont dezactivat . COSTACHE MIHAIL sorinucu jionutz Norbi Vlad myster2008 73 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 19 Ian 2013, 13:38 | |
| Eu ma rog sa plece de tot =)) ... Luna cum calatoresti tu cu RIO 005 ? Ca baga caldura mai rau decat un 21-47 .. tampesti in rama lor .. atat macar ca se deschid geamurile ... dintre toate doar 2 si 8 au termostat,in rest .. |
| | | orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6265 Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 19 Ian 2013, 13:39 | |
| Ar fi ideal nu? si sa se intample ca pe Caransebes - Boutari, sa se inchida traficul de tot. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 19 Ian 2013, 14:04 | |
| Cu RIO 05 profit de faptul ca nu prea sunt calatori si astfel nu are nici cine sa zica ,,inchide ca e curent" si astfel pot sta singur la capatul unei rame cu toate geamurile deschise. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 19 Ian 2013, 14:26 | |
| Linia respectiva deservea combinatul , si daca nu ar fi fost acea rampa care nu putea fi urcata decat cu cremaliera,era un lucru benefic,pentru ca scurta mult drumul de la Resita,Caransebes,Orsova ,spre centrul tarii... Iar la ce flux de calatori era pe linia respectiva cu sigunrata meritau tinute in mers 4 perechi de trenuri,sa care aer .. Si la noi RT cara cam o pereche degeaba,pentru ca legaturile sunt exagerat de proaste,si mai e pusa si seara cand lumea ar merge doar spre legaturi .. Deci traiasca RegioCosciugu cu mersul lor... 14266/7 cara aer .Lumea le-a cerut tren seara ... EVIDENT CA LA 1822 .. si ei l-au pus!Ca mana mortului se potriveste in peisaj. Au pierdut si multi navetisti .. trenul de dimineata al CFR cel de 6:40 era ticsit de navetisti .. Asta are,dar nu ca pe vremuri .. Nu stiu,si sper sa nu vbesc *rost*i,dar cred ca pretul abonamentului e mai mare acum decat inainte,ca altfel nu imi explic de ce un tren la aceeasi ora nu mai are atatia calatori,in fine,la cat de mult ii utilizez eu acum,cu "noul lor mers" pot sa isi ia carutza,sa o duca la autogen linistiti... Mai bine dau 6 lei la microbuz ma duc la Deva,ca deeh,asa s-a vrut ,si asta e ,decat sa ma trezesc cu 1 ora inainte cum era 1347 sau seara sa stau 1 ora jumate in Simeria pana vine 1822... Singura legatura pe care o voi folosii daca va fi nevoie e la 1620,pentru ca aia da , era foarte decenta .. dar pana vine 1620 mai e .. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 19 Ian 2013, 18:37 | |
| Au modificat trenul de ora 15 au primit multe sezisari ca sa il bage dupa ora 15.25 pentru a ajunge si navetistii de la Reva.Se vorbea si de trenul de seara sa plece mai tarziu dar vad ca acolo nu s-a schimbat nimic |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 15:59 | |
| - DUAL a scris:
- Eu ma rog sa plece de tot =)) ...
Daca tu te bucuri sa nu mai ai trenuri pe sectia x si iti convine sa mergi cu duba este chiar problema ta si inseamna ca nu esti un adevarat pasionat , eu unu nu pot sa fiu de acord cu asa ceva , sa vad linia x fara trenuri si ruginita , prada hotilor . Viitorul sectiilor secundare sta in mana privatilor , nu mai plange dupa CFR ca nu se mai intoarce pe secundare , gata s-a dus acum daca vrei tren pe o secundara acesta va exista doar daca vine privatul daca privatul nu vine sectia e abandonata , cazuri sunt multe in tara , vezi Caransebes-Boutari , a plecat privatul de 20 de zile , CFR nu s-a intors si nici nu se intoarce , acolo doar un alt privat daca e sa vina daca nu ramane sectie abandonata , cazul sectiilor 604 ; 515 ; 516 , a plecat CFR de un an de zile nu a venit privatul iar acum sectiile sunt fara trafic , cazul sectiei 601 si 507 , a plecat privatul acum linia rugineste , mie ca si pasionat ma doare sufletul sa vad linia ruginita fara trenuri , fara trafic . |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 16:11 | |
| karpaty cand o sa intelegi ca liniile pe care se cara aer ,vor murii .. Fie CFR,sau orice privat,fara subventie nu e rentabilitate deloc.. Nu cred ca e cazul sa generalizezi,pentru nu toate secundarele sunt la fel .. Si CFR inca opereaza pe foarte multe secundare.De toate povestite sunt comune sau orasele cu 1000 de locuitori,unde nu isi au rostul trenurile .. Problema ta e cu CFR,dar defapt esti incapabil sa observi ca problema e de la STAT!Nu au mai subventionat ... gata s-a dus! Si foarte bine!Daca e ca pe linia resepctiva sa circule trenuri turistice,ok.. dar sa tine anumite vaci de muls nu e bine .. TU acuzi CFR ca e o vaca de muls .. DAR OARE DE CE E VACA DE MULS ? Fara subventie pica mulsul pe toate aceste rute, care crede-ma, si de la privat era cota de bani care se intorcea la partidul de la putere..Asa ca nu te mai uita doar la 1 pixel din poza,uita-te la toata poza! M214 isi scoate cu varf si indesat banii care se baga in traficul de calatori din marfa .. Ca au redus RT 1 tren acolo ? De ce ? Pentru ca nu sunt calatori intr-adevar la toate trenurile , si ce le mai place lor sa scoata bani din TUI u marfii si sa nu mai cheltuiasca nimic.Dar asta ar fi cam nedrept fata de sectia respectiva nu ? Asa ca acum poate intelegi macar 1/4 din poza.Si la noi seara ,au maxim 10,15 calatori deci cu siguranta rentabilitatea e minus... In plus la noi secretul succesului dupa cum am tot afirmat de cand au venit ei pe sectie nu e Hunedara-Deva .. Dar apa trece pietrele raman.. Ar fi trebuit sa te plimbi cu Hunedoara-Teius inainte sa vina RegioTrans... poate intelegeai despre ce vorbim.. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 16:45 | |
| Si acum spune-mi tu mie karpaty .. ca le stii pe toate .. de pe M207 de ce nu a redust RT nici un tren ? |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 17:04 | |
| - DUAL a scris:
- karpaty cand o sa intelegi ca liniile pe care se cara aer ,vor murii .. Fie CFR,sau orice privat,fara subventie nu e rentabilitate deloc.. Nu cred ca e cazul sa generalizezi,pentru nu toate secundarele sunt la fel .. Si CFR inca opereaza pe foarte multe secundare.
Pe mine ca si calator ma intereseaza sa am trenuri cu ce merge pe sectia x mai departe ce fac ei e treaba lor . Eu nu vreau sa moara sectiile secundare , nu pot sa imi tai singur craca de sub picioare , cum merg asa mult cu trenul si am nevoie de tren nu pot sa imi doresc sa dispara , ce pasionat doreste sa moara trenul ? CFR opereaza pe secundare ? cred ca te inseli , singurele secundare (neinteroperabile) unde inca mai merge CFR sunt Pietrosita si Anina Cand mergeam eu cu trenul Hunedoara-Teius ala de la 23 care pleca din Hunedoara tu poate ca nici nu ai mers la Bucuresti , eu am km cu trenul in tara de la 13 ani am plecat singur ................. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 17:15 | |
| Niciun operator nu circulă doar de dragul de a circula (bine, poate doar CFR Călători... că e vacă de muls). Sunt rute feroviare care pur şi simplu nu se justifică pentru călători, fie din cauza geografiei locului (de ex. Piteşti - Vâlcea), fie din cauza faptului că infrastructura e praf, fie din cauza faptului că localităţile deservite sunt atât de mici, încât nu generează călători nici pentru o dubă, d'apoi pentru un tren, fie pentru că oamenii nu mai au motiv să călătorească. Caransebeş - Bouţari e clar în această ultimă situaţie, întrucât combinatul de la Oţelu Roşu s-a închis (sau se va închide *urând), prin urmare oamenii nu prea mai au unde să se ducă, iar pentru furat fier vechi de la combinat n-ai nevoie de tren. Probabil că, dacă de la Lupeni nu se căra cărbune la greu, linia Lupeni - Livezeni ar fi avut aceeaşi soartă, pentru că oamenii sunt săraci, minele şi-au redus activitatea... şomajul e atât de mare, încât s-a ajuns să se facă încălzirea sobelor cu haine la mâna a doua.
Pe Simeria - Hunedoara, de bine de rău, e trafic de marfă, lucrează şi Reva şi Mintia... deci motive destule să existe trafic feroviar, care să ţină în viaţă secţia. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 17:48 | |
| Exact doctore .. ma bucur ca ai raspuns ca,karparty vad ca ocoleste subiectul .. inca au oameni si au ce cara ,ca altfel nu venea nici dracu pe M207 din dragul inimii lor .. la care mai adaugam TUI de la marfa din Combinat si isi scoate RT banii fara probleme.De asta zic ca daca nu eram la pachet cu liniile alea de le-ai mentionat chiar tu ,ca ,cara aer ,si la noi probabil ramanea CFR..Nu plang dupa CFR ca nu era stralucit,dar macar aveam legaturi mai bune .. karpaty : 201,208(si inca ce trafic au astia in personale...) ,310,302 , 406 , si putem continua ...
|
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 17:53 | |
| 201 , 208 , 310 .......... nu sunt sectii neinteroperabile . |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 18:00 | |
| Asa si ? RT opereaza pe M300 si M200 si nu sunt neinteroperabile ... care e punctul de vedere? ca nu inteleg... Din 2011 teoretic poti sa circuli pe unde vrea muschiu tau daca platesti .. ca nu primesti subventia e partea a 2'a ... intrebarea e : te risti ? |
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 18:06 | |
| Era vorba de CFR ca nu se intoarce pe secundare si ca singurele secundare pe care mai opereaza CFR este 904 Targoviste-Pietrosita si Oravita-Anina , de asta vorbeam , ca privatul a bagat trenuri si pe sectiile interoperabile e alta treaba , trebuie sa faca cumva legatura intre sectiile lor gen RT Brasov-Craiova ; Brasov-Iasi ; Brasov-Timisoara sau TFC sa faca legatura intre orase mari udne exista cerere gen Bucuresti-Buzau sau Cluj-Oradea .
201 , 208 , 310 sunt linii principale si interoperabile care nu vor trece la neinteroperabile ca nu are cum , secundarele sunt la neinteroperabile de regula sectiile infundate sunt secundare . |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 20 Ian 2013, 18:18 | |
| Au cum .. Neiteroperabile devin atunci cand sunt scoase la licitatie ,astfel incat se incredinteaza cuiva .. si M200 ar putea devenii neinteroperabila,daca s-ar vrea asta.Asta e ca sa le poata scoate la licitatie,licitatie prin care le garanteaza cuiva .. cel care plateste chiria... Tu ai putea avea 2 chiriasi in apartament ?(chiriasi care isi doresc apartamentul doar pt ei si nu doresc sa-l imparta) In momentul in care doar ei au drept de a circula acolo cum sunt cazul acestor neinteroperabile,statul vine si asigura pachetul social pentru ca ,conf UE etc,etc ,trenul e mijloc de transport subventionat.Asa e si dincolo,asa e si la noi ... Intelegi?Teoretic dupa expirarea contractului la M207,214 si care draq mai e in contract,linia se intoarce la CFR Infra din nou si aia pot face ce vor ei cu ea.. poate venii CFR calatori oricand cu plata TUI si evident vor primii subventia de la stat.Repet doar dupa ce se termina contractul.Ca acele linii sunt neinterperabile si sunt inchiriate ,si nu vine CFR inapoi .. te intreb acum pe tine .. cum ar putea venii inapoi ? CFR Calatori ar putea opera acum cu plata TUI catre RC - RT ... lucru care se intampla la marfa prin GFR,VTR,DB,CTV ,CFR Marfa am vazut doar 1 data 1 masina DA,care a mers in HD triaj izolata. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara | |
| |
| | | | 207 : Simeria - Hunedoara | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |