|
| 804 : Medgidia - Tulcea Oras | |
|
+98@ndrey Laurentiu Ciobanu Dr2005 Adrian78 IonutCFR2009 riciu t1972 kristi kkk Jeorje CalinIonMihai ciprian71 Peter Fodor Cipri Andrei Neculai Luca tgv brutusel DUAL Maddox Alastair George CFR ALEXCFR cardinal Luna AeroX marius664 alliens ets2oltromânia AndreiSita98 Davee91 strainu neluadi aris86 Theo A. 92Dragos Nk11 TonyGFR lifetec Jurnal Feroviar cristy79 Katalyn alex.barac.5 matei vulcan cristi ar mielutu zburator cosmin br Razvan Tudor NF1-800 dan tm Andrey_tm cristi CFR spiderpc alex1987 LanceR cfr500 NIKU24 folkfan DAS 2011 Giuseppe Katalin4653 Teodor didinul baiazid AndreiStefan Costin.H Rarau Adirmvl Caravelle_Zg joanta Michael nenuandrei alexmorph3us AlexD Norbi redeme Vitosa razvan - trenuri popovici raoul Mihay AlexCta DPS ATM ldh80 MariusM TVlad Amiralul tudor_toma82 mishu buldozer2 stegaru COSTACHE MIHAIL Nesebar loryjonel Vlad Seby cgatutun Aditu marius_m myster2008 102 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Lun 01 Feb 2010, 10:07 | |
| Dar nu trebuie uitat nici timpul afectat unei calatorii Tulcea-Medgidia. Trenul merge incet, garile sint uneori departe de localitatile prin care trec dubele, opriri acolo unde nu e cazul etc. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Lun 01 Feb 2010, 14:52 | |
| Si timpul mare de parcurs este intradevar un factor determinant in renuntarea la calatoria cu trenul . Imi aduc aminte de momentul inaugurarii trenului Sageata Albastra pe ruta Bucuresti Nord - Medgidia - Tulcea Oras , cand distanta era parcursa in 4 ore si 10 minute . In noul mers de tren , distanta este parcursa in 6 ore si 30 minute . Intre Tulcea Oras - Medgidia , timpul de parcurs a fost prelungit cu 30 minute . Si asta dupa ce la momentul inaugurarii Sagetii Albastre , Miron Mitrea , atunci ministru al transporturilor , vorbea de un RK la linie pentru viteza de 80 km/h . Asa de bine a fost facut , incat dupa cativa ani se circula din nou cu multe restrictii de viteza pe acest traseu . |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Lun 01 Feb 2010, 20:20 | |
| Acum este Berceanu la putere care nu cred ca are in vedere ceva bun pentru CFR ........, defapt nu stiu daca conteaza pentru el sa faca ceva cu liniile patriei in sensul bun adica sa face ceva reparatii sa ridice viteza de circulatie in primul rand , automat daca nu se intretine ca orice lucru se degradeaza si asta inseamna viteza scazuta de la an la an , noi ca pasionati poate ca o sa tot mergem cu trenul da un om obisnuit din orasul x cand vrea sa faca un drum se gandeste intai si intai la timpul aferent calatoriei ce vrea sa o faca si la costul ei cand vede ca daca merge cu trenu face in plus fata de un autocar se duce la autocar automat CFR a pierdut calatorii . Asta o cunoastem cu totii de aici , ma gandesc ca poate daca ar fi fost altcineva la conducerea ministerului poate ca era mai bine ? nu stiu ce sa mai gred , pana una alta pacat de calea ferata ce a fost si ce a ajuns |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Mar 02 Feb 2010, 12:28 | |
| Poate urmatorul ministru va fi mai pasionat de trenuri decat cel de acum, si va face ceva! Oricum , cine trebuiesc trasi la raspundere pentru cele doua vieti curmate inainte de vreme in accidentul de ieri de pe soseaua dintre Tulcea si Constanta? Daca circulau mai multe trenuri si mai putine microbuze (autocare ) poate ca nu se intampla acest dezastru! |
| | | buldozer2
Numarul mesajelor : 352 Varsta : 38 Localizare : Buzau Reputatie : 5898 Data de inscriere : 05/10/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Joi 15 Apr 2010, 00:07 | |
| Pana la urma cate perechi de trenuri sunt pe zi intre medgidia si tulcea? Vreau sa fac un drum pana la tulcea si nu as vrea sa ma trezesc fara tren! Eu vroiam sa mercu P8651 la dus si la intoarcere cu P8654 Pe infofer par a circula! |
| | | mishu
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 5427 Data de inscriere : 20/01/2010
| Subiect: 804: Medgidia - Tulcea Vin 16 Apr 2010, 12:35 | |
| Între Medgidia si Tulcea circula 2 perechi de personale si una de accelerate. Din surse destul de sigure stiu ca la vara vor mai baga o pereche de accelerate. Oricum circula cele doua personale cu care sa calatoresti. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Vin 14 Mai 2010, 22:43 | |
| Incepand cu 19 iunie se mai introduce o pereche de accelerate pe ruta BUCURESTI-TULCEA-BUCURESTI ca trenuri sezoniere pana in data 5 septembrie . |
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Mier 21 Iul 2010, 11:27 | |
| In data de 18.iulie 2010 am facut o excursie pe aceasta linie In Medgidia nu am facut poze , imediat dupa ce am plecat am inceput sa pozez , am mers cu trenul 8651 format din 2 vag unu cl.1 si unu cl 2 dar sa lasam pozele sa vorbeasca . Ajungem in Derin , pe cladirea garii scrie Deringhiol Urmatoarea statie Nicolae Balcescu Plecam mai departe , o poza de pe traseu Ajungem in Targusor Dobrogea , aici facem cruce cu acc 1982 pentru Bucuresti Si dupa cateva secunde ......apare pe dealurile indepartate Gata , a trecut acceleratu si noi plecam mai departe , cateva poze de pe traseu inainte de Cogealac. Cogealac , nu am prins bine gara , erau prea multa lume pe peron si am zis totusi sa nu fac poza Mihai Viteazu. Ajungem in Bia Dobrogea unde facem cruce cu un personal Tulcea-Medgidia 8652 Mergem mai departe si ajungem in Ceamurlia de jos , pe cladire era trecut si numele vechi " Mocani " Babadag Zebil Mihail Kogalniceanu Ajungem in Tulcea O lokomotiva cu aburi expusa Trenu cu care am venit Interiorul garii Cladirea garii vazuta din oras Dupa cateva ore de stat la ora 15 trage la peron si acc. 1984 pentru Bucuresti Cam asta a fost drumul la Tulcea , sper sa va placa pozele |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Mier 21 Iul 2010, 11:45 | |
| Interesant, pe pagina 1 este o poza din 2007 cind Derin era HM Derin si avea IDM. |
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Mier 21 Iul 2010, 12:55 | |
| Am uitat sa spun ca in statia Babadag sunt gramezi de traverse noi , probabil pentru ceva reparatii , ar fi cazul sa se apuce odata de reparatie capitala la toate liniile . |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Mier 21 Iul 2010, 13:36 | |
| Mergind pe teoria conspiratiei, oare faptul ca NATO foloseste poligonul militar de la Babadag poate avea ca efect reparatia liniei sau calea ferata nu mai e importanta pentru armata?
|
| | | tudor_toma82
Numarul mesajelor : 35 Reputatie : 5538 Data de inscriere : 06/11/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Vin 06 Aug 2010, 22:13 | |
| As dori sa adaug mai multe poze de pe aceasta linie 804, dar zau daca-mi dau seama care este "butonul" care trebuie apasat ! La "gazduieste o imagine" ma duce in alt site, care stiu ca este pt poze, dar nu vad ce legatura poate avea cu site-ul nostru ! Poate ma lamureste cineva ! |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6524 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Vin 06 Aug 2010, 22:27 | |
| - tudor_toma82 a scris:
- As dori sa adaug mai multe poze de pe aceasta linie 804, dar zau daca-mi dau seama care este "butonul" care trebuie apasat ! La "gazduieste o imagine" ma duce in alt site, care stiu ca este pt poze, dar nu vad ce legatura poate avea cu site-ul nostru ! Poate ma lamureste cineva !
Citeste aici: http://trenuletz.forumz.ro/forum-news-f37/cum-puteti-posta-poze-pe-forum-t792.htm |
| | | tudor_toma82
Numarul mesajelor : 35 Reputatie : 5538 Data de inscriere : 06/11/2009
| Subiect: CF unitate militara Babadag Sam 07 Aug 2010, 02:23 | |
| Iata si pozele promise ! Acum, pentru cine este mai din zona, poate ca nu vor parea o noutate, dar mi s-a parut interesant ca la iesirea din Babadag, exact in dreptul unitatii militare (amintite de alt coleg de forum), in MIJLOCUL DN-ului, exista linia de CF care, candva, facea legatura intre respectiva unitate (acum foarte "la moda" pentru Armata Romana) si linia propriu-zisa 804, chiar in dreptul haltei Codru care se afla in mijlocul padurii/naturii ! Partea interesanta este ca linia exista, culmea, in mijlocul soselei nationale, dar lipseste cu desavarsire in padure ! Sau, oricum, nu se mai vede deloc, decat foarte putin catre UM ! Iat-o cum dispare in padure... Si iat-o cum se duce catre UM... Iar acum, in toata splendoarea, pe mijlocul DN-ului, catre... nicaieri Iat-o din nou, intr-un cadru mai amplu, cum "pleaca" dinspre UM catre... Multa bafta !!! |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras Sam 11 Sept 2010, 20:57 | |
| Un fost pod rutier peste calea ferata, la km 30+3 , aproape de intrarea in Tirgusor, venind dinspre Medgidia: Vedere de pe rambleu: Daca as fi stiut, mai stateam 2 minute si as fi surprins si trenul de la Medgidia, format din doua vagoane rosii si un LDH albastru |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras | |
| |
| | | | 804 : Medgidia - Tulcea Oras | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |