Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

804 : Medgidia - Tulcea Oras

In jos 
+98
@ndrey
Laurentiu Ciobanu
Dr2005
Adrian78
IonutCFR2009
riciu
t1972
kristi kkk
Jeorje
CalinIonMihai
ciprian71
Peter Fodor
Cipri Andrei Neculai
Luca tgv
brutusel
DUAL
Maddox
Alastair
George CFR
ALEXCFR
cardinal
Luna
AeroX
marius664
alliens
ets2oltromânia
AndreiSita98
Davee91
strainu
neluadi
aris86
Theo A.
92Dragos
Nk11
TonyGFR
lifetec
Jurnal Feroviar
cristy79
Katalyn
alex.barac.5
matei vulcan
cristi ar
mielutu zburator
cosmin br
Razvan Tudor
NF1-800
dan tm
Andrey_tm
cristi CFR
spiderpc
alex1987
LanceR
cfr500
NIKU24
folkfan
DAS 2011
Giuseppe
Katalin4653
Teodor
didinul
baiazid
AndreiStefan
Costin.H
Rarau
Adirmvl
Caravelle_Zg
joanta
Michael
nenuandrei
alexmorph3us
AlexD
Norbi
redeme
Vitosa
razvan - trenuri
popovici
raoul
Mihay
AlexCta
DPS
ATM
ldh80
MariusM
TVlad
Amiralul
tudor_toma82
mishu
buldozer2
stegaru
COSTACHE MIHAIL
Nesebar
loryjonel
Vlad
Seby
cgatutun
Aditu
marius_m
myster2008
102 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 34 ... 60  Urmatorul
AutorMesaj
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8417
Data de inscriere : 16/01/2010

804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 22:31

Costin.H a scris:
sau poate asta Razz

Hopaaa, pe asta nu il stiu, cum mi-o fi scapat?! Pe unde anume se gaseste?
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6161
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 11 Oct 2012, 22:47

cred ca e intre Targusor si Cogealac. Am fost in vizita la pestera Sf. Ion Casian si dupa aia m-am mai plimbat prin zona, cred ca era prin zona rezervatiei "Gura Dobrogei". Cam pe acolo e si podul Smile
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 1799
Varsta : 106
Localizare : Constanta
Reputatie : 6227
Data de inscriere : 22/12/2012

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 02:50

Podul care intra in reparatii,daca nu ma insel,era cel din zona Zebil.Cat despre linie,e practic abandonata.P de Tulcea care au doua vagoane(culmea,o garnitura are un vagon de clasa 1 de Iasi iar cealalta un Railjet) vin goale,maxim 3-5 calatori pe garnitura.Atat la sosire cat si la plecare.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 12:58

Ar fi cazul sa intre in reparatii si acel pod, are restrictie urita (parca 15km/h sau chiar mai rau). Nu a mai ramas din el decit strict structura de rezistenta, toate celelalte parti metalice au fost (probabil) furgasite de baietii veseli, atit de numerosi in Babadag. Linia nu e chiar asa pustie, trebuie sa mai circule trenurile de marfa cu materii prime pentru fabrica de aluminiu de la Slatina.
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 16:52

Mai circula,dar foarte rar.Din cate am inteles un marfar pe luna in cel mai bun caz daca nu chiar la doua luni.Cat despre zona Zebil,mai exista si restrictia de 5 km/h la trecrea la nivel de la Zebil care este asa de foooooarte mult timp.
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 17:13

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img195/755/img4103ym.jpg

Cam asa arata vagonul de clasa 1 care circula pe P de Tulcea Oras.Nu stiu cum sa pun poze asa am pus link-ul.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 18:04

Probabil nu renteaza sa le modernizeze si pe ele. Daca le-ar moderniza ar trebui sa cheltuie mai mult decit pentru cele de clasa a doua si biletele ar trebui sa fie scumpite si mai mult. Si asa nu prea sint calatori la clasa I (altii decit cei care au reduceri/gratuitati)...
Pastrarea lor in stare in care se afla poate fi si un lucru bun, mai ales din punctul meu de vedere: se pot deschide geamurile. Daca tendinta de a inchide ermetic vagoanele va continua, o spun cu parere de rau, pe mine ma vor pierde de client.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6740
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 19:27

TVlad a scris:
Si asa nu prea sint calatori la clasa I (altii decit cei care au reduceri/gratuitati)...

TVlad, nu mai exista clasa 1 pentru trenuri regio , in vagonul acela se poate aseza oricine pofteste .
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20631
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25575
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeSam 22 Dec 2012, 19:55

AndreiStefan a scris:
Mai circula,dar foarte rar.Din cate am inteles un marfar pe luna in cel mai bun caz daca nu chiar la doua luni.
În vară erau 2 perechi de trenuri pe zi pentru ALRO. Probabil iarna se lucrează mai lent, dar la vară precis se va reveni la ritmul de muncă iniţial, pentru că producerea de aluminiu este o operaţiune energofagă şi extrem de poluantă, de aceea combinatul de la Slatina încă există, ţările din jur neacordând autorizaţie de mediu pe aşa ceva (producţia de la ALRO merge, în mare parte, la export).

ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6893
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12294
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Linia 804   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeMar 05 Feb 2013, 15:18

Care mai este starea liniilor industriale din orasul Tulcea- ma refer la cele din zona FEROM/ALUM/Santier Naval ? Pe wikimapia apar in aceea zona si doua statii uzinale- una pentru FEROM/aLUM, cealalta pentru santierul naval! Cate marfa mai circula pe acolo ?
De asemenea, in zona barierei automate cu strada Issacei, mai apar vreo 3 linii industriale! Ce deserveau si daca mai sunt folosite ?

Legat de aceea bariera automata, din cauza macazului care exista acolo in linie curenta, semnalul mecanic de intrare in statia Tulcea-Oras ar trebuie sa fie amplasat destul de departe de statie!

Si alta chestiune interesanta la Tulcea-Oras pe care am observat-o in 2002: din cauza ca biroul de miscare nu este situat in incinta cladirii de calatori, ci langa bariera mecanica de la iesirea din statie, n-am vazut ca impegatul de miscare sa dea semnalul de plecarea trenului cu paleta verde- trenul pleaca cand semnalul mecanic de iesire este in pozitia "liber""!

Linia 4 din statia Tulcea-Oras mai este folosita ? Deoarece exista acel macaz la capat (intre liniile 3-4) ar trebui sa fie folosita pentru rebrusarea locomotivei!

In capatul opus (spre lacul Ciuperca) a statiei Tulcea-Oras mai erau vreo 6 linii, folosite pentru manevrarea vagoanelor de marfa spre portul comercial si o hala a santierului naval! Mai sunt folosite ?

Si in statia Tulcea-Marfuri par a fi unele linii inchise sau desfiintate!

Tot pe wikimapia am vazut ca ar fi existat o "revizie de vagoane"" Tulcea-Oras ?! Nu-mi prea vine a crede- din cate stiu in 1990 vagoanele folosite pe 804 aveau ca statii de domiciliul Constanta, Medgidia, Bucuresti-Obor sau Bucuresti-Grivita !

Ar fi utila infiintarea unei halte intre Cataloi si Mihail Kogalniceanu h., in dreptul aeroportului tulcean ?

Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6893
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12294
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Linia 804   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeMar 05 Feb 2013, 15:46

Dispozitivul de linii din statii- in 1990:

- Derin HM= 3 linii;
- Nicolae Balcescu= 5 linii (are si instalatie CELS)
- P. Mac. Mihail Kogalniceanu
- Targusor Dobrogea= 5 linii
- Pod Casian HM= doua linii
- Cogealac= 3 linii
- Istria HM= probabil avea doua linii
* ar trebui construita o sosea care sa lege direct aceasta halta de fosta cetate Istria!
- Mihai Viteazul= 5 linii (ultima statie din judetul Constanta)
- Baia Dobrogei= 4 linii
* de aici se ramifica o linie ingusta de 760 mm spre mina Altan-Tepe! Mai este folosita ?
- Ceamurlia de Jos= 6 linii
- Codru HM= doua linii (deservea o unitate militara)
- Babadag= 10 linii
Deservea fabrica de zahar si CET. Instalatie CED-CR-2
- Zebil= 5 linii
- Mihail Kogalniceanu= 4 linii
*cea mai apropiata statie CFR de aerportul tulcean
- Cataloi= 5 linii
- Tulcea Marfuri= 7+5 linii
*are semnale prevestitoare luminoase si CELS
- Tulcea Oras= 4 linii (cele pt calatori)

Toate statiile (cu exceptiile aratate) aveau/au instalatii tip SBW.

Exista vreun proiect de refacerea completa a acestei linii (poduri, podete, terasament, traverse, sine, prinderi), pentru ca VS sa fie din nou 100 km/h (Medgidia-Babadag) si 80 km/h (Babadag- Tulcea Oras) fara restrictii ? Districte de linie exista la Tulcea-Oras si Babadag ? Ar trebui reconstruita linia pe un nou amplasament, in zona Targusor Dobrogea- Cogealac, pentru eliminarea acelor curbe dese si implicit a restrictiilor de viteza!

Ca material rulant, ar trebui ca si la trenurile regio sa se foloseasca tot automotoare Desiro! Constanta nu mai are doua Desiro-URI ca sa le trimita pe 804 ? Remiza Tulcea-Oras, din cate am inteles, mai este folosita!
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeMar 05 Feb 2013, 15:52

Linia ingusta nu mai este folosita.Linia care duce spre spre aeroportul Kogalniceanu este folosita la nevoie iar in rest linia si garile is praf.Neutral Constanta(depoul Medigdia care urmeaza sa se desfiinteze) nu are AM Desiro ci doar Malaxa seria 700 si 900.Un proiect pentru linie nu exista din cate stiu.Iar remiza de la Tulcea este inca folosita.Si exista si un dormitor la remiza. Smile
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13810
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeMar 05 Feb 2013, 15:53

Nu cumva toate statiile sunt cu instalatie SBW (inclusiv cele cu CELS) ??
Sus In jos
Mihay
V.I.P Member
V.I.P Member
Mihay

Numarul mesajelor : 296
Varsta : 46
Reputatie : 5644
Data de inscriere : 19/04/2010

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeMar 05 Feb 2013, 19:11

Cateva mici corecturi:
- Derin HM - 4 linii;
- Cogealac - 4 linii;
- Istria HM - 4 linii;
- Codru HM - 3 linii.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20631
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25575
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitimeMar 05 Feb 2013, 19:13

AndreiStefan a scris:
Constanta(depoul Medigdia care urmeaza sa se desfiinteze) nu are AM Desiro ci doar Malaxa seria 700 si 900.Un proiect pentru linie nu exista din cate stiu.Iar remiza de la Tulcea este inca folosita.Si exista si un dormitor la remiza. Smile
Dacă se desfiinţează Depoul Medgidia, nu cred că se va înfiinţa depou la Constanţa, pur şi simplu vor remiza acolo locomotive de BC, în Grupa Tehnică.

De la Tulcea se încarcă alumină pentru Alro Slatina, în vară erau 2 perechi zilnic.

--
Derin nu mai există fizic, în 2009 s-au scos liniile, în 2010 deja se furase gara cărămidă cu cărămidă, nu mai era decât fundaţia.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 804 : Medgidia - Tulcea Oras   804 : Medgidia - Tulcea Oras - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

804 : Medgidia - Tulcea Oras
Sus 
Pagina 9 din 60Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 34 ... 60  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Reportaje feroviare Adirmvl
» Tulcea Oras
» IR 1989/1988 Bucuresti Nord-Medgidia-Tulcea
» 805 : Saligny - Cernavoda Oras
» Filmari DPS Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: