|
| 604 : Crasna - Husi | |
|
+77alliens truscamihai ets2oltromânia Cipri Andrei Neculai ciprian71 Warrington Katalyn Vale_ntin didinul laurentzu NIKU24 elm mielutu zburator Luca tgv LanceR Jhonyla impuls marius664 dan tm Andrey_tm madalin98 halmarius phnegativ Norbi mishu88 IonutCFR2009 vatmanul TVlad DUAL Dutzu vladau2000 cardinal lifetec cfr500 spiderpc Adirmvl Vitosa Katalin4653 Vlad Balto manuela Valentin Sava cata Hurricane Michael Luna razvan - trenuri Adrian78 AlexD Dr2005 eu DAS 2011 nenuandrei ionutz85 iuli.hard ucpr redeme MariusM bogdan srl riciu @ndrey lovekomotive membru inactiv COSTACHE MIHAIL ldh80 alinx3330 kristi kkk ATM VladH Bobses srazvi ultras cristi CFR Nesebar catalin-husi mardaryroby myster2008 81 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12462 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 25 Oct 2018, 14:30 | |
| Daca vrei sa ai calatori pe liniile magistrale trebuie sa repari si liniile secundare. Din aceasta cauza trenurile IR circula cu 3-4 vagoane pe liniile principale, pentru ca activitatea pe cele secundare este la limita sau chiar inexistenta. Comparativ, sa ne gandim daca ar putea un rau principal sa reziste in timp fara afluentii sai... Cred ca nu. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 25 Oct 2018, 21:36 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Cipri Andrei Neculai a scris:
- @ldh80: Iertata-mi fie impertinenta, desi totusi o fac: esti consumator?
Refuz sa cred ca textele astea interminabil de lungi le scrii "treaz". Ma amuza foarte tare ca visezi nu stiu ce RK la L604, in urma caruia sa rezulte VS de 100 km/h sau CE in Husi sau alte chestii din astea.
De ce faci afirmatii fara sa cunosti persoana in cauza ? Vei fi sanctionat pentru afirmatii jignitoare la adresa unui coleg de forum. Nu e prima data cand incalci regulamentul, deci trecem peste avertisment. Ionut, la topicul despre cum era sa devina Husiul Capitala tarii pe vremea lui Ceausescu tu ai scris asta: "Observ ca a inceput sa le cada din antene celor de la Digi... e nasol." Iar eu am replicat asa: "Ionuț, eu nu observ că voi, cei din conducere, vă faceți treaba. Băiatul bate câmpii cu grație pe aici de multă vreme și nici măcar un avertisment nu a primit. Și vă mirați că forumul e în plin picaj. Cam ca cefereu'." In mod ciudat, nu am primit raspuns din partea ta. Dar ai dat replica destul de promt cand a venit vorba sa-l sanctionezi pe Cipri Andrei Neculai. Din mesajele ulterioare ale lui ldh80 nu reiese ca ar fi fost ofensat. Ti s-a plans in privat sau te-ai ofensat tu si pentru el? Tu si cei din conducere nu vedeti ca ldh80 (nu zic, a mai avut si postari ok, legate de istoricul unor linii spre exemplu) bate campii grav in vreo 90% din cazuri? E ca si cum ne-ar spune cum a castigat campania din Rusia, unii de pe aici l-ar lua in serios si i-ar spune, cu sfiala, ca nu e adevarat, ca Augusta Sa Persoana s-a intors infranta de la rusi, si cand colegul asta vine si spune "baaaaaa!... Asta nu e Napoleon, e doar inca un caz de Socola! " tu ii dai concediu o saptamana. Repet, desi ldh n-a dat vreun semn ca ar fi fost deranjat de ce a spus Ciprian. Sau Andrei. Sau cum i-or spune apropiatii. Si bag de seama ca nici ceilalti portocalii nu au replica la treaba asta. Ma, voi, astia din conducerea forumului, ne luati pe toti de prosti? |
| | | IonutCFR2009 Administrator
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 25 Oct 2018, 22:50 | |
| Da, sunt practic niste acuzatii gratuite adresate userului ldh80, fara dovezi, ceea ce nu poate continua la infinit. Impertinenta lui Ciprian (dupa cum si recunoaste la inceputul pledoariei sale...) l-a costat 7 zile, din pacate. Si nu este prima data cand ia in bascalie mai multi useri de pe aici. Cred ca e timpul sa facem putina ordine ca deja se ajunge uneori prea departe cu discutiile deraiate complet de la subiectul forumului. Haideti sa construim ceva pe aici si nu doar sa demolam ideile ce pot prinde roade candva... |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Joi 25 Oct 2018, 23:35 | |
| "Da, (...)". Da ce? Da, ne luati de prosti? Da, ti s-a plans ldh? Ce? La ce raspuns ai dat am impresia ca tu crezi ca cel putin eu sint fraierul tau si ca pun botul la raspunsuri de genul. "(...) sunt practic niste acuzatii gratuite adresate userului ldh80, fara dovezi (...)". L-a intrebat daca e consumator. Ce dovezi ai fi vrut sa aduca? Sa puna clipuri cu el cum baga doua paie cu Bob Marley pe fundal? Si daca ar fi avut asa ceva, cum sa o faca, neavand acces pe aici timp de o saptamana? "(...) ceea ce nu poate continua la infinit." Dar ldh poate scrie ce vrea, unde vrea, cat timp are chef, nu? Observi ironia? "Impertinenta lui Ciprian (dupa cum si recunoaste la inceputul pledoariei sale...) (...)" Sefulescu, s-o fi saturat omul de aberatiile colegului. Te-ai gandit la varianta asta? Ca bag de seama ca atunci cand altii intreaba ce aveti de gand in sensul asta va faceti ca ploua. Si apoi, cand "impertinentul" reactioneaza tu devii foarte vigilent. Da' puneti-va, frate, si "siguranta si incredere" la semnaturi, daca aveti ochi de soimi! "Si nu este prima data cand ia in bascalie mai multi useri de pe aici. (...)" Din nou, cine s-a plans? Sau sanctionam preventiv, nu cumva sa se supere cineva, cum s-a ajuns in Occidentul corect politic? "O fi zis copilul ceva..." devine aici "sa nu se ofenseze cineva"? "Cred ca e timpul sa facem putina ordine ca deja se ajunge uneori prea departe cu discutiile deraiate complet de la subiectul forumului." Omule, vorbesti serios? Asta i se spune userului in cauza, ca deraiaza discutiile, si il sanctionezi pe altul ca ii atrage atentia intr-un mod mai direct? Pe bune?! I-am mai zis si altui admin, sa nu ai impresia ca userii forumului respira pe gura de prosti ce sint. Cu siguranta nu toti. Unii mai si gandim si stim sa dam replici. Iar replicile alea sigur nu or sa va placa. Deci fa bine si adu argumente care sa stea in picioare sau anuleaza-i omului sanctiunea. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6916 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Vin 26 Oct 2018, 00:08 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Daca vrei sa ai calatori pe liniile magistrale trebuie sa repari si liniile secundare. Din aceasta cauza trenurile IR circula cu 3-4 vagoane pe liniile principale, pentru ca activitatea pe cele secundare este la limita sau chiar inexistenta. Comparativ, sa ne gandim daca ar putea un rau principal sa reziste in timp fara afluentii sai... Cred ca nu.
Pai si atunci sa facem secundarele de 100 km/h si magistralele sa ramana la 40...Crezi ca sa va creste fluxul de calatori? IR-urile ale sunt cu 3 vagoane nu din cauza ca nu ajung locuitorii din Husi la magistrala , ci din cauzele arhicunoscute.Iar secundarele sunt gandite ca linii de naveta, nu sa alimenteze IR-urile.Cati % din calatorii unei linii secundare merg mai departe cu IR, sau cati mergeau inainte cu acceleratul??Lumea numai circula de-a lungul acestei zone pentru ca Husi numai atrage forta de munca din imprejurimi, asa cum se intample cu multe localitati de pe secundare. Daca tu ai fi director la CFR si ai avea in buget bani modernizarea a 100 km cale ferata, ai moderniza o secundara sau o magistrala? Crezi ca daca s-ar relua circulatia pe aici cu vitezele care le zice Stefan , s-ar umple IR la Crasna??? Iar in privinta suspendarii lui Ciprian consider ca a fost mult prea drastica, daca vrei sa faci curatenie pe forum ar trebui sa incepi altfel... |
| | | IonutCFR2009 Administrator
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Vin 26 Oct 2018, 00:23 | |
| 1. Cand cineva rescrie din pasiune povestea unei linii si vine cu idei de relansare a traficului de calatori si marfa, nu inseamna ca a consumat anumite produse aflate in topul preferintelor generatiei X, ci merita toata stima. Marturisesc ca eu nu as fi avut rabdarea lui ldh80 de pana acum sa culeg date din atatea surse (cu siguranta nu-s deloc putine). 2. Certurile, scandalurile repetate, invidiile intre useri au scazut audienta forumului nu faptul ca un user a scris una sau mai multe povesti legate de istoria unei linii din Romania. 3. Terminati odata cu prostiile ca adminii nu-si fac datoria de a veghea la bunul mers al forumului si ca din acest motiv userii pleaca sau nu mai intra la fel de des ca la inceput. Uitati ca exista nspemii de grupuri pe facebook care dezbat aceleasi teme feroviare ca si pe aici, si desi sunt grupuri inchise unde userii chiar se cunosc intre ei exista mai multe rautati decat aici si moderatorii acelor grupuri se fac ca ploua. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5435 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 15:17 | |
| - marius664 a scris:
- Intr-o societate care e la limita cu bugetul, prioritar este sa faci liniile principale, apoi daca-ti mai raman bani sa faci si secundarele.Si acelasi principiui il are si UE care vrea coridoarele modernizate, iar secundarele putem sa le inchidem daca vrem.E ca si cum tu ai niste bani sa-ti faci casa, si incepi cu cotetul la gaini, iar pentru casa iti mai ramane doar de fundatie...Ce e mai prioritar, sa aibe gainile unde sa stea, sau tu si copiii? Asa si la CFR
Realitatea e ca nu e problema de bani, ci de vointa politica. Daca partidul ar fi interesat, bani s-ar gasi in mod sigur sa fie alocati catre CFR, insa nu se vrea , pentru ca afacerile cu microbuze sunt mult mai banoase. |
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 17:06 | |
| Ionut, de la emotie te-ai repezit sa-i dai colegului suspendare? In fine, e clar ca nu ai ce trebuie ca sa recunosti ca ai gresit. Iar episodul asta arata, din nou, cam cum e condus forumul. Felicitari, fratilor! |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6897 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12299 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:17 | |
| Intrucat fisiere cu terminatia png. nu pot sa postez pe site, am facut pe hartie 3 schite in care am marcat cum ar arata configuratia statiilor Husi, Cretesti si a HM Podgoriile Husului daca s-ar efectua lucrarile propuse mai sus, am fotografiat aceste 3 schite si le postez mai jos. -La statia Husi am marcat toate liniile care existau in 1990, plus o linie propusa, prin care sa se poata primi sau expedia trenuri si de la liniile 6, 7 si 8 (pt care ar fi necesar montarea in plus fata de 1990 a 3 macazuri simple si a unui TDJ) -La statia Cretesti am marcat liniile care existau in 1990, fara nici o modificare. -La HM Podgoriile Husului am facut schite cu mici modificari fata de situatia din 1990: -Linia 2 sa fie linie directa si sa se continuie cu o eventuala linie spre Chisinau -Linia 1 sa fie linie abatuta si sa se continuie spre statia Husi -Din cele doua linii infundate care deserveau fosta rampa de descarcare a prefabricatelor din beton (pe locul fostei rampe s-au construit cateva blocuri ANL) am marcat doar o scurta linie infundata, care sa se ramifice din linia 1 in dreptul cladirii de calatori. 1. Statia Husi |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6897 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12299 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:18 | |
| |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:19 | |
| 2. Statia Cretesti |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:20 | |
| |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:22 | |
| 3. HM Podgoriile Husului |
| | | ldh80 V.I.P Member
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:23 | |
| |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6769 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi Sam 27 Oct 2018, 19:31 | |
| Oricum ce face ldh80 o face de mai bine de un an pe aici si chiar a fost pedepsit de cateva ori. Dar stiti ce mai baieti? Are topic-ul lui aici. Lasati-l sa scrie ce vrea. Eu cel putin nu ma obosesc sa citesc despre o linie care efectiv nu ma intereseaza si nu-i gasesc niciun potential. Daca ldh80 scrie pentru amorul propriu dar o face la topic-ul lui, chiar nu ne intereseaza pe noi, astia, care privim mai realist in alta curte de la CFR, unde chiar e cazul de investitii serioase. Cine vrea, urmareste, cine nu, nu.
@alliens, dar ce partid s-a interesat? Cat au distrus Basescu si creaturile lui Berceanu, Boagiu, Orban, Fenechiu, etc.? Basescu a zis cu gura lui ca nu-l intereseaza linia Valcele-Ramnicu Valcea, ca toaca bani degeaba si nu s-ar recupera costurile si alte mizerii. De cand s-au separat CFR-urile n-am vazut decat distrugere tot mai mare. De la revolutie incoace n-a interesat pe nimeni. S-au format firmele astea private de transport auto ce au inceput sa omoare tot mai rau traficul de calatori, mai ales de pe secundare, pe langa faptul ca lasa/preia lumea de la poarta acele microbuze pe rutele unde trenul a pierdut mult teren, garile aflandu-se la marginea satului sau si mai departe. Unde mai punem cate rude au acesti ministri si sefuleti de partide la diverse astfel de companii.
Oricum directia forumului e cam tare descendenta de anul asta (nici domeniul .com nu mai e activ si nimeni nu stie nimic, activitatea tot mai putina). Este adevarat ca se genereaza si cateva scandaluri si asta ar indeparta unii membri, dar de ce sprijinim atat de mult membrii care chiar fac rau forumului prin ce posteaza si incurajeaza? Eu m-am plans de Luna de zeci de ori pe buna dreptate (si nu doar eu) si nimeni nu i-a facut nimic la cat de grav abereaza si promoveaza cu o deosebita incapatanare sa faca trenurile cat mai mult pe drum si sa asteptam ca prostii la legaturi ore in sir prin gari. Sau ca se bucura sa vada doar studenti ca el in tren, restul n-au ce cauta, ba chiar la modul general promoveaza asistenta sociala, gratuitate la toata plebea. Cu el cand luati masuri desi e clar ca pe orice alt forum cineva ca el trolleaza? Spre deosebire de Luna, macar ldh80 depune un efort sa posteze un anumit material, chiar daca intr-o localitate/zona/linie unde totul e cam istorie. Pur si simplu unii oameni vor sa traiasca in trecut, nu cu gandul la viitor. Nu avem ce sa le facem, asta e si scopul lor. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 604 : Crasna - Husi | |
| |
| | | | 604 : Crasna - Husi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |