Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...

In jos 
+67
Razvan Tudor
mielutu zburator
NicuS
tcm
Cont.dezactivat
LanceR
dan tm
cristy79
baiazid
Simply18
c o r v i n
mureseanu_976
AndreiStefan
George
cristi CFR
TVlad
marcelbanu
Katalin4653
Radu Tudor
Adisoft1991s
Spartan1948
frank81
cortexedge
lapsanszkitamas
yanis
DUAL
Nesebar
Norbi
tudor_vl
Andrey_tm
membru inactiv
Adirmvl
Cont dezactivat
Nk11
Costin.H
Grigor
ionutz72
Vitosa
IonutCFR2009
AndiCFR
Luna
Dr2005
laur 133
Alex Avram
Cobra
cont dezactivat .
TonyGFR
sp59
Teodor
danlascau
cont inactiv
060-EA078
AlexD
The Legend
Adrian78
cristyadaX
dan ciprian
Vlad
Lde 2100
stinky
Malaxa-77
Codrut1985
alex.alexus.tm
andreikiki
lovekomotive
MariusM
COSTACHE MIHAIL
71 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeVin 15 Feb 2013, 10:13

Dr2005 a scris:
Ca off-topic, de ce nu faci o sesizare la MT? În felul ăsta ar putea apărea un răspuns oficial, cu ştampilă şi nr. de înregistrare, pe care apoi toţi să îl printaţi şi să le daţi în cap cu el miliţienilor.
E de preferat să faceţi pe hârtie o asemenea sesizare (primiţi răspuns şi la mail, dar în format electronic nu ştiu dacă se scanează actele ştampilate) şi să o duceţi personal la registratura MT (Palat CFR, poarta G, program L-J: 8 - 16:30, Vi: 8 - 14:00). Prin poştă e recomandat să o trimiteţi cu confirmare de primire.

Pentru ce?
Ca sa aflam raspunsul ala prin care ni se comunica taxele de pozat? era pe undeva pe aici pe forum.

Eu sint destul de patit in domeniul asta al pozarii.Am fost dus la post chiar de la peron. Am si scris undeva.Pina una alta daca vrei sa eviti ceva pozezi pe cit posibil de la PERON. Acolo accesul nu e interzis.Si nici pozatul.Legea 289/2005 interzice accesul in triaj. Restul jigniruilor si afirmatiilor sint asa ca sa fie.

http://www.politiaromana.ro/DPT/legea_289_2005.htm

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeVin 15 Feb 2013, 10:49

dan tm a scris:
Pentru ce?
Ca sa aflam raspunsul ala prin care ni se comunica taxele de pozat? era pe undeva pe aici pe forum.
Aşa a răspuns CFR S.A.?

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeVin 15 Feb 2013, 11:13

undeva pe forum sau pe un forum s-a primit raspuns la o petitie privind pozatul in care erau date si tarifele.

Dar pe internet a circulat si alta referire la pozat
aceea de la Oana Brinzan
- On Tue, 3/23/10, BRANZAN, Oana wrote:

From: BRANZAN, Oana
Subject: raspuns fotografiere
To:
Date: Tuesday, March 23, 2010, 7:30 AM

Buna ziua,

Orice persoana poate face fotografii in statiile CF.

Aprobarea pentru filmare si fotografiere se refera la institutiile care folosesc imaginile sau fotografiile respective in scop commercial.

Orice informatie de care aveti nevoie, va rog sa mi-a semnalati fie pe email, fie la tel. 0740.121.759.

Cu consideratie,

Oana Branzan

uite aici taxele pe forum

http://www.forumtrenuri.com/t307p10-petitii-trimise-din-partea-forumului?highlight=petitii

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeVin 15 Feb 2013, 12:27

Da, dar dă mai bine când ai act oficial, cu număr de înregistrare şi ştampilă pe el.

AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeDum 24 Feb 2013, 16:29

Astazi in Bucuresti Nord.
Eu pozam pe 054 de Brasov iar dupa ce am terminat vine un TF ist+ista.
El -Buna ziua.
Eu -Buna ziua.
-Agent principal la la la lu lu lu...
-Alexandru la la la lu lu lu...
El -Daca ne-ati pozat va rog sa stergeti pozele din aparat.
Eu -Nup, uite aici...i-am aratat ultimele 10 poze.
El -Aveti voie sa fotografiati in gara dar incercati sa evitati pe cat posibil personalul TF...
-Buna ziua.
-Buna ziua.

Deci se poate purta si o discutie civilizata. Fara confiscat de aparat si intimidare din partea TFului cum am vazut ca ar fi 'patit' alti 'pasionati'. Acum mai depinde si in ce circumstante au fost prinsi acei 'pasionati' si cat de paralei/tupeisti s-au dat de fata cu politia.
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeDum 24 Feb 2013, 19:19

In sfarsit aud ceva frumos din TF-ULUI....
cu filmatul...ca e permis asa ceva.. Very Happy
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeDum 24 Feb 2013, 19:52

E permis doar in unele gari,unde nu sunt asa comunisti cum sunt prin Dej sau pe unde am mai auzit ca sunt.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 05:46

AlexD conteaza si cum arati in ziua de azi ca daca ai 50 kg si 15 ani 100% esti victima sigura in schimb daca ai 80 kg si 26 ani nu prea le merge, de regula atat hoti cat si militieni lucreaza la intimidare si daca gasca musca momeala e ok pentru ei, legile nu prea conteaza in astfel de cazuri.

E ca atunci cand esti cu masina in trafic si te opreste Rutiera trebuie sa vorbesti frumos cu ei ca indiferent cat de "curat" te crezi tot iti poate gasi ceva.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeLun 11 Mar 2013, 12:13

Ieri in timp ce-mi plimbam cainele in zona km 64/2 pe M300 in jurul orelor 17:30 in timp ce am ajuns la podul din imagine

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 PC130011
image upload

4 draci de copii cu varste sub 13 ani erau sus pe pod si aruncau cu pietre in trenul IR 1623 Buc.Nord-Sibiu si apoi intr-un marfar cu cazane tras de 2 GFR-uri. Din cauza cainelui meu care se luase dupa o catea nu am mai ajuns la ei asa ca m-am intors spre padurice cand surpiza un politist de la TF cu 2 jandarmi venise in zona ca in ultimile 2 ore mai multi mecanice anuntase la Vest ca niste copii arunca cu pietre in trenuri iar sub pod sunt puse pietre pe sina, asa se si intamplase dupa urmele de piatra sparta de pe sina.

Impreuna cu cei 3 am mers dupa minori i-au retinut, apoi i-au dus cu duba la postul TF de la Vest, doar 2 minori cei care erau vinovati ceilalti 2 au fost eliberati, i-au chemat mamele la post, a urmat o declaratie si 2 avertismente si toata lumea a plecat linistita acasa.

In spatele blocului meu mai venisera o dacie de la MAI si inca un Vito, jandarmii crezand ca e rost de constatare dar si-au luat o mare tzeapa cand au vazut minori.

In cele din urma la orele 19:15 am plecat acasa, plictisit de modul cum organele legi au aplicat legea pe care nici macar nu o cunosteau ( au dat zeci de telefoane la alti sefi, sefuti ) ca in cele din urma sa se rezume totul la 2 avertismente.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeLun 11 Mar 2013, 14:17

AlexD a scris:
Astazi in Bucuresti Nord.
Eu pozam pe 054 de Brasov iar dupa ce am terminat vine un TF ist+ista.
El -Buna ziua.
Eu -Buna ziua.
-Agent principal la la la lu lu lu...
-Alexandru la la la lu lu lu...
El -Daca ne-ati pozat va rog sa stergeti pozele din aparat.
Eu -Nup, uite aici...i-am aratat ultimele 10 poze.
El -Aveti voie sa fotografiati in gara dar incercati sa evitati pe cat posibil personalul TF...
-Buna ziua.
-Buna ziua.

Deci se poate purta si o discutie civilizata. Fara confiscat de aparat si intimidare din partea TFului cum am vazut ca ar fi 'patit' alti 'pasionati'. Acum mai depinde si in ce circumstante au fost prinsi acei 'pasionati' si cat de paralei/tupeisti s-au dat de fata cu politia.

Pe mine unde ma incluzi la pasionati sau la ,,pasionati"?

Am coborit din trenul Tecuci-Faurei si la usa trenului ma astepta agentul lalalalulu cum spui tu:

buna ziua, am fost informati ca incepind de la Tecuci pozati traseul ... continuarea am scris-o altundeva pe forum

Filiasi

IDM a chemat politia

agent lululala ,,va rog sa ma insotiti la post" ,,sint acuzat de ceva? sub ce motiv?" ,, un reprezentant CFR a solicitat sprijinul nostru in ceea ce va priveste"

continuare se stie am descris-o

Cindva alt pasionat m-a acuzat deschis ca eu caut si provoc aceste intimplari.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeLun 11 Mar 2013, 16:04

careva membru a cris mai sus ceva cu kilogramele si varsta. ARE DREPTATE intro anumita masura. aici la noi in tgmures tfistu s-o legat de pasionati numai cand acestia erau singuri si vulnerabili. cand am avut placerea de a sta la discutii cu el eram cu rolele, deci era evident ca sunt minor (ca doar nu se dau cu rolele persoanele cu respectabila varsta de 40-50 de ani Laughing Laughing ) si automat i-am atras atentia. in plus, inca de cand am intrat in gara am observat ca sunt supravegheat, dar a asteptat pana mi-am scos aparatul ca sa ma abordeze

@alexd: crede-ma, eu am fost cat se poate de civilizat si respectuos; nu tine de manierele tale ci de ale organului de politie.

totusi ar fi interesant oare ce ar face tfistu asta de la noi daca i-as inmana "autorizatia"? sunt sigur ca ar face o fata de milioane Laughing Laughing
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 21:38

Sa va povestesc ce am vazut in ziua de 17 04 2013 la CFR
eram in gara la Fetesti..asteptand plecarea lu 8016 spre OBOR si zic sa ma duc la prima locomotiva sa vad cine e mecanic....intre timp apare impegatul cu ordinul de circulatie sa il semneze mecanicul...si la 10 secunde apare si unul dintre controlori cu alta foaie si dupa-aia incepe o mica altercatie cu injuraturi si toate cele intre mecanic si controlor:
M: Auzi ba tu pe mine sa nu ma faci cum iti vine tie ai inteles?
C: Da ba ce ti-am zis ba ia vezi cum vorbesti
M: Nu ma iei pe mine cu cum vorbesti i-a mai da-te in p**a mea de ......
Se da asta jos din locomotiva si gata-gata sa il ia p-asta la pumni=))
Noroc ca era impegatu si astepta semnarea ordinului de circulatie si s-a bagat,ca altfel ca se pomenea controlorul cu 2 pumni peste bot=))
C: Hai ba ma lasi vedeti de treaba ta si du-te in p**a mea !!!!!!!
M:Eu am zis sa imi dai semnal la peron nu sa ma faci in toate felurile da?
C:Si eu cum te-am facut?
M:Cum m-ai facut...eu ti-am vorbit frumos si tu ma faci in toate felurile....
C:Hai ba lasa-ma in p**a mea si vorbeste frumos...
Si Aici se incheie conflictu!
MA SCUZATI CA AM INTRODUS VORBELE ACELE MAI SENSIBILE DAR ASTA E...am introdus ce am auzit!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 23:27

O să vezi că în zonele unde lucrează numai bărbaţi (sau un mare procent din angajaţi e format din bărbaţi), organul e la ordinea zilei Smile)

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 23:34

Hai ba lasa-ma in p**a mea si vorbeste frumos... =))))))))))))

Nu beau, nu fumez, nu vorbesc urat... Smile)))
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitimeMier 17 Apr 2013, 23:50

dan tm a scris:

Pe mine unde ma incluzi la pasionati sau la ,,pasionati"?

Am vazut alti "pasionati' retarzi prin gara care sa vezi ce faceau. Cand ajungea trenul la 20 de metrii de ei, unul din ei sarea in fata trenului ca sa dea mecanicul goarne, sa vezi cat de id***ti sunt unii.
Tu atunci cred a ai fost omul nepotrivit la locul nepotrivit.
Am vorbit de multe ori cu politia prin nord si mi-au spus mereu, atata timp cat stai linistit pe peron nu iti spune nimeni nimic, dar unii dintre noi is mai cu mot si ii vezi numai pe sub pod si printre linii si din cauza astora sufera ceilalti...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...
Sus 
Pagina 12 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: