Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...

In jos 
+67
Razvan Tudor
mielutu zburator
NicuS
tcm
Cont.dezactivat
LanceR
dan tm
cristy79
baiazid
Simply18
c o r v i n
mureseanu_976
AndreiStefan
George
cristi CFR
TVlad
marcelbanu
Katalin4653
Radu Tudor
Adisoft1991s
Spartan1948
frank81
cortexedge
lapsanszkitamas
yanis
DUAL
Nesebar
Norbi
tudor_vl
Andrey_tm
membru inactiv
Adirmvl
Cont dezactivat
Nk11
Costin.H
Grigor
ionutz72
Vitosa
IonutCFR2009
AndiCFR
Luna
Dr2005
laur 133
Alex Avram
Cobra
cont dezactivat .
TonyGFR
sp59
Teodor
danlascau
cont inactiv
060-EA078
AlexD
The Legend
Adrian78
cristyadaX
dan ciprian
Vlad
Lde 2100
stinky
Malaxa-77
Codrut1985
alex.alexus.tm
andreikiki
lovekomotive
MariusM
COSTACHE MIHAIL
71 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeSam 07 Dec 2013, 21:38

Katalyn, da, faza cu pozatul marfarelor total de acord. Dar nu e tocmai buna comparatia ca te urmareste cineva toata ziua cu aparatul. Noi avem treaba cu trenul in sine, de multe ori mecanicul nici nu iese in poze. Faza de am povestit-o mai sus nu mi s-a intamplat mie, dar respectivul ce vina avea pana la urma ? Este un sir de intamplari, cunosc multi mecanici si  stiu cum sunt tratati si care sunt problemele, dar aici ce vina are bietul om ce vina la gara sa traga doua, trei cadre ? Sunt multi oameni de au probleme, asta inseamna ca trebuie sa fiu afectat si eu ? E bine sa il intelegi pe un om cand are o problema, dar si stim noi ca mecanicului de vine cu IR X i-au murit 3 gaini azi-noapte si nu are chef de nimic. Ei nu isi dau seama de un lucru, noi suntem cel mai bun mijloc de publicitate gratis. Oricat de prost ar fi gestionat mersul si toate cele, macar mai gasim o farama de bine pe undeva pe acolo.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 08:23

Nu sunt eu ala in masura sa va dau explicati sau sa va spun ce si cum sa faceti, v-am spus doar sa aveti grija si am mai spus acum cateva luni cand mureseanu_976 in statia Tg.Mures a pozat un marfar co containere de Cfr-Marfa care mergea de la Azomures la Constanta Port via Siculeni-Onesti-Adjud-R.Sarat-Faurei ca un coleg l-a vazut cand a pozat marfarul si a vrut sa se duca la el sa-i sparga aparatul ca de ce pozeaza marfarul, ce mai facea mureseanul atunci ?? Unde se ducea, la cine se ducea ?? daca marfarul pleca in 5 minute...ramanea decat cu paguba.

Mureseanul nu avea de unde sa stie ca ala vine la el glontz si sa-i sparga aparatul, putea sa creada ca vine la el sa-l intrebe de ce pozeaza, iar el i-ari fi putut raspunde ca e domeniu public sau altele.

Va zic doar sa aveti grija ca in sistemul asta al CFR-ului sunt multi dobitoci si idoti care nu le pasa de regulamente sau legi, aplica legea junglei sau a strazi.
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 09:57

Am inteles ce vrei sa spui Katalyn, multumim. Smile In cazul enuntat mai sus Mureseanu nu avea decat sa dea cu pietre dupa el. Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 12:39

Eu am scris ca IDm din Tirgu Mures nu m-a lasat sa pozez placa de pe gara.
Eu am scris ca IDm in Filiasi a chemat politia.
Eu am scris ca in Faurei ceferistii din LVT au anuntat politia ca pozez si politistul ma astepta la peron.(am pozat cladirile bune si rele si ce mai e cu linia acum?)
Eu am scris ca am vazut cum se trage motorina si un user din Timisoara dar si altii au sarit pe mine sa imi vad de treaba ca mecanicii au stres si probleme si ca nu e treaba mea.
Eu am scris multe.

Eu am scris ca daca legea nu interzice pozatul, nici un cefersit sau paznic de tren nu are acest drept.

Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 13:22

Si eu am fost martor tot la o sustragere de motorina in Lotru acum mai mult timp. Dupa ce rebrusase locomotiva, ma dadusem jos pe partea opusa cladirii statiei sa pozez muntii si i-am vazut pe cei 2 facandu-si " treaba ". M-am urcat repede la loc, daca nu eram atent si faceam poza putea iesi urat, cei 2 simtindu-se in pericol, chiar daca ei nici nu se vedeau in poza si eu nici nu-i observasem.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 19:38

Eu devin tot mai convins ca americanii au dreptate: un om inarmat se numeste cetatean, unul neinarmat e apa de ploaie.
Daca in tara asta poti fi f--ut pentru ca unii se simt amenintati cind fura motorina iar politia ii protejeaza pe ei si te f--e suplimentar pe tine, singura metoda sa te protejezi e sa ai arma.
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 21:47

Dar vezi tu Vlad, pentru asta iti trebuie si o justitie ca la carte, pe cand la noi ... risti mai degraba sa ajungi tu in puscarie ca l-ai vatamat grav pe unu care incerca sa-ti fure si sa-ti faca rau la tine in casa.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 21:51

Justitia aia vine automat... A propos de ce am zis, ia ginditi-va daca cei din Pungesti ar fi fost cetateni, cu arme...Nu si-ar mai fi permis jandarmeria (adica statul...) sa urineze pe ei.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 21:51

Katalyn a scris:
Nu sunt eu ala in masura sa va dau explicati sau sa va spun ce si cum sa faceti, v-am spus doar sa aveti grija si am mai spus acum cateva luni cand mureseanu_976 in statia Tg.Mures a pozat un marfar co containere de Cfr-Marfa care mergea de la Azomures la Constanta Port via Siculeni-Onesti-Adjud-R.Sarat-Faurei ca un coleg l-a vazut cand a pozat marfarul si a vrut sa se duca la el sa-i sparga aparatul ca de ce pozeaza marfarul, ce mai facea mureseanul atunci ?? Unde se ducea, la cine se ducea ?? daca marfarul pleca in 5 minute...ramanea decat cu paguba.
N-am vazut nici un paznic sau vreo persoana insarcinata cu paza acelui tren, dar stiu la ce marfar te referi Laughing 

Azomures noon shuttle

Azomures noon shuttle (2)

Mecanicul de la 684 e un motorinar f*tut, mereu cand ma vede se isterizeaza si gesticuleaza. Cert e ca dupa ce-a trecut impingatoarea 896 de mine, am pozat trenul in ansamblu si am taiat-o acasa. Stiam ca m-a vazut IDM-ul de la vreo 30 metri si nu stiam ce reactie ar avea fata de mine (sau altii).

In Tirgu Mures este recomandat sa fiti minim 2 persoane la pozat, in acest fel aveti un martor in cazul in care CFR-isti sau militieni plictisiti de cariera isi gasesc alte ocupatii...

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 21:56

E o descutie destul de lunga si asta cu posesia armelor de foc, nu o stapanesc prea bine, in sensul ca nu stiu prevederiile pentru care poti intra in posesia unui permis de port arma, dar ma gandesc ca daca ar avea dreptul oricine sa aiba arma pentru auto-aparare ar pune toti nebunii mana pe el si ar fi prapad. Bine, aici mai vine inca o mica nelamurire, eu stiu ca in momentul actual este permis sa ai o astfel de arma si oricine poate, cu permis.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 21:56

Asta-i marfarul iar paza era intr-una din locomotive sau chiar in amandoua. Inainte sa deschid subiectul colegul mi-a zis el ca la TG.Mures a vrut sa coboare din locomotiva sa-ti sparga aparatul ca nu-i placea lui ca faci poze. Apoi am intrat in discutie si i-am zis de pasiunea de fotografiat trenuri si nici asa nu s-a mai linistit.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 22:03

Atunci domnii din postul 2 de la DA 684 erau paznicii de care pomenesti. Oricum mersi de pont, ma mir ca doar trenurile de containere vin pazite iar celelalte cu Tals / Gbs-Gas-Habins / Zaes nu sunt :roll:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 22:07

Depinde de contracte, noi avem si cu GFR si cu CFR Marfa, cat despre trenurile de Azomures noi insotim cu containere pe M400-501-500-702 si cu G/H-uri sau tals-uri pe M300-500-702 pana la Constanta la Chimpex. Am vazut de vreo 2 luni incoace trenuri cu G/H-uri care merg la Targoviste neisotite, acuma nush daca erau pititi bine in locomotive.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 20:34

Si strainii au probleme:

Citat :

Quick circle from Debrecen yielded the following.
1112 Debrecen to Oradea was 418.322 for 60.1213 which was a complete mess covered in holes and rust. 65.1300 from The IC from EpiscopBihor into Oradea.
The 1533 was 655.0990 and the 1639 was 82.0410, 65.0950 took me back to Hungary on the 1751 from Oradea. Severely hossed at Nyirabrany (twice) , Valea and Episcopia for fotting resulting in being taken to the police office 4 times!!!!! 11 degrees and sunshine all day was not expected for the middle of January!!!!
Cheers. tony

Citat :
Have to agree that 60-1213 is a disgrace - had it in April 2013. I also got bollocked at Nyirabrany, but only enough to be forced back into my compartment or threatened with arrest (the officer spoke basic German, but not enough to argue with :-(  ). Also got bollocked a day earlier at Zahony in HU, so as soon as he walked off I tried again - and got caught again; looked very sorry, let him walk off and did it a third time - without trouble!

George
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 801
Varsta : 35
Reputatie : 6306
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 20:45

Katalyn a scris:
Am vazut de vreo 2 luni incoace trenuri cu G/H-uri care merg la Targoviste neisotite, acuma nush daca erau pititi bine in locomotive.

Trasa de care vorbesti nu are niciun fel de paza. Intr-adevar, de vreo 2 luni e o prezenta obisnuita, m-am mirat si eu sa-l vad in Buftea de vreo 4 sau 5 ori numai in ultimele 2-3 saptamani...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...
Sus 
Pagina 17 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: