|
| INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
|
+67Razvan Tudor mielutu zburator NicuS tcm Cont.dezactivat LanceR dan tm cristy79 baiazid Simply18 c o r v i n mureseanu_976 AndreiStefan George cristi CFR TVlad marcelbanu Katalin4653 Radu Tudor Adisoft1991s Spartan1948 frank81 cortexedge lapsanszkitamas yanis DUAL Nesebar Norbi tudor_vl Andrey_tm membru inactiv Adirmvl Cont dezactivat Nk11 Costin.H Grigor ionutz72 Vitosa IonutCFR2009 AndiCFR Luna Dr2005 laur 133 Alex Avram Cobra cont dezactivat . TonyGFR sp59 Teodor danlascau cont inactiv 060-EA078 AlexD The Legend Adrian78 cristyadaX dan ciprian Vlad Lde 2100 stinky Malaxa-77 Codrut1985 alex.alexus.tm andreikiki lovekomotive MariusM COSTACHE MIHAIL 71 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 13 Feb 2013, 20:28 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Scuza-ma ca iti spun,chiar nu vreau sa te jignesc,dar la faza cu luatul telefonului din mana,daca nu ai ripostat,esti un pampalau. Cum sa ii permiti asa ceva?
daca comentam ceva mai grav la el ma pomeneamcu o amenda....mersi de compliment dar si eu am fost un pic cam slab... |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 13 Feb 2013, 20:46 | |
| Pai ce a facut el,se numeste violare a intimitatii. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 13 Feb 2013, 21:47 | |
| Pai si ala cu ce drept a urcat in cabina locomotivei ? Mecanicul ii putea spune ca esti un practicant si nu avea de ce sa-i dea aluia alte explicatii. La faza aia trebuia sa iei atitudine, nu-l lasa sa faca ce vrea el. Posibil ca in triaj sa fie cateva marfuri mai speciale, si sa se considere ca vezi doamne vrei sa faci ceva, dar oricum, daca erai cu mecanicul trebuia sa fi mai tupeist. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:11 | |
| Spartane nu esti in masura sa faci pampalau pe nimeni poate fi mai mic sau mai mare decat tine nu ai acest drept.
Alexe ai facut o greseala, data viitoare ai spui militianului ca nu ai facut nici o poza, poate nu o poate demonstra si in felul asta nu iti mai cere telefonul, dar mai e o chestie acest lucru nu-l poate face oricine si oricum risti sa intri in gura militianului iar el sa fie de 10 ori mai atent data viitoare cand vede un pasionat prin gara cu aparat/telefon la pozat si atunci s-ar putea sa ai probleme.
Eu nu inteleg cum de acesti militieni si cfr-isti "smecheri" se iau numai de copii prin gari iar de boschetari, aurolaci etc si de tineri peste 30 ani nu se iau pentru ca stiu ca gradele de pe umeri de multe ori poate sa nu aiba valoare in fata multora.
Eu ma rog de atatia ani sa vina un cfr-ist sau militian sa ma intrebe de ce pozez sa ai dau raspunsul vietii, pana atunci m-am antrenat o singura data intre Posada si Valea Larga cu un cfr-ist beat, in afara serviciului care tot ma intreba pentru ce film pozez si fac poze, el credea ca sunt de la capitala si am venit sa filmez pentru nu stiu ce film visa el. |
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:15 | |
| - Katalyn a scris:
- Spartane nu esti in masura sa faci pampalau pe nimeni poate fi mai mic sau mai mare decat tine nu ai acest drept.
Prietene,lasa-ma in pace,ca alti "verzisori" de pe aici,insulta mult mai grosolan,si nu patesc nimic,toata lumea se trage pe fund cand e vorba de sanctionat moderatorii. Mai apoi,am specificat clar,ca nu vreau sa il jignesc,dar aia a fost realitatea,si daca el nu s-a suparat,nu esti nici dumintale in masura sa imi atragi atentia. Trecand peste asta,acel 'militian" nu avea niciun drept sa ii ceara telefonul,nu mai pomenesc de faptul ca i-a cautat prin el. Cum sa accepti asa ceva? In continuare,catre cei care mai pozati prin gari,sau pe oriunde,atat timp cat nu este panou afisat,care sa interzica expres accesul cu aparate video/foto,si sunteti pe domeniu public,poate sa vina si tata politiei,ca nu are ce sa va faca. Dar daca voi nu luati atitudine,si stati ca mieluseii la taiat,normal ca va ia la rost,ca de...el e dita-mai " organul"( genital,intre noi fie vorba). |
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:21 | |
| Vezi ca, cu glumele tale ai mai iscat mici scandaluri pe aici, chiar nu poti sa te abti deloc ?? Din cata carte ai facut in scoala nu ai gasit alt termen decat cel de "pampalau" ? Si nu esti in masura sa judeci pe nimeni, crezi ca daca unul a fost iertat sau trecut cu vederea acum toti vor avea parte de acelasi tratament ?? Poti sa vorbesti mai civilizat pentru ca nu vrem iar scandaluri, abia se mai linistise lumea pe aici, chiar atat de greu o fi ca fiecare sa-si urmareasca interesele pentru care s-au inscris pe forum fara sa atace sau sa jigneasca pe cineva ??
|
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:28 | |
| Prietene,ce mare chestie am zis? Singura persoane indreptatita sa aiba atitudinea ta,era persoana in cauza,care a inteles ce am vrut sa zic. Mai apoi,gata,cum un utilizator "de rad" spune ceva ce nu va convine,cum sariti pe el. Dar cand monsieur cortexedge insulta grosolan pe aici,toti v-ati facut ca ploua.Si de ce ma rog a fost iertat sau trecut cu vederea ? Judecati si voi mai fratilor cu aceeasi unitate de masura pentru toata lumea. Nu vrei sa ma dai si in judecata pentru ce am spus mai sus?
Uite,nici TU nu esti in masura sa judeci cata carte am facut eu. |
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:33 | |
| Eu incerc sa pastram cat de cat conduita pe forum, pentru ca in trecut ai mai avut ceva divergente cu alti utilizatori, si probabil ca daca l-ai fi facut pampalau pe unul din ei iar vedeam numai insulte si jigniri pe forum. Asta am vrut sa-ti trasmit nu am lacat la minte sa nu gandesc sau sa nu vad ce se intampla. Nu e cazul sa exagerezi cu judecata si nici morti nu e bine sa-i dezgropi dar sa fi mai atent pe viitor ca nu vreau sa vad iar scandaluri pe aici, acest forum nu e ziar de can-can sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti transmit. Si acum sa revenim la topic. Multumesc pentru intelegere. |
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:36 | |
| Normal ca am inteles,eu atat vroiam sa spun,ca nu l-am insultat pe baiat,departe de mine acest gand. Nici nu am spus-o din rautate,insa eu nu pot sa ii inteleg pe aia ( vorbesc la cazul general,nu la speta) care cand vad un militian,se c***a pe ei de frica.In special,cand dreptatea e de partea lor. Si eu impartasesc aceeasi dorinta cu tine,sa vina la mine un "smecher" in uniforma,sa ma intrebe de sanatate,ca o sa fie tare amuzant . |
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 14:44 | |
| Pei Alex in fata unui militian nu e decat un copil, off ce noroc au acesti militieni ca nu se dau cocosi si la curcani cei batrani. Alex nu avea ce sa faca in cazul de fata, singura solutie era sa se conformeze pentru a iesi cat mai ieftin din aceasta situatie. Eu l-am vazut pe facebook si crede-ma ca nu avea nici o sansa in fata unui militian, nu facea decat sa-si semneze singur interdictia de a mai poza prin gara.
Apropo de milieni si foste cadre militare cu care lucrez nu pot sa-i inghit deloc, seful meu este fost militian TF si ma inteleg bine cu el nu inainte sa-i fi spus : "Nu pot sa suport militieni si fostele cadre din MAI, dvs aveti mare noroc ca nu mai sunteti militian" cat despre cei care au lucrat in MAI in loc sa stea acasa sa-si manance penisiile de peste 4.000 lei/luna vine la munca pe 1.000 lei si mai si sufera de ei ca ei merita respect si una si alta ca au lucrat in MAI. Astept cu nerabdarea si ma rog in fiecare zi sa se aplice legea aia cu ori munca ori pensie si la privati in felul asta mai salvam un pic din numarul mare de someri pe care il are tara asta frumoasa condusa de niste imbecili.
|
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 15:13 | |
| Pe mine ma ajuta domeniul in care studiez sa fiu la curent cu aceste treburi,dar mi se pare inadmisibil ca un politai sa faca un asemenea abuz grosolan.Desigur,au ei "afacerile" lor,de nu doresc sa fie pozata gara/triajul,etc,altfel nu imi explic,ca doar saracii oameni nu pozeaza casa lu ma'sa.Oricum,sunt de parere ca atat timp cat esti sigur ca dreptate e de partea ta,poti sa il iei mai tare pe acel magar,si iti da pace,pentru ca nu ar avea niciun argument in favoare. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 16:04 | |
| Ca off-topic, de ce nu faci o sesizare la MT? În felul ăsta ar putea apărea un răspuns oficial, cu ştampilă şi nr. de înregistrare, pe care apoi toţi să îl printaţi şi să le daţi în cap cu el miliţienilor. E de preferat să faceţi pe hârtie o asemenea sesizare (primiţi răspuns şi la mail, dar în format electronic nu ştiu dacă se scanează actele ştampilate) şi să o duceţi personal la registratura MT (Palat CFR, poarta G, program L-J: 8 - 16:30, Vi: 8 - 14:00). Prin poştă e recomandat să o trimiteţi cu confirmare de primire. _________________ :TTT:
|
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 18:56 | |
| - Teodor a scris:
- Pai si ala cu ce drept a urcat in cabina locomotivei ? Mecanicul ii putea spune ca esti un practicant si nu avea de ce sa-i dea aluia alte explicatii. La faza aia trebuia sa iei atitudine, nu-l lasa sa faca ce vrea el. Posibil ca in triaj sa fie cateva marfuri mai speciale, si sa se considere ca vezi doamne vrei sa faci ceva, dar oricum, daca erai cu mecanicul trebuia sa fi mai tupeist.
Omul tot incerca sa ma scoata din r*h*t dar cu militianul nu te pui....tot ii spunea ca sunt un vecin de-al lui si tot nu a reusit! |
| | | Alex Avram User Dezactivat
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 19:04 | |
| - Katalyn a scris:
- Pei Alex in fata unui militian nu e decat un copil, off ce noroc au acesti militieni ca nu se dau cocosi si la curcani cei batrani. Alex nu avea ce sa faca in cazul de fata, singura solutie era sa se conformeze pentru a iesi cat mai ieftin din aceasta situatie. Eu l-am vazut pe facebook si crede-ma ca nu avea nici o sansa in fata unui militian, nu facea decat sa-si semneze singur interdictia de a mai poza prin gara.
Apropo de milieni si foste cadre militare cu care lucrez nu pot sa-i inghit deloc, seful meu este fost militian TF si ma inteleg bine cu el nu inainte sa-i fi spus : "Nu pot sa suport militieni si fostele cadre din MAI, dvs aveti mare noroc ca nu mai sunteti militian" cat despre cei care au lucrat in MAI in loc sa stea acasa sa-si manance penisiile de peste 4.000 lei/luna vine la munca pe 1.000 lei si mai si sufera de ei ca ei merita respect si una si alta ca au lucrat in MAI. Astept cu nerabdarea si ma rog in fiecare zi sa se aplice legea aia cu ori munca ori pensie si la privati in felul asta mai salvam un pic din numarul mare de someri pe care il are tara asta frumoasa condusa de niste imbecili.
Prefer sa ma conformez regurilor impuse de militarii de la BARAGANU decat sa smecherilor de la TF sau mai stiu eu cine....din politie |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 14 Feb 2013, 21:29 | |
| lasa alexe, iti trimit pe mess o culegere care contine fragmente din hotarari si legi pe tema asta. s-o scoti la imprimanta si sa i-o fluturi in fata la cine comenteaza si la noi in tgmures e grava treaba... deja sunt 3 persoane confirmate care provoaca probleme pasionatilor si ATENTIE, astia se leaga si de adulti |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
| |
| | | | INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |