|
| INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
|
+67Razvan Tudor mielutu zburator NicuS tcm Cont.dezactivat LanceR dan tm cristy79 baiazid Simply18 c o r v i n mureseanu_976 AndreiStefan George cristi CFR TVlad marcelbanu Katalin4653 Radu Tudor Adisoft1991s Spartan1948 frank81 cortexedge lapsanszkitamas yanis DUAL Nesebar Norbi tudor_vl Andrey_tm membru inactiv Adirmvl Cont dezactivat Nk11 Costin.H Grigor ionutz72 Vitosa IonutCFR2009 AndiCFR Luna Dr2005 laur 133 Alex Avram Cobra cont dezactivat . TonyGFR sp59 Teodor danlascau cont inactiv 060-EA078 AlexD The Legend Adrian78 cristyadaX dan ciprian Vlad Lde 2100 stinky Malaxa-77 Codrut1985 alex.alexus.tm andreikiki lovekomotive MariusM COSTACHE MIHAIL 71 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Sam 03 Noi 2012, 14:16 | |
| Cel mai bine e sa mergi la filmat/pozat in halte, unde nu sunt angajati ai CFR-ului. |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Sam 03 Noi 2012, 15:07 | |
| - tudor_vl a scris:
- De cand mi-am schimbat aparatul am inceput sa am si eu probleme. Cand aveam aparat foto compact era mai usor dar acum, de cand am DSLR, ies mult mai mult in evidenta. Cand ai ditamai hardughia de aparat pe care mai trebuie sa il duci si la ochi ca sa faci poza normal ca esti observat. Chiar ieri de exemplu cand eram in gara Cluj Napoca, gara in care pana acum nu aveam probleme, urla un paznic la mine de la linia 1, desi eu eram la linia 5, sa imi bag aparatu in geanta. In momentu ala am plecat si m-am dus in halta la Clujana ca sa fac poze. Macar acolo stiu ca nu ma deranjeaza nimeni plus ca nu sunt cladiri sau multi stalpi de catenara care sa intre in cadru.
Nu era cumva un politist mai gras de la TF? Ca ala s-a luat de mine de nu stiu cate ori in Cluj! |
| | | tudor_vl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6292 Data de inscriere : 04/05/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Sam 03 Noi 2012, 16:02 | |
| - Norbi a scris:
- Nu era cumva un politist mai gras de la TF? Ca ala s-a luat de mine de nu stiu cate ori in Cluj!
Nu era de la TF. Era de la ceva firma de paza, imbracat intr-o uniforma visinie. Banuiesc ca era al celor care lucreaza la modernizarea peroanelor in gara. Cu politistul ala gras inca nu am avut tangente |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Sam 03 Noi 2012, 19:21 | |
| - tudor_vl a scris:
- Norbi a scris:
- Nu era cumva un politist mai gras de la TF? Ca ala s-a luat de mine de nu stiu cate ori in Cluj!
Nu era de la TF. Era de la ceva firma de paza, imbracat intr-o uniforma visinie. Banuiesc ca era al celor care lucreaza la modernizarea peroanelor in gara. Cu politistul ala gras inca nu am avut tangente Cel mai bine e sa te duci pe camp ca eu m-am lecuit sa mai ma duc in gara........asa saptamanal(la filmat vorbesc).......... de exemplu:am fost in Bucuresti NORD de mai multe ori,si acolo nici un TF-IST nu a venit la mine sa ma intrebe ce fac acolo?sau mai stiu eu ce.....Aici nu tata daca nu le stii la aia tura de serviciu si ii nimesti prin preajma ai probleme mari cu ei! (In Fetesti vorbesc) |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Sam 03 Noi 2012, 19:28 | |
| Azi in statia Pietrosita la 08:30 inca mai aveam fesul in cap si vine unul inalt in tricou maneca scurta :
El : Alo ce faci acolo ? Eu : Fac o poza la sageata si plec. El : Bine Bine.
Apoi se duce si le zice si celoralati angajati CFR : "ca face poze la sageata".
|
| | | tudor_vl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6292 Data de inscriere : 04/05/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Sam 03 Noi 2012, 20:56 | |
| - Alex Avram a scris:
- Cel mai bine e sa te duci pe camp
Subscriu si eu la aceasta idee doar ca locul respectiv trebuie bine ales si sa stii cand trebuie sa mergi. Pentru ca degeaba locul respectiv este fotogenic si acolo se pot face fotografii frumoase daca nu prea este trafic. De exemplu pe 201. Manastirea Turnu sau Raul Vadului sunt locuri excelente pentru fotografiat pentru ca se imbina foarte frumos trenurile cu peisajul de munte. Singura problema este ca nu prea e trafic. Adica trece acum un tren iar urmatorul tren va trece abia peste vreo doua ore. Dupa parerea mea cel mai bun loc de a fotografia un tren este intr-o halta situata in apropierea unui nod feroviar (deci unde este trafic generos) si unde nu este personal CFR deci nu te va bate nimeni la cap. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 01:06 | |
| Azi am fost la Deva, si la intoarcere trenu a fost compus din 3 vagoane 20-54/55 + un laborator feroviar de cale ferata. Bun, si intru la toaleta intr-un vagon 20-54, nu era lumina, am agatat eu lanterna de gulerul de la tricou ca sa vad, am incuiat usa, dar surpriza, era infundata chiuveta si plina cu apa, trenu a pus o frana destul de brusca/smucitura de a ,,deranjat" apa din chiuveta si a sarit pe mine, de am calatorit ud pe pantaloni pana in Petrosani, şi iarna si blugi care nu se usuca deloc usor, tocmai acum am uitat si ventilatorul acasa. Jos vagoanele 20-54/55 inca odata !!! Si cand ma gandesc ca deseori mergeam la toaleta cu tot cu bagaj, uneori si cu lucruri ce se strica daca rastorni apa pe ele. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 08:25 | |
| Acum o lună am mers cu un 22-96, de la Bucureşti la Timişoara... şi la Videle era deja plină cu ştiţi voi ce buda... deci, jos 22-96, să pună domne' 20-47, că la alea buda nu se înfundă, iar apa din chiuvetă se scurge direct pe podea, apoi printr-o gaură ajunge între şine! _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 08:33 | |
| Aici e vorba de gradul de civilizatie al calatorilor si cum civilizatia la romani lipseste atunci ce nevoie avem de vagoane moderne ? cum mai zicea cineva ca sa aduca motoare noi pentru liniile secundare , pai pentru ce ? sa arate dupa o luna ca astea vechi , mai ales ca pe secundare navetistii se suie din sate unde la ei acasa au wc in fundu curtii , deci pentru ce atata material rulant modern ca la noi in Romania nu este necesar asa ceva . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 11:40 | |
| hahaha Doctore =)) .. vorba lu karpaty aici tine de civilizatie,care in unele zone lipseste cu desavarsire ... Oricum baile in tren miros parfum pe langa ce i in statii.Chiar in inima targului in Bucuresti de mergi la baie te-a lovit holera instant.. sa mai vorbim de Simeria , Teius,etc? Acolo la voi Luna stii ce e alternativa la 20-54/55 care au venit de la Arad si HD si ce trenuri mai faceau simerienii nu ? 21-47 =)).. roaga-te un pic de ei ca inca le mai au in parcul rece in Simeria,si nu dureaza mult sa le scoata sa vi le trimita ... Defapt sunt curios daca de la noul mers o sa mai aveti 20-55/54,pe Petrosani-Deva,ca s a schimbat un pic treaba la regio.. |
| | | Luna
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 12:31 | |
| La dus trenul a fost compus din 21-47+20-55, am preferat 21-47 mai ales ca un compartiment era neincalzit. Sper oricum sa revin TE79. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 12:48 | |
| Poate era 20-47 ca 21-47 e cu saloane!!Ma mir ce fantezi aveti cu ramele TE |
| | | Luna
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 13:53 | |
| 21-47 era, si m-am exprimat gresit, din cele 3 saloane in unu nu functiona incalzirea. Prefer ocazional cate o calatorie cu TE sau 21-47 strict din motive de amintiri/nostalgie de cand calatoream des cu aceste vagoane, nu pentru ca mi-ar place confortul sau starea lor. La fel peste vreo 10 ani din acest motiv o sa imi placa cate o calatorie cu 20-54/55. La vremea cat erau majoritare eram scarbit de 21-47.
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 14:35 | |
| - DUAL a scris:
- Chiar in inima targului in Bucuresti de mergi la baie te-a lovit holera instant..
Şi mai dai şi 1 leu pentru asta... că budele din trenuri sunt încuiate în Gara de Nord, oficial ca să nu se fure hârtia şi săpunul (care, de obicei, oricum nu sunt), neoficial ca să aibă din ce trăi cele două bude publice din gară. Desigur, cu o cheie pătrată rezolvi multe, dar există şansa să nimereşti unica cabină de WC din tren care e încuiată din interior... iar ocupantul ei probabil nu o să fie prea fericit că l-ai prins când dădea mâna cu un prieten. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 22 Noi 2012, 15:15 | |
| Depinde de trenuri .. 1621 si 1347 la plecare nu au baile inchise,vin din remiza cu ele deschise .. in general inainte sa ma urc in tren daca astept 1h,50 de minute prin gara la pozat si ma trece,direct la baie in tren ma duc .. in schimb in 1823 era sa fac pe mine acum cateva luni ca erau inchise.. l-am rugat pe nasul,si m-a lovit cu un raspuns tipic CFR ... Domnle nu au voie sa mergi la baie in gara .. si i-am zis tataieee ,20-83 astea au buda vacuumetrica,lasa dracu' regulile comuniste,si s-a tocmit de mi a deschis usa..Exista cheie ,dar vorba ta ,poate s-a inchis unu in baie si il/o prinzi in act.. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
| |
| | | | INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |