|
| INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
|
+67Razvan Tudor mielutu zburator NicuS tcm Cont.dezactivat LanceR dan tm cristy79 baiazid Simply18 c o r v i n mureseanu_976 AndreiStefan George cristi CFR TVlad marcelbanu Katalin4653 Radu Tudor Adisoft1991s Spartan1948 frank81 cortexedge lapsanszkitamas yanis DUAL Nesebar Norbi tudor_vl Andrey_tm membru inactiv Adirmvl Cont dezactivat Nk11 Costin.H Grigor ionutz72 Vitosa IonutCFR2009 AndiCFR Luna Dr2005 laur 133 Alex Avram Cobra cont dezactivat . TonyGFR sp59 Teodor danlascau cont inactiv 060-EA078 AlexD The Legend Adrian78 cristyadaX dan ciprian Vlad Lde 2100 stinky Malaxa-77 Codrut1985 alex.alexus.tm andreikiki lovekomotive MariusM COSTACHE MIHAIL 71 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 23 Ian 2013, 14:33 | |
| Nu cred ca e interzis consumul de alcool in tren. Pana la urma sunt trenuri cu vagon bar sau restaurant, de unde iti poti cumpara bere. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 23 Ian 2013, 14:36 | |
| Pai,zice legea ca nu ai voie sa consumi alcool in locurile publice. Deduceti voi de aici. Oricum,e regretabil ce s-a intamplat cu acele personaje,dar eu sincer iti spun,ca as fi luat-o de guler pe "stimabila" aceea,si as fi mutat-o la locul ei. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 23 Ian 2013, 14:46 | |
| Nu ai voie să consumi alcool în tren, cu excepţia vagoanelor bar/restaurant. _________________ :TTT:
|
| | | frank81
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 43 Localizare : Oradea Reputatie : 5423 Data de inscriere : 01/04/2010
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 23 Ian 2013, 15:08 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Pai,zice legea ca nu ai voie sa consumi alcool in locurile publice. Deduceti voi de aici.
Oricum,e regretabil ce s-a intamplat cu acele personaje,dar eu sincer iti spun,ca as fi luat-o de guler pe "stimabila" aceea,si as fi mutat-o la locul ei. Sincer, nu ma cobor la nivelul ala sa o iau de guler. Pe moment m-am gandit sa-i iau bagajele si sa i le mut pe coridor insa am zis ca cel mai inteligent cedeaza! Ideea e ca o faza din asta te cam indispune pentru toata durata calatoriei! |
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 23 Ian 2013, 16:49 | |
| Tocmai din acest motiv,mai bine fac pe prostul,decat sa fiu luat drept prost.
Raspunde-i prostului cu aceeasi moneda pt. ca sa nu creada, in trufia lui, ca are dreptate.
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 23 Ian 2013, 17:10 | |
| Eu daca merg cu un tren IR nu stau pe locul de pe bilet si caut alt loc care imi convine in tren , daca este cu compartimente caut un compartiment gol , nu este obligatoriu sa respecti locul de pe bilet dar daca vine cineva cu loc pe locurile ocupate trebuie sa eliberezi locul respectivei persoane .
Treaba cu surdo-muti sau ce or fi ei nu este de ieri de zi , fenomenul este de ani de zile si nasul am vazut mereu ca nu le zice si nu le face nimic .
Concluzia este ca daca vrei sa te simti bine si sa savurezi calatoria te faci ca nu vezi nimic din ce se intampla altfel te umpli de nervi si chiar nu are rost , asta e situatia si nu se va schimba peste noapte . |
| | | frank81
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 43 Localizare : Oradea Reputatie : 5423 Data de inscriere : 01/04/2010
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 08:53 | |
| Cand merg cu IR, de obicei prefer sa stau pe locul meu, pentru ca nu am chef sa fiu ridicat de la locul meu in cazul in care vine cineva sa-si revendice locul. Iar in ceea ce priveste surdo-muti, si eu sunt de parere ca ignoranta e cea mai buna metoda, insa in acea zi chiar nu m-am mai putut abtine Am eu un defect de a ma lua in gura cu lumea, mai ales cand stiu ca am dreptate, si de multe ori am de pierdut din cauza asta. Evident ca nu voi renunta la mersul cu trenul, insa in acea zi mi s-a parut foarte lung drumul cu trenul, mai ales intre Gherla si Cluj, cand a trebuit sa pazesc intrarea in compartiment, avand in vedere ca de obicei si drumul de la Oradea la Constanta mi se pare scurt |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 11:13 | |
| Eu cand ma duc cu trenul niciodata nu stau pe locul meu ... doar la 1821/1823 .. ca e plin garla si inevitabil te trezesti ca ramai fara loc... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 11:33 | |
| Intrebare, de ce a fost mutata placuta cu numarul locului?
Sint convins ca toti astia care bintuie trenurile sint mina in mina cu nasii.Poate chiar cu politia care mai trece pe trenuri.
Am patit-o anul trecut cu un surdo mut chiar in Oardea, vazindu-ma ca pozez, la intrarea in Oradea mi-a aratat pe geam si pentru ca nu intelegeam ce vrea mi-a spus sa pozez ,,trenul ala" sau cum s-a exprimat.
Ai ceva poze de pe traseu? In Vaslui vara poti vizita parcul, cred ca e singurul loc care merita vizitat.
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 12:29 | |
| - dan tm a scris:
Intrebare, de ce a fost mutata placuta cu numarul locului?
La vagoanele 20-54/55 de exemplu numarul locurilor se putea dezlipi si pune numarul care vroiai la geam , mai mult ca sigur cineva care a avut locul 51-52-53 etc a vrut sa stea la geam si a mutat locurile , recunosc ca si eu am facut asa de cateva ori , cand am mers la Baia Mare cu 1641 am avut locul 51 si cum vroiam sa stau la geam iar eu am fost primul in compartiment am mutat 51 cu 55 astfel 51 l-am pus la geam si 55 la usa , nu era greu de facut asa ceva , apoi a venit cineva cu locul 55 dar mergea pana la Dej si normal ca a stat la usa . Deci asa s-a intamplat si in cazul de mai sus . |
| | | frank81
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 12:34 | |
| @ dan tm Am fost pe la mijlocul lui octombrie, si intr-adevar parcul Copou din Vaslui este foarte frumos amenajat si cochet. Dar acest parc nu il pot incadra la obiective turistice! Mai era de vizitat o biserica ctitorita de Stefan cel Mare, insa nu s-a putut deoarece era in plin proces de restaurare. Cat despre surdo-muti, mai mult ca sigur ca sunt pe felie si cu politai, deoarece la Gherla au urcat doi politai si s-au uitat in fiecare compartiment la toata lumea, dar pe cersetorii astia nu i-a luat la rost! e posibil sa fi cautat ceva evadati de la penitenciarul din Gherla! Sincer nu am crezut ca e chiar asa o retea bine organizata. Am crezut ca cersesc pentru ei, sa aiba din ce trai, desi sa stiti ca au pensii de handicap foarte bune toti surdo-mutii. Stiu asta de la prietena mea care este in comisia ce analizeaza dosarele persoanelor cu handicap. Singura metoda prin care putem scapa de cersetorii astia este sa nu le mai dam nimic. Si banuiesc ca se vor lasa de meserie daca vor vedea ca nu le mai merge! Oricum, eu nu mai dau nici un ban la nici un cersetor de cand am vazut filmul Filantropica! Din pacate eu nu prea sunt pasionat de fotografiat, fapt pentru care nici nu mi-am luat aparat foto. Am putine fotografii de pe traseu, si sunt facute cu telefonul mobil. Am preferat mai mult sa ma delectez cu peisajul . Daca voi avea timp cand ajung acasa, am sa le postez! @ karpaty Inseamna ca tu esti cel ce a dezlipit numerele si din compartimentul meu! Eu unul nu as face treaba asta! Mai bine stau pe coridor! |
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 12:41 | |
| - frank81 a scris:
@ karpaty
Inseamna ca tu esti cel ce a dezlipit numerele si din compartimentul meu! Eu unul nu as face treaba asta! Mai bine stau pe coridor! De 2 ori am facut treaba asta si doar pe 1641/1642 atat , e poveste de 3 ani cam asa , de regula nu folosesc IR tocmai din cauza asta ca e vorba de loc rezervat si nu pot sa stau eu singur in compartiment cum stau la Regio si unde vreau plus ca ajung prea repede la destinatie cu IR si nu vreau , mai bine sa fac mai mult si merg cu Regio , apoi mai e si pretul care la IR e ridicat si de asta prefer Regio , deci mai bine cu Regio din punctul meu de vedere . Asa ca sa fi sigur ca multi fac acea schimbare de locuri dar cum am spus doar la 20-54/55 se poate , la 20-49 de exemplu placutele sunt lipite de perete si nu se pot muta . |
| | | frank81
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Joi 24 Ian 2013, 18:22 | |
| Am revenit cu pozele din acel concediu care au legatura cu domeniul feroviar. Imi cer scuze pentru calitatea lor! Gara Vatra Dornei Bai IR 1832 sosind in gara Vatra Dornei Bai Tunelul Mestecanis Tunelul Barnova Si biletele: Am facut cate o intrerupere atat la dus cat si la intors! |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8375 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 13 Feb 2013, 19:24 | |
| Sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi: vazandu-o pe EC 0014 TFG cu masini sandero , loganuri si duster-uri mi-a venit sa duc sa ii fac poza.....ii fac poza si dau sa plec...vazandu-ma ca fac poza mecanicul de pe aceasta locomotiva ma cheama un pic la el pe masina ca sa imi arate cate ceva prin masina....fac eu cateva poze la sala,la bord si cer permisiunea sa ma asez pe scaunul dansului sa imi faca dumnealui o poza....numai ca ne trezim cu un intrus la usa: CINE OARE O FI? un TF-ist....x( se urca in cabina si incepe sa ma ia la BANI MARUNTI: -Dvs ati facut poze la locomotive? -Da.... -Cu ce? -Cu telefonul! -Hai te rog sterge-le....
Deschid eu fisierul de poze si i-a arat poza cu 0014 si o sterg....si in momentul ala imi vine ideea sa ma duc in card ca acolo unde i-am aratat-o pe 0014 erau afisate toate pozele si aveam 2 poze cu 2 simetrice(1017 si 218)si mi-era sa nu se atinga si de alea.......si acele 2 poze le aveam puse intr-un fisier bine creat.....Dar sa revenim la oile noastre: Mecanicul fiind din Fetesti incerca sa-mi ia apararea cu vorbele: -Lasa-l ma.....daca lui ii plac trenurile ce vrei? -Pai nu are voie sa faca poze in triaj.... cu cat vroia sa ma scoata din r***t nu a reusit.....initial vroia sa ma ia la sectia TF dar i-am aratat carnetul de elev si au mai discutat ceva si in timpul ala militianul era cu telefonul meu in mana si umbla la poze.stergandu-mi poze cu EA 890(CFR MARFA) si 650(poza facuta in gara) Ce sa le mai zici la astfel de oameni? La faza asta m-a facut sa dau o vizita la politie sa intreb cum se obtine autorizatia aia de pozat/filmat... |
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... Mier 13 Feb 2013, 20:11 | |
| Scuza-ma ca iti spun,chiar nu vreau sa te jignesc,dar la faza cu luatul telefonului din mana,daca nu ai ripostat,esti un pampalau. Cum sa ii permiti asa ceva? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
| |
| | | | INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |