Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+29
Dr2005
Adrian78
riciu
Laurentiu Ciobanu
Ony_x
TVlad
DAS 2011
Re6/6
92Dragos
alinx3330
Adirmvl
Johnny84
DUAL
vlad237
AeroX
CalinIonMihai
aris86
MariusM
Vitosa
ldh80
Nesebar
alexspn
cardinal
cfr500
Peter Fodor
IonutCFR2009
cristi_tgv
t1972
dan tm
33 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 59 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

Revista presei - Pagina 51 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeDum 22 Ian 2023, 19:23

Dr2005 a scris:
Polonia a modificat din pix nişte legi, pentru a putea expropria forţat. Asta nu o să ţină o veşnicie. Plus că, după cum am spus, banii s-au terminat, fondurile UE s-au terminat, iar Guvernul se împrumută în draci.

Se împrumută mai mult că noi?Macar la aia se vede ceva la noi nada.
Noroc și cu PNRR că se duc in investiții altfel erai vai de noi și așa anul trecut a fost anul cu cele mai mici sume investite din PIB și a crescut destul PIBul
Bine că angajează incontinuu in ministere și fac agenții peste agentii
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeDum 22 Ian 2023, 22:51

https://clubferoviar.ro/alte-trei-tramvaie-la-craiova/
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeLun 23 Ian 2023, 00:46

Adrian78 a scris:
Nu mai angajează nimic. Eu am 8 posturi neocupate la mine. ARF stă ,,mai bine", are 33 posturi neocupate. Şi prin toate direcţiile e tragedie, lunar se fac sute de ore neplătite, dacă nu mii. Şi, eventual, oamenii se enervează şi pleacă. Iar alţii nu vin din urmă.

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeLun 23 Ian 2023, 01:00

Dr2005 a scris:
Nu mai angajează nimic. Eu am 8 posturi neocupate la mine. ARF stă ,,mai bine", are 33 posturi neocupate. Şi prin toate direcţiile e tragedie, lunar se fac sute de ore neplătite, dacă nu mii. Şi, eventual, oamenii se enervează şi pleacă. Iar alţii nu vin din urmă.

Of, saracii... Smiorc... Dar zilele alea libere (ca, pe bune, nu le recupereaza nici Dracu') nu le vezi? Maine, de exemplu, tu si colegii tai din Minister, precum si aia de la ARF, o sa fiti la munca?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeLun 23 Ian 2023, 01:12

24 ianuarie e zi de sărbătoare legală, dacă pe tine te cheamă patronul la muncă pe 24 ori te plăteşte dublu, ori îţi dă altă zi liberă, pentru că are acelaşi regim cu sâmbăta şi duminica.
Iar pentru 23 ianuarie o să lucrăm 2 săptămâni câte o oră în plus zilnic de luni până joi. Eu oricum nu plec mai devreme de 18 de la birou, deci prelungirea programului până la 17:30 nu mă afectează. Altfel aş fi luat o zi de concediu de odihnă pentru 23, ca să nu recuperez, cum au făcut vreo trei sferturi din colegi. Şi aşa mai am 34 de zile de luat de anul trecut, pe care puţin probabil că voi avea timp să le iau anul ăsta.
A, da, eu oricum trebuia să fiu în concediu de pe 20 până pe 31, deci şi pe 23, aveam cererea aprobată. Dar, na, azi se aprobă concediul, mâine se revocă, că nu se mai poate. Nu contează că am plătit o cazare undeva, nu contează că 4 oameni îşi iau ţeapă la cazare că mergeam cu toţii cu maşina mea, deci dacă eu nu mai merg, nu mai merg nici ei. Nu contează nici că din 1450 lei tichete de vacanţă care expiră pe 28 februarie eu am cheltuit fix... ZERO, deci o să îi pierd şi pe ăştia.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeLun 23 Ian 2023, 08:07

Dr2005 a scris:
Adrian78 a scris:

Pai daca nu vin oamenii la.directia ta și la.ARF asta nu înseamnă că nu se angajează în alte.parti inzeciti
Și din sistemul.feroviar pleacă oameni la.greu pentru că asta înseamnă program.aiurea ,ore.muncite.peste program, bani putini
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6889
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12286
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeLun 23 Ian 2023, 23:27

Decat sa angajezi personal TESA si administrativ de ce nu se angajeaza masiv in locurile unde chiar este deficit real de personal de executie- de exemplul in ramura intretinere linii sau instalatii SCB ?!

De exemplul este deficit mare de personal (picheri, revizori de cale, meseriasi de cale, etc) la nivelul districtelor de linii sau la nivelul districtelor SCB (electromecanici SCB, montatori SCB, etc)! Aici trebuie facute angajari masive, nu in birouri si in ministere!

Sau chiar la functiile de IDM- in mod normal ar trebui sa fie 5 IDM pe un post, pentru a lucra in ture de 12 cu 24 si 12 cu 48, chiar si atunci cand unul din cei 5 IDM isi ia concediul de odihna, o zi libera, se imbolnaveste, etc! Se mai respecta azi strict ceasta regula ?
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMar 24 Ian 2023, 09:54

Dr2005 a scris:
24 ianuarie e zi de sărbătoare legală, dacă pe tine te cheamă patronul la muncă pe 24 ori te plăteşte dublu, ori îţi dă altă zi liberă, pentru că are acelaşi regim cu sâmbăta şi duminica.
Iar pentru 23 ianuarie o să lucrăm 2 săptămâni câte o oră în plus zilnic de luni până joi. Eu oricum nu plec mai devreme de 18 de la birou, deci prelungirea programului până la 17:30 nu mă afectează. Altfel aş fi luat o zi de concediu de odihnă pentru 23, ca să nu recuperez, cum au făcut vreo trei sferturi din colegi. Şi aşa mai am 34 de zile de luat de anul trecut, pe care puţin probabil că voi avea timp să le iau anul ăsta.
A, da, eu oricum trebuia să fiu în concediu de pe 20 până pe 31, deci şi pe 23, aveam cererea aprobată. Dar, na, azi se aprobă concediul, mâine se revocă, că nu se mai poate. Nu contează că am plătit o cazare undeva, nu contează că 4 oameni îşi iau ţeapă la cazare că mergeam cu toţii cu maşina mea, deci dacă eu nu mai merg, nu mai merg nici ei. Nu contează nici că din 1450 lei tichete de vacanţă care expiră pe 28 februarie eu am cheltuit fix... ZERO, deci o să îi pierd şi pe ăştia.

Nimeni nu este de neinlocuit. Tu nu-ti iei concediul legal de odihna pt ca nu vrei... pierzi sporuri, norma de hrana si alte dulciuri de birou... In orice caz, vei fi obligat sa-l iei dupa 1 an si jumatate, pentru ca statul nu mai plateste concediul de odihna neefectuat decat foarte rar si cu aprobari de foarte sus... Laughing
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMar 24 Ian 2023, 18:23

Nu-l iau, pentru că nu am când să îl iau, e prea mult de muncă şi prea puţin personal. Nici la 10-11 ore pe zi de lucru zilnic nu se pot rezolva toate.

dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMier 25 Ian 2023, 09:55

Dar de ce nu angajează ministerul?
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMier 25 Ian 2023, 09:57

Dr2005 a scris:
Nu-l iau, pentru că nu am când să îl iau, e prea mult de muncă şi prea puţin personal. Nici la 10-11 ore pe zi de lucru zilnic nu se pot rezolva toate.

Sa aduca/mute angajati de la restul departamentelor feroviare unde sunt prea multi la TESA. Unii stau degeaba. Stim ca exista destui, doar ca sunt lenesi, mofturosi. Daca nu vor, de ce nu sunt concediati, cum se intampla la firmele private? Sau la PSD si PNL le este teama ca vor pierde voturi daca muta angajatii intre servicii sau ii concediaza?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMier 25 Ian 2023, 13:39

Nicușor: Cumpărăm tramvaie moderne
Între timp șinele de tramvai:

Revista presei - Pagina 51 Fb_im594

https://clubferoviar.ro/exclusiv-deraierile-tramvaielor-stb/
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMier 25 Ian 2023, 14:51

Ce, sa ii puna la munca!? Smile Glumesti. Pai tocmai de asta au fost ei angajati, sa fie platiti degeaba pentru ca sint ai cui trebuie.

Imi povestea un fost coleg, ajuns sef la Cosmote si pe urma sef peste niste fosti Romtelecomisti. Le explica ce urmeaza sa faca toti din departament si astia se holbau uimiti la el cu aerul de "adica tu chiar vrei sa ne pui la treaba?!...serios..?".
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMier 25 Ian 2023, 16:55

Dar de ce nu spuneți nimic și despre (văzut de unii) cel mai bun ministru avut la Transporturi, Drulă, care cât timp a fost ministru umpluse ministerul de prieteni ! Și cum se face că e tot deficit de personal pe la unele direcții?
Aloo, useriștii și hauriștii, să vă aud !
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitimeMier 25 Ian 2023, 17:55

TVlad a scris:
Ce, sa ii puna la munca!? Smile Glumesti. Pai tocmai de asta au fost ei angajati, sa fie platiti degeaba pentru ca sint ai cui trebuie.

Imi povestea un fost coleg, ajuns sef la Cosmote si pe urma sef peste niste fosti Romtelecomisti. Le explica ce urmeaza sa faca toti din departament si astia se holbau uimiti la el cu aerul de "adica tu chiar vrei sa ne pui la treaba?!...serios..?".

Eu am văzut salariile de la angajați de la ASPA aia cu protecția animalelor
Director 15000 de lei plus 10 spor de periculozitate șef de serviciu de la 9000 lei plus spor de 10%
Acuma pe bune ce periculozitate este să lucrezi într-un birou?Și sa nu aud abureli cu antene..
Vitosa toți fac la fel.Te întreb de ce trebuie despărțit direcția feroviară in doua că sa fie doi directori?
Și apropo CFR Călători de ce nu își fac ei mentenanța singuri sau sa modernizeze SCRL și să facă ceva profesionist nu ca acuma cu muncitori plătiți că la.adunat de prune cu hale de acuma 50 de ani
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 51 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 51 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 59 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: