|
| Revista presei | |
|
+29Dr2005 Adrian78 riciu Laurentiu Ciobanu Ony_x TVlad DAS 2011 Re6/6 92Dragos alinx3330 Adirmvl Johnny84 DUAL vlad237 AeroX CalinIonMihai aris86 MariusM Vitosa ldh80 Nesebar alexspn cardinal cfr500 Peter Fodor IonutCFR2009 cristi_tgv t1972 dan tm 33 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 22 Ian 2023, 19:23 | |
| - Dr2005 a scris:
- Polonia a modificat din pix nişte legi, pentru a putea expropria forţat. Asta nu o să ţină o veşnicie. Plus că, după cum am spus, banii s-au terminat, fondurile UE s-au terminat, iar Guvernul se împrumută în draci.
Se împrumută mai mult că noi?Macar la aia se vede ceva la noi nada. Noroc și cu PNRR că se duc in investiții altfel erai vai de noi și așa anul trecut a fost anul cu cele mai mici sume investite din PIB și a crescut destul PIBul Bine că angajează incontinuu in ministere și fac agenții peste agentii |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 22 Ian 2023, 22:51 | |
| https://clubferoviar.ro/alte-trei-tramvaie-la-craiova/ |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 23 Ian 2023, 00:46 | |
| - Adrian78 a scris:
- Bine că angajează incontinuu in ministere și fac agenții peste agentii
Nu mai angajează nimic. Eu am 8 posturi neocupate la mine. ARF stă ,,mai bine", are 33 posturi neocupate. Şi prin toate direcţiile e tragedie, lunar se fac sute de ore neplătite, dacă nu mii. Şi, eventual, oamenii se enervează şi pleacă. Iar alţii nu vin din urmă. _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Lun 23 Ian 2023, 01:00 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu mai angajează nimic. Eu am 8 posturi neocupate la mine. ARF stă ,,mai bine", are 33 posturi neocupate. Şi prin toate direcţiile e tragedie, lunar se fac sute de ore neplătite, dacă nu mii. Şi, eventual, oamenii se enervează şi pleacă. Iar alţii nu vin din urmă.
Of, saracii... Smiorc... Dar zilele alea libere (ca, pe bune, nu le recupereaza nici Dracu') nu le vezi? Maine, de exemplu, tu si colegii tai din Minister, precum si aia de la ARF, o sa fiti la munca? |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 23 Ian 2023, 01:12 | |
| 24 ianuarie e zi de sărbătoare legală, dacă pe tine te cheamă patronul la muncă pe 24 ori te plăteşte dublu, ori îţi dă altă zi liberă, pentru că are acelaşi regim cu sâmbăta şi duminica. Iar pentru 23 ianuarie o să lucrăm 2 săptămâni câte o oră în plus zilnic de luni până joi. Eu oricum nu plec mai devreme de 18 de la birou, deci prelungirea programului până la 17:30 nu mă afectează. Altfel aş fi luat o zi de concediu de odihnă pentru 23, ca să nu recuperez, cum au făcut vreo trei sferturi din colegi. Şi aşa mai am 34 de zile de luat de anul trecut, pe care puţin probabil că voi avea timp să le iau anul ăsta. A, da, eu oricum trebuia să fiu în concediu de pe 20 până pe 31, deci şi pe 23, aveam cererea aprobată. Dar, na, azi se aprobă concediul, mâine se revocă, că nu se mai poate. Nu contează că am plătit o cazare undeva, nu contează că 4 oameni îşi iau ţeapă la cazare că mergeam cu toţii cu maşina mea, deci dacă eu nu mai merg, nu mai merg nici ei. Nu contează nici că din 1450 lei tichete de vacanţă care expiră pe 28 februarie eu am cheltuit fix... ZERO, deci o să îi pierd şi pe ăştia. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Revista presei Lun 23 Ian 2023, 08:07 | |
| - Dr2005 a scris:
- Adrian78 a scris:
- Bine că angajează incontinuu in ministere și fac agenții peste agentii
Nu mai angajează nimic. Eu am 8 posturi neocupate la mine. ARF stă ,,mai bine", are 33 posturi neocupate. Şi prin toate direcţiile e tragedie, lunar se fac sute de ore neplătite, dacă nu mii. Şi, eventual, oamenii se enervează şi pleacă. Iar alţii nu vin din urmă. Pai daca nu vin oamenii la.directia ta și la.ARF asta nu înseamnă că nu se angajează în alte.parti inzeciti Și din sistemul.feroviar pleacă oameni la.greu pentru că asta înseamnă program.aiurea ,ore.muncite.peste program, bani putini |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 23 Ian 2023, 23:27 | |
| Decat sa angajezi personal TESA si administrativ de ce nu se angajeaza masiv in locurile unde chiar este deficit real de personal de executie- de exemplul in ramura intretinere linii sau instalatii SCB ?!
De exemplul este deficit mare de personal (picheri, revizori de cale, meseriasi de cale, etc) la nivelul districtelor de linii sau la nivelul districtelor SCB (electromecanici SCB, montatori SCB, etc)! Aici trebuie facute angajari masive, nu in birouri si in ministere!
Sau chiar la functiile de IDM- in mod normal ar trebui sa fie 5 IDM pe un post, pentru a lucra in ture de 12 cu 24 si 12 cu 48, chiar si atunci cand unul din cei 5 IDM isi ia concediul de odihna, o zi libera, se imbolnaveste, etc! Se mai respecta azi strict ceasta regula ? |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Revista presei Mar 24 Ian 2023, 09:54 | |
| - Dr2005 a scris:
- 24 ianuarie e zi de sărbătoare legală, dacă pe tine te cheamă patronul la muncă pe 24 ori te plăteşte dublu, ori îţi dă altă zi liberă, pentru că are acelaşi regim cu sâmbăta şi duminica.
Iar pentru 23 ianuarie o să lucrăm 2 săptămâni câte o oră în plus zilnic de luni până joi. Eu oricum nu plec mai devreme de 18 de la birou, deci prelungirea programului până la 17:30 nu mă afectează. Altfel aş fi luat o zi de concediu de odihnă pentru 23, ca să nu recuperez, cum au făcut vreo trei sferturi din colegi. Şi aşa mai am 34 de zile de luat de anul trecut, pe care puţin probabil că voi avea timp să le iau anul ăsta. A, da, eu oricum trebuia să fiu în concediu de pe 20 până pe 31, deci şi pe 23, aveam cererea aprobată. Dar, na, azi se aprobă concediul, mâine se revocă, că nu se mai poate. Nu contează că am plătit o cazare undeva, nu contează că 4 oameni îşi iau ţeapă la cazare că mergeam cu toţii cu maşina mea, deci dacă eu nu mai merg, nu mai merg nici ei. Nu contează nici că din 1450 lei tichete de vacanţă care expiră pe 28 februarie eu am cheltuit fix... ZERO, deci o să îi pierd şi pe ăştia. Nimeni nu este de neinlocuit. Tu nu-ti iei concediul legal de odihna pt ca nu vrei... pierzi sporuri, norma de hrana si alte dulciuri de birou... In orice caz, vei fi obligat sa-l iei dupa 1 an si jumatate, pentru ca statul nu mai plateste concediul de odihna neefectuat decat foarte rar si cu aprobari de foarte sus... |
| Subiect: Re: Revista presei Mar 24 Ian 2023, 18:23 | |
| Nu-l iau, pentru că nu am când să îl iau, e prea mult de muncă şi prea puţin personal. Nici la 10-11 ore pe zi de lucru zilnic nu se pot rezolva toate. _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mier 25 Ian 2023, 09:55 | |
| Dar de ce nu angajează ministerul?
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 25 Ian 2023, 09:57 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu-l iau, pentru că nu am când să îl iau, e prea mult de muncă şi prea puţin personal. Nici la 10-11 ore pe zi de lucru zilnic nu se pot rezolva toate.
Sa aduca/mute angajati de la restul departamentelor feroviare unde sunt prea multi la TESA. Unii stau degeaba. Stim ca exista destui, doar ca sunt lenesi, mofturosi. Daca nu vor, de ce nu sunt concediati, cum se intampla la firmele private? Sau la PSD si PNL le este teama ca vor pierde voturi daca muta angajatii intre servicii sau ii concediaza? |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 25 Ian 2023, 13:39 | |
| Nicușor: Cumpărăm tramvaie moderne Între timp șinele de tramvai: https://clubferoviar.ro/exclusiv-deraierile-tramvaielor-stb/ |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 25 Ian 2023, 14:51 | |
| Ce, sa ii puna la munca!? Glumesti. Pai tocmai de asta au fost ei angajati, sa fie platiti degeaba pentru ca sint ai cui trebuie. Imi povestea un fost coleg, ajuns sef la Cosmote si pe urma sef peste niste fosti Romtelecomisti. Le explica ce urmeaza sa faca toti din departament si astia se holbau uimiti la el cu aerul de "adica tu chiar vrei sa ne pui la treaba?!...serios..?". |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 25 Ian 2023, 16:55 | |
| Dar de ce nu spuneți nimic și despre (văzut de unii) cel mai bun ministru avut la Transporturi, Drulă, care cât timp a fost ministru umpluse ministerul de prieteni ! Și cum se face că e tot deficit de personal pe la unele direcții? Aloo, useriștii și hauriștii, să vă aud ! |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 25 Ian 2023, 17:55 | |
| - TVlad a scris:
- Ce, sa ii puna la munca!? Glumesti. Pai tocmai de asta au fost ei angajati, sa fie platiti degeaba pentru ca sint ai cui trebuie.
Imi povestea un fost coleg, ajuns sef la Cosmote si pe urma sef peste niste fosti Romtelecomisti. Le explica ce urmeaza sa faca toti din departament si astia se holbau uimiti la el cu aerul de "adica tu chiar vrei sa ne pui la treaba?!...serios..?". Eu am văzut salariile de la angajați de la ASPA aia cu protecția animalelor Director 15000 de lei plus 10 spor de periculozitate șef de serviciu de la 9000 lei plus spor de 10% Acuma pe bune ce periculozitate este să lucrezi într-un birou?Și sa nu aud abureli cu antene.. Vitosa toți fac la fel.Te întreb de ce trebuie despărțit direcția feroviară in doua că sa fie doi directori? Și apropo CFR Călători de ce nu își fac ei mentenanța singuri sau sa modernizeze SCRL și să facă ceva profesionist nu ca acuma cu muncitori plătiți că la.adunat de prune cu hale de acuma 50 de ani |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |