Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+34
Tony Ist
92Dragos
CalinIonMihai
Dr2005
@ndrey
Adrian78
Peter Fodor
TVlad
cristi ar
bubu
AeroX
IonutCFR2009
Re6/6
DUAL
mtk
DAS 2011
razvan - trenuri
riciu
MariusM
florin94
Nesebar
Cipri Andrei Neculai
Norbi
Adirmvl
ldh80
cfr500
marius664
Amiralul
Vitosa
ciprian71
alinx3330
alexmorph3us
Luna
dan tm
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14506
Data de inscriere : 08/01/2011

Revista presei - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeMier 23 Dec 2020, 22:40

https://www.national.ro/social/planul-noului-guvern-trezoreria-si-companiile-de-stat-se-privatizeaza-706607.html

https://mainnews.ro/catalin-drula-aviz-pozitiv-pentru-functia-de-ministru-al-transporturilor-care-sunt-principalele-obiective-ale-guvernului-in-acest-domeniu/?fbclid=IwAR3rP_h95yzSr16sqCID58rn0bkfcYetcillxSjgtqcbAan3I_I6XqmmoB4
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 24 Dec 2020, 19:05

https://m.ziare.com/cfr-marfa/catalin-drula-despre-situatia-pierderilor-colosale-de-la-tarom-sau-cfr-marfa-nu-e-normal-asa-ceva-1652507
Nu faci măi nimic nici tu !
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20631
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25575
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeVin 25 Dec 2020, 13:55

Ajutoarele de stat ilegale nu se pot restitui decât cash, nu în alt mod. Problema e că PSD a dat o lege prin care e interzisă valorificarea activelor societăţilor de stat, deci vânzarea de locomotive, vagoane şi terenuri e exclusă vreo 2 ani. Guvernul PNL a încercat să o modifice printr-o OUG, OUG-ul a picat la vot în Parlament, Guvernul a atacat legea de respingere la CCR, CCR a zis că-i constituţională, deci Legea 177/2020 rămâne în vigoare.
Practic, nici nu are ce să îi facă mărfii... să vândă din cadavrele de locomotive nu poate, să îi dea bani de la buget nu poate (că ar fi ajutor de stat), numai să o execute Comisia Europeană silit pe baza unui proces la CJUE, doar că asta durează ani buni.

Vitosa

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 14:52

https://m.ziare.com/tarom/planurile-noului-ministru-al-transporturilor-catalin-drula-pentru-compania-tarom-1652792
În toate articolele văzute în presă despre sectorul feroviar nu vorbește nimic. Tarom pe primul plan (apropo, ce curățenie să facă acolo când încrengătura de nași cumetrii și amante e mare ?), și puțin despre CFR Marfă (pe care nota mea doar privatizarea o mai poate salva). Nimic despre CFR Infrastructură și CFR Călători. În schimb d-l ministru e pro șosele. Să vedem câte se vor face în mandatul său.
Băi eu când vă spun că nici ăsta nu-mi inspiră încredere nu mă credeți.
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4754
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 15:45

Vitosa a scris:
https://m.ziare.com/tarom/planurile-noului-ministru-al-transporturilor-catalin-drula-pentru-compania-tarom-1652792
În toate articolele văzute în presă despre sectorul feroviar nu vorbește nimic. Nimic despre CFR Infrastructură și CFR Călători. În schimb d-l ministru e pro șosele. Să vedem câte se vor face în mandatul său.
Nu da bine in discursuri cand se vorbeste despre trenuri. Romanii trebuie sa inteleaga ca acest transport in comun e vechi si demodat, apartinad secolului XX, chiar daca in Europa e alta viziune despre feroviar.Feroviar in adevaratul sens al cuvantului, de la infrastructura de mare viteza, prezenta feroviara pana in inima oraselor si pana la inaltimi de 3700m in Alpi. Insa daca mai promiti ceva legat de sosele, interesul celor multi creste ca doar fiecare roman cat de amarat e, tot are un cazan in fata casei.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 16:15

Vitosa a scris:

Cum sa n-ai, Visotsa, incredere intr-un USR-ist?! Te-ai dat cu PSD? Smile)
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18762
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24342
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 16:47

Adirmvl a scris:
Vitosa a scris:

Degeaba sunt miniștrii daca de la secretar de stat in jos totul e numit politic
Sa ne uitam la Szentes ca nu a reușit sa schimbe nimic acolo unde trebuia la mers de tren la achiztii ca acolo se fac soparlele..
Eu zic ca in 10 ani tot aici o sa fim sunt domenii unde oamenii nu vor schimbare sa fie tot asa sa nu isi asume nimic sa treaca timpul si gata
Uitați-vă la doctori sa schimbat ceva de cand au salarii de 20000 25000 de lei nu? Cica asteapta sa treaca timpul si sa rupa usile iar de cand cu Covidul nici in saloane nu mai merg
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 17:00

Slovenia

Today live in Hodoš , 610-001/002,003/004,007/008 and 009/010...

Revista presei - Pagina 7 Fb_img91
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20631
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25575
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 17:34

Rămâne de văzut cu ce fel de oameni se va înconjura noul ministru. Pe vremea lui Cioloş se lucra cu un grup mic şi închis, nişte consilieri pe care nu-i ştia nimeni şi cam atât. Interacţiunile cu restul funcţionarilor erau aproape inexistente şi strict formale - se mai semna câte o adresă sau un proiect de ordin şi cam atât. Nu se cerea părerea direcţiilor de specialitate şi cu greu se ţinea cont de ea dacă era oferită din oficiu. Practic noi ne ocupam doar cu mizilicuri gen răspuns la petiţii şi cu proiectele de ordin venite de la AFER, normative super-importante gen normativul pentru salubrizarea vagoanelor de dormit sau cel pentru reviziile tehnice la drezinele de intervenţie.

În schimb, dacă există deschidere, se pot schimba multe, există destule idei foarte bune şi în CFR şi în CFR Călători şi în MTI (că nu mai e MTIC) şi probabil şi în CFR Marfă.

ciprian71

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4754
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 17:57

Adrian78 a scris:
Slovenia

Today live in Hodoš , 610-001/002,003/004,007/008 and 009/010...
O zi obisnuita din Hodos, rezultatul celor din minister care au vrut sa schimbe ceva. Noi vom avea malaxe ,,inbunatatite" si 20-68 realizari marete.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 18:47

A, deci din 31 de ani, anu' ala in care a fost premier Ciolos a pus cruce transportului din Romania, a?

Uite asa ajung la ceva ce detest: sa iau apararea unora ca Ciolos.
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeSam 26 Dec 2020, 18:55

Adirmvl a scris:
Vitosa a scris:

Câh persedeu câh pelemeu câh usereu. Demult nu mai am încredere în nimeni. De mincinoși și hoți sînt sătul până peste cap.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeDum 27 Dec 2020, 12:00

​Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării și mult mai multă lume ar merge cu trenul acolo dacă legăturile ar fi cât de cât decente. Nu sunt legături feroviare bune și vitezele sunt mici pe liniile din zonă, astfel că mașina câștigă detașat la timpii de parcurs. Totul ar fi stat mai bine și dacă linia Vâlcele - Râmnicu Vâlcea, aproape gata în 1989, nu ar fi acum abandonată și distrusă, deși a fost unul dintre cele mai grele proiecte feroviare din anii 80'.

https://m.hotnews.ro/stire/24507363
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeDum 27 Dec 2020, 12:52

Ca ne tot miram unde este Polonia cu fonduri UE atrase de 115 mld de euro

https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/follow-the-money?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=tolo-page-post
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitimeDum 27 Dec 2020, 14:15

Unde e băiețașul ăla simpatic care ne amenința aici pe forum că vine usereul la putere și că se lasă cu disponibilizări în masă și că schimbă ăia CFR din temelii. Nu schimbă mă nimic. Cel mult îi îndepărtează pe unii din funcții și își pun oamenii lor. Cum nici noul ministru nu va face mare brânză. Cel mult va băga bani în buzunarul lui, nicidecum în sistemul feroviar.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 7 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei
» Revista presei