Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Sam 20 Aug 2022, 20:27
Alții în 5 ani fac 10 km de tunel.de mare viteză și noi.. Unde ne blocăm in birocrația dintre institutii?Legile sunt proaste sau modul lor de aplicare? Proiectare?
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Sam 20 Aug 2022, 20:31
Adrian78 a scris:
Alții în 5 ani fac 10 km de tunel.de mare viteză și noi.. Unde ne blocăm in birocrația dintre institutii?Legile sunt proaste sau modul lor de aplicare? Proiectare?
In privat ai KPIs (indicatori cheie de performanta) dupa care esti evaluat. In cate institutii de stat se aplica asa ceva? Din ce stiu peste tot ai grila de salarizare, bazata pe alte criterii, cum ar fi vechimea.
Ori daca performanta nu-ti aduce prea multe avantaje iar nefacutul nimic nu-ti aduce probleme pentru ce sa te zbati ca functionar? plus ca facand treaba exista riscul sa gresesti. Deci, din nou: de ce sa faci treaba?
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu Sam 20 Aug 2022, 21:30
Adirmvl a scris:
In privat ai KPIs (indicatori cheie de performanta) dupa care esti evaluat. In cate institutii de stat se aplica asa ceva? Din ce stiu peste tot ai grila de salarizare, bazata pe alte criterii, cum ar fi vechimea.
Îţi spun eu că şi dacă CFR era privat, tot nu scotea uşor autorizaţiile de mediu. Într-adevăr, patronul român ar fi imputat neîndeplinirea KPI-urilor respective către angajaţi (nu către el că a semnat ca primarul demararea unui proiect înainte să aibă toate autorizaţiile şi aprobările), dar asta tot nu rezolva nimic.
_________________ :TTT:
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu