| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+34Adrian78 Nesebar DAS 2011 TVlad Peter Fodor DUAL bubu jabels ALEXCFR Dr2005 riciu Nicolae TER200 AndreiCFRbv get. cristi ar Cipri Andrei Neculai ciprian71 bobi cristy79 alex.alexus.tm IonutCFR2009 Andrey_tm Luna alex1987 CA 205 AeroX Adirmvl Katalyn Vitosa marius664 Rarau marius_catalin84 mielutu zburator 38 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11195 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 12 Dec 2018, 21:24 | |
| Am vazut un expert CFR ( asa avea pe FB functie la CFR Calatori ) care vorbea de un tren dar nu stia ca trenul respectiv lasa vagoane la A si nu la B. Iti dai seama ca ei nu stiu de capul lor dar sunt pe FB sa apere imaginea companiei. Uni o strica, alti o repara si din nou aceeasi schema. O sa ma dea CFR Calatori in judecata ca o sa pun pe FB, forum si Youtube primul nas care il prind ca vorbeste de sus, ia calatori la misto sau mai rau i jigneste. Ca am fost prost ca nu am filmat pe 2.12.2018 in 1665 pe acel necalificat prost-educat care a verificat biletele la clasa 1a. Si doar ce o avertizasem pe o doamna cand m-am urcat in tren "sa vedeti cand vine seful de tren cum o sa trateze calatori de parca ar fi trenul lui iar calatori angajati lui" si nici macar nu vazusem cine sunt nasi. Eu am mers pe ideea mea ca asa sunt majoritatea si am avut dreptate.
Seful de tren e un simplu angajat la CFR Calatori pentru care primeste salariu sau salarii nu e platit sa jigneasca calatori. Cum am mai spus smecheri nu merg cu trenul de aia unii nasi nu-si gasesc nasul ca a doua oara sa invete sa respecte calatori. Mi-e sila cand aud de CFR Calatori practic compania asta atarna de un fir de ata sau de un apel telefonic as dori mai repede falimentul dar cand ma gandesc ca 25% din angajati CFR Calatori ajung la privat parca nu e bine. Macar la privat invata sa fie respectuosi si civilizati nu o sa-si mai faca de cap ca la stat. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mier 12 Dec 2018, 22:09 | |
| La Braila a fost invers cu angajatii maxi-taxi. 90 % dintre ei s-au angajat la SC Braicar SA (adica la Stat), si acum sunt mai ordonati, nu mai vb la telefon permanent, nu mai fumeaza la volan, nu mai opresc decat acolo unde scrie statie si nu in ultimul rand nu mai numara banii toata ziua ca ultimii... sa nu mai zic. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24329 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 17:10 | |
| Foarte ciudata politica CFRului samabata iau bilet la 1824 cu card trenplus 19 lei iar colegu ia fara card ca ii expirase 15 lei
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 19:40 | |
| Nu cumva reducerea de TrenPlus se dă la preţul întreg, fără oferta comercială? _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24329 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 20:39 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu cumva reducerea de TrenPlus se dă la preţul întreg, fără oferta comercială?
Trenplus nu se cumuleaza cu nici o reducere comerciala deci colegul a beneficiat de reducerea de 30% dar mi se parea normal casiera sa zica ca mai bine imi da fara card trenplus |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 20:54 | |
| Adrian, am prins la fostul 1736 Cluj - R. Valcea reducere comerciala cumulata cu TranPlus si cu online. TrenPlus si online parca s-au aplicat la reducerea comerciala, nu la pretul intreg, aia chiar ar fi fost pomana! |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6765 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 21:44 | |
| Actual TrenPlus e degeaba! Nu se aplica decat la tarif intreg 25% + 5% online. Daca trenul are oferta peste 30% la bilet intreg atunci iei bilet intreg. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 21:54 | |
| - AeroX a scris:
- Actual TrenPlus e degeaba! Nu se aplica decat la tarif intreg 25% + 5% online. Daca trenul are oferta peste 30% la bilet intreg atunci iei bilet intreg.
Da, insa banii pe card ti-au fost luati in avans 100 Lei, e si asta o treaba smechera... |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6765 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 22:18 | |
| Ma refer la trenurile cu reduceri comerciale. Care nu sunt chiar atat de multe si grozave (mai ales de la noul mers). Cardul e util ca si pana acum in rest, dar la alte trenuri (ca sa mergi cu IR si nu cu Regio, dar sa nu uitam si de aia cu nasul pe sus care merg la clasa 1 si de aia vor acest card...amin!). Dar vorba unui coleg de mai sus, poate se considera pomana ce era inainte. Lasa ca e bine sa mearga altii cu 0 lei, sa ne grabim sa luam bilete cu X zile inainte ca sa avem si noi fraierii locuri prin tren, un adevarat privilegiu. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun 17 Dec 2018, 23:00 | |
| - Adirmvl a scris:
- Adrian, am prins la fostul 1736 Cluj - R. Valcea reducere comerciala cumulata cu TranPlus si cu online. TrenPlus si online parca s-au aplicat la reducerea comerciala, nu la pretul intreg, aia chiar ar fi fost pomana!
Da uitaaem de online |
|
| |
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4079 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Joi 20 Dec 2018, 13:37 | |
| Ieri am plecat acasa cu trenul de 15:30. Termin facultatea la 13:30, ma decid sa merg la gara. Stau 20 de minute in MC, si apoi ies. Soseste 1696 cu 320 de minute la linia 3 CU TOATE CA fusese anuntat ca pleaca 1825, prin urmare 1825 a fost redirectionat la linia 2. Nu mai tin minte fix ce linie era. Si acum crema de pe tort. Vine un tren in jur de ora 15 cu doua automotoare Desiro de la Pitesti la linia 4(1895 era anuntat la linia asta). Destul de multa lume la peron. Intreb mecanicul daca va pleca spre Slatina si spune ca se va retrage garnitura. Sta 10 minute, si se opreste la semnal. Auzisem la un moment dat ca s-ar fi stricat cele doua sageti. Surpriza a fost ca au schimbat linia la care va gara acest tren 1895, la linia 5. Am plecat cu cateva minute intarziere. In Titu am ajuns la 16:33 aproximativ in conditiile in care am plecat la 15:36 aproximativ In Golesti am ajuns timpuriu cu circa 3-4 minute.
|
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Vin 21 Dec 2018, 08:45 | |
| Aseara am venit cu 1825 de la Rosiori pana la Tg Jiu trenul plin ,spatii pentru bagaje cam putine ,destul de frig sus la etaj cand se deschid usile si etajatele un dezastru la confort mai ales pe M900 deci 1825 este un jeg de tren In Tg Jiu in gara un student ii trebuie doua bilete Tg Jiu Bucuresti pe 6 si 7 ianuarie ca el nu stie cand se intoarce dupa ce sa ratoit casiera la el ca ocupa doua locuri aiurea si oamenii nu au locuri a ramas sa plece luni pe 7 ian Deci legea asta cu gratuitatea trebuie schimbata rapid pentru cei pana in 250 km care v-or sa faca naveta sa se acorde abonament lunar si in rest reducere de 50% |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 22 Dec 2018, 02:10 | |
| Asta este cea mai mare timpenie ca studentul sa aibe gratuit nelimitat, trebuia ceva limitat, in functie de domiciliu si localitatea unde efectueaza cursurile nu sa umble brambura ca nici ei nu stiu de capul lor. Zilnic sunt oameni care primesc bilete fara loc iar in tren se gasesc locuri tocmai ca studentul in lipsa de ocupatie "cumpara" bilete dar nu le foloseste si astfel locul figureaza ocupat dar in teren el e liber. Sa nu mai spunem cat de "inteligenti" sunt ca intreaba care e vagonul 2 ca pe toate scrie 2 sau ii gasesti la clasa 1 ca el are vagonul 1 si a vazut pe vagon 1, deci asta e nivelul de "inteligenta" la studentul roman dar astia ajung cu o diploma dar ei habar nu au de viata si uite asa ajung niste persoane in anumite functii dar nu stiu de capul lor. Sau mai intreaba care e vagonul 1, primesc raspuns ca primul, apoi intreaba care primul, de la locomotiva sau asta ultimul? Pai daca era asta ultimul nu ti se raspundea ultimul, "desteptule" Plus multe altele, se poate scrie o carte cu ce perle pot scoate pe gura, pun niste intrebari de ramai si blocat si stai si te gandesti oare cum de au terminat 12 clase, cum de sunt la facultate si ca asta e viitorul........... Nu e de ras, e de plans in ce situatie am ajuns ca tara, ca natie. La un Desiro ei intreaba care e vagonul 1 desi e mare si vizibil clar ca e unul singur, sa nu te duca capul, mintea sa pui atatea si atatea intrebari fara nici o logica ........... |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 22 Dec 2018, 08:45 | |
| O, da, și ce îl ține pe ăla să meargă azi și să ia bilet de la altă angajată și pentru 6?... |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Sam 22 Dec 2018, 10:34 | |
| De perla asta ce ziceți? ,,- Care primul vagon, cel de la șofer ?,, |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
|