Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+75
vlad237
CristianSM
bobi
laurentzu
apmatei
TER200
TVlad
kristi kkk
ravers75
florrinel
Capsuneanu
NicuS
florin29sv
bubu
cristy79
vatmanul
billy752-istu
Cipri Andrei Neculai
CRT
AndiCFR
AeroX
florin94
costy_92
huiu_goe
cfr500
aris86
IonutChircu
IonutCFR2009
Andrey_tm
Codrut1985
seby1998
qew00
get.
sorinache96
Rarau
Ciprian
LanceR
rich1974
@ndrey
ldh80
cristi ar
Vale_ntin
sp59
didinul
alex.barac.5
dan tm
marius_catalin84
Elful
AlexCFRB
marius664
Norbi
cardinal
riciu
mielutu zburator
DUAL
CristyanC
Vitosa
lapsanszkitamas
johnsmoke
92Dragos
Jhonyla
ciprian71
ets2oltromânia
Katalyn
Luna
Warrington
Adirmvl
alliens
alex.alexus.tm
Adrian78
Sabik
alex1987
neluadi
Dr2005
Nesebar
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeMier 21 Noi 2018, 21:16

La oferta trip ticket pentru calatorii in Ungaria am auzit ca rezervarea locului nu ar fi obligatorie, stie cineva cum este? Aaa si in caz de intarziere a trenului se acorda despagubiri?
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7374
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeDum 25 Noi 2018, 12:22

A fost din nou desfiintata revizia de vagoane Bacau? Am vazut vagonul 20-49 084 ca a primit din nou statia de domiciliu Suceava, el fiind la Bacau de anul trecut.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeVin 30 Noi 2018, 14:45

Perechea Cluj - Valcea - Cluj, 1738/9 de la noul mers, nu mai are reducerea de 50%? Daca vreau sa iau bilet pentru maine imi cere 35.6 lei, daca vreau sa iau cu anticipatie de trei saptamani imi spune ca am de plata 38.25 lei si ca beneficiez de reducere de 28.05 lei.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeVin 30 Noi 2018, 19:54

Din experientele voastre, din vazute sau auzite am voie in bagajul de mana la WizzAir cu o oală de lut/ceramica de 5 litri ? Ma rog intrebarea se adreseaza pentru control ca in avion nu te intreaba nimeni ce ai in bagaj.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeVin 30 Noi 2018, 20:00

Am dus halbe în bagajul de mână și ăia din Bratislava n-au mișcat un mușchi din cauza asta.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeVin 30 Noi 2018, 20:11

Intreb ca romanasi nostri pana nu se afirma ei un pic nu se simte bine. Am trecut luni cu o floare incepuse cu glume dalea ca "ai grija ca e otravitoare" prost am fost ca nu le-am vorbit in engleza.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 00:22

Adirmvl a scris:
Perechea Cluj - Valcea - Cluj, 1738/9 de la noul mers, nu mai are reducerea de 50%? Daca vreau sa iau bilet pentru maine imi cere 35.6 lei, daca vreau sa iau cu anticipatie de trei saptamani imi spune ca am de plata 38.25 lei si ca beneficiez de reducere de 28.05 lei.
Şi anul trecut s-au băgat ofertele în sistem doar cu câteva zile înainte de intrarea în vigoare a noului mers.

Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 10:33

Se pare că pentru noul mers madam Cintia are alte planuri tarifare, dar ochii de cal ai unora își dau mereu cu presupusul...
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 11:38

La 1836 oferta de tarife regio e deja in sistem. Ce sa inteleg, ca la toate trenurile la care va fi oferta apare deja in sistem in rest nu vor fi oferte? Sau le introduc pe rand?
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6766
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 11:40

Da, asa e cum zice Vitosa.
Pai nu are cum cu actuala conducere. S-au trasat deja intentiile de ceva vreme.
Anul acesta s-au bagat mai devreme ofertele si tind sa cred ca doar acelea raman (majoritatea sunt pe invers).
Ofertele Regio nu se vor mai intoarce. Nu cred ca mai are cum. Insa este posibil sa se mai permita in continuare transportul navetistilor cu abonamente Regio la trenurile IR cu acele oferte procentuale (maxim 40% doar la bilet intreg, atentie Luna, nu e oferta Regio ce ai vazut tu, nu observi pretul mai mare?).
Si acest lucru a fost semnalat in aceasta vara chiar de vestitul Tren al Tineretului (cucuveaua) care a transportat numai tineret din acest an (in cantitate neglijabila ajungeau din Bucuresti si cativa adulti/familii doar asa in nestire, neavand locuri la alte trenuri, ori li se pareau bune orele).

Asta e, am avut parte de zahar (eu o numeam doar normalitate), acum ne va da madam Chinde de la directia comerciala si niste sare (cum a stiut sa mai aplice si in trecut). Evident, stim de ce, pentru ca nu tu vagoane, trebuie sa aiba loc doar studentii (nu insinuez ca asta se urmareste, dar cum sa nu afirm asta cand de fapt fix asta se si obtine ca rezultat final).

Cand v-am spus (nu doar eu) de acum aproape 2 ani ca va veni dezastrul acestei companii avand in vedere cati trantori obraznici vor abuza de pomana electorala (unii care ne radeau si in nas si tot pe noi ne scuipau, pe cei care le sponsorizeaza plimbarile), m-ati luat cu vrajeli si mocangeli nefiresti doar in tarife Regio (chiar si vouchere sau carduri TrenPlus ca e pierderea companiei vai vai), dar gratuitatile studentilor vor aduce adevaratul borcan cu lapte si miere. S-a vazut din plin ca mai degraba borcanul era plin de H2SO4 si HF.

Cat ati mintit unii (si va si credeati propriile minciuni si aberatii...cum e acest Luna care a fost tocat de bani prin Ungaria si ne mai si povesteste, foarte bine imi pare pe aceasta cale) ca studentii sunt viitorul tarii si de aia e normal sa aiba calatorii moca la tren, aducand compania pe profit transportul gratuit a vreo 500.000 plavani apti de un job part-time ca sa-si plateasca trenurile 50% si iesirile in centrul vechi sau prin mall. Si tot ei au si cele mai mari pretentii (nu-i asa, domnule Cipri MeCulai, daca citesti asta)

Aceste oferte Regio ajutau in primul rand copiii, elevii si pensionarii, dar va merge de acum 99% numai publicul preferat al Lunei si al lui Dr2005, asta pentru inca cateva luni pana va da chix de tot CFR Calatori si sper sa se si intample pentru ca asta si merita cu actuala conducere.
In ce tara e normal ca studentul deja tanar adult sa circule gratis, dar copilul de 5-14 ani sa aiba bilet luat de parinte. Cum bre, cum bre asa ceva? E atat de evident ca scopul a fost doar zdruncinarea firului de ata pe care se clatina deja CFR Calatori si pentru a patrona asociatiile studentesti. Acesta a fost de la bun inceput obiectivul, unul distructiv. Lucru ce era prea simplu de intuit de orice om cu bun simt! Din moment ce in tari mult mai mari si instarite decat noi nu se permite asa ceva.
Tot felul de omuleti huiduie coruptia PSD-ului, dar le place (din motive halucinante) pomana lor electorala acordata studentilor la trenuri (avem exemplu pe dl profesor kristi kkk, ce nu mai serveste trenul de ceva vreme, uraste ofertele Regio, nu le considera firesti fiindca vin cica toti taranii la IR, dar gratuitatea studentilor e normala - considerat beneficiu pentru o presupusa elita intelectuala, atatia merituosi cu iPhone de minim 2500 lei; sa stea doar ei in tren, atatia saraci, purtati cu haine si incaltaminte din mall-uri)

Intre timp sa mai asteptati ofertele Regio, zic. Mai repede vine Craciunul pana atunci.
Totusi, la multi ani, frati romani!
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 12:33

Cu noul mers NU mai exista trenuri IR cu tarif Regio! Dispare oferta tarif regio pentru ca un IR nu il poti tarifa Regio,(un IR nu il poti compara cu un Regio care opreste in toate statiile si nu poti sa mergi repede sa platesti putin, daca vrei putin iei Regio, asa ca IR va fica unele IR vor fi ofertate cu reducere procentuala, la unele chiar foarte putin fata de pretul intreg IR cazul 1833/1834 unde reducerea nu va mai fi asa mare sau la alte IR cum e cazul 1636 actual 1634 nu va mai avea oferta deloc, platesti pret normal IR asa cum e normal sa platesti, daca vrei ieftin iei Regio sau privat dar nici la privat nu mai e asa ieftin ca la Astra e aproape ca la CFR si la Regio Calatori e tren Regio de asta e ieftin) unele trenuri care au oferta tarif Regio nu vor mai avea oferta absolut deloc iar altele la care se mentine oferta tarifara va fi cu procente, oferta se va referi doar la pretul intreg si la fiecare tren va fi alt procent de reducere. Elevii si pensionarii am inteles ca vor plati reducerea lor de elev sau pensionar din tariful intreg IR nu din reducerea acordata deja, deci nu se mai cumuleaza 2 reduceri!
Cred ca am fost destul de inteles si explicit si a inteles toata lumea acum cum va sta treaba fara a mai posta oricine ce crede cum se intampla de fel pe aici " ca el stie" ........... de fapt nu stie nimic!

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 12:38

Apropo de la mulți ani, frați români, de ce flutură steagul Moldovei pe post de logo?
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 13:07

Pai mai bine steagul Moldovei(pentru sustinatorii Unirii) decat imaginea de acum.Spui LA MULTI ANI la o fotografie cu un tren mortuar...
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12458
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 13:21

Cel de acum ce mai are ? E prea decolorat ? Very Happy

LA MULTI ANI ! dragi pasionati feroviari si nu in ultimul rand dragi ceferisti.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitimeSam 01 Dec 2018, 13:24

E perfect Ionut. Smile

LA MULTI TUTUROR!!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 56 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 56 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: