Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+75
vlad237
CristianSM
bobi
laurentzu
apmatei
TER200
TVlad
kristi kkk
ravers75
florrinel
Capsuneanu
NicuS
florin29sv
bubu
cristy79
vatmanul
billy752-istu
Cipri Andrei Neculai
CRT
AndiCFR
AeroX
florin94
costy_92
huiu_goe
cfr500
aris86
IonutChircu
IonutCFR2009
Andrey_tm
Codrut1985
seby1998
qew00
get.
sorinache96
Rarau
Ciprian
LanceR
rich1974
@ndrey
ldh80
cristi ar
Vale_ntin
sp59
didinul
alex.barac.5
dan tm
marius_catalin84
Elful
AlexCFRB
marius664
Norbi
cardinal
riciu
mielutu zburator
DUAL
CristyanC
Vitosa
lapsanszkitamas
johnsmoke
92Dragos
Jhonyla
ciprian71
ets2oltromânia
Katalyn
Luna
Warrington
Adirmvl
alliens
alex.alexus.tm
Adrian78
Sabik
alex1987
neluadi
Dr2005
Nesebar
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 43 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 17:04

Warrington a scris:
Da' nu contează dacă o duc sau nu o duc bine. Contează că Vodafone și Orange au construit totul de la zero, pe banii lor, în timp ce la construirea Romtelecom-ului au muncit toți românii, timp de zeci de ani, iar nemții au cumpărat-o de-a gata.

Iar după cum vezi, nu Oramge și Vodafone își pun oamenii la agenția de reglementare, ci Telekom. Care Telekom câștigă și licitații pentru licențe Microsoft, deși ei nu sunt Microsoft. Adică România cheltuie bani publici pe care îi încasează nemții. La fel o să fie și cu CFR-ul, am stat destui ani în Germania ca să-i înțeleg pe nemți cum gândesc Very Happy

Pentru DB, CFR-ul o să fie doar una din cele 40-50 de companii feroviare pe care le cumpără. În timp ce pentru România, CFR e singura pe care o are.
Pai uite cam cum o duce telekom Romania: http://www.capital.ro/deutsche-telekom-discuta-iesire-de-pe-piata-din-romania.html

Si cam singurele locuri unde castiga telekom este unde nu au concurenta sau unele contracte cu statul. Infrastructura aia veche de care zici tu ca a fost preluata a ramas in multe cazuri neschimbata/nemodernizata corespunzator anului si erei in care traim. Sper sa nu ajunga asa si CFR.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 17:27

Nu ştiu ce contracte mai are Telekom cu statul, că sunt instituţii prin care doar numerele cu ieşire la mobil şi internaţional au rămas la (Rom)Telekom, restul s-au preluat cu numere cu tot de Vodafone sau Orange. Totuşi, cred că Telekom încă face bani din nimic... eu nu am mai folosit telefonul fix de un an şi ceva (cred că nici aparatul telefonic nu mai funcţionează), dar abonamentul l-am plătit (vreo 70 lei pe lună). Şi cine ştie câţi or fi ca mine Basketball

Warrington

Warrington

Numarul mesajelor : 787
Reputatie : 3791
Data de inscriere : 03/09/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 21:15

Luna a scris:
 Si cam singurele locuri unde castiga telekom este unde nu au concurenta sau unele contracte cu statul.

Într-un fel sau altul, se adună 458 de milioane de euro anual. Ei au declarat cifra asta.
Ca să încaseze aproape 40 de milioane de euro pe lună, înseamnă că fac totuși ceva.

Iar dacă vor să vândă activele cu un miliard de euro (încasările pe doi ani) înseamnă că au nevoie de acel miliard de euro. O companie care se extinde oferă de-obicei mai mult decât încasările pe doi ani când cumpără firme mai mici.
Sus In jos
get.

Numarul mesajelor : 165
Reputatie : 5250
Data de inscriere : 24/12/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 22:53

Poftim ce prostie...

Daca pentru ziua de maine mi-am luat bilet de student de la casierie pentru Chitila cu trenul de la 15:55 (Gr.B), nu am dreptul sa imi fie eliberat un alt bilet tot catre Chitila, dar de la ora 7:55(Gr.B).
Teoretic, studentii au calatorii nelimitate, dar se pare ca practic nu este asa!
Casiera a refuzat sa imi dea bilet pentru ca i-a aparut mesaj pe ecran.

Pot face o reclamatie pentru treaba asta?
@Dr2005, poti expune problema undeva mai sus?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 23:24

Nu se pot emite bilete care să se suprapună cu cele deja emise. Asta deşi, teoretic, cele 2 nu se suprapun... probabil softul a considerat că, de fapt, s-ar dori anticiparea călătoriei deja rezervate (ceea ce probabil e cazul).

Reclamaţia se poate trimite la CFR Călători - RelPublic.Calatori@cfrcalatori.ro sau prin formularul de sugestii şi reclamaţii: https://app.cfrcalatori.ro/reclamatii/default.aspx

Nu prea am unde să o expun mai sus, pentru că fiecare operator de transport are sistemul propriu de emitere a biletelor.

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Iul 2017, 23:46

Depinde de unde pana la Chitila. Si eu tot asa stiu ca nu se accepta bilete suprapuse.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeMier 12 Iul 2017, 14:28

De ce stă 10641 25 de minute la Dej? Ce se întâmplă acolo cu el?
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Sabik

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4694
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeMier 12 Iul 2017, 15:15

mielutu zburator a scris:
De ce stă 10641 25 de minute la Dej? Ce se întâmplă acolo cu el?

Este atasat grupa de Cluj de la 1945.
Sus In jos
CristyanC

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 36
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 3417
Data de inscriere : 01/01/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 11:09

As dori sa imi duc bicicleta la Cluj-Napoca din Deva si vroiam sa va intreb: Pot sa o duc cu Regio 2039 Deva-Cluj Napoca si sa o pun la capatul trenului sau cum as putea rezolva problema?
Sus In jos
Sabik

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4694
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 12:20

CristyanC a scris:
As dori sa imi duc bicicleta la Cluj-Napoca din Deva si vroiam sa va intreb: Pot sa o duc cu Regio 2039 Deva-Cluj Napoca si sa o pun la capatul trenului sau cum as putea rezolva problema?

Linistit, daca vrei sa fii cinstit ceri bilet pentru bicicleta, e 5 lei la casa de bilete si atunci siguri nu o sa ai probleme.

Poti incerca si fara, si atunci vezi cum te intelegi cu controlor, poate nu o sa-ti zica nimica sau o dai lui acei 5 lei care nu ai dat pe bilet (o sa explice ceva ca trebuie sa-ti ia bicicleta ca bagaj voluminos, si sa te taxeze la 1.5 lei/kg, si ca bicicleta e 15 kg, cel putin la IR 1837 asa am patit, dar asta e textul standard, si el este om, va intelegeti).

Am adus cu 2039 de la Deva la Cluj bicicleta de cateva ori, dar tot timpul cu bilet de bicicleta.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 12:23

Încerci să cumperi bilet. Dacă nu ţi se dă (sunt mari şansele), discuţi cu naşul, că e şi el om, în 99% din cazuri acceptă cei 5 lei fără probleme.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 17:38

Bicicleta fara bilet se taxeaza ca 15 kg bucata si se ia 1,5 lei pe kg dupa care e si zona km de tarifat.

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 18:27

Da, da, bagaj voluminos. Și ajunge să dea cu trei lei mai puțin pentru ea decât pentru el. Aberații de genul ăsta doar la low cost mai vezi.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 18:29

Nu este aberatie, asta e legea, iti convine, mergi, nu, stai acasa sau te priveste.

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18755
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24333
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi 13 Iul 2017, 18:43

Kapпaтй a scris:
Nu este aberatie, asta e legea, iti convine, mergi, nu, stai acasa sau te priveste.

Pai nu asa se face intro tara normala la cap
Altii nu stiu cum sa faca sa nu piarda clientii nu sa-i alunge
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 19 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 43 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: