|
| Revista presei | |
|
+58florin94 Vale_ntin Norbi mishu88 CristyanC Balto Jhonyla Amiralul IonutChircu @ndrey Warrington bobi DAS 2011 ldh80 AndreiCFRbv AndiCFR CristianSM 92Dragos bubu neluadi alex.alexus.tm IonutCFR2009 ets2oltromânia Sabik johnsmoke LanceR cristi CFR cristy79 M.I.C.I. apmatei COSTACHE MIHAIL crystynyca riciu Vitosa lifetec cristi ar dan tm 19jimmy84 Rarau Adirmvl alliens aris86 razvan - trenuri TVlad cfr500 saint marius664 Luna Katalyn mielutu zburator AeroX cardinal ciprian71 kristi kkk Nesebar laurentzu Dr2005 Adrian78 62 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Revista presei Lun 10 Iul 2017, 19:23 | |
| - Dr2005 a scris:
- Ai mai fost, măcar ca turist, în oraşe precum Viena, Bruxelles, Amsterdam sau măcar la Budapesta?
Fă un efort și abține-te de la comunicare patologică, nu încerca să marchezi puncte că s-ar putea să nu-ți placă ecoul. Exemplu: am fost în destule orașe europene și am fost pe banii mei, spre deosebire de tine. Când am fost prima dată la Viena, probabil abia erai în școala primară, dacă nu cumva la grădiniță. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 10 Iul 2017, 19:27 | |
| - Warrington a scris:
- E bun când o să fie construit pe banii bucureștenilor, nu din banii întregii țări. Tren de suprafață (S-Bahn) nu servește nimeni în București, așa ceva e bun doar la Munchen, la Viena etc. Pentru bucureșteni numai metroul e destul de bun, restul vehiculelor feroviare nu se ridică la nivelul lor
Dacă primăria ar înceta să mai dispună măsuri numai pentru traficul rutier, iar parcările ar fi pe bani (şi s-ar da şi amenzi pentru cei care parchează aiurea), n-ar mai fi nici măcar bicicleta sub nivelul lor. - Warrington a scris:
- Cu faptul că profită de banii întregii țări. V-ați construit cumva singur canalizarea în București?
Profită pe dracu'... asta e atitudine de provincial frustrat că Bucureştiul face vreo 25% din PIBul ţării şi sătucul lui doar 0,1%. Înainte de '89 toată dezvoltarea ţării s-a făcut cu bani de la bugetul de stat... deci fiecare a plătit pentru toată lumea, că blocurile şi canalizarea din Tg. Neamţ, de exemplu, nu s-au făcut din impozitele celor de acolo. După '89 fiecare şi-a făcut pe banii lui, unele primării au întreţinut singure sistemele, altele le-au concesionat altor firme care le exploatează. Se făcuse mai demult o analiză între veniturile colectate din fiecare judeţ şi cât la sută din ele se întorc în judeţele alea... e drept, situaţia e din 2012, dar mă îndoiesc că s-a schimbat situaţia. Ia să vedem unde se duc banii bucureştenilor: _________________ :TTT:
|
| | | Warrington
| Subiect: Re: Revista presei Lun 10 Iul 2017, 19:31 | |
| - ldh80 a scris:
- Este aberrant sa pui restrictii si limitari de viteza pentru tren, din cauza unor cascati sau sinucigasi care nu stiu sau nu vor sa se asigure corespunzator sau sa astepte trecerea trenului, la trecerile de nivel cu calea ferata!
Și dacă trenul lovește o mașină, ești convins că-și poate continua nestingherit drumul? Ești convins că societatea iese mai ieftin dacă trebuie să trimită ambulanțe, vehiculele de descarcerare și mașini de poliție la locul accidentului, să adune cadavrele, să le ducă la IML pentru autopsie etc. ? Cât timp întârzie trenul în urma unui accident la o trecere de nivel, cât timp rămâne linia blocată? Nu cumva iese mai ieftin cu o restricție de viteză? |
| | | Warrington
| Subiect: Re: Revista presei Lun 10 Iul 2017, 19:45 | |
| - Dr2005 a scris:
- asta e atitudine de provincial frustrat că Bucureştiul face vreo 25% din PIBul ţării şi sătucul lui doar 0,1%.
Bucureștiul face vreo 25% din PIB-ul țării după zeci de ani în care a fost singurul oraș cât de cât civilizat unde se putea derula o activitate economică. După 2007 ai avut ocazia să constați că Timișoara sau Clujul încep să se descurce pe cont propriu, iar în următorii 10-15 ani, cînd se pensionează cei născuți începând cu 1965, situația în București o să devină sinistră. Când toate instituțiile sunt în București și orice activitate economică are nevoie de o mulțime de formalități birocratice, e evident că București ajunge să fie singurul loc unde se produc bani. Și succesul ăsta e din ce în ce mai mare cu fiecare familie de români care pleacă din țară, ponderea Bucureștiului crește neîncetat Peste vreo 15-20 de ani, dacă mai pleacă încă 3-4 milioane de români, ai toate șansele să ajungi la 50% din PIB realizat în București și eventual să ai din nou frontieră la Predeal Problemele cu maghiarii sunt absolut nesemnificative, comparativ cu problemele care apar atunci când românii se satură de România grație politicilor interne derulate de la București. . |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 10 Iul 2017, 20:40 | |
| http://www.romaniacurata.ro/doua-cazuri-de-coruptie-in-transporturi-care-se-intampla-chiar-acum/
|
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 10 Iul 2017, 22:54 | |
| http://www.campeniinfo.ro/suieratul-mocanitei-se-poate-auzi-din-aceasta-luna-pe-valea-ariesului-7764.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 11 Iul 2017, 03:58 | |
| - Warrington a scris:
Peste vreo 15-20 de ani, dacă mai pleacă încă 3-4 milioane de români, ai toate șansele să ajungi la 50% din PIB realizat în București și eventual să ai din nou frontieră la Predeal Problemele cu maghiarii sunt absolut nesemnificative, comparativ cu problemele care apar atunci când românii se satură de România grație politicilor interne derulate de la București.
peste vreo 15 20 de ani, Anglia o să fie micul Bangladeș. |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12287 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 11 Iul 2017, 09:07 | |
| - Warrington a scris:
- ldh80 a scris:
- Este aberrant sa pui restrictii si limitari de viteza pentru tren, din cauza unor cascati sau sinucigasi care nu stiu sau nu vor sa se asigure corespunzator sau sa astepte trecerea trenului, la trecerile de nivel cu calea ferata!
Și dacă trenul lovește o mașină, ești convins că-și poate continua nestingherit drumul? Ești convins că societatea iese mai ieftin dacă trebuie să trimită ambulanțe, vehiculele de descarcerare și mașini de poliție la locul accidentului, să adune cadavrele, să le ducă la IML pentru autopsie etc. ?
Cât timp întârzie trenul în urma unui accident la o trecere de nivel, cât timp rămâne linia blocată? Nu cumva iese mai ieftin cu o restricție de viteză? Nu este normal sa pui restrictii de viteza pentru tren, din cauza neatentiei sau prostiei unor soferi sau pietoni care nu se asigura corespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata! Acuma tot regretul pentru cei care sunt raniti ori isi pierd viata din cauza neatentiei sau prostiei la trecerile de nivel cu calea ferata si Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, dar ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual! |
| | | Warrington
| Subiect: Re: Revista presei Mar 11 Iul 2017, 12:51 | |
| - cardinal a scris:
- peste vreo 15 20 de ani, Anglia o să fie micul Bangladeș.
Anglia nu e țara mea și n-o să fie niciodată. Dar pentru informarea ta, cele mai mari gunoaie din Anglia sunt albii din cartierele de locuințe sociale, născuți și crescuți în UK. Ei comit jafuri armate la oficiile poștale, ei se încaieră cu poliția în fiecare week-end etc. Cei din Bangladesh își văd de necazurile și de sărăcia lor. Săptămâna trecută au găsit una care reclamase vreo 15 violuri în 3 ani. Crezi că era din Bangladesh? Era albă, născută și crescută în UK și descoperise că primește compensații ca victimă. Pentru unul din ultimele cazuri primise 11.000 de lire din partea statului. |
| | | Warrington
| Subiect: Re: Revista presei Mar 11 Iul 2017, 13:05 | |
| - ldh80 a scris:
- Nu este normal sa pui restrictii de viteza pentru tren, din cauza neatentiei sau prostiei unor soferi sau pietoni care nu se asigura corespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata!
Spre deosebire de ceea ce cred românii, lumea nu se împarte în șmecheri și fraieri. Așa cum există restricții pentru camioane, pot exista restricții și pentru trenuri. Problemele sunt ale întregii societăți, iar trecerile la nivel cu calea ferată ar trebui să nu existe deloc. Calea ferată nu există ”de când lumea și pământul”, e făcută de oameni. A fost pur și simplu mai ieftină construirea ei fără pasarele sau subtraversări, dar în decursul timpului prețul pentru asta a fost moartea a o mulțime de oameni. Simplul fapt că stabilești o regulă nu rezolvă problema, mor mereu oameni la trecerile peste calea ferată. Așa cum toată lumea e indignată de numărul victimelor din accidente rutiere, ar trebui să fie indignată și de numărul victimelor de la trecerile de cale ferată. Nu toți cei care mor în astfel de accidente erau la volan, ca să poți susține că meritau să moară. Însă toți cei care privesc cu indiferență moartea unor oameni și o consideră meritată au niște probleme nerezolvate din copilărie. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 12 Iul 2017, 00:51 | |
| Garile romanesti :
https://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/revista-presei/protv-mizerie-de-nedescris-in-garile-statiunilor-de-pe-litoral
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mizerie-de-nedescris-in-garile-statiunilor-de-pe-litoral-oamenii-nu-reusesc-sa-urce-in-tren-din-cauza-peroanelor-distruse.html |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 12 Iul 2017, 01:41 | |
| Și ce dacă e un mop pus la uscat ? Îmseamnă că se face curățenie PS Ziariștii ăștia îmi sunt din ce īn ce mai antipatici, mai rău ca polițiștii |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Revista presei Mier 12 Iul 2017, 07:58 | |
| - cardinal a scris:
- Și ce dacă e un mop pus la uscat ? Îmseamnă că se face curățenie
PS Ziariștii ăștia îmi sunt din ce īn ce mai antipatici, mai rău ca polițiștii
Spun adevarul, garile arata infiorator.Eu deregula merg la Mangalia cu trenul si trolerul meu si al sotiei sunt destul de grele.Dupa ce abia cobor sau urc in tren, trebuie sa si subtraversez liniile prin acel pasaj cu bagajele grele.Nu exista un lift sau rampa pentru bagaje.Exista doar o rampa parca la misto in coltul garii pentru o diferenta de nivel de nici 30 cm.Peroanele sunt vechi, iti poti rupe gatul daca nu esti atent cand calci, arata totul uitat de timp, fix ca in anii 70. In general problema nr.1 in tara asta este mizeria, toaletele murdare sau inexistente.Am fost decurand la barajul lacului Siriu.Infiorator, cateva tarabe ruginite cu suveniruri, o terasa infecta unde nu am avut curajul decat sa beau un pepsi, toaletele( 2 cabine ecologice) nu mai descriu interiorul, dar sa stai la coada la 15 persoane demonstreaza ca nimanui nu le pasa de situatia penibila.In vale un maldar de gunoi amestecat cu moloz, este execrabil.Incercati sa mergeti la Babele si sa ti se raspunda ca toaleta de la cabana este inchisa pe motiv ca nu curge apa si te invita la toaleta de afara, unde arata la fel de infiorator.Eu personal nu am putut sa intru si asteptam sa plec cat mai repede si sa ma furisez in padure.Gandestete ca acolo ajung si straini si vad acelasi lucru ca si mine. Tara asta este frumoasa, insa nu incerca sa umbli la amanunte de genul curatenie, igiena, informatii utile s.a.m.d. |
| | | TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3651 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: Revista presei Mier 12 Iul 2017, 09:13 | |
| Domnule DR2005: astfel de limbaj (provincial frustrat) va descakifica din start. Cred ca adminii ar trebui sa se sesizeze si sa va dea o mica pauza. Poate mai puneti mana pe regulamentului forumului si vedeti ce inseamna atacurile la persoana. - Warrington a scris:
- Dr2005 a scris:
- asta e atitudine de provincial frustrat că Bucureştiul face vreo 25% din PIBul ţării şi sătucul lui doar 0,1%.
Bucureștiul face vreo 25% din PIB-ul țării după zeci de ani în care a fost singurul oraș cât de cât civilizat unde se putea derula o activitate economică. După 2007 ai avut ocazia să constați că Timișoara sau Clujul încep să se descurce pe cont propriu, iar în următorii 10-15 ani, cînd se pensionează cei născuți începând cu 1965, situația în București o să devină sinistră.
Când toate instituțiile sunt în București și orice activitate economică are nevoie de o mulțime de formalități birocratice, e evident că București ajunge să fie singurul loc unde se produc bani. Și succesul ăsta e din ce în ce mai mare cu fiecare familie de români care pleacă din țară, ponderea Bucureștiului crește neîncetat
Peste vreo 15-20 de ani, dacă mai pleacă încă 3-4 milioane de români, ai toate șansele să ajungi la 50% din PIB realizat în București și eventual să ai din nou frontieră la Predeal Problemele cu maghiarii sunt absolut nesemnificative, comparativ cu problemele care apar atunci când românii se satură de România grație politicilor interne derulate de la București.
. |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 12 Iul 2017, 11:37 | |
| Cu peroane e haos cel putin in Ef Sud acolo daca nu esti in conditii fizice optime nu te mai urci in tren. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |