| Revista presei | |
|
+58florin94 Vale_ntin Norbi mishu88 CristyanC Balto Jhonyla Amiralul IonutChircu @ndrey Warrington bobi DAS 2011 ldh80 AndreiCFRbv AndiCFR CristianSM 92Dragos bubu neluadi alex.alexus.tm IonutCFR2009 ets2oltromânia Sabik johnsmoke LanceR cristi CFR cristy79 M.I.C.I. apmatei COSTACHE MIHAIL crystynyca riciu Vitosa lifetec cristi ar dan tm 19jimmy84 Rarau Adirmvl alliens aris86 razvan - trenuri TVlad cfr500 saint marius664 Luna Katalyn mielutu zburator AeroX cardinal ciprian71 kristi kkk Nesebar laurentzu Dr2005 Adrian78 62 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 02:08 | |
| Eu ți-am mai spus că nu dau 2 bani pe majoritatea pasionaților, să ceri scuze membrilor forumului că de-a lungul timpului ți-ai bătut joc de ei cu procentele tale mincinoase, numai tu ști ce ai de câștigat pe un forum să faci reclamă companiei de stat prin tot felul de minciuni.
E bine totuși că așa scandalagiu cum sunt văd ce trebuie și lumea chiar apreciază mare parte din ce postez, la tine bate vântul după fiecare postare noroc cu mine că îți mai ridic un pic ratingul.
Dacă nu era goana asta după mulți membri, să aibă forumul cât mai mulți demult erai pe tușa că s-a propus excluderea ta de cel puțin 2 ori, nu vi cu nimic pe forum decât cu procente mincinoase și spui ce vezi tu in viitor probabil ești vecin cu vreo ghicitoare ceva.
Unde ai văzut tu amenințări ? Măi omule suntem în 2017 eu n-am mai amenințat pe nimeni demult mai ales pe un forum. Dacă eram în anii 2008-2009 amenințările veneau la 2-3 zile după fapte că să ști exact de la cine au venit dar m-am retras din viața tumultoasă și plină de pericole sunt bine văzut de 99% din oameni doar aici pe forumul ăsta se găsesc câțiva neica nimeni să mă ia de frână de mână pentru că virtual toți sunt cineva în realitate multi nici nu există.
Am mai avut eu show-uri pe aici acum 3 ani cu 2 moldoveni proști mari academicieni în realitate niște urâți care ies doar prin gări și atât și de feresc că online ei sunt cineva în realitate ar fugi mai tare că leopardul de frică. Mă ce noroc au avut unii cu internetul ăsta i-au făcut oameni pe mulți. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 02:26 | |
| - razvan - trenuri a scris:
De la tine NU am motive sa imi cer scuze. Poate de la alte persoane de pe forum.
Mai usor cu amentarile. Se scrie amenințările și doi la mâna citează unde te-am amenințat eu, ai luat-o rău pe arătură cauți tot felul de motive de nivel de școală generală că să fiu sancționat ? Și dacă primesc ban crezi că îmi pasă, am tot fost suspendat fără motiv doar așa că i s-a sculat lui moderatorul x și adminul y. Dacă nu citezi unde te-am amenințat eu o să cer dimineață să fi suspendat pentru denigrare, acuzați nefondate, atac la persoană plus informații eronate și mincinoase. |
|
| |
aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3447 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 11:18 | |
| - Citat :
- 1000 de persoane au fost amendate pentru că nu aveau bilet de tren
http://m.evz.ro/1000-de-persoane-au-fost-amendate-pentru-ca-nu-aveau-bilet-de-tre.html |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 11:55 | |
| ,,Astfel, peste 770 de poliţişti de la transporturi au patrulat în 467 de staţii CF şi peste 700 trenuri de călători. 962 de călători fost găsiţi în neregulă şi au plătit bilet cu suprataxă, valoarea totală a taxelor şi suprataxelor fiind de 10.000 de lei." 770 poliţişti ca să prindă 962 de blatişti în 700 de trenuri? Chestia asta, în engleză, se cheamă overkill _________________ :TTT:
|
|
| |
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 20:20 | |
| - Citat :
- 1000 de persoane au fost amendate pentru că nu aveau bilet de tren
cam mare desfasurarea de forte pentru nimica toata....pentru aia 1000 cred ca erau suficiente 10 trenuri pe anumite rute.... |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 20:41 | |
| - Dr2005 a scris:
- ,,Astfel, peste 770 de poliţişti de la transporturi au patrulat în 467 de staţii CF şi peste 700 trenuri de călători. 962 de călători fost găsiţi în neregulă şi au plătit bilet cu suprataxă, valoarea totală a taxelor şi suprataxelor fiind de 10.000 de lei."
770 poliţişti ca să prindă 962 de blatişti în 700 de trenuri? Chestia asta, în engleză, se cheamă overkill Da și eu fug sa prind trenul și bine supracontrolul și îmi taie bilet cu suprataxa deși nașul mă văzut că trenul m-am așteptat trebuie să își facă și inspectorii aia niște planuri de bilete |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 20:57 | |
| https://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/comunicate-de-presa/statia-cfr-timisoara-nord-intra-in-proces-de-modernizare |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 00:38 | |
| - Adrian78 a scris:
- Dr2005 a scris:
- ,,Astfel, peste 770 de poliţişti de la transporturi au patrulat în 467 de staţii CF şi peste 700 trenuri de călători. 962 de călători fost găsiţi în neregulă şi au plătit bilet cu suprataxă, valoarea totală a taxelor şi suprataxelor fiind de 10.000 de lei."
770 poliţişti ca să prindă 962 de blatişti în 700 de trenuri? Chestia asta, în engleză, se cheamă overkill Da și eu fug sa prind trenul și bine supracontrolul și îmi taie bilet cu suprataxa deși nașul mă văzut că trenul m-am așteptat trebuie să își facă și inspectorii aia niște planuri de bilete Obligatia calatorului este sa vina din timp la gara sa aibe timp pentru procurarea biletului, nu ai cumparat bilet de la casa, in tren e tarif de tren! |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 01:53 | |
| Uneori poti scuti niste bani luand bilet la tarif de tren doar pana la prima statie fara casa de bilete de unde ceri alt bilet pana la destinatie dar la tarif de casa. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 09:28 | |
| - Luna a scris:
- Uneori poti scuti niste bani luand bilet la tarif de tren doar pana la prima statie fara casa de bilete de unde ceri alt bilet pana la destinatie dar la tarif de casa.
Oricum minimul e 8 lei și de unde ști unde coboară supracontrolul? Karpaty deobicei da dar mai sunt și cazuri când ajungi la limita și mi se pare normal să îmi taie din prima oprire odată ce mă duc la nas |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 11:41 | |
| http://www.livearad.ro/jurnal-de-calatorie-cu-transcarpaticul-cu-bune-si-cu-rele/ |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 12:29 | |
| - Adrian78 a scris:
- Luna a scris:
- Uneori poti scuti niste bani luand bilet la tarif de tren doar pana la prima statie fara casa de bilete de unde ceri alt bilet pana la destinatie dar la tarif de casa.
Oricum minimul e 8 lei și de unde ști unde coboară supracontrolul? Karpaty deobicei da dar mai sunt și cazuri când ajungi la limita și mi se pare normal să îmi taie din prima oprire odată ce mă duc la nas Asta inseamna ca ti s-a facut un favor iar regulamentul nu spune nicaieri sa se faca asemenea favoruri. Ce prinzi in neregula tratezi conform regulamentului. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 15:05 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Adrian78 a scris:
- Luna a scris:
Oricum minimul e 8 lei și de unde ști unde coboară supracontrolul? Karpaty deobicei da dar mai sunt și cazuri când ajungi la limita și mi se pare normal să îmi taie din prima oprire odată ce mă duc la nas Asta inseamna ca ti s-a facut un favor iar regulamentul nu spune nicaieri sa se faca asemenea favoruri. Ce prinzi in neregula tratezi conform regulamentului. Există, totuşi, şi o portiţă de scăpare: http://cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/cum-sa-cumperi-bilet/116-cum-cumperi/282-automate-cfr ,,1. la tarif de casă – [...] - când călătorul prezintă un bilet eliberat în tren la tarif de casă sau tarif de taxare în tren / un bilet eliberat de distribuitor autorizat sau de IDM, valabil la un tren care a sosit în staţia de îmbarcare pentru noul tren într-un interval de până la 15 minute (oră de sosire conform program sau datorită întârzierii primului tren), caz în care pe biletul eliberat în tren se va înscrie la menţiuni speciale numărul biletului valabil la trenul anterior. [...]Personalul de tren nu va emite legitimaţii de călătorie din cadrul ofertelor de călătorie ale CFR Călători;" Totuşi, ce nu înţeleg de aici: dacă vii de la Turnu Măgurele, de exemplu, şi vrei să continui cu 1836, nu ţi se dă bilet la tarif de R pentru el? _________________ :TTT:
|
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 15:27 | |
| Pai zici si tu ca mergi pana la prima gara fara casierie, hop cand sa ajungi acolo ai primit un telefon sa mergi mai departe. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 19 Feb 2017, 15:32 | |
| Trenurile IR tarifate Regio sau cu oferte, bemneficiaza de tarifele reduse DOAR daca calatorul cumpara bilet de la casa, in tren se elibereaza bilet conform rangului si tarifului de taxare in tren, practic daca nu ai luat bilet de la casa si ai urcat in trenul IR cu oferta Regio, ti se taie bilet de IR si plus taxarea in tren. Simplu si perfect normal! Obligatia calatorului este sa se prezinte la casa de bilete pentru a cumpara legitimatie de caltorie, esti comod sau indiferent din ce situatie nu ai bilet in tren, atunci platesti in plus. CFR are nevoie de incasari la urma urmei. Orice greseala din partea calatorului se plateste. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|