|
| Revista presei | |
|
+58florin94 Vale_ntin Norbi mishu88 CristyanC Balto Jhonyla Amiralul IonutChircu @ndrey Warrington bobi DAS 2011 ldh80 AndreiCFRbv AndiCFR CristianSM 92Dragos bubu neluadi alex.alexus.tm IonutCFR2009 ets2oltromânia Sabik johnsmoke LanceR cristi CFR cristy79 M.I.C.I. apmatei COSTACHE MIHAIL crystynyca riciu Vitosa lifetec cristi ar dan tm 19jimmy84 Rarau Adirmvl alliens aris86 razvan - trenuri TVlad cfr500 saint marius664 Luna Katalyn mielutu zburator AeroX cardinal ciprian71 kristi kkk Nesebar laurentzu Dr2005 Adrian78 62 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Feb 2017, 17:52 | |
| E mișto cu gratuitatea asta că merg la clasa 1 cu exact aceleași costuri cât era înainte biletul redus clasa a 2-a. Uneori asta e, sacrific câțiva lei din bursă și merg în lux la 10-71 sau la 19-70. Până la urmă, e legal. Am să bag vreo Constanță pe weekendul următor, că tot n-am mers în viața mea cu vitezomanul, și, la vară (dacă rămâne gratuitatea) turul țării cu trenul. Dacă nu, tot fac măcar 202, 400, 401, 501, 502 cap coadă. Bursele sociale se dau în funcție de veniturile familiale de obicei, dar și de alte cazuri - orfan, șomeri părinții, etc. și de obicei, sunt condiționate doar de lipsa restanțelor. Dacă ai restanțe, te-ai lins pe bot de ea bursă. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Feb 2017, 18:09 | |
| Nu renteaza sa mergi la clasa 1, deseori conditiile sunt mai rele decat clasa a 2 a. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Feb 2017, 18:31 | |
| Poți merge la 1-a și cu bilet de a 2-a depinde de tren depinde de șefii de tren românul e descurcăreț când vrea și când poate. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Feb 2017, 18:39 | |
| Asa e, insa deseori la clasa 1 a mergi cu 19-54/19-55 si la a doua cu 20-49, 21-83, 21-76 etc. mai bine la a doua. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Feb 2017, 21:08 | |
| - kristi kkk a scris:
- Să nu înţelegeţi că eu susţin gratuitate 100%! Nu e normal, ar trebui doar pentru deplasare la cursuri și deplasari la unele activităţi. Stiu sigur că cei de la geografie merg în diverse expediţii pentru a studia la faţa locului. Eu mergeam ca student la diferite instituţii muzicale(filarmonici sau teatre dramatice) ca instrumentist, trebuia să acumulez un anumit număr de spectacole, am avut un prof de corn extrem de rigid care îmi găsea câte o orchestră și mă obliga, indirect, să merg la practică. Sau aveam concerte ca și corepetitor pianist/organist cu colegi solisti, am făcut aproape toate bisericile săsești vara când acestia organizau diverse evenimente muzicale. Bineînţeles că deplasarea era pe banii mei, reducere doar la biletul de personal, cupoane am primit târziu. Da, azi sunt destui studenţi pentru care această ordonanţă nu face nici cât o ceapă degerată, au fonduri de la părinţi iar facultatea e un moft. Insă ar fi discriminatoriu să aplici efectele ordonanţei doar unor studenţi. Chiar este nevoie de corectarea ordonanţei, efectul ar trebui extins și la transportul auto iar adresabilitatea coborâtă cel puţin la liceu, sunt și copii de gimnaziu care fac naveta la școli de oraș deoarece la ei în sat sunt copii puţini și se merge pe învăţământ simultan sau calitatea procesului educativ local lasă de dorit. Trebuie analiză a oamenilor cu expertiză și corectate eventualele măsuri care fac risipă!
Eu asa zic, statul daca vrea sa incurajeze mersul la scoala sa acorde gratuit de la domiciliu la locul unde se desfasoara cursurile si atat. Cine vrea plimbari sa plateasca ca nu e normal sa plateasca statul/populatia plimbarile lui x si y. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 17 Feb 2017, 23:51 | |
| http://www.capital.ro/studentii-nu-vor-gratuitatile-oferite-de-psd.html
Din ceea ce am observat in ultimele doua saptamanii, pe magistrala 800, la trenurile IR cu plecare si sosire din Bucuresti Nord, numarul de pasageri a crescut foarte mult (intre + 40% si 70%) in raport cu februarie 2016. Nu mai spun de februarie 2015. In zilele de vineri si duminica interregionalele la/de la Ciulnita (Constanta) sunt arhipline, cu multi calatori in picioare (fara loc). Se poate observa usor acest lucru.
Si nu este sezon! As putea spune ca magistrala 800 isi revine bine dupa cativa ani de lucrari interminabile de modernizare, care au dus la scaderea accentuata a nr. de calatori.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Sam 18 Feb 2017, 00:01, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 00:08 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- http://www.capital.ro/studentii-nu-vor-gratuitatile-oferite-de-psd.html
Din ceea ce am observat in ultimele doua saptamanii, pe magistrala 800, la trenurile IR cu plecare si sosire din Bucuresti Nord, numarul de pasageri a crescut foarte mult (intre + 40% si 70%) in raport cu februarie 2016. Nu mai spun de februarie 2015. In zilele de vineri si duminica interregionalele la/de la Ciulnita (Constanta) sunt arhipline, cu multi calatori in picioare (fara loc). Se poate observa usor acest lucru.
Si nu este sezon! As putea spune ca magistrala 800 isi revine bine dupa cativa ani de lucrari interminabile de modernizare, care au dus la scaderea accentuata a nr. de calatori. E și normal să crească oarecum numărul călătorilor însă 40-70% sunt că deobicei niște procente mincinoase, trenurile pe M800 au același număr de vagoane că și anul trecut asta înseamnă că anul trecut trenurile circulau goale ? Eu zic să îți revizuiesti postarea și eu mai mint dar nu în halul ăsta. În afară de 1636/1635 in weekend sau in vacanțele elevilor/studenților în rest ce trenuri de pe M800 au primit vagoane in plus ? Eu nu înțeleg ce ai de câștigat tot pupand și mintindu-ne fără nerușinare cu procentele tale mincinoase. Mai și zici că ce am cu tine, păi sunt printre singuri care nu pune botul la minciunile tale. Plus că acum au venit și pomanagii care s-au dus la mare pentru 3 poze de Facebook și în premieră să vadă marea iarnă, dacă nu era cu pomana asta studențească nu vedeau marea decât de 1 mai și în sezon. Am un caz concret cu 2 fete și un băiat toți studenți în Capitală dar cu domiciliul la Ploiești au fost să mai adauge niște km, să bifeze o premieră și câteva poze pentru Instagram și Facebook. |
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 00:17 | |
| "Katalyn" esti liber sa crezi ce vrei, dar inainte sa ma contrazici, uite-te putin la trenurile care trec prin garile din Ploiesti. Eu am scris despre trenurile din Bucuresti Nord/Basarab pe care le observ. Doar doua exemple de ieri : IR 1635 a plecat din Bucuresti Nord cu un numar intre 550 si 600 calatori si IR 1586 a sosit cu aproximativ 250 calatori. Sigur ca am monitorizat voluntar si multe alte trenuri.
Eu NU am spus nimic despre suplimentarea cu vagoane dupa cum ai scris mai sus. (SIC!).
Cine esti TU sa ma judeci? Ai mai multe defecte decat calitati, dupa postari.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Sam 18 Feb 2017, 00:36, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 00:30 | |
| M-am mutat la țară până la Paște și cea mai apropiata haltă e Adjudu Vechi la 30' mers cu mașina.
Am tot fost la Capitală de zeci de ori am văzut și eu trenurile de Constanța în plus am un program pe care îl au mulți și văd câte vagoane că număr au trenurile de Constanța, sunt aceleași trenuri care circulau și anul trecut pe vremea asta și nu sunt vagoane in plus la niciunul excepție 1636/1635 în weekend-uri deci întrebarea la care eviți răspunsul este. Dacă ai văzut crestere de 40-70% la un tren de 3-4-5 vagoane asta înseamnă că anul trecut pe vremea asta trenurile mergeau goale ?
Ceva nu dă bine ia mai umblă la procentele alea poate poate găsești fraieri să te creadă.
Și apropo de la Ploiești ați tot primit informații corecte de fiecare dată inclusiv cu probe ( poze, filmări și chiar pasionați de aici care au confirmat ) nu înțeleg ce ai de câștigat de pe urma la niște minciuni ? Indiferent de rezultat Steaua este de ***** așa și cu CFR Călători oricât de mult se chinuie unii să facă imagine buna în viziunea unor călători rămâne tot cum știu ei. Văd că in ultima perioada s-au înmulțit voluntari companiei de stat.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Sam 18 Feb 2017, 00:44, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 00:38 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- "Katalyn" esti liber sa crezi ce vrei, dar inainte sa ma contrazici, uite-te putin la trenurile care trec prin garile din Ploiesti. Eu am scris despre trenurile din Bucuresti Nord/Basarab pe care le observ. Doua exemple de ieri : IR 1635 a plecat din Bucuresti Nord cu un numar intre 550 si 600 calatori si IR 1586 a sosit cu aproximativ 250 calatori.
Eu NU am spus nimic despre suplimentarea cu vagoane dupa cum ai scris mai sus. (SIC!).
Cine esti TU sa ma judeci? Ai mai multe defecte decat calitati, dupa postari. Mai desteptule care mai ai și facultate la ASE și vechime in domeniul cifrelor tu ști ce înseamnă o creștere de 70% la trenurile cu 3-4 vagoane ? Ce naiba au mers goale anul trecut ? Vezi că îți dă rău de tot cu virgulă te faci singur de rușine. Am zis de vagoane suplimentare pentru că la 70% creștere ori anul trecut mergeau goale ori trebuia acum să fie suplimentate cu 1-2 vagoane lucru care nu s-a întâmplat. De câte ori să-ți zic că nu mă interesează ce zic pasionați ? Sunt omul care a avut și am și în prezent 2 conturi de FB din toată istoria Facebook-ului un cont pentru toată lumea bună ( rude, vecini, prieteni, foști colegi de muncă sau de școală, oameni cu salarii din 5 cifre ) și un alt cont doar pentru angajații de la calea ferată și pasionați cu toate defectele lor. Că știam foarte bine peste ce specimene o să dau și nu era normal că fetele și verișoarele și nepoatele mele sa fie urmărite de toți psihopați și bolnavii fără leac. Deci tu ești pe lângă mine precum România față de Germania adică la 50 ani distanță, exact cum e Malaxa 77 pe lângă ICE4.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Sam 18 Feb 2017, 01:01, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 00:53 | |
| http://www.capital.ro/maroc-testeaza-trenuri-care-vor-circula-cu-320km-h-in-romania-vi.html |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 01:12 | |
| Ai intrat la apă myster ? Iar fugi și lași treburile de la sine să se înțeleagă greșit și tot tu faci pe victima dar nu-i nimic că ți-am citat postarea cu creșterea de 70% nu cumva să-ti modifici prima postare.
|
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 01:38 | |
| - Katalyn a scris:
- Ai intrat la apă myster ? Iar fugi și lași treburile de la sine să se înțeleagă greșit și tot tu faci pe victima dar nu-i nimic că ți-am citat postarea cu creșterea de 70% nu cumva să-ti modifici prima postare.
DA, stiu ce am scris mai sus. A crescut la interregionale pe magistrala 800 cu procente intre ~ 40 si ~70%, adica de la 100 pasageri la 170, si de la 350 la 600 calatori (exemple). Depinde de zile, de ore, de tren. Se vor suplimenta si vagoanele cat de curand ca sa nu iasa scandal la CFR Calatori. Nu imi place sa mint. Eu NU scriu pentru tine aici si NU trebuie sa ma crezi. NU iti voi raspunde la urmatorul mesaj pentru a nu intra in "NOROI" cum iti place tie. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 01:55 | |
| Lasă noroiul că încă mai e zăpadă și răspunde că ai zis "comparativ cu februarie 2016" la 70% creștere anul trecut înseamnă că ai văzut niște trenuri goale nu ? Eu n-am nimic cu nimeni atâta timp cât își vede de treaba lor dar tu ai intrat demult în colimatoriu prin postările tale raportate doar la procente dar de data asta ai greșit rău. Atâta vreau că să închidem discuția anul trecut trenurile erau goale pe Constanța dacă acum ai văzut creștere de 40-70% ?
Măcar dacă erau cu 22-76/96 iar acum sa fie cu 21-86/87 ca să zici diferența de la 60 la 84 locuri dar și în 2016 și în 2017 în luna februarie trenurile pe Constanța aveau același tip de vagoane RJ și 21-76.900 deci nici cu asta nu te-ai scos. Ori îți ceri scuze ( că prima postare nu ai cum să o mai modifici ) ori spui că trenurile anul trecut cărau aer, lucru neadevărat. |
| Subiect: Re: Revista presei Sam 18 Feb 2017, 01:59 | |
| - Katalyn a scris:
- Lasă noroiul că încă mai e zăpadă și răspunde că ai zis "comparativ cu februarie 2016" la 70% creștere anul trecut înseamnă că ai văzut niște trenuri goale nu ? Eu n-am nimic cu nimeni atâta timp cât își vede de treaba lor dar tu ai intrat demult în colimatoriu prin postările tale raportate doar la procente dar de data asta ai greșit rău. Atâta vreau că să închidem discuția anul trecut trenurile erau goale pe Constanța dacă acum ai văzut creștere de 40-70% ?
Măcar dacă erau cu 22-76/96 iar acum sa fie cu 21-86/87 ca să zici diferența de la 60 la 84 locuri dar și în 2016 și în 2017 în luna februarie trenurile pe Constanța aveau același tip de vagoane RJ și 21-76.900 deci nici cu asta nu te-ai scos. Ori îți ceri scuze ( că prima postare nu ai cum să o mai modifici ) ori spui că trenurile anul trecut cărau aer, lucru neadevărat. De la tine NU am motive sa imi cer scuze. Poate de la alte persoane de pe forum. Mai usor cu amentarile.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Sam 18 Feb 2017, 02:14, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |