|
| Revista presei | |
|
+70TER200 get. Capsuneanu alex.barac.5 apmatei CristyanC George CFR NicuS cristi ar rich1974 riciu laur 133 Semafor mtk aris86 Shinkasen gvd COSTACHE MIHAIL cristi CFR TVlad AndiCFR bubu Ciprian sp59 Petre_IFTE Nicolae Sabik kristi kkk CristianSM AeroX alliens Luna DAS 2011 nenuandrei Caspar Florin C cristy79 19jimmy84 Vitosa cfr500 ravers75 alex.alexus.tm Adirmvl spiderpc ets2oltromânia DPS marius664 ldh80 Warrington IonutCFR2009 florin94 didinul Andrey_tm laurentzu Vice30 mielutu zburator ciprian71 DUAL 92Dragos @ndrey cardinal Nesebar dan tm Katalyn Rarau LanceR Dr2005 Adrian78 neluadi razvan - trenuri 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 26 Ian 2017, 21:24 | |
| nnu cred ca la francezii va deocnta statul diferente de bilete, ci probabil vor fi acoeprite din incasari....si-or fi facut un calcul inainte, poate e ca la telefonia mobila iti ofera mionute nelimitate stiind ca oricum consumi 100-200-300....
in alta ordine de idei, ideea cu masina pe tren catre Salonic e moarta, nu are nici o sansa din mai multe motive (desi as fi fost unul din cei interesati, darar fi greu de ales in fata utilizarii direfct a maisnii) - timpul mare de parcurs (ar fi fost ok la 10-12 ore de mers) + timp de incarcare/descarcare - pretul mare, mai ales ca publicul tinta ar fi fromat in principal din familii care merg in vacanta; pentru o familie de 4 persoane pretul e semnificativ mai mare decat daca utilizeaza direct masina in plus, ca sa beneficiezi de conforul ala, ar trebui sa mergi la cuseta->mai creste pretul, plus ca nu cred sa ofere spre exemplu cusete de 4 locuri Ca sa aiba sanse, pretul nu ar trebui in opinia mea sa depaseasca 150% din pretul pe auto pentru o familie, asa ar putea atrage ceva client
Sunt sigur insa ca va veni 1 iunie si nu se va intampla nimic.... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Joi 26 Ian 2017, 21:43 | |
| Fix pix! Dragnea le da studentilor calatorii moca nelimitat! ) De multa vreme mi se face scarba de faza cu pomanagii... |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 26 Ian 2017, 23:36 | |
| Sunt curios cati calatori va castiga transportul feroviar in Romania cu gratuitatea. Oare de ce am eu impresia ca nu foarte multi? Si aia castigati vor fi poate cativa vara pe rutele catre litoral si statiunile montane, poate ocazional cativa in plus in zona centrelor universitare. |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 17:05 | |
| Vor castiga cel putin pe rutele mai mult solicitate precum Bucuresti-Brasov/Buzau/Craiova/Constanta , Oradea-Cluj, Arad-Timisoara, Timisoara-Craiova, Cluj-Gheorgheni/Miercurea Ciuc/Sfantu, Satu Mare/Baia Mare-Cluj etc. Intrebarea este de unde vagoane? O alta problema mai serioasa ce ma pune pe ganduri este ceea a trenurilor sezoniere. Deja la inceputul sezonului trenurile circula cu 13 vagoane nu ai unde sa atasezi vagoane in schimb poti introduce trenuri noi. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 18:38 | |
| Mi-am întrebat colegii, de curiozitate, cum li se pare faza cu gratis la tren. Reacții 1) a, ok, drăguț, dar e mai rapid cu mașina și nu mor eu de banii ăia 2) marș bă, nu merg cu toți săracii să fac 18 ore când cu mașina fac 7-8 3) ok boss când e gata sesiunea băgăm turul țării? dacă tot ne dă gratis hoțul ăsta de Dragnea, mafiotul ăsta ordinar, măcar să profităm, că de altceva n-o să putem să ne bucurăm de la guvern 4) nu-mi pasă că eu sunt din București și oricum la mare merg cu mașina
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 20:34 | |
| Nu stiu cand o sa intelegeti ca romanul prefera masina la orice ora din zi si din noapte doar cei ce inca iubesc fiarele(trenurile) mai raman clienti la tren si au timp de plimbat cu trenul in schimb cei ce au un ban in buzunar si nu au treaba cu trenul clar nu stau ei in 40-50 de lei cat le da mocangeala guvernul si se urca in masina personala.
De la ala de 2 zile pana la ala de 90 de ani trenul este vazut ca un mijloc de transport pentru saraci. Multi nu se injosesc in a merge cu trenul. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 20:37 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Mi-am întrebat colegii, de curiozitate, cum li se pare faza cu gratis la tren.
Reacții 1) a, ok, drăguț, dar e mai rapid cu mașina și nu mor eu de banii ăia 2) marș bă, nu merg cu toți săracii să fac 18 ore când cu mașina fac 7-8 3) ok boss când e gata sesiunea băgăm turul țării? dacă tot ne dă gratis hoțul ăsta de Dragnea, mafiotul ăsta ordinar, măcar să profităm, că de altceva n-o să putem să ne bucurăm de la guvern 4) nu-mi pasă că eu sunt din București și oricum la mare merg cu mașina
mesajul acesta spune totul... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 20:57 | |
| Nu investești bani in Infrastructură si confort nu ai pasageri dar noi nu batman batman noi modernizăm Malaxe
http://www.railjournal.com/index.php/main-line/polish-passenger-numbers-reach-15-year-high.html?channel=524 |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 21:05 | |
| Nici alea nu mai merg mult, pe unde merg is mai mult goale ca omul ce zice in mintea lui, mai bine cu duba sau cu masina personala se combina 3-4 si tot e mult mai ok ca malaxa. Poate pe la Timisoara sa mai mearga lumea cu ele desi aia fiind mai in vest nu stiu cum accepta bataia de joc cu malaxorul in 2017 si nu o rastoarna dar aici prin Sud is mai mult goale. Bani aruncati degeaba pe niste vechituri. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 21:21 | |
| Intr-adevar ziceam noi de multe ori că unii nu se urca in tren nici gratis. Deși rămâne de văzut. Plus că unora nu le mai scoți din cap eficiența mașinii personale. În general tot trenurile foarte populate și acum vor deveni mai populate. Majoritatea studenților utilizează trenul pentru reduceri. Nici 5% nu sunt sau devin pasionați. Mie cel mai îngrozitor mi se pare 1922/1921 la vară. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 21:40 | |
| Adrian, din ce scrie in articol au crescut si vitezele si confortul, deci cum sa nu aleaga lumea trenul? La noi scade calitatea materialului rulant, dar cresc timpii. |
| | | AndreiCFRBucuresti V.I.P Member
Numarul mesajelor : 530 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5581 Data de inscriere : 14/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 22:22 | |
| Din punctul meu de vedere, cu toate ca sunt student, consider ca numarul biletelor trebuie intr-un fel controlat, astfel incat sa mai fie loc prin trenuri si pentru platitorii de bilet integral, pentru ca sunt ferm convins ca se va abuza de acest drept, pe unele trenuri spre Brasov si Constanta, in functie de anotimp, si asta este destul de clar pentru toata lumea. Nimeni nu se va mai inghesui la trenul tineretului cand exista 1581, 1985 si altele... Un numar limitat de calatorii gratuite era cel mai potrivit in aceasta situatie. Cei pasionati care stiu sa foloseasca unele portite vor merge cu un bilet de la Bucuresti Nord la Ploiesti via Timisoara, Sighetu Marmatiei, Suceava si Targu Mures, in timp ce un student obisnuit isi va pierde 2 bilete doar pe un drum la Constanta. De ce nu, cei care sunt pasionati si se plimba cum se plimbau si inainte cand nu era gratuit vor avea avantajul cunoasterii unor metode de utilizare a acestor bilete cat se poate de eficient, si asa era toata lumea multumita. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 27 Ian 2017, 22:48 | |
| - AndreiCFRBucuresti a scris:
- Nimeni nu se va mai inghesui la trenul tineretului cand exista 1581, 1985 si altele...
Nimic mai fals. Exista mai multe avantaje ale acelui tren (mai ales returul de pe litoral la o ora buna spre seara), dar cel mai important e ca trece direct prin statiuni. Nu te dai jos la Constanta si astepti. De aia "Trenul Tineretului" e asa de utilizat, fiindca este un tren dedicat litoralului in totalitate (si tu probabil te raportezi doar la capitala, dar restul de la Sibiu-Pitesti mai au alte trenuri convenabile? vor veni mai multi de acolo). |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 28 Ian 2017, 03:13 | |
| Ramane de vazut cum va fi, poate aveti dreptate si va fi o crestere semnificativa a numarului de calatori. Daca nu va fi o crestere a semnificativa numarului de calatori inseamna ca omul nu mai vrea cu trenu nici macar gratis, pe bune de data asta, nu doar in bancuri. In situatia in care nici gratis nu se vor atrage calatori mai multi nici nu mai vad variante de a mai avea vreodata trenurile calatori suficienti, (exceptie rutele Bucuresti - Constanta, Oltenita, Brasov). |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Sam 28 Ian 2017, 07:19 | |
| Eu am studenti care au masini dar care in week-end cand vine de la Facultate vinerea si duminica inapoi folosesc trenul Regio. Unul de exemplu are matiz si se bucura pentru cei 8 lei care o sa-i bea.
Despre trenul tineretului as zice multe dar ma rezum la atat : eu daca as fi student din Capitala cu siguranta as gasi trupa pentru fiecare week-end sa mergem la mare cu 1921 si sa ne intoarcem cu 1821 adica pleci cu primul si te intorci cu ultimul nu ai nevoie de cazare pe litoral si trenul e gratis deci iti raman banii de transport si cazare. 10 zile de sambata pe toata vara e echivalentul a unei vacante. In plus la ora la care ajunge 1921 in Costinesti 1581 abia pleaca din Capitala pentru o zi pe litoral conteaza mult 3 ore in plua de plaja/baie.
Ca fapt divers baieti de la mine de la bloc cu salarii de 1.500 lei in vara 2016 au batut toate recordurile au fost de 7 ori la mare in Vama Veche de 2 ori cu masina si de 5 ori cu trenul, 7 week-end-uri cate 2-3 zile pe week-end.
Anul asta in vara la fel o sa faca mai ales ca acum se vor alatura si studenti care vor merge gratis. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |