Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+70
TER200
get.
Capsuneanu
alex.barac.5
apmatei
CristyanC
George CFR
NicuS
cristi ar
rich1974
riciu
laur 133
Semafor
mtk
aris86
Shinkasen
gvd
COSTACHE MIHAIL
cristi CFR
TVlad
AndiCFR
bubu
Ciprian
sp59
Petre_IFTE
Nicolae
Sabik
kristi kkk
CristianSM
AeroX
alliens
Luna
DAS 2011
nenuandrei
Caspar
Florin C
cristy79
19jimmy84
Vitosa
cfr500
ravers75
alex.alexus.tm
Adirmvl
spiderpc
ets2oltromânia
DPS
marius664
ldh80
Warrington
IonutCFR2009
florin94
didinul
Andrey_tm
laurentzu
Vice30
mielutu zburator
ciprian71
DUAL
92Dragos
@ndrey
cardinal
Nesebar
dan tm
Katalyn
Rarau
LanceR
Dr2005
Adrian78
neluadi
razvan - trenuri
74 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 56 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

Revista presei - Pagina 45 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 13:07

Pentru unii muma, pentru altii ciuma.
Important e sa nu sufere altii.

Dar nu pot sa nu remarc cat ma scarbeste un segment semnificativ din toata studentimea asta, mai ales maimutoiul ala constantean (student la Drept) care face tam tam peste tot, desi are trenuri ca lumea si cea mai decenta linie de tren din tara (ma rog, facand abstractie de iarna grea). Ba chiar voia si reducere la cuseta.
Mai tine asa si de bun simt. Ti se promite pomana si tu te duci sa tipi ca nu ti se da la timp. Mi-e scarba maxim de pomanagiii de acest gen cu legea in gura, dar cu simtul penibilului inexistent.
Pe bune, astia fac imagine extrem de proasta studentului roman in general. Si se plang unii ca se simt jigniti ca-s bagati in aceeasi categorie.
Pai ce lula mea mai inseamna sa fii azi student? Sa fii doar un beneficiar de pomeni de la stat?
Sa te tina statul pe un piedestal asa aiurea desi nu produci efectiv nimic, ci doar consumi.

Sunt de acord oricand cu reduceri 50% nelimitat, mai ales online (sa nu mai stai la cozi). Gratis insa nu are nicio justificare.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 13:33

Nu e gratis tot din buget vin banii cum si înainte cealaltă jumătate erau decontati de mii Finantelor
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 13:40

Adrian78 a scris:
erau decontati de mii Finantelor
... prin bugetul Ministerului Transporturilor. Când MFP zicea că nu are bani, rămânea gaura tot la MT.

,,Maimuţoiul" de la Constanţa a reuşit să convingă RAT Constanţa să respecte legea şi să dea reduceri la abonamente pentru elevi şi studenţi.
Călătorii gratuite nu a cerut nimeni. S-au cerut doar călătorii reduse cu 50% în număr nelimitat, eventual şi la cuşetă. Dar PSD, în populismu-i caracteristic, a decis să dea gratuit la toţi, inclusiv la cei care fac facultatea la 50 de ani.

Nu mi se pare o pomană, pentru că pentru a avea biletul gratuit, trebuie să urmezi cursurile unei facultăţi. Deci, teoretic, după ce termini, vei avea un salariu bun din car estatul îşi va trage şi el o parte importantă. A, că la noi absolventul de master are, la angajare, acelaşi salariu cu femeia de serviciu e altă mâncare de peşte...

AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 13:54

Lasa, lasa, astia dau cu o mana si iau cu alta.
Teoretic n-are nicio influenta semnificativa gratuitatea cu trenul. Viata in alt oras oricum te costa. Transportul 50% redus e arhisuficient, iar daca stai mai departe clar nu te plimbi de nebun. Au fost si altii studenti pana acum, iar faptul ca au platit bilete nu i-a defavorizat in vreun fel.
Gratuitatea la transport (fara merite deosebite, justificari ce tin de posibilitati financiare) e irationala.
N-am zis eu ca a cerut ala gratuitate, insa uite-l cum se agita dupa ea! Cu legea in gura si demnitatea la Recycle Bin.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:03

Pai in cazul asta in toamna ma inscriu si eu la facultate iar week-end-urile si vacantele voi fi mereu plecat prin tara. M-am si gandit 1 week-end la mare, doua la munte si unul prin tara iar vacanta de vara turul Romaniei cu trenul.

Sa vedem ce si cum va fi eu tot nu cred ca vor avea studenti nelimitat. Astia mici de la PSD s-au gandit un pic cand au propus tampenia asta ? S-au consultat cu cei de la MT si CFR Calatori ?
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4750
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:05

Si cine garanteaza pentru acel student ca va lucra in tara? Sau care vor lucra in domeniu.Sunt atatia care nu lucreaza sau isi deschid un srl si fac cu totul altceva si daca mai genereaza si pierderi in acte contabile, nu mai tine logica asta.Si apoi nu cred ca PSD s-a gandit la sta.Este partidul momentului.ACUM , ce bagam la ghiozdan,in nici un caz ce vom obtine in VIITOR.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:07

Normal nu este sa aibe gratuit, 50% era suficient.

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4750
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:13

Am tot cautat o situatie, in ce consta reducerile la studenti sau varste in celelalte tarii din UE.In principiu cunosc doar oferta interrail.
https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiQ3bqEyrzRAhWVNFAKHZsgC0wQjBAIITAB&url=http%3A%2F%2Fwww.interrail.eu%2Finterrail-passes%2Fglobal-pass&usg=AFQjCNGZjWa2JrtBEexSH4JS7qzbReA5Ag
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:20

ciprian71 a scris:
Si cine garanteaza pentru acel student ca va lucra in tara? Sau care vor lucra in domeniu.Sunt atatia care nu lucreaza sau isi deschid un srl si fac cu totul altceva si daca mai genereaza si pierderi in acte contabile, nu mai tine logica asta.Si apoi nu cred ca PSD s-a gandit la sta.Este partidul momentului.ACUM , ce bagam la ghiozdan,in nici un caz ce vom obtine  in VIITOR.

Că sii studenții de la medicina statul suporta 30000 de euro pana termina acei 6 ani după se cara din tzara
Aici ar trebui pușa o taxa de școlarizare de 1000 e pe an studentul sa se împrumute fără dobândă iar când termină statul se obliga sa ii dea un salar de minim 1000 e sii să zicem niște scutiri fiscale.

Revista presei - Pagina 45 2nqfyqa

Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in Joi 12 Ian 2017, 14:37, editata de 1 ori
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:36

Dr2005 a scris:
A, că la noi absolventul de master are, la angajare, acelaşi salariu cu femeia de serviciu e altă mâncare de peşte...
Macar de-ar munci mai mult decat femeia de serviciu, sau macar "cot la cot".
Si tocmai tu te plangi ca ai avut salariu mic, tu care plimbi toata ziua doua hartii si stai numai pe internet? Pai asta-i munca, cand pleci acasa te doare fundul de la atata sedere?! Doamne ce v-as face eu voua tineretului din ziua de azi!!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 14:48

Ti-ai dat foc la valiza. Acum o sa inceapa cu explicatiile lui cat de mult munceste el zi de zi si ce de treaba are.

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 15:07

Cine, eo ? Smile Nu prea cred. Domn Dragoș nu se supăra oricum, si găsește intotdeauna raspunsurile pentru orice Wink
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 15:08

2 hârtii? Te invit să faci treaba mea, să vezi ce înseamnă 2 hârtii.
Deocamdată lucrez la un ordin pentru transpunerea Amendamentului la RID. O nimica toată, numai 130 de pagini. Înainte am mai băgat o declaraţie ministerială (de la Rotterdam), că dacă rămânea cum voia Grosch şi Comisia Europeană ni s-ar fi pus nişte condiţii imposibil de înlocuit. Master Planul versiunea Ponta (cu închiderea liniilor) tot eu l-am contestat, în 2 hârtii (mă rog, erau două materiale, unul de 40 de pagini, unul de 36, da' să zicem că erau 2 hârtii), până la urmă hârtiile alea au ajuns la cine trebuia şi avea voinţă politică şi a apărut Master Planul care e acum pe site-ul MT şi care, deşi încă are o mulţime de aiureli prin el, e mai bun faţă de ce era înainte.

Deci da, chiar cred că lucrez mai mult decât femeia de serviciu.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 15:16

Si raspunsul nu a intarziat prea mult, el ne explica cat de mult lucreaza in acel birou, nici taranul de la camp nu munceste cat munceste el pe scaun in fata unui calculator pe care se joaca si urmareste un forum toata ziua, dar el lucreaza mult si mult, se si vede rezultatul, avem 10 autotrazi finalizate si alte 10 in lucru, avem magistralele feroviare gata, circulam cu 160 km/h si acum se lucreaza la secundare, si asta doar datorita lui ca daca el nu ar fi in acel minister sa lucreze pe "branci" nu aveam nimic.

El crede ca toti de pe aici sunt niste fraieri su pun botul la galustele lui.

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Reputatie : 6664
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2017, 15:49

Nu vreau sa iau apararea nimanui, mai ales ca nu am nicio tangenta cu domeniul feroviar. Dar uneori semnarea sau ne semnarea a doua hartii (de o pagina sau doua), fac ca lucrurile sa mearga sau nu bine intr-o firma. De semnarea sau ne semnarea unor hartii, poate depinde suspendarea sau nu, a activitatii unei firme.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 45 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 45 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 56 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: