|
| Revista presei | |
|
+70TER200 get. Capsuneanu alex.barac.5 apmatei CristyanC George CFR NicuS cristi ar rich1974 riciu laur 133 Semafor mtk aris86 Shinkasen gvd COSTACHE MIHAIL cristi CFR TVlad AndiCFR bubu Ciprian sp59 Petre_IFTE Nicolae Sabik kristi kkk CristianSM AeroX alliens Luna DAS 2011 nenuandrei Caspar Florin C cristy79 19jimmy84 Vitosa cfr500 ravers75 alex.alexus.tm Adirmvl spiderpc ets2oltromânia DPS marius664 ldh80 Warrington IonutCFR2009 florin94 didinul Andrey_tm laurentzu Vice30 mielutu zburator ciprian71 DUAL 92Dragos @ndrey cardinal Nesebar dan tm Katalyn Rarau LanceR Dr2005 Adrian78 neluadi razvan - trenuri 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Dec 2016, 10:14 | |
| de unde crestere economica? un singur lucru pozitiv am auzit chiar de curand la tv: ca in primele 9 luni ale anului,am fost vizitati de aproape 2 milioane de turisti straini,care au lasat,in medie,vreo 550 de euro de caciula industria nu produce nimic in plus,transporturile mai mult consuma... aseara,cand am auzit de achizitia a 20 de aeronave,nu stiam daca sa ma bucur sau sa-mi pun intrebari privind eficacitatea lor, avand in vedere ca numarul tehnicienilor de intretinere a tot scazut prin iesiri la pensie si plecari in strainatate.generatia mea a inceput sa oboseasca si ea,nu mai avem 30 de ani,decat in cartea de munca... sa speram ca,cineva va aduce si bunastarea promisa,dar daca erau bani garla,ce-i impiedica pe tehnocrati sa arunce cu ceva bani inspre noi? |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Dec 2016, 10:20 | |
| - LanceR a scris:
- de unde crestere economica?
un singur lucru pozitiv am auzit chiar de curand la tv: ca in primele 9 luni ale anului,am fost vizitati de aproape 2 milioane de turisti straini,care au lasat,in medie,vreo 550 de euro de caciula industria nu produce nimic in plus,transporturile mai mult consuma... aseara,cand am auzit de achizitia a 20 de aeronave,nu stiam daca sa ma bucur sau sa-mi pun intrebari privind eficacitatea lor, avand in vedere ca numarul tehnicienilor de intretinere a tot scazut prin iesiri la pensie si plecari in strainatate.generatia mea a inceput sa oboseasca si ea,nu mai avem 30 de ani,decat in cartea de munca... sa speram ca,cineva va aduce si bunastarea promisa,dar daca erau bani garla,ce-i impiedica pe tehnocrati sa arunce cu ceva bani inspre noi? Îți dai seama cât o să fie comisionul nu? Da e ceva ciudat ce se întâmplă la Tarom 30% din buget merge pe întreținerea și reparatia aeronavelor banii aia puteau merge pe un leasing. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Dec 2016, 10:54 | |
| Şi aeronavele luate în leasing au nevoie de întreţinere. _________________ :TTT:
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Dec 2016, 11:27 | |
| Uite, de aici crestere economica : http://www.digi24.ro/stiri/economie/dacian-ciolos-cresterea-economica-va-fi-de-peste-4-623241 Premierul Dacian Ciolo? spune ca, din estimarile Guvernului, cre?terea economica de anul viitor va depa?i 4%.
- kristi kkk a scris:
Cam ce ai vrea? Sa se dea banii aia care ar trebui dati la finalizarea autostrazii Lugoj-Deva sau Sebe?-Turda la salarii? De bine, de rau, anul asta s-a lucrat la infrastructura, vom culege roadele undeva prin decembrie 2017 iar panglica o va taia un pesedel! As vrea sa nu se mai laude cu crestere economica pe hartie. Sa se laude cu infrastructura aia, sa stie poporul pe ce da banii(voteaza) |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12287 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Dec 2016, 12:01 | |
| asa cum a explicat cineva, cea mai mare parte din cresterea economica este realizata de firme straine, de companii multinationale! Si acestea evident ca isi scot profiturile din Romania!
astfel, aceasta crestere economica, nu are cum sa se simta in buzunarele romanilor- in salarii, pensii, putere de cumparare! Pana la urma asta conteaza pentru omul de rand- salariul si pensia lui sa poata sa aibă o cat mai mare putere de cumpare!
De exemplul, pentru un pensionar sau salariat care ia 1000 RON in mana, degeaba i spui de crestere economica, ca el nu o simte! Si ce poate face astazi cu 1000 RON pe luna, când numai gazul metan (la un apartament de bloc cu doua-3 camere si centrala termica pe gaz metan) intr-o luna de iarna ajunge sa coste cca 300 RON! |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Dec 2016, 12:19 | |
| Pai de aia nu vreau sa se mai laude cu asta, ca nu conteaza. E ca o "vrajeala", in limbaj popular. Atat timp cat nu se simte nimic la omul de rand, nu vor fi votati. Nu ma incalzeste cu nimic "cresterea economica", cat timp nu beneficiez, ba se mai face si pe resursele, poluarea si munca noastra. Bine, "tehnocratii" lui Soros au mai lansat si o tinta falsa, asa numita "lupta anticoruptie" ca sa abata atentia de la realele probleme, de mai sus.
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 18 Dec 2016, 19:04 | |
| - cardinal a scris:
- Pai de aia nu vreau sa se mai laude cu asta, ca nu conteaza. E ca o "vrajeala", in limbaj popular.
Atat timp cat nu se simte nimic la omul de rand, nu vor fi votati. Nu ma incalzeste cu nimic "cresterea economica", cat timp nu beneficiez, ba se mai face si pe resursele, poluarea si munca noastra. Bine, "tehnocratii" lui Soros au mai lansat si o tinta falsa, asa numita "lupta anticoruptie" ca sa abata atentia de la realele probleme, de mai sus.
Eu nu aștept 50 de lei pomana în fiecare an eu vreau ca banii aia sa se vadă în sănătate educație infrastructura dar pe voi v-au învățat aia dinainte să mergeți să-i votați numai dacă va da ceva |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Dum 18 Dec 2016, 23:43 | |
| Adica populatia traieste cu aer sau cum, mergem la munca sa avem de unde venii acasa? Cu burta si buzunarul gol? Logic ca lumea voteaza pe cine mareste salariul, in fond e vorba de ce trai duci, daca ai salariu de *a*at ca asa vrea ciohandel si alti pdl-isti cum sa votezi pe unu care te tine muritor de foame? Votezi pe unii care chiar daca fura mai da si la populatie, pana cand o viata amara? |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei Lun 19 Dec 2016, 00:43 | |
| Supermentalitate! Ei să fure mult da' să ne mai arunce și nouă un oscior! Dragnea n-are limită la furat. A se vedea palatul lui din Alexandria întins pe 2 străzi. Palat al unuia care nu are altă meserie în afară de politică. In timpul ăsta, din 1996 până în prezent, el nu a declarat la vedere decât achiziţia unui hotel falimentar din Turnu Măgurele. Iar el a fost prefect și presedinte CJ de TR până-n 2012 și deputat/ministru până-n prezent. Da' pe șustache a mai pus mâna și pe Teldrum, combinatul de porci de la Salcia și toată zona agricolă din sud-vestul Teleormanului. Plus 5 fonduri de vânătoare și niște bălţi. Mă, dacă ăsta din sărăcia noastră de judeţ a luat atât, din toată ţara o să ia însutit! Da' când unii se bucură de o cioară de pe gard... Deja a zis omu' când s-a văzut cu saci-n căruţă să nu se scoată supraacciza la carburanţi iar TVA să rămână tot așa! |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 19 Dec 2016, 00:49 | |
| Daca FIRMA (firmele) are VANZARI de produse si servicii, va avea si bani pentru salarii.
Angajatii companiilor publice si bugetari oricum primesc salarii din PROFITUL firmelor private si din ceea ce mai produc si vand ele, daca au profit.
Este o relatie de interdependenta. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 19 Dec 2016, 09:02 | |
| dar sunteti siguri ca promisiunile din campanie vor fi respectate intocmai? nu stiu de ce,mi-a venit in minte Ceausescu,pus in fata sfarsitului,cu promitea cate 100 lei la tot poporul poate insa,sa ma insel
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 19 Dec 2016, 09:10 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Adica populatia traieste cu aer sau cum, mergem la munca sa avem de unde venii acasa? Cu burta si buzunarul gol? Logic ca lumea voteaza pe cine mareste salariul, in fond e vorba de ce trai duci, daca ai salariu de *a*at ca asa vrea ciohandel si alti pdl-isti cum sa votezi pe unu care te tine muritor de foame? Votezi pe unii care chiar daca fura mai da si la populatie, pana cand o viata amara?
Înainte de 1989, lumea avea bani, dar nu avea ce face cu ei. Probabil la genul ăsta de situaţie se referă antevorbitorul. Ah, ba da, banii îi puneai în plic şi îi dădeai la şcoală, la spital sau la alimentară ca să nu stai la coadă. _________________ :TTT:
|
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 19 Dec 2016, 09:56 | |
| Diferenta intre votant si votat este asa: ca dupa alegeri, votantul nu mai poate schimba nimic, votatul poate schimba ceea ce a promis oricand. |
| | | LanceR V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei Lun 19 Dec 2016, 12:25 | |
| Inainte de 1989,toata lumea avea un ban asigurat. Nu era vorba ca nu aveai ce face cu banii,dar nu puteai sa cumperi orice vroiai. Casele,de exemplu,nu erau ieftine,si nu toata lumea primea de la servici.Nici o epoca sau oranduire nu a creat situatia de a nu avea ce face cu banii. Erau carciumi si baruri destule,statiuni mai costisitoare,magazine de imbracamine sau incaltaminte mai de Doamne-ajuta. |
| | | 19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8565 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 20 Dec 2016, 18:41 | |
| http://www.libertatea.ro/stiri/masini-transportate-cu-trenul-solutia-cfr-1691307 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |