|
| Revista presei | |
|
+84ravers75 get. sorinache96 didinul ets2oltromânia spiderpc laur 133 alinx3330 @ndrey baiazid neluadi daniel_c TVlad ttavi aris86 nelucozac kristi kkk AeroX Petre_IFTE TonyGFR Amiralul Goanga cristi ar alinutz23 nenuandrei CristyanC cfr500 florin94 Norbi Teodor cristi CFR Adisoft1991s Balto Mihay lifetec Andrey_tm alliens Semafor tzifrea rich1974 Luna Adirmvl Caspar alex1987 92Dragos DAS 2011 LanceR sp59 DUAL NicuS Bobby_TM vatmanul Vale alex.alexus.tm marius664 bobi alex.barac.5 apmatei yeu1 dexter23 deconectat riciu bubu Re6/6 Ony_x Rarau AndiCFR DPS Jurnal Feroviar Vitosa cristy79 mureseanu_976 Katalyn cardinal razvan - trenuri 19jimmy84 IonutChircu dan tm mielutu zburator Dr2005 IonutCFR2009 ldh80 Adrian78 Nesebar 88 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 22:20 | |
| - Kapпaтй a scris:
La noi tot asa prost se va merge si la anu si peste 2 ani si mult timp de acum incolo. Asta e propaganda ieftina pentru neinformati, viitorul nu are cum sa fie asa cum spui tu... Daca pana mai anul asta s-au pompat bani doar in coridorul IV, si s-a bugetat subtire alte lucrari, este foarte clar ca lucrurile incep sa se schimbe... Eu observ altceva, vad cum se liciteaza tot mai des reabilitarea unor lucrari de arta, numai azi pe Craiova a iesit o licitatie de cca 10 milioane de Euro... Partea buna este ca vom avea finantare si pentru alte lucrari, nu doar pentru coridor, tot ceea ce este trecut in Master Plan se va realiza in timp, si aici vorbim de linii importante, de electrificari, de reconstructii pentru viteze sporite... Probabil ca de-aia nici nu s-au bagat bani pana acum, intrucat fondurile puteau fi folosite doar de la buget sau din imprumuturi, ori tot finantarea europeana este baza, ca acolo se fac proiecte complete iar efortul bugetar este mult mai mic... Nemultumirile mele sunt altele, de exemplu tronsoanele mai mici, dar care aduc acum deservicii de imagine, cum ar fi calea ferata Constanta-Mangalia care putea fi facuta cu bani de la bugetul de stat, fiind vorba doar de cca 70 mil E... Alta nemultumire este lipsa de mentenanta pe majoritatea liniilor, totul in favoarea operatorilor de transport auto, lipsa mentenantei conducand la scaderea vitezelor comerciale coroborat cu serviciile proaste, garile insalubre, biletele scumpe raportat la situatia generala... Chiar si materialul rulant, indiferent daca a fost schimbat sau nu, este neingrijit si insalubru, se calatoreste inca cu nasul, chiar si oamenii care calatoresc cu trenul in Romania par a face parte din peisaj... Astea sunt de fapt cele mai mari probleme, nu comparatia cu Cehia sau Polonia, tari cu alte venituri pe cap de locuitor , ca sa nu mai vporbim de nivelul general de civilizatie... Se stie, este foarte clar ca Romania are un handicap de cel putin 10 ani fata de tarile astea, si chiar daca distanta a mai scazut, inca avem de recuperat ... |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:26 | |
| @Baiazide tu trebuie sa intelegi un lucru pe care nu ai vrut de la bun inceput sa-l intelegi si pentru care au fost ceva certuri pe aici nu ca pe viitor n-ar mai fi. Nu a zis nimeni sa nu se faca ca de ce se face sau nu se face dar timpi aia pusi pe tine sunt si vor fi doar pe hartie. Eu mi-am luat orice speranta de la noile trenuri pentru anul 2016 mai ales cand un mare oficial de la Calatori mi-a confirmat asta pe langa alti mai mici care mai trag si ei cu urechea pe la CFR Calatori sau MT Foarte bine ca se face, ca se modernizeaza infrastructura si ca se cumpara MR nou dar ce e pe hartie niciodata la noi nu se va pupa cu realitatea |
| | | baiazid Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:28 | |
| - Katalyn a scris:
- Nu a zis nimeni sa nu se faca ca de ce se face sau nu se face dar timpi aia pusi pe tine sunt si vor fi doar pe hartie.
Care timpi ? Specifica ! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:31 | |
| In zecile tale de postari ai spus ca cutare tronson va fi gata in anul x altul in y planul z si tot asa plus asta ca ne dam in 2016 cu trenurile noi de la CFR Calatori care 2016 a mai ramas 5 luni de zile, nici vorba de licitatie etc...
Si acum imi aduc aminte postarea ta rautacioasa ca daca vin trenurile in 2016 promit ca las ciocul mic, fix apa de ploaie in 5 luni de zile mi-e greu sa cred ca o astfel de minune se va intampla. |
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:35 | |
| - Katalyn a scris:
- In zecile tale de postari ai spus ca cutare tronson va fi gata in anul x altul in y planul z si tot asa plus asta ca ne dam in 2016 cu trenurile noi de la CFR Calatori care 2016 a mai ramas 5 luni de zile, nici vorba de licitatie etc...
Si acum imi aduc aminte postarea ta rautacioasa ca daca vin trenurile in 2016 promit ca las ciocul mic, fix apa de ploaie in 5 luni de zile mi-e greu sa cred ca o astfel de minune se va intampla. Si s-a terminat cumva anul, sau pentru tine 5 luni sunt echivalente cu minus cinci secunde...Intreb si eu, pentru ca stiu ca politica lui Gigi Contra este de a combate interlocutorul inainte ca timpul sa isi faca efectul... Deci a trecut cumva Craciunul daca eu zic ca vine pe 25 decembrie 2016... Si indiferet de situatie, daca am dreptate tu tot nu faci ciocu mic, si atunci despre ce mai vorbim aici ? Am inteles, pe tine si pe gasca ta de GIgi Contra va deranjeaza ca eu postez mult... Banuiesc ca este destul de intrigant pentru cineva in afara domeniului sa vada ca unul din domeniu acapareaza forumul, punandu-l in umbra... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:46 | |
| Vise taica vise, cum vorbesc si aia prin campaniile electorale, facem, dregem, cu nimic nu ne alegem, dar sa ma votati pe mine ca peste x ani va fi lapte si miere. Sunt satul de vorbe si fapte 0. Se face, nu se face nimic, tot ce se face e cu viteza melcului tipic romanesc ca daca era in alta tara, lucrarea de la noi era gata, dar la noi dureaza cat o generatie si costa cat nu face ca trebuie sa faca avere diverse persoane, asa ca povesti de adormit cum ca in Romania va fi bine si ca o sa prindem din urma pe altii de prin Vest, NICIODATA, aia tot avanseaza iar noi tot la ritmul melcului vom inainta. Nu ma incalzeste cu absolut nimic ca Romania va fi la nivelul Cehiei peste 60 de ani, nu mai sunt peste 60 de ani, o sa fiu mort si eu si multi de pe aici, ma intereseaza prezentul si viitorul apropiat nu ce va fi peste zeci de ani ca e egal cu 0 pentru mine. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:46 | |
| Iar incepi cu abureli pe mine nu ma deranjeaza postarile tale ci modul cum le vorbesti membrilor inclusiv mie, pe romaneste spus cu atitudinea asta fata in fata erai linsat de mult dar virtual toata lumea isi permite sa trateze de sus pe toata lumea si cel mai simplu sa jignesti fara motiv si mai ales gratis dar ti-am explicat de sute de ori si tot pe a ta o ti. Mai aveai un pic si injurai membri doar pentru ca ei sunt mai putin informati de cat tine, asta se traduce direct la lipsa celor 7 ani de acasa.
Nu vreau sa-ti mai dau apa la moara ca iar degeneram si tot tu faci pe victima iar eu nu am timp sa ma cert cu tot felul de fantome.
O seara buna iti doresc.
|
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:53 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Vise taica vise, cum vorbesc si aia prin campaniile electorale, facem, dregem, cu nimic nu ne alegem, dar sa ma votati pe mine ca peste x ani va fi lapte si miere. Sunt satul de vorbe si fapte 0.
Se face, nu se face nimic, tot ce se face e cu viteza melcului tipic romanesc ca daca era in alta tara, lucrarea de la noi era gata, dar la noi dureaza cat o generatie si costa cat nu face ca trebuie sa faca avere diverse persoane, asa ca povesti de adormit cum ca in Romania va fi bine si ca o sa prindem din urma pe altii de prin Vest, NICIODATA, aia tot avanseaza iar noi tot la ritmul melcului vom inainta. Nu ma incalzeste cu absolut nimic ca Romania va fi la nivelul Cehiei peste 60 de ani, nu mai sunt peste 60 de ani, o sa fiu mort si eu si multi de pe aici, ma intereseaza prezentul si viitorul apropiat nu ce va fi peste zeci de ani ca e egal cu 0 pentru mine. Da mai Karpaty, de ce sa stau eu sa-ti explic una si alta, de ce sa ma consum eu daca tu ai limitele tale de intelegere ? Eu te-am mai intrebat o data de ce mai stai in tara, poate ai ceva interese sa balacaresti tara, e ciudat sa stai aici sa manaci paine dar sa arunci cu rahat ... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:57 | |
| Nu trebuie sa ma justific in fata nimanui de ce stau eu aici, dar tara asta e tinuta in sracie voit si tot ce se face e doar o picatura intr-un ocean, e mana de lucru ieftina pentru marile puteri si multe altele. Va imbatati cu apa rece dar nu mai imi bat capul ca nu are rost. |
| Subiect: Re: Revista presei Mar 26 Iul 2016, 23:59 | |
| - Katalyn a scris:
- Iar incepi cu abureli pe mine nu ma deranjeaza postarile tale ci modul cum le vorbesti membrilor inclusiv mie, pe romaneste spus cu atitudinea asta fata in fata erai linsat de mult dar virtual toata lumea isi permite sa trateze de sus pe toata lumea si cel mai simplu sa jignesti fara motiv si mai ales gratis dar ti-am explicat de sute de ori si tot pe a ta o ti. Mai aveai un pic si injurai membri doar pentru ca ei sunt mai putin informati de cat tine, asta se traduce direct la lipsa celor 7 ani de acasa.
Nu vreau sa-ti mai dau apa la moara ca iar degeneram si tot tu faci pe victima iar eu nu am timp sa ma cert cu tot felul de fantome.
O seara buna iti doresc.
Daca eu nu am 7 ani de acasa, tu esti un incult iar postarile tale jignitoare la adresa mea sunt acoperite cu buna stiinta de cei care au interes sa ma provoace... In concluzie tu nu ai niciun merit, esti doar un baiat de cartier simplu, absolut neciVilizat, neslefuit, un scandalagiu care are pretentii de la un om civilizat sa il aprecieze si sa il ia in brate... Nu multumesc, in general nu ma amestec... |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 27 Iul 2016, 00:03 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Nu trebuie sa ma justific in fata nimanui de ce stau eu aici, dar tara asta e tinuta in sracie voit si tot ce se face e doar o picatura intr-un ocean, e mana de lucru ieftina pentru marile puteri si multe altele. Va imbatati cu apa rece dar nu mai imi bat capul ca nu are rost.
Asta e altceva, nu te contrazic la faza cu tinutul in saracie, asta e si punctul meu de vedere... Dar sa zici ca nu suntem la 10 ani in spatele Cehiei deja e rea-credinta, eu am trait multe vremuri, si in anii 90' chiar daca feroviar stateam mai bine, din alte puncte vedere mult mai importante eram foarte departe de Europa... |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Mier 27 Iul 2016, 00:09 | |
| Desteptule care te crezi eu te intreb cum dracu in viata reala nu se vaita nimeni de mine si de calitatile mele sau de modul cum ma exprim si doar aici pe forumul asta se gasesc maxim 5-6 insi care daca i iei la puricat au ceva probleme la cap majoritatea fara leac cum naiba se face ca am lucrat si cu 50 de oameni pe tura si nu am primit niciodata o remarca negativa din contra am fost laudat si sustinut si vin aici pe un forum sa ma ia la misto niste fantome bolnave ?? Cum naiba se face ca am dat block la 199 de astfel de bolnavi pe Facebook iar pe mine m-au bagat maxim 10 si iar daca i iau la puricat 3-4 sunt retarzi mintal, 2 din ei erau pe invers si alti 3 niste bolnavi scapati de la ospiciu tradu-mi si mie chestia asta daca tot te dai destept aici. Nu am 7 ani de acasa pentru tine ci am scoala vieti si pentru tine dar si pentru alti oricat ai latra o faci degeaba degeaba ai venit pe forumul asta cu informati multe din ele departe de adevar daca jignesti si le vorbesti de sus membrilor, tu nu vezi ca esti off-topic saptamanal cu cel putin 2-3 membri ??? Scalda-te in continuare in visele tale, posteaza ce vrei dar termina cu aerele astea de mare inginer in infrastructura pentru ce te-ai pregatit esti platit si vei manca si pensie caci astia ca tine i tine pamantul nu trebuie sa faci pe desteptul aici cu toata lumea, macar de te-ai fi prezentat dracului sa stim si noi cu ce mare academician in domeniul feroviar stam de vorba, esti doar o simpla fantoma care latra mult prost si fara rost si jigneste membri aiurea. Ti-am zis si o repet pentru ultima data fata in fata cu comportamentul care il ai aici fata de memri iti asigurai gratis un pat intr-un spital de urgente nimeni nu e prost sa-ti tolereze tie frustrarile dar cum am spus aici pe virtual toti sunt cineva |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 27 Iul 2016, 00:18 | |
| Daca iti trimit un geamantan cu virgule, stii unde sa le pui ?
Ai luat un bann de trei zile pentru ca m-ai atacat personal, provocat si jignit pe forum, si acum continui in acelasi ton...
In lumea reala, crede-ma, tu nu ai cum sa stai de vorba cu un inginer, nici cu un doctor, nici cu alt gen de intelectual...
Aici e sansa ta sa-i jignesti si sa-i balacaresti...Si macar daca ai fi singurul, nu , nu esti singurul...
Cat despre venitul pe forum, iar iti dezvalui frustrarile personale, eu sunt inscris din 2011, nu am venit azi pe forum...
Ultima editare efectuata de catre baiazid in Mier 27 Iul 2016, 00:22, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Mier 27 Iul 2016, 00:21 | |
| Vezi ca mai iau in noaptea asta 10 zile ca doar sunt in concediu de odihna de maine si ca sa fie tacamul complet sa nu pot sa-ti raspund frustrarilor tale ca sa-mi virusez concediul cu toate tampeniile si idiotenile care le vad pe internet doar aici pe forumul asta la utilizatorul fantoma Esti prea slab pentru mileniul asta, am stat de vorba cu oameni cu salariu din 5 cifre nu 4 tu traiesti intr-o depresie totala ai impresia ca daca maine vine un membru si pune o poza cu un tren Regiotrans e mare fan RT si anti CFR nu stiu cum dracu unul ca tine a ajuns inginer in general astia cu capul mare ajung sus. Nu mai continuam ma bag la somn te las sa te certi singur cu cine io vrea tu si asa de cand ai venit aici ai stricat linistea forumului pana acum ai cell putin 10 membri cu care te-ai contrat si pe care i-ai jignit la limita regulamentului si cine stie cati or mai fi fost ca nu am stat sa-ti urmaresc toate postarile.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Mier 27 Iul 2016, 00:26, editata de 2 ori |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 27 Iul 2016, 00:24 | |
| - Katalyn a scris:
- Vezi ca mai iau in noaptea asta 10 zile ca doar sunt in concediu de odihna de maine si ca sa fie tacamul complet sa nu pot sa-ti raspund frustrarilor tale ca sa-mi virusez concediul cu toate tampeniile si idiotenile care le vad pe internet doar aici pe forumul asta la utilizatorul fantoma
Cu de-alde dastia ca tine e bine sa fiu doar un utilizator fantoma. Deja sunt niste amenintari, si daca nu stai cuminte s-ar putea sa dai cu subsemnatul pe unde mai esti client...Eu atat iti zic, daca nu intervine un moderator si nu te potolesti, e singura solutie... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |