Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+84
ravers75
get.
sorinache96
didinul
ets2oltromânia
spiderpc
laur 133
alinx3330
@ndrey
baiazid
neluadi
daniel_c
TVlad
ttavi
aris86
nelucozac
kristi kkk
AeroX
Petre_IFTE
TonyGFR
Amiralul
Goanga
cristi ar
alinutz23
nenuandrei
CristyanC
cfr500
florin94
Norbi
Teodor
cristi CFR
Adisoft1991s
Balto
Mihay
lifetec
Andrey_tm
alliens
Semafor
tzifrea
rich1974
Luna
Adirmvl
Caspar
alex1987
92Dragos
DAS 2011
LanceR
sp59
DUAL
NicuS
Bobby_TM
vatmanul
Vale
alex.alexus.tm
marius664
bobi
alex.barac.5
apmatei
yeu1
dexter23
deconectat
riciu
bubu
Re6/6
Ony_x
Rarau
AndiCFR
DPS
Jurnal Feroviar
Vitosa
cristy79
mureseanu_976
Katalyn
cardinal
razvan - trenuri
19jimmy84
IonutChircu
dan tm
mielutu zburator
Dr2005
IonutCFR2009
ldh80
Adrian78
Nesebar
88 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

Revista presei - Pagina 52 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeMier 13 Iul 2016, 22:05

http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/CRONOLOGIE+Cele+mai+grave+accidente+de+tren+din+ultimii+ani+din+
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeJoi 14 Iul 2016, 17:19

http://m.b1.ro/stiri/externe/tragedia-feroviara-din-italia-s-a-produs-din-cauza-unei-erori-umane-seful-garii-din-andria-eu-am-lasat-sa-plece-acest-tren-eu-am-ridicat-discul-verde-155663.html
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11400
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeJoi 14 Iul 2016, 21:06

un motiv in plus sa-i stimam pe ceferisti,oameni care asigura un trafic feroviar sigur la noi in tara,in conditii de munca nu intotdeauna grozave
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeJoi 14 Iul 2016, 21:58

NicuS a scris:
Am trecut in seara asta pe langa si pareau destui oameni la poarta aia de check-in. Foarte tare initiativa si e de apreciat cum a evoluat festivalul in ultimii ani.
Din partea concurentei am vazut ca Untold si Wizz-Air au facut parteneriat pentru zboruri de la 99 de lei spre Cluj din Bucuresti in perioada festivalului.

+ 10 euro bagaj de mână şi 30 euro bagaj de cală. Şi cu aterizare la 22, deci o noapte de cazare în plus. Aşa că eu m-aş gândi de vreo 3 ori înainte să merg cu avionul pe o cursă internă.

Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeJoi 14 Iul 2016, 22:01

Adrian78 a scris:
http://m.b1.ro/stiri/externe/tragedia-feroviara-din-italia-s-a-produs-din-cauza-unei-erori-umane-seful-garii-din-andria-eu-am-lasat-sa-plece-acest-tren-eu-am-ridicat-discul-verde-155663.html

În mod sigur semnalizarea lor e un fel de SBW cu semnale luminoase, probabil cu înţelegere telefonică între staţii. Altfel nu avea cum să pună pe liber semnalul. Dacă în loc de înţelegere telefonică o avea GPS sau altă metodă cu precizie mai redusă...

Nici regulator de circulaţie nu cred că au, altfel nu s-ar fi dispus să plece trenurile pe aceeaşi linie.

dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeJoi 14 Iul 2016, 22:54

Eu cred ca au acolo un sistem telefonic in care IDM din A il intreaba pe B daca e linia libera. Adica trenul din B a sosit in A si din A trebuie sa plece un tren spre B.

Ca principiu de lucru IDM din A intreaba pe B telefonic daca linia e libera.

Cumva s-au luat cu ceva, trenurile au intirziat si careva a uitat de tren si l-a trimis pe cel care trebuia sa astepte.

In acest caz le trebuia tablita de recunoastere sau chestia cercul ala pe care il da mecanicul la IDM. Cita vreme nu e in mina lui stie ca e un tren pe linie.

Cam asa ceva  

Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 00:56

Pai si daca nu prinde cercul ce se intampla? Si pare un pic periculos pentru ajutorul de mecanic sa se aplece in afara...Si daca nu este ajutor de mecanic pe locomotiva? Mai bine un BLA batran ca al nostru decat asemenea metode de dirijare a traficului
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 01:11

ARTICOLE NEGATIVE la adresa trenurilor romanesti CFR CALATORI si CFR MARFA :

http://www.evz.ro/foto-si-video-cum-arata-un-tren-in-polonia-pretul-biletului-este-acelasi-ca-in-romania-iar-diferentele-sunt-enorme.html

---------------------

http://www.capital.ro/trenul-care-face-ruta-bucuresti-constanta-in-doar-doua-ore-si-costa-40-de-lei.html

----------------------

http://www.capital.ro/vagoanele-pentru-transportul-tir-urilor-bune-pentru-fier-vechi.html

Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 08:13

marius664 a scris:
Pai si daca nu prinde cercul ce se intampla? Si pare un pic periculos pentru ajutorul de mecanic sa se aplece in afara...Si daca nu este ajutor de mecanic pe locomotiva? Mai bine un BLA batran ca al nostru decat asemenea metode de dirijare a traficului

Nu am stiut cum se cheama cercul ala, le-am pus cu titlu de exemplu.

Inteleg ca in situatia data in Italia oricum trenurile opreau pina se primea confirmarea telefonic, deci ar fi fost simplu sa existe un sistem asemanator cu cercul ala, primea cercul pleca, oprea il dadea dincolo.
Daca nu ma insel era si in instructiile noastre ceva prevazut.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 16:04

dan tm a scris:
Se mai practică ceva asemănător pe secţiile cu conducere centralizată, de exemplu pe Mărăşeşti - Panciu se dădeau şefului de tren cheile macazurilor din Panciu de către IDM din staţia Mărăşeşti. Până nu se întorcea trenul de la Panciu, nu se mai putea expedia nimic pe linie.

marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 17:00

Dr2005 a scris:
dan tm a scris:
Se mai practică ceva asemănător pe secţiile cu conducere centralizată, de exemplu pe Mărăşeşti - Panciu se dădeau şefului de tren cheile macazurilor din Panciu de către IDM din staţia Mărăşeşti. Până nu se întorcea trenul de la Panciu, nu se mai putea expedia nimic pe linie.
Pai banuiesc ca i le inmana pur si simplu nu din mers ca exemplul din imaginile postate de Dan...
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5564
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 19:00

Dr2005 a scris:
NicuS a scris:
Am trecut in seara asta pe langa si pareau destui oameni la poarta aia de check-in. Foarte tare initiativa si e de apreciat cum a evoluat festivalul in ultimii ani.
Din partea concurentei am vazut ca Untold si Wizz-Air au facut parteneriat pentru zboruri de la 99 de lei spre Cluj din Bucuresti in perioada festivalului.

+ 10 euro bagaj de mână şi 30 euro bagaj de cală. Şi cu aterizare la 22, deci o noapte de cazare în plus. Aşa că eu m-aş gândi de vreo 3 ori înainte să merg cu avionul pe o cursă internă.

Mi-am luat fara bagaj de cala (si bagajul de mana este inclus):
Revista presei - Pagina 52 805b980945eb249ffd4faab18f431f06

Daca am nevoie de alt bagaj, are cine sa mi-l duca pana la Cluj. Si legat de noaptea de cazare, eu ajung fix in prima zi, deci tot aia mi-e Laughing Ramane de vazut compania de pe avion, dar cred ca e mai ok (sau cel putin trebuie sa-i suport mai putin timp) decat cu CFR/auto.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 19:12

https://wizzair.com/ro-RO/useful_information/baggage

Pasagerii fără îmbarcare prioritară

au permisiunea de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână

Geantă de mână mică:
Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs.

Sau

Bagaj de mână mare:
Dacă bagajul dvs. de mână este mai mare decât dimensiunile unui bagaj mic de mână dar nu depășește 56x45x25cm, puteți să îl luați la bordul aeronavei în schimbul unei taxe. Trebuie să aibă loc în compartimentul de deasupra capului. Trebuie să puteți să-l puneți în compartimentul de deasupra capului fără ajutor.

Taxă wizzair.com, aplicații pe mobil, centrul telefonic & aeroport (maxim 3 ore înainte de plecare)* Aeroport**
Sezon Extra sezon În sezon Tot timpul anului
Bagajele înregistrate (max. 23 kg) 70-177 RON 117-224 RON 233 RON
Bagajele înregistrate (max. 32 kg) 117-224 RON 163-271 RON 253 RON
Bagaj de mână mare (max. 15 kg) 47-93 RON 163 RON

---

Asta scrie pe site-ul lor. Deci dacă bagajul tău nu încape sub scaun... mai decartezi 47 - 93 lei sau 163 lei dacă te prind la îmbarcare cu bagajul prea mare.

NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5564
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 19:29

Incape lejer, e ghiozdan. Eu de obicei cand calatoresc, calatoresc foarte light.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitimeVin 15 Iul 2016, 21:18

Gigel trebuie sa fie mereu contra.

Am zburat si eu de cateva ori anul asta cu RyanAir, preturi extraordinare si doar cu un bagaj mic, rucsac, nu ai probleme, jos palaria, sunt bilete si la 5 euro pentru Milano sau 10 la Roma ori 12 la Atena cum am fost acum 3 saptamani, sunt chiar super buni.

Mai nou a aparut si o firma auto ce opereaza Bucuresti-Budapesta cu 19 euro, deci ia fata la tren, totul e mai ieftin ca trenul.

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 52 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 52 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei
» Revista presei (partea II)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei (partea III)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: