| Revista presei | |
|
+84ravers75 get. sorinache96 didinul ets2oltromânia spiderpc laur 133 alinx3330 @ndrey baiazid neluadi daniel_c TVlad ttavi aris86 nelucozac kristi kkk AeroX Petre_IFTE TonyGFR Amiralul Goanga cristi ar alinutz23 nenuandrei CristyanC cfr500 florin94 Norbi Teodor cristi CFR Adisoft1991s Balto Mihay lifetec Andrey_tm alliens Semafor tzifrea rich1974 Luna Adirmvl Caspar alex1987 92Dragos DAS 2011 LanceR sp59 DUAL NicuS Bobby_TM vatmanul Vale alex.alexus.tm marius664 bobi alex.barac.5 apmatei yeu1 dexter23 deconectat riciu bubu Re6/6 Ony_x Rarau AndiCFR DPS Jurnal Feroviar Vitosa cristy79 mureseanu_976 Katalyn cardinal razvan - trenuri 19jimmy84 IonutChircu dan tm mielutu zburator Dr2005 IonutCFR2009 ldh80 Adrian78 Nesebar 88 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 10:08 | |
| nu inteleg ce inseamna reparatii pe hartie. adica mecanicii stiau si acceptau situatia? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 10:17 | |
| Probabil vrea să spună că mecanicii pleacă cu locomotive cu inventarul incomplet şi cu diverse probleme (de ex. în 5 motoare). În mod normal ar trebui consemnate lipsurile la predare/primire. Dar nu stă nimeni să facă asta, într-un fel şi-o fac cu mâna lor. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 10:48 | |
| - LanceR a scris:
- nu inteleg ce inseamna reparatii pe hartie. adica mecanicii stiau si acceptau situatia?
Da acceptă pentru că mulți au rate la bănci au copii în facultate si la multi le e frică să se pună dea latu si sa nu iasă cu locomotivă din depou bie ca au controale peste controale si se leagă de nimicuri gen lipsește un sigiliu si nu e scris carnetul de bord |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 12:41 | |
| eu lucrez la mentenanta avioane si incerc sa fac o paralela cu CFR din articol se intelegea ca mecanicii reprosau tehnicienilor,ceva reparatii necorespunzatoare sau chiar inexistente iar greva cu care ameninta,impotriva cui e indreptata si care sunt revendicarile? inteleg sa ceri salarii mai mari sau conditii mai bune de lucru |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5702 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 12:54 | |
| - Dr2005 a scris:
- Probabil vrea să spună că mecanicii pleacă cu locomotive cu inventarul incomplet şi cu diverse probleme (de ex. în 5 motoare). În mod normal ar trebui consemnate lipsurile la predare/primire. Dar nu stă nimeni să facă asta, într-un fel şi-o fac cu mâna lor.
Nu cred ca ar iesi niciodata o locomotiva din depou cu un motor defect. Mai ies cu mici defecte, dar asta pt ca se grabeste mecanicul poate sa plece la drum, dar si pt ca nu sunt meseriasi. |
|
| |
Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8670 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 13:26 | |
| @laur 133 Tin sa te contrazic. GM 950 al Depoului Cluj a iesit aproape o jumatate de an in 5 motoare fata de 6, cat are si trei saptamani cu 4 motoare pana s-a incins cu IR 366-1 intre Vadu Crisului si Alesd. Acum sta la gard in Depoul Cluj si isi asteapta RR-ul. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 13:27 | |
| @laur 133 Ei nu pe draq, sunt destule ce fac serviciu cu un motor izolat. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 22 Iun - 13:56 | |
| - Vitosa a scris:
- @laur 133
Ei nu pe draq, sunt destule ce fac serviciu cu un motor izolat. Merg mai bine așa nu mai patinează pe ploaie nici nu mai da trepte înapoi ) |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Iun - 15:25 | |
| Un articol aiuritor de stupid: http://www.ziuanews.ro/stiri/directorul-iosif-szente-saboteaz-compania-cfr-c-l-tori-i-turismul-rom-nesc-479329 Din care invatam ca Szentes saboteaza litoralul romanesc unde trimite 17 trenuri pe zi, cu un tren saptamanal in care nu gasesti mai mult de 3-4 englezi rataciti si dspusi sa plateasca un pret destul de mare pana in Grecia...Exact cum seful MAV saboteaza lacul Balaton cu trenuri spre Croatia... |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Iun - 16:17 | |
| Astia de la ziuanews nu stiu pe ce lume traiesc. Deja au devenit enervanti cu articolele lor "senzationale".
_________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Iun - 18:37 | |
| Cam toate articolele lor sunt copy-paste, textul e 99% la fel, doar că se schimbă numele. Înainte de Szentes ziceau de Secară, înainte de Secară de Dorobanţu şi tot aşa. La fel şi partidele, întâi au zis că Szentes e cu UDMR, că era Zoltan Istvan secretar de stat. După aia au zis că e cu Dragnea, că e condamnat penal şi dă mai bine pe sticlă.
Oare cine i-o plăti pe pseudoziariştii ăştia? Cine o scrie articolele (Ion Teleanu sigur e doar un pseudonim)? Cine comandă articolele? O fi Rodrigo, Măntescu... că sigur îs unii de prin sindicate, că înjură la fel pe toată lumea, indiferent de partid. _________________ :TTT:
|
|
| |
92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Iun - 19:17 | |
| S-a reluat circulatia pe 409, grupa 1947 a fost atasata in Dej sezonierului. Primele trenuri dupa eveniment sunt 4134,4136 si 4110. Ca de obicei a deraiat doar pentru ca merg eu in zona Nu uitati de Maramuresul 363-2, chiar inaintea mea avea loc deraiarea trenului de marfa tot langa Telciu in data de 9.05.2012. |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Revista presei Vin 24 Iun - 8:00 | |
| Nu stii daca sa razi sau sa plangi citind tampeniile din articolul despre trenul de Grecia. Cum vrea cineva sa faca ceva - cum se aliaza toti tampitii impotriva lui (sau cei interesati ori care au pierdut din privilegii si de aia latra pe unde pot acum). Am vazut si niste postari recente pe pagina D-lui Szentes din partea unor "angajati anonimi" nemultumiti si care arunca galeti cu laturi acolo. D-l Director Szentes le raspunde punctual si din cateva fraze scrise politicos si civilizat i-a potolit. Totusi cred ca e prea politicos cu acesti latratori de profesie. Dar omul are atatea pe cap si nu cred ca e cazul sa isi piarda vremea cu toti impostorii. Bietul tren de Grecia o fi avand multe defecte - de exemplu trebuia anuntat mult mai din timp, o vacanta sau calatorie de felul acesta nu se planifica in doua zile. Da, face cam mult pe drum, multi vor prefera poate in continuare autocarul sau masina personala ca raport pret/timp, desi trenul are evidente avantaje de confort. Plus ca nu cred ca e asa greu sa agati doua pancarte uriase in Gara de Nord in care sa spui doua vorbe despre acest tren. Multa lume habar nu are de el si multi nici nu vor afla pana pe 4 Septembrie... In rest - o suma de prostii (si prosteli) care starnesc rasul... insa in spatele lor cred ca se ascund diverse interese si personaje dubioase. Hotelierul de la Marea Neagra care il acuza de sabotaj pe Szentes zici ca e din Scanteia anilor 50 in timpul campaniilor de demascare a cozilor de topor si dusmanilor poporului care strica utilajele si nu isi ara pamantul ca sa infometeze masele populare. Totusi avem putine motive de umor, nu strica sa mai si radem din cand in cand - si asta chiar a fost ceva la care am ras cu pofta... |
|
| |
LanceR V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei Vin 24 Iun - 12:19 | |
| totusi,cati calatori a avut trenul de Salonic la inaugurare? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Vin 24 Iun - 14:49 | |
| Azi a plecat cu ceva calatori la cuseta straini si la clasa un cuplu de spanioli,(asta pentru Grecia, plus altii pentru Sofia) in schimb la dormitor nu am vazut pe nimeni. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|