| M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani | |
|
+134cardinal Vale_ntin AeroX Sabik bobi Capsuneanu alliens saint aris86 Theo A. florin94 laurentzu neluadi Andrei Cts Theijs deconectat spiderpc Katalyn Semafor buldozer2 mariushal marius664 lifetec Luca tgv nokia2010 dan tm mielutu zburator 92Dragos MRBFCRB stefan_br Razvan Tudor Adirmvl ionutsever spsdc7 florin29sv membru dezactivat , ALEXCFR Cont.dezactivat calin941-2 stefanb.steff @ndrey DanyCfrPascani Norbi Simply18 baiazid boldalexandru KOSTYK chatnoir401 NicuS liviulav33 DUAL sorin riciu kristi kkk AlexandruC kasapis2007 Luna Katalin4653 Rarau popovici Kriszti219 Andrey_tm Balto bostanescu gigel user dezactivat... basa manuela iuli.hard razvan - trenuri cfr500 AlexD nenuandrei electrica912 Vitosa AndiCFR halmarius alinx3330 Dr2005 DAS 2011 Adrian78 George33 MariusM TVlad falex didinul alexmorph3us sorinucu redeme Mihay iDorin adycfrbucuresti DPS cont dezactivat . alexandruh ravers75 IonutChircu VeV danny96 ATM ldh80 Cobra cristi CFR yo8scr mureseanu_976 jionutz ionutz85 Marius Iulian Bogdan-CFR mihaiuc catalinu' didi cont inactiv mi.tudor Axwell21 srazvi biokosmy cata Codrut1985 gica38 bogdan srl Costin.H mishu88 Nesebar cortexedge IonutCFR2009 membru inactiv marius_catalin84 lovekomotive Vlad marius_m Ionutz Lde 2100 mardaryroby myster2008 138 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13808 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 06 Sept 2009, 10:55 | |
| Gara Suceava (Burdujeni) de pe pasaj, capatul X |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6195 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 20:13 | |
| vai de steaua cfr-ului, nu au m-ai dat nici un leu pt RK p M500,ca doar este adoua pe tara in ceea ce priveste nr de trenuri dupa M300 ce face-ti fratilor,o lasa-ti sa se duca de rapa aceasta linie? e principala legatura a moldovei cu bucurestiul |
|
| |
mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6219 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 22:15 | |
| Aceasta magistrala merge prin 3 regionale: Bucuresti, Galati si Iasi. Bucurestiul si Iasul si-au facut treaba, ai viteze de 120 km/h in marea majoritatea distantelor ce le gestioneaza. Intrebati pe cei de la la Galati ce fac cu Ploiesti-Buzau-Adjud. |
|
| |
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7938 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 22:30 | |
| Eu am circulat pe M500 si nici intre Ploiesti si Adjud nu e chiar nenorocire...dupa Adjud e boierie pana la Suceava.. In schimb M300 chiar ca se poate spune ca e abandonata...rar merge trenul cu 100 km/h..E adevarat ca e mult mai complexa la relief decat M500...dar cu toate astea RK urile sunt nevazute de multa vreme pe M300, exceptand Bucuresti-Campina si Campina - Predeal (in viitor) |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6377 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 22:33 | |
| Adjud - Marasesti = nasol, se circula greut; Ploiesti - Buzau = lent, te cam ia cu somn; cam la fel si de la Buzau la Focsani, rar sare trenul de 90, mie asa mi se pare. Cel mai bine e de la Adjud. Daca s-ar reface portiunea Adjud - Ploiesti Sud, M 500 ar rupe |
|
| |
mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6219 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 22:36 | |
| Pana acum 5 ani se rupea stilul, fiind cea mai rapida magistrala. Poate ca este si in prezent avand in vedere degradarea constanta a CFR-ului pe toate regionalele. |
|
| |
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7938 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 22:44 | |
| Pai cred ca este cea mai rapida si acum daca socotim timpii de mers raportati la kilometri parcursi...Poate in curand o sa o ia inainte M800..daca se vor termina reparatiile vreodata...si pe M900 se merge binisor, doar ca intre Severin si Caransebes se merge in general foarte incet, mai ales si datorita reliefului, defileului Dunarii.. |
|
| |
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Dum 15 Noi 2009, 23:34 | |
| - mardaryroby a scris:
- Aceasta magistrala merge prin 3 regionale: Bucuresti, Galati si Iasi. Bucurestiul si Iasul si-au facut treaba, ai viteze de 120 km/h in marea majoritatea distantelor ce le gestioneaza. Intrebati pe cei de la la Galati ce fac cu Ploiesti-Buzau-Adjud.
Pana una alta hai sa stam intr-o rana si sa judecam drept! Ploiestiul....?...De ce Regionala apartine ma rog??? ...Din cate stiu nu prea apartine de Regionala Galati. Regionala Galati isi are ,,frontiera" la Valea-Calugareasca. Ploiestiul apartine de Bucuresti. Asta una la mana! In al doilea rand! Da,...Buzaul apartine de Galati, dar te-ai intrebat dumneata de ce se circula greu si lent pe distanta Ploiesti - Buzau - Faurei - Adjud-Onesti???? Iti raspund eu imediat. Ce colos industrial se afla la Ploiesti????RAFINARIA-PETROM, da??? Ce unitate similara se afla la Onesti????Rafinaria RAFO-Onesti, da??? Bun.Pe vremea cand aceste unitati lucrau intens, produsele petroliere cu ce dr....,Dumnezeu se transportau????Cu trenul, logic! Vagoane si garnituri intregi zilnic strabateau aceasta ruta.Care vagoane cu ce tip de boghiuri erau incaltate,...te-ai intrebat, inainte de a da cu prastia in Regionala Galati?? Cu boghiuri ,,Diamond", daca aceasta denumire si acest tip de boghiu iti spune ceva!Daca nu iti spun eu: sunt cele mai nenorocite boghiuri care au putut fi inventate vreodata!!!Astea au distrus liniile din Romania in majoritatea cazurilor. Si implicit ruta Ploiesti--Buzau---Faurei---Adjud---Onesti.Si fii tu sigur ca Regionala Galati a avut timp sa inlocuiasca linii, ceea ce se intampla de asta vara.Ca de exemplu pe Galati-Braila-Faurei mergi cu 120km/h. Ca acea portiune intre Ploiesti - Buzau-Faurei se merge incet,..asta e.Cand unii de la Centru nu iti aloca bani pentru infrastructura si reabilitarea acesteia, asta se intampla. Da cu prastia in astia de la Bucuresti.I-ao logic.Gandeste logic si ierarhic!Regionalele se supun alora de la Centru.Bun, daca fostul director al regionalei Iasi a ajuns mare stab si mahar la Bucuresti, logic ca a bagat bani in regionala sa de suflet, Iasiul. Iar Galatiul ca de obicei, codasul! Asa ca inainte de a critica, afla motivele si adevaratul vinovat! |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 16 Noi 2009, 00:10 | |
| Cu 50 km/h maxim , indiferent de rangul trenului se circula si pe distanta Buzau - Faurei - Tandarei . Probabil trafic greu cu sezoniere pe vremuri , catre Litoral |
|
| |
Ionutz Moderator
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 16 Noi 2009, 00:51 | |
| - Onofrei Sergiu-Gabriel_33 a scris:
- mardaryroby a scris:
- Aceasta magistrala merge prin 3 regionale: Bucuresti, Galati si Iasi. Bucurestiul si Iasul si-au facut treaba, ai viteze de 120 km/h in marea majoritatea distantelor ce le gestioneaza. Intrebati pe cei de la la Galati ce fac cu Ploiesti-Buzau-Adjud.
te-ai intrebat dumneata de ce se circula greu si lent pe distanta Ploiesti - Buzau - Faurei - Adjud-Onesti???? ! Adjud - Onesti mi se pare chiar buna linia...merge constant cu 100 km/h, chiar 110...Am fost in aceasta vara pe acolo.. |
|
| |
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 16 Noi 2009, 16:23 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Cu 50 km/h maxim , indiferent de rangul trenului se circula si pe distanta Buzau - Faurei - Tandarei . Probabil trafic greu cu sezoniere pe vremuri , catre Litoral
Aloo! Nu exagera! Nu exagera ca ziaristii de tabloide unde o intepatura de bold inseamna gat taiat si sange pe pereti!!! Aici te contrazic!! Hai sa n-o dam in ironii ca nu-si are rostul! Asadar....Sa analizam in ordine! Din pacate pentru tine, am o copie dupa livretul de mers pe 2009/2010 si din care spicuiesc: Buzau---Cilibia---Faurei= 50km/h Faurei Ram. Ciresu---Tandarei=100km/h Movila---Fetesti---Cernavoda---Palas=100km/h Constanta P1---Constanta= 60km/h |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 16 Noi 2009, 18:50 | |
| Nu a fost ironie cu intentie , m-am gandit ca ar putea fi una din cauzele degradarii liniei (desigur , cauzele tin de lucrarire RK neefectuate) . La intoarcere pe firul Tandarei - Ram. Ciresu , ce viteza scrie ? Nu stiu ce o fi trecut in livretul de mers . Eu am experimentat personal si pe distanta Tandarei - Ram. Ciresu , 58 km , acceleratul Constanta - Galati a mers cu cca 45 ... 50 km/h deoarece a facut 1 ora si 15 minute plus 5 minute pe racord . Am intrebat controlorul de bilete eu si mai multi calatori de ce se merge asa de incet , iar acesta a spus ca linia Tandarei - Faurei - Buzau este defecta si nu se poate merge mai repede . O parte din calatori incepusera sa-si piarda rabdarea (sa mergi cu 45 km/h pe camp nu-i usor) dar s-au mai linistit cand de la Ram Dedulesti spre Braila , trenul a prins viteza (cred ca se mergea cu 100 ... 110 km/h) |
|
| |
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 16 Noi 2009, 20:24 | |
| Dedulesti --- Braila= 120 km/h. Asta era pe vremea cand Acceleratul Galati ---Tandarei ---Constanta era in VIATA! Azi,...nu mai este! |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6195 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Lun 16 Noi 2009, 20:36 | |
| se mai stie ceva de podul d l putna seaca,s-au apucat de reparat podul d p firul 1 cel rupt de apa putnei? asta vara auzisem ceva informatii d l un impiegat d miscare |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9362 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani Mar 24 Noi 2009, 18:53 | |
| Undeva pe 500, needitata |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani | |
| |
|
| |
| M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani | |
|