|
| Accidente si Incidente CFR | |
|
+94Rarau George CFR Ikarus99 Vale_ntin cortexedge andreiutzu Shinkasen florrinel DPS cristi5 AeroX mishu88 Luna Vale laur 133 Daniel Trifu Tony-PH razvan - trenuri marian1967 ldh80 Sabik alex_trs ciprian71 Warrington neluadi CristyanC kristi kkk didinul saint laurentzu aris86 ets2oltromânia buldozer2 NicuS LanceR Norbi mariuscfrbucuresti marius_catalin84 euteddy @ndrey TonyGFR cristi ar sorinache96 Ony_x IonutCFR2009 cfr500 19jimmy84 Costin.H vatmanul IonutChircu alinx3330 92Dragos frank81 spiderpc cardinal TVlad Re6/6 Teodor mtk alliens c o r v i n Luca tgv AndiCFR Gabry Gabriel Vitosa DAS 2011 apmatei bubu alex.barac.5 Elful Petre_IFTE alex.alexus.tm COSTACHE MIHAIL tcm Dutzu Andrey_tm johnsmoke mureseanu_976 florin.lifticariu marius664 Katalyn EA025 Adirmvl Jurnal Feroviar Dr2005 DUAL Jhonyla Adisoft1991s cristi CFR Nesebar Adrian78 mielutu zburator Amiralul dan tm 98 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 09:06 | |
| http://adevarul.ro/locale/bistrita/un-cfr-ist-risca-inchisoarea-si-a-batut-paleta-coleg-timpul-serviciului-1_581c2dc25ab6550cb8324b60/index.html |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11400 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 09:19 | |
| - Warrington a scris:
- Dr2005 a scris:
- toţi se uitau şi atât.
... Toţi aşteaptă să facă alţii ceva, nimeni nu vrea să facă nimic. Ăsta e rezultatul a două generații crescute și trăite în comunism. Cu rușii obișnuiți e și mai rău, iar la nord-coreeni e sinistru să-i vezi comportându-se: chiar și cei care au fugit în sud stau toată ziua în coada lopeții și nu fac absolut nimic dacă nu li se spune în mod expres. Sunt paralizați de teama de a face ceva greșit și de a fi pedepsiți crunt pentru presupuse greșeli pe care ei nici măcar nu le înțeleg.
O asemenea ”educație” începe de la grădiniță și este promovată insistent în familiile de oameni simpli. Grav este ca oameni in putere care n-au apucat comunismul deloc sau maxim 7-8 ani,nu produc nici 2 lei ,dar vor "sa se constriuasca" si "sa se faca"; cine anume si cu ce bani? Trecerea inevitabila a timpului va face ca acele generatii mai varstnice sa dispara in mod natural |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 14:55 | |
| Bullyingul reprezinta acel comportament de intimidare sau persecutare a uneia sau mai mulor persoane, caracterizat prin fapte de hartuire verbala, de folosire a fortei, amenintare, constrangere, abuzare, intimidare sau dominare agresiva, daca acestea nu intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni, avand ca scop formarea, impunerea sau mentinerea unei perceptii privind superioritatea agresorului, pe de o parte, si a inferiioritatii victimelor, pe de alta parte, afectarea mintala, emotionala ori a imaginii si a reputatiei victimelor.
Fenomenul e distrugator.Va spun din propria experienta.Anul trecut am lucrat intr-o echipa de tineri.Pana intr-o zi cand s-a alaturat echipei un asa zis coleg de 64 de ani.Eu mi-am dat acordul pentru a-l primi cu toate ca un superior din institutie mi-a zis ca daca nu se descurca in timp rapid, el este primul plecat.Dupa doar 2 luni incepea sa se impuna si nu intelegeam de ce.Pana ce am aflat ca a fost lider de sindicat si menirea lui era sa tina oamenii sub control.Era prea tarziu, riscam sa fiu amenintat.Asa ca am plecat de buna voie din acea firma.Surpriza a fost ca au plecat aproape toti colegii cu experienta imediat dupa plecarea mea.A ramas el lider si cu o echipa de tineri.Totul s-a intamplat in timp ce directorul firmei era plecat in concediu pentru 3 saptamani.Cand a venit s-a trezit fara noi.Nici nu ma mai intereseaza de soarta acelei firme,insa duritatea si intimidarea era unealta distrugatoare a unei echipe sudate. Gandesc ca e mai bine sa-mi vad de treabadecat sa fac pe eroul si sa dovedesc cine greseste.Pana la urma nu era businesul meu. |
| | | ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 17:52 | |
| LOL http://adevarul.ro/locale/botosani/ironia-sortii-fugar-cautat-politie-tara-fost-descoperit-doar-dat-trenul-el-1_581c9d7d5ab6550cb8356227/index.html |
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 20:15 | |
| - LanceR a scris:
- Grav este ca oameni in putere care n-au apucat comunismul deloc sau maxim 7-8 ani,nu produc nici 2 lei ,dar vor "sa se constriuasca"
si "sa se faca"; cine anume si cu ce bani? Trecerea inevitabila a timpului va face ca acele generatii mai varstnice sa dispara in mod natural Educația constă în ceea ce trăiește copilul în familie. Chiar dacă el n-a apucat mai deloc comunismul, dacă a avut un tată ”bine adaptat” la regimul de pe vremea aceea, copilul tot ca taică-său o să gândească și o să se comporte, pentru că aceea a fost rețeta de succes la ei în familie. Generațiile mai vârstnice dispar ele în mod natural, dar pe mine mă cam sperie ăștia care vin din urmă. Când îi vezi că la 25-30 de ani ei sunt ferm convinși că homosexualii trebuie să poată să se căsătorească între ei și mai și susțin că asta ar ține de ”drepturile omului” (?!) mai că îți vine să preferi generațiile vârstnice. Măcar vârstnicii știu clar ce e ăla bărbat și ce e aia femeie |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 21:00 | |
| Daca ar veni un cataclism ca in filmele alea la cere se uita ei pe net, ar fi simplu ca fara net si curent nu se descurca, nu stiu sa faca focul, nu stiu sa caute apa, nu stiu sa adune lemne, sa mearga pe jos de la gara la Orhideea, sa citeasca o harta fara GPS pe telefon si mai grav nu stiu sa scrie de mina.
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 23:01 | |
| Pentru ca lumea este intr-o continua schimbare si ce traieste x la 20 de ani nu mai e de actualitate peste 40 de ani ceea ce inseamna ca x cand va ajunge la 60 de ani, nu ii va intelege pe tineri si de aici diferenta mare intre generatii care cu timpul va fi din ce in ce mai mare datorita tehnologiei.
|
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 04 Noi 2016, 23:26 | |
| Nu știu dacă tehnologia creează diferențe așa mari între generații, impresia mea e că tehnologia prostește noile generații. Eu pot să-mi asamblez oricând un gunoi de calculator cu care să ies pe Internet, numai din ce găsesc prin casă. Mulți din ăștia tineri, dacă le-ai ascuns tableta sau smartphone-ul, se simt de parcă i-ai fi lăsat singuri în Sahara Lucrurile despre care scrie @dan tm (să cauți apă, să aduni lemne, să faci focul etc.) țin de fapt de a avea spirit practic. Și exact același spirit practic îți permite să-ți asamblezi un calculator, să-ți schimbi singur un întrerupător sau o priză în locuință etc. Plus tot felul de soluții tehnice necesare în viața de zi cu zi: îmi trebuie o componentă pentru o imprimantă Dell, însă de fapt aia de la Xerox e identică și de 3 ori mai ieftină, fiindcă Xerox le fabrică și Dell le cumpără de la ei Sau poate nici nu e nevoie să o înlocuiesc, resetez un contor și o folosesc mai departe tot pe aia veche, care e încă bună. Numai că imprimanta refuză să mai funcționeze fiindcă acel contor a atins o cifră-limită, pe care Dell a stabilit-o prin strategia de marketing. ca să te oblige să cumperi o componentă nouă, nu pentru că s-ar fi defectat într-adevăr cea veche. |
| | | ets2oltromânia
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Lun 07 Noi 2016, 10:29 | |
| http://jurnaldeziarist.blogspot.ro/2016/11/locomotiva-unui-tren-luat-foc-in-gara.html
A luat foc in gara Arcesti.
|
| | | alex_trs
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Oradea Reputatie : 4348 Data de inscriere : 05/02/2013
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Lun 07 Noi 2016, 12:51 | |
| Astazi, la locomotiva trenului R3074 (o locomotiva clasa 60, nu mai stiu seria, posibil 92 53 0 600544-6) a avut loc un mic incendiu, in statia Ciucea. Acesta a fost stins pe loc, intarzierea fiind de aprox. 15 min. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Lun 07 Noi 2016, 18:40 | |
| Din lipsa de ocupatie m-am apucat sa citesc ultimul raport saptamnal AFER .Dupa ce am citit primul incident(si aici m-am si oprit din citit) ma intreb cat de reale sunt datele publicate, daca ei nu stiu nici macar caror operatori sunt alocate numerele de trenuri . "la data de 01.11.2016,ora 12:20, pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF București,secția de circulație Pietroșița-Titu (linie simplă neelectrificată), între stațiile CFR Nucet și Târgovițte, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 24+330, dotată cu IR, trenul de călători Regio nr.15095 (aparţinând operatorului de transport feroviar SNTFC ,,CFR Călători” SA), a surprins în gabaritul de liberă trecere și a lovit o autotomacara cu numărul de înmatriculare DB-07-EUN." |
| | | ets2oltromânia
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 11 Noi 2016, 11:57 | |
| http://www.gds.ro/Local/Dolj/2016-11-11/dolj-persoana-lovita-de-tren-la-pielesti/ |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Mar 15 Noi 2016, 17:44 | |
| AFER loveste din nou: daca pana acum publicau rapoartele din joi in paste, de data asta il publica in avans...sau cel putin asta reiese din titlu...Lasand la o parte noua greseala de redactare, se vede ca pe linia 907 in decurs de doar 3 zile au avut doua defectari ale locomotivei respectiv a malaxei care au adus la intarzieri cumulate de aproape 1000 de minute plus o anulare de tren...Cred ca asta i-a gonit si pe cei 7-8 calatori care mai foloseau trenul pe ruta asta. |
| | | ets2oltromânia
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Noi 2016, 20:51 | |
| http://adevarul.ro/locale/hunedoara/accident-calea-ferata-sofer-scapat-teafar-impactul-masinii-tren-1_582df6df5ab6550cb8991e14/index.html |
| | | aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3448 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Mier 23 Noi 2016, 09:03 | |
| Accident feroviar în gara CFR Aradul Nou. O locomotivă a lovit mai multe vagoane-cisternă încărcate cu motorină - Spoiler:
Pompierii Detașamentului Arad au fost trimiși la locul incidentului pentru a asigura zona, după ce o locomotivă a încercat să cupleze mai multe vagoane tip cisternă încărcate cu motorină, însă a lovit primul vagon.
Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, după ora 02:00. O locomotivă care a încercat să cupleze mai multe vagoane cisternă încărcate cu motorină a lovit primul vagon – care nu era încărcat deoarece întotdeauna primul vagon de marfă nu se încarcă. Impactul a fost atât de puternic încât vagonul gol a fost urcat peste cel de-al doilea vagon. Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a verificat dacă nu sunt scurgeri de motorină și a rămas peste noapte la fața locului pentru a asigura zona. Momentan se așteaptă sosirea unei macarale de la Deva care va ridica vagonul.
Sursa |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR | |
| |
| | | | Accidente si Incidente CFR | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |