Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11197
Data de inscriere : 09/10/2014

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeJoi 14 Sept 2017, 18:41

Kapпaтй a scris:

Iar bicicleta da, normal se taxeaza conform tarifarea bicicleta de bilet eliberat in tren.

Dacă fraza asta o spune un cfr-ist cu acte în regula atunci le doresc drum bun cu 160 km/h spre insucces și faliment și pierderea posturilor acelor oameni care au decis sa mai facă un ban în plus scoțând serviciul Bilet Bicicleta si/sau vagoane cu spatii pentru biciclete. Adică în loc sa plătești 10 lei legal la casa te urci cu bicicleta în tren la noroc dacă nasul îți ia tot 10 lei sau îți taie bilet la tariful kg/zona km care costa mai mult.

S-a ales praful de un serviciu pe care tot ei l-au făcut și care chiar avea succes. Ori poate e varianta cealaltă spusa se un coleg aici pe forum luna trecuta o mica rotunjire a veniturilor sefiilor de tren, venituri neimpozabile în vreme ce în alte tari ai spatii pentru biciclete în toate trenurile iar bicicleta merge gratis.

Habar nu aveți cate injuraturi își ia compania CFR Călători pe tema transportului bicicletor, nu șefii de tren ca nu au nicio vina și oricum sunt băieți buni ci șefii de la CFR și compania în sine le-a umplut unii frigiderul pentru o luna de zile iar călătorii care n-aveau treaba cu bicicletele le dădeau dreptate bicicliștilor.

În toată prostia asta a lor merită să se urce 50 de bicicliști într-un IR cu bilete pentru ei iar în tren sa plătească biletul de bicicleta sa vedem e ok asa sa stea nasul sa scrie pana nu o mai putea iar călătorii sa fie deranjați de spațiul inexistent în drum spre toaleta.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeJoi 14 Sept 2017, 18:56

Personalul de drum nu are absolut nici o vina ca sistemul nu emite bilete de bicicleta, personalul de tren verifica biletele calatorilor si daca au bicicleta fara bilet cumparat de la casa obligatia lor este sa emita bilet de bicicleta conform grilei de taxare in tren la bicicleta.

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8304
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeJoi 14 Sept 2017, 21:48

Corect. Dar vinovata e compania, capii mari de faptul ca nu se pot cumpara bilete de bicicleta de la casierii.

Kapпaтй a scris:
Gasesti tu mereu scuza, problema e exact cum a spus si Adrian ca nu e normal sa mearga toti studentii moca aiurea, ei acum abuzeaza de asta si se plimba de bezmetici ca nu au ce face, daca tot e gratis se plimba cam asta e gandirea lor.
Masura trebuia cumva limitata, la cei ce chiar fac naveta, gen nu esti din orasul unde faci facultatea, ok, ai gratuitatea dar 2 maxim 4 drumuri dus-intors pe luna intre orasul de domiciliu si orasul unde ai facultatea, atat! Nu gratuit nelimitat aiurea in tramvai toata lumea ne plimbam cu trenu ca nu avem ce face.

Iar bicicleta da, normal se taxeaza conform tarifarea bicicleta de bilet eliberat in tren.
Sunt prea putini care se plimba ca doar e moka. Stiu studenti ce nici nu si-au ridicat legitimatia. Si vina nu e a lor cat a cfr-ului ca nu gestioneaza cum trebuie vagoanele si nu revizuieste destule vagoane, ca profit are, incasari destule.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20628
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25572
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeJoi 14 Sept 2017, 22:04

Kapпaтй a scris:
Personalul de drum nu are absolut nici o vina ca sistemul nu emite bilete de bicicleta, personalul de tren verifica biletele calatorilor si daca au bicicleta fara bilet cumparat de la casa obligatia lor este sa emita bilet de bicicleta conform grilei de taxare in tren la bicicleta.

Da, obligaţia lor e să ia pielea de pe biciclişti. Că pe blatişti îi rezolvă cu 10 lei şi un bilet ilizibil dacă e supracontrol şi reuşesc să intre peste ei în budă unde se ascund tot drumul. Dar pe biciclişti sar ca vulturii. Probabil e nevoie să se pună lumea pe linie în faţa trenului sau să arunce naşii din tren ca să se rezolve ceva. Curios lucru că pe blatiştii urcaţi din Nord îi ignoră supracontrolul şi, eventual, îi consideră urcaţi din Parc Chiajna ca să le dea bilet la preţ de casă, dar bicicliştii niciodată nu beneficiază de favoarea asta.

Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5456
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 17:00

Dr2005 a scris:

Desigur, în tren, personalul de control face exces de zel, se dă cocoş cu studenţii şi cu bicicliştii, da' alte categorii scapă cu 5 - 10 lei sau se ascund în budă şi merg gratis. Parcă v-am mai spus că un prieten a plătit 38,5 lei pentru că a îndrăznit să meargă cu un IR la de la Bucureşti la Târgu-Jiu şi şi-a luat şi bicicleta cu el. În schimb, doi ,,cetăţeni respectabili" de la Videle şi Olteni au plătit 10, respectiv 14 lei ,,că n-au de unde", când tariful de tren era cel puţin dublu, naşul scriindu-le bilete cu nişte staţii indescifrabile.

bravo Doctore eu cand spuneam de "cetatenii respectabili" de la Videle tu sareai in sus ca spun minciuni pe aici ca ai fost tu si erau toti corecti.

E bine totusi ca , foarte tarziu, iti dai seama de cum merg lucrurile.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24337
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 18:20

Eu am spus ca la trenurile IR care pleaca din București spre Craiova jumatate sunt doar navetisti si blatisti pana la Rosiori
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 18:38

Băieți depinde și de trenuri dacă Dr2005 a fost numai cu 1823 și 1599 și s-a întors cu 1836 normal ca totul a fost aur și miere. Sa încerce trenurile R și IR de pe M900 care sosesc în Basarab și Nord în intervalul 5-8 sau care pleacă în intervalul 14-21 pe M900. Acolo ar trebui zilnic o luna de zile control adevărat cu miliție și paza ca sa se schimbe situația nu odată pe luna și se lauda specialiați pe site-ul oficial și zecile de pagini de FB ca vezi doamne au făcut ei mare brânză.

Sunt satul de comunicatele lor de rahat și mincinoase, de exemplu ei dau niște cifre care sunt "manarite" de multe ori fiind în joc numele companiei și angajați lor. Dacă prind intr-o zi 2.000 de batisti ei o sa zică maxim 800 ca apoi nu da bine la imagine și vezi doamne le CFR nu se mai face blatul cum se făcea odată.

De fapt ei singuri s-au dat de gol cu comunicatul acela când au fost în control intr-o noapte doar la vagoanele de cuseta și dormit și în loc sa zică ce au găsit au păcălit prostii cu "s-au găsit câteva nereguli privind transportul călătorilor la aceste vagoane" ce erau prosti sa zică ca au găsit călători la cuseta și dormit fără bilete și ca plătise în buzunarul însoțitorului ?? Ma lăsați pe mine cu abureli dastea ieftine ca știu foarte bine cine e în spate și ce scopuri murdare are. Ăștia care vorbiți de blat, de corectitudinea nașilor eu va spun ca oricând pe orice tren la orice rang și clasa se poate face blatul cu supracontrol sau fără. Oricând va pot demonstra asta doar ca eu nu sunt nici urat și nici ciudat sa fac treburi dastea murdare cu camera ascunsa si sa dau pe bingo nașii sunt alți care s-au ocupat și se ocupa cu asta și în prezent și multi sunt printre cei care pozează prin IF și București.

@Dr2005 răspund eu în avans nu ai mers doar cu 1823, 1599 și 1836 ai mai mers și cu 9351 si 9348, ar trebui sa încerci trenurile dîn intervalele de mai sus îți zic eu ca o sa vezi în 2017 cam ce vedeai la stiri pe 801 acum vreo 12 ani acele acțiuni cu trenul oprit in câmp cu supracontrol, polițiști și jandarmii cu caini cu 70% blatisti.
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Reputatie : 6768
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 18:50

Luna a scris:

Sunt prea putini care se plimba ca doar e moka. Stiu studenti ce nici nu si-au ridicat legitimatia. Si vina nu e a lor cat a cfr-ului ca nu gestioneaza cum trebuie vagoanele si nu revizuieste destule vagoane, ca profit are, incasari destule.

Iar ai revenit pe forumul asta sa ne trollezi cu studentii tai?

Stii tu studenți care nu circula pentru ca e moca desi situatia din teren pe litoral din aceasta vara a fost cat se poate de evidenta. Sa nu mai spun ce planuri de plimbat pe acolo in regim de naveta am tot auzit.Ai fost pe vreun tren vara asta? Ai umblat pe nicaieri, nu-i asa? Nu exista studenți care nu își ridică legitimațiile. Toti le primesc de la secretariat/sefi de grupe. Plus ca nu le folosesc doar la tren. Cred si eu ca aia de la Cucuieții din Deal nu au ce face cu tren.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 21:57

Și eu am colegi de lucru la master care nu și-au ridicat legitimațiile pentru tren. Dar cum ne zicea o seminaristă la facultate (sociologie): doar pentru că știi tu un caz sau mai multe nu înseamnă că respectivii sînt și un eșantion reprezentativ. Idem și în sens invers, nu toți studenții din trenuri sînt ca cei pe care îi vedeți pe București - Brașov/Constanța.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 23:21

Corect. Fiecare vede ceva in jurul lui, insa nu poti zice ca e valabil la modul general. Acolo trebuie sa ne bazam pe statistici.

AeroX a scris:

Iar ai revenit pe forumul asta sa ne trollezi cu studentii tai?

Stii tu studenți care nu circula pentru ca e moca desi situatia din teren pe litoral din aceasta vara a fost cat se poate de evidenta. Sa nu mai spun ce planuri de plimbat pe acolo in regim de naveta am tot auzit.Ai fost pe vreun tren vara asta? Ai umblat pe nicaieri, nu-i asa? Nu exista studenți care nu își ridică legitimațiile. Toti le primesc de la secretariat/sefi de grupe. Plus ca nu le folosesc doar la tren. Cred si eu ca aia de la Cucuieții din Deal nu au ce face cu tren.
Ce trolling? Eu am fost in destule trenuri de pe litoral vara asta, am stat cam 3 saptamani la mare. Si am fost si in alte locuri, nu doar pe litoral si mai merg. Am si prieteni studenti si nu stiu pe nimeni sa se plimbe doar ca sa aibe de unde veni, calatoresc cam tot atat cu trenul cat calatoreau si inainte. Ba chiar cei care si-au luat masina/inmatriculat masinile de cand s-a scos timbrul de mediu au mers la mare cu masina desi anii trecuti au mers cu trenul. Ca sunt cateva cazuri in care studentii au aglomerat anumite trenuri nu neg, insa sunt destule trenuri care circula goale, statisticile o zic clar: nr de calatori a crescut cu 3-5% doar in lunile de cand s-a dat gratuitatea comparat cu cele anterioare. Dar numarul de calatori aproape sigur e in continuare scazut fata de anul 2013 spre exemplu. Compania de transport ar trebui sa suplimenteze trenurile daca situatia o cere.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeVin 15 Sept 2017, 23:45

Înseamnă că ai cunoștințe care n-au ce face cu banii sau care au venituri extra dar neimpozabile ori din munca necurata sa ai legitimație de student, trenul sa fie gratis și tu sa mergi cu mașina.

La mine e fix invers de când cu gratuitatea toată lumea a profitat și s-a dus prin tara ca doar avem una dintre cele mai frumoase tarii din Europa. Și da cunosc și eu cazuri care nu sunt pasionați și care în fiecare weekend se duceau în locații diferite. La mare s-a făcut naveta vara asta ba mai mult s-au postat și pe FB cu biletele cu 0 lei cu mesaje "mulțumim Dragnea" și mai am foști colegi de munca studenți care au datorita gratuități au trecut mai departe de București, au ajuns la Timișoara și chiar Cluj-Napoca locuri unde pasionați feroviari poate ajung și de 2 ori pe an. Și va spun ca la toți le-am zis sa profite vara asta sa se ducă sa vadă tara ca e frumoasa și ai ce sa vezi, sa profite ca nu se știe cat mai tine pomana asta de la PSD și CFR Călători te aștepți oricând la orice.

Am un vecin e student la Poli înainte de gratuitate mergea la Capitala cu Regiotrans sau cu Regio acum si-a luat abonament la IR pe Ploiești-București deși el nu e cu plimbările vine vineri acasă cu 1527 sau 1633 și pleacă duminica cu 347 sau 1634 dar am și alți care au renunțat la cămin și la distracția din camera de cămin și datorita programului lejer de la facultate doar ca sa mănânce acasă o mâncare gătită făcută de maicasa. În metrou asculta muzica in căști pana la gara de nord, iar în tren 1 ora învață sau sta pe net iar de la gara de Vest pana acasă mai merge 15 minute pe jos sau ia tramvaiul 2 stați pe blat.

La cate topicuri a deschis ala micu de la Huși pe forumul asta poate ar trebui redeschis topicul ce ai face dacă ai fi director la CFR și un topic nou ce ai face dacă ai fi student. Eu va spun ca dacă eram student, doar student nu sa și muncesc în timpul facultății sau în timpul liber îmi făceam 2-3 echipe mixte de la bloc și în fiecare week-end mergeam peste tot prin tara iar vara făceam naveta la mare cu 1538+1921 ( 22:25-06:00/07:55 ) sau direct 1944 și întoarcerea câteva ore mai târziu cu 1953+5002 ( 21:45-05:00 ) și nici nu îți mai trebuia cazare la mare. Am vecini care au dormit pe plaja în Vama, am dormit și eu anul asta 2 ore pe plaja Modern pe cearceaf în timp ce stăteam sa mă bronzez mai eram cu prieten și soția lui deci nicio grija în privinta bunurilor.

Cred ca as fi mers prin toată tara numai cu IR ca sa nu pierd timp prea mult ceva gen : Cluj-Napoca, M502, M900, Valea Oltului, Valea Jiului, Galați, Iași, Sibiu, Sighișoara, Bicaz, Deva, M400 sau naveta la munte în fiecare sâmbătă etc...

Sfatul meu pentru toți pasionați care inca mai sunt studenti si vad aceasta postare sa profite din plin de acest cadou, timpul trece nu ști ce îți rezerva viitorul o sa munciți o sa va însurați, vin copii chiar dacă o sa aveți bani nu o sa aveți timp asa ca profitați acum și mergeți și vizitați țara cu trenul CFR Călători, Regiotrans și ATC și TFC pe secundare, de Viatera nu zic ca oricum sunt departe și prea mici iar Softrans cu 2 tramvaie e ca și cum n-ar fi.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeSam 16 Sept 2017, 00:01

Daca aveau bani asa cum zici tu fi sigur ca nu se uitau nici la banii de timbru de mediu pana acum.

Or fi cativa pasionati asa cum zici tu, dar putini. Umpli macar 2 trenuri cu ei? Ma indoiesc. Si merg la mare cate o zi sa zic, dar cat o sa mearga? 3-4 zile si se plictisesc + devine obositor. Personal mai multa lume am vazut in trenul de noapte in 2012 catre litoral decat anul acesta. Si ziua cam la fel. In 1821/1822 am mers cateva nopti si era aglomerat bine de tot in 2010, anul asta doar odata l-am vazut si era mai gol ca atunci. Cu aia din Ploiesti ce au ales naveta in loc de camin mi se pare normal la doar 65 km sa nu stai la camin, si fara gratuitate si tot iesi mai ieftin.

Pai daca ai vrea sa fi student si sa calatoresti atata si deastea cine te opreste? Sunt destule facultati, student poti fi la orice varsta, de ce invidiezi studentii?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeSam 16 Sept 2017, 01:57

Tu ai înțeles greșit, eu nu sunt invidios pe studenți ci am spus sincer ce as fi făcut dacă eram student.

Am vrut sa fac facultatea după un semestru am renunțat, nu intrasem unde mi-am dorit, intrasem la management la Hyperion cu gândul sa ma angajez în Capitală, pana la urma am continuat cu munca de la Ploiești, am făcut naveta 6 luni numai cu Rapidul Maramureș/Ister cu nașul dus-întors 3 zile pe săptămână de Luni pana miercuri aveam numai copii de bani gata în grupa iar eu eram cel mai ieftin dintre toți și am renunțat din cauza crizei. Puteam sa intru și la stat la UPG Ploiești la specialități pe cale de dispariție dar am continuat cu munca apoi anturajul păgubos mi-a adus o grămadă de bani, multi bani care i-am cheltuit extrem de ușor, mi-am revenit am redevenit om, m-am chinuit și am luat-o de la zero, sunt curat iar acum lucrez în străinătate și câștig de 4 ori mai mult decât câștiga unul care a terminat o facultate și un master în țară. Pentru ce sa mai faci facultate ca sa muncesti pe 2.000 lei când poți munci în străinătate pe 8.000 ?? Foști mei colegi din generala cu facultate muncesc pe salarii de 1.500-1.700 maxim 2.000 lei, se renteaza sa mai faci facultate când un agent de securitate ( paznic cum zic ciudați, prostii și retarzi ) câștiga în mana 1.500 lei ?? Facultatea reprezinta diferența de 500 lei pe luna, e corect e normal??

Eu nu provin din familie de bani gata ca în cazul asta acum as fi avut și eu o facultate terminata și cei 500 lei în plus diferenta dintre un paznic și unul cu facultate.

Eu zic sa lăsați facultatea în străinătate încă e nevoie de munca de foarte multi angajați în diferite domenii, multi cu Brexitul la ușă și tot vin încoace pe ultima suta de metri, practic au reusit sa prinda ultimul tren din mers. Aici sunt salarii care ajung și la 2.000Ł iar joburile/meseriile bine plătite sar și de 3.500Ł/luna va imaginați cate puteți face cu banii ăștia în tara ?? Când vedeți sumele astea sa nu credeți ca se muncește non-stop, nu tăticu program normal de 8-9 ore 5 zile pe săptămână, eu bag L-V de la 6 la 14.30 la 14.55 intru pe ușa iar salariul nu e mare căci nu e o munca grea dar mai bine ca în România. Acasă luam 1.500 lei aici banii aia ii iei în 3-4 zile de muncă.

@Luna dacă iei exemplul lui Dr2005 "trădători de țară" o sa vezi ca nu el are dreptate, el merge pe ideea asta ca a avut noroc și a ajuns aproape unde si-a dorit visul lui se termina mult mai sus pe undeva pe la o regie de transport în comun sau chiar DG la CFR Călători dar cu siguranta are si cunoștințe, prieteni si poate chiar si rude care muncesc pe minim pe economie. De ce sa te chinui 10 ani în țară când poți sa te chinui în străinătate 2-3 ani și te pui bine în țară ca pana la urma 98% din cei plecați afară se întorc înapoi nu rămân în țări străine.

Ați văzut doar ca romanii din străinătate au trimis mai multi bani decât ne-au dat hoții de la UE. "In ultimii 10 ani, românii plecaţi în străinătate au trimis în ţară peste 55 de miliarde de euro, mai mult decât am primit de la Uniunea Europeană"[/b]

Luna viitoare vin 2 veri și prietena unuia dintre ei, le-am găsit deja casa și serviciu lasă servici de 1.100 lei în tara cu facultate și celalalt cu facultate de sport ( e distribuitor de mancare fast-food  și în weekend arbitru în Liga3-a ) și vine la regina sa câștige și ei cate 7.000.

De la bloc mai vin 2 perechi chiar luna asta, luna trecuta a mai venit un cuplu agențiile angajează în prostie e locuri de munca pentru tot blocul meu dacă ar veni toți și pentru alte blocuri. Și ne mai întrebăm de ce sunt plecați atât de mulți români în străinătate, pai în anii 2000-2001 la verișoaramea pe scara la Focșani din 20 apartamente 15 aveau cel puțin un membru al familiei la munca în Italia, de aia se umplu de sărbători satele în toata Moldova numai de mașini cu numere de Brașov și Italia, Brașov pentru istorie si Italia pentru cei care sunt acolo de anii de zile.

Ma uit aici la mine unde sunt eu nu e nimeni singur si-au adus toți familiile, copii sunt la școli vor termina facultăți în UK vor ieși pe salarii adevărate nu glume de 2.000 lei/luna ca în România.

Ai carte ai parte in vremurile care le trăim nu prea mai are putere, vorba aia ce e în mana nu-i minciuna.

De curiozitate poate sa spună cei care vad aceasta postare cat câștiga prietenii, cunoștințele lor sau vecini/rude cu facultate?? Ca doar nu e vreunul bun sa zică am terminat ASE și câștig 2.500 lei asa de curiozitate cam cat se câștigă în România în medie pentru cei cu facultate.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5872
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeSam 16 Sept 2017, 08:22

Pentru Luna, poate intelege si el cate ceva:

Faptul ca sunt sute de trenuri goale NU INTERESEAZA pe cineva care a vrut sa isi cumpere (CU BANI) bilet in trenurile de litoral anul acesta si cu doua saptamani inainte nu mai avea locuri pentru ca erau luate de pomanagii. Pricepi? Pot fi toate celelalte goale - daca nu mai gasesti locuri la cel care ai tu nevoie - ce importanta are asta? 

La fel - faptul ca ai vazut tu nu stiu ce tren mai slab ocupat decat in 2010 - NU ARE NICIO RELEVANTA.  A doua zi cand tu nu l-ai vazut putea fi 150%. Deci - nu mai incerca sa ne aburesti, ca nu tine. 

Parerea mea ca nici nu mai e cazul sa se strofoace prea tare si probabil ca acest sezon chiar nici nu au facut-o. Si foarte bine. Pentru ce? Pentru a transporta moca asistati social care fac naveta la mare ( ca sa "invete" desigur) - ce rost are sa ne agitam sa punem vagoane multe si bune si sa le oferim conditii? Ca sa verse diverse fluide si sa stea cu picioarele cracite pe geam? Trenurile sezoniere am observat si eu ca au fost mai scurte anul acesta - dar nici nu era cazul sa fie mai lungi. Ele au fost ocupate preponderent de noii asistati social - deci nu a fost nicio afacere pentru ei. Tot se vorbeste ca din Iunie nu s-a mai primit decontarea pentru calatoriile frecvente ale acestora - evident in interesul educatiei lor si pentru a isi largi orizonturile. In atare conditii stimate Luna -  pentru ce sa se organizeze, sa revizuiasca, sa faca si sa dreaga? S-a mers la cota de avarie pe principiul - cine are loc bine, cine nu iarasi bine. 

Masura aceasta nu doar ca va duce in timp la distrugerea materialului rulant suprasolicitat si mizeria va fi in continua crestere dar va conduce pe termen mediu - daca nu va fi anulata - la indepartarea de largi categorii de clienti de acest mijloc de transport, exact cand lumea mai incepuse macar pe anumite rute sa revina. Vara asta eu stiu multa lume care pur si simplu nu a mai avut chef sa se inghesuie in trenuri si si-au cautat alternative. Erau bani care puteau intra in vistieria lor si poate faceau ceva cu ei. Dar daca s-a hotarat ca nu este nevoie de bani ci de noi asistati social - foarte bine, atunci nici sa nu se ceara din partea CFR Calatori mai mult decat poate oferi. Nu ei au cerut aceasta pomana generalizata, asta va pot spune sigur.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitimeSam 16 Sept 2017, 08:59

Dar nici CFR Călători nu mișcă un deget în sensul asta. Adică le place când le intra bani în cont pentru studenți dar pe partea cealaltă se vaită și vin cu scuze de te doare capul. Astfel de scuze sunt doar un paravan, numai cei de la conducere și politicul implicat știu ce au de gând.

Aia cu scoaterea bicicletelor e bătaia de joc a secolului din partea CFR Călători pe langa alte prostii care sunt de ani de zile și la care s-a adăugat acum și chestia asta cu pomanagii. E clar ca trebuie schimbat ceva urgent în privința limitării plimbărilor studenților, vagoane cu 8 locuri pentru ei, trenuri la care sa nu se vândă astfel de bilete, abonamente doar pe ruta dintre domiciliu și facultate iar extra gratis doar 30 bilete pe an nu știu ce sa mai zic...

E absurd sa vi cu banii la gara sa depinzi de acel tren și sa nu poți lua bilet ca e plin de pomanagii, ba mai mult unii idioți cică ajuta CFR-ul dacă cumpăra bilete odată la 2 zile dar nu se duc iar locurile în tren sunt libere deși la casă ți se spune ca nu mai sunt locuri.

Ce a făcut CFR Călători prin reprezentanții companiei în sensul asta ?? Nimic, vin cu scuze cu care au mai venit și alți aici pe forum. Mersul cu trenul va deveni încet dar sigur o loterie cine prinde bine cine nu iar bine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 62 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 62 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: