| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 8:42 pm | |
| Doar tutunul e interzis in tren, restul cred ca e la liber. |
|
| |
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4077 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 8:47 pm | |
| - ciprian71 a scris:
- Ar fi o prostie sa se interzica.Pai unul din motive, cand merg cu trenul este sa ma simt lejer, mai putin obosit si sa gust si cate o bere pe drum.Asa renunt la tren in detrimentul masinii si gata.
Iar de consumat bere in tren, am consumat peste tot in Europa. Acum 3 ani(in 2014 august) am fost la mare cu trenul.De la Bucuresti Nord la Costinesti au urcat unii de au baut si au deranjat trenul.Erau muci. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 8:55 pm | |
| Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au organizat, aseară, o acţiune în trenurile ce au staţionat în Gara de Nord Piteşti. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Comemorare: 80 de ani de la drama de la Costeşti Constanţa: Un şef de tren a fost strivit de tamburul unei garnituri fe... CFR suplimentează trenurile internaţionale Scopul raziei a fost identificarea persoanelor care fac naveta şi până la destinaţie consumă alcool şi creează scandal. De asemenea, oamenii legii aveau informaţii că mai mulţi vânzători ambulanţi fac bişniţă prin vagoane cu diferite produse. „Am aplicat 7 amenzi în valoare totală de 1600 de lei, dintre care una pentru tulburarea liniştii şi restul pentru consum de alcool în tren”, ne-a spus comisarul şef Alexandru Doroftei, şedul Poliţiei TF Argeş.
Normal trenul e spatiu public și e interzis consumul de alcool care e permis numai în spații special amenajate probabil gen vagon bar sau restaurant Niște jandarmii au amendat trei tineri care aveau un pet de bere prin 2007 Cam ambiguă legea |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 8:56 pm | |
| Totul ţine de toleranta individului la alcool. Ultima dată când am folosit trenul, mai 2016, am băut 2 doze de bere de la Focșani la București și vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut scandal în tren. Nu cred că civilizarea transportului feroviar ţine neapărat de consumul de alcool în tren.
|
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 9:00 pm | |
| Sunt convins ca sunt unii certati cu limita bunului simt si al masuri.Cei ce s-au facut muci, asa se fac ei deobicei la petreceri, intalniri, vacante la mare si la munte.Ei asa cred ca se distreaza si se simt bine.S-a mai discutat aici pe la inceputul anului, ce pot patii cei ce deranjeaza ceilalti pasageri. |
|
| |
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4077 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 9:02 pm | |
| - kristi kkk a scris:
- Totul ţine de toleranta individului la alcool. Ultima dată când am folosit trenul, mai 2016, am băut 2 doze de bere de la Focșani la București și vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut scandal în tren. Nu cred că civilizarea transportului feroviar ţine neapărat de consumul de alcool în tren.
Imi cer scuze ca intervin,dar respectivii venisera de pe langa Dristor si au deranjat tot trenul.Imi venea sa ii arunc din tren,dar ei erau mai multi si eu doar cu inca o persoana.Puteam suna la 112,dar dupa aia se puteau razbuna. |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 9:27 pm | |
| Nu e nevoie de scuze, unii sunt atât de idioţi încât cred că a bea e rostul vieţii lor. Eu nu pot întelege de ce unii cred că e normal să ajungă rangă la mare sau la munte. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 9:38 pm | |
| Din prostie! Atat ii duce creierul, atat gandesc! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 9:48 pm | |
| Consumul de alcool e interzis în tren. Pe de altă parte, să-i amendezi pe toţi pe care îi prinzi că beau bere în tren mi se pare o tâmpenie. Înţeleg să fie sancţionaţi cei recalcitranţi, care deranjează călătorii sau murdăresc/distrug dotările materialului rulant. Nu ştiu dacă e cineva de aici care la drumuri mai lungi de 3 ore cu trenul să nu bage măcar o bere. Dacă plec cu tren de noapte prima bere se duce până să ies din Gara de Nord _________________ :TTT:
|
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 10:04 pm | |
| Oricum daca nu esti recalcitrant cam greu sa stie daca bei alcool sau nu, berea poate fi fara alcool, eticheta se poate rupe, sticla se poate refolosii. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 10:56 pm | |
| - kristi kkk a scris:
- Nu e nevoie de scuze, unii sunt atât de idioţi încât cred că a bea e rostul vieţii lor. Eu nu pot întelege de ce unii cred că e normal să ajungă rangă la mare sau la munte.
Mergi cu trenul tineretului sa vezi cum vomita aia prin wc sau prin statii la cat baga in ei, pentru asta au bani, pentru altele nu. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 11:33 pm | |
| Si eu sun tanar, imi place sa ma distrez dar in veci nu pot face asa ceva, sa beau in spatii publice pana nu mai stiu de mine, nici macar la club. Si da, si eu merg cu trenul tineretului, imi place ca e atmosfera vesela, oameni tineri dar nu pot agreea comportamentul ala. Bani multi nu trebuie neaparat sa aibe, o sticla de bautura e ieftina luata de la market si imbata destui tineri. Eu nu simt nici o distractie daca beau peste masura, chiar si in spatiu privat. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Lun Feb 27, 2017 11:36 pm | |
| Cu 10 - 11 lei bagi 2 PET-uri de 2,5 litri din cea mai ieftină poşircă cu apă, mălai şi uşoare urme de hamei. Un PET din ăsta îmbată pe oricine... Ăia mai ,,aristocraţi" beau la doză sau chiar sticlă. _________________ :TTT:
|
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Feb 28, 2017 12:07 am | |
| În tren mi se pare ok să mai bei o bere, ca să-ți treci timpul, dar să te-apuci să faci ca maimuța după nu e ok. Oricum, cine dracu e așa praf că se face de la un bidon? ) |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) Mar Feb 28, 2017 12:17 am | |
| - Kapпaтй a scris:
Mergi cu trenul tineretului sa vezi cum vomita aia prin wc sau prin statii la cat baga in ei, pentru asta au bani, pentru altele nu. Am mers în 2015 cu trenul tineretului odată spre mare și de 2 ori înapoi iar în 2016 am fost odată dus-întors nu am văzut pe nimeni sa vomite sau sa facă gălăgie ba chiar am putut sa dorm în reprize pana s-a crăpat de ziua. Băutură avea mai toată lumea dar a fost liniște în vagonul în care am găsit loc cu excepția unui mini-grup care au vorbit tot drumul și au băut vin și coniac dar nu a deranjat pe nimeni show-ul făcut de ei. @Dr2005 cat mai e Ciucasul la 2.5 ? Sa nu spui ca și aia e bere proastă ca atunci clar nu mai ajungem la nasul tău de când o arzi pe bere bulgărească. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|