Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 8:42 pm

Doar tutunul e interzis in tren, restul cred ca e la liber.
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4077
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 8:47 pm

ciprian71 a scris:
Ar fi o prostie sa se interzica.Pai unul din motive, cand merg cu trenul este sa ma simt lejer, mai putin obosit si sa gust si cate o bere pe drum.Asa  renunt la tren in detrimentul masinii si gata.
Iar de consumat bere in tren, am consumat peste tot in Europa.
Acum 3 ani(in 2014 august) am fost la mare cu trenul.De la Bucuresti Nord la Costinesti au urcat unii de au baut si au deranjat trenul.Erau muci.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 8:55 pm

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au organizat, aseară, o acţiune în trenurile ce au staţionat în Gara de Nord Piteşti. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Comemorare: 80 de ani de la drama de la Costeşti Constanţa: Un şef de tren a fost strivit de tamburul unei garnituri fe... CFR suplimentează trenurile internaţionale Scopul raziei a fost identificarea persoanelor care fac naveta şi până la destinaţie consumă alcool şi creează scandal. De asemenea, oamenii legii aveau informaţii că mai mulţi vânzători ambulanţi fac bişniţă prin vagoane cu diferite produse. „Am aplicat 7 amenzi în valoare totală de 1600 de lei, dintre care una pentru tulburarea liniştii şi restul pentru consum de alcool în tren”, ne-a spus comisarul şef Alexandru Doroftei, şedul Poliţiei TF Argeş.

Normal trenul e spatiu public și e interzis consumul de alcool care e permis numai în spații special amenajate probabil gen vagon bar sau restaurant
Niște jandarmii au amendat trei tineri care aveau un pet de bere prin 2007
Cam ambiguă legea
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 8:56 pm

Totul ţine de toleranta individului la alcool. Ultima dată când am folosit trenul, mai 2016, am băut 2 doze de bere de la Focșani la București și vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut scandal în tren. Nu cred că civilizarea transportului feroviar ţine neapărat de consumul de alcool în tren.

Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4749
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 9:00 pm

Sunt convins ca sunt unii certati cu limita bunului simt si al masuri.Cei ce s-au facut muci, asa se fac ei deobicei la petreceri, intalniri, vacante la mare si la munte.Ei asa cred ca se distreaza si se simt bine.S-a mai discutat aici pe la inceputul anului, ce pot patii cei ce deranjeaza ceilalti pasageri.
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4077
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 9:02 pm

kristi kkk a scris:
Totul ţine de toleranta individului la alcool. Ultima dată când am folosit trenul, mai 2016, am băut 2 doze de bere de la Focșani la București și vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut scandal în tren. Nu cred că civilizarea transportului feroviar ţine neapărat de consumul de alcool în tren.

Imi cer scuze ca intervin,dar respectivii venisera de pe langa Dristor si au deranjat tot trenul.Imi venea sa ii arunc din tren,dar ei erau mai multi si eu doar cu inca o persoana.Puteam suna la 112,dar dupa aia se puteau razbuna.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 9:27 pm

Nu e nevoie de scuze, unii sunt atât de idioţi încât cred că a bea e rostul vieţii lor. Eu nu pot întelege de ce unii cred că e normal să ajungă rangă la mare sau la munte.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 9:38 pm

Din prostie! Atat ii duce creierul, atat gandesc!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 9:48 pm

Consumul de alcool e interzis în tren. Pe de altă parte, să-i amendezi pe toţi pe care îi prinzi că beau bere în tren mi se pare o tâmpenie. Înţeleg să fie sancţionaţi cei recalcitranţi, care deranjează călătorii sau murdăresc/distrug dotările materialului rulant. Nu ştiu dacă e cineva de aici care la drumuri mai lungi de 3 ore cu trenul să nu bage măcar o bere. Dacă plec cu tren de noapte prima bere se duce până să ies din Gara de Nord abere

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 10:04 pm

Oricum daca nu esti recalcitrant cam greu sa stie daca bei alcool sau nu, berea poate fi fara alcool, eticheta se poate rupe, sticla se poate refolosii.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 10:56 pm

kristi kkk a scris:
Nu e nevoie de scuze, unii sunt atât de idioţi încât cred că a bea e rostul vieţii lor. Eu nu pot întelege de ce unii cred că e normal să ajungă rangă la mare sau la munte.

Mergi cu trenul tineretului sa vezi cum vomita aia prin wc sau prin statii la cat baga in ei, pentru asta au bani, pentru altele nu.

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 11:33 pm

Si eu sun tanar, imi place sa ma distrez dar in veci nu pot face asa ceva, sa beau in spatii publice pana nu mai stiu de mine, nici macar la club. Si da, si eu merg cu trenul tineretului, imi place ca e atmosfera vesela, oameni tineri dar nu pot agreea comportamentul ala. Bani multi nu trebuie neaparat sa aibe, o sticla de bautura e ieftina luata de la market si imbata destui tineri. Eu nu simt nici o distractie daca beau peste masura, chiar si in spatiu privat.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeLun Feb 27, 2017 11:36 pm

Cu 10 - 11 lei bagi 2 PET-uri de 2,5 litri din cea mai ieftină poşircă cu apă, mălai şi uşoare urme de hamei. Un PET din ăsta îmbată pe oricine...
Ăia mai ,,aristocraţi" beau la doză sau chiar sticlă.

mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeMar Feb 28, 2017 12:07 am

În tren mi se pare ok să mai bei o bere, ca să-ți treci timpul, dar să te-apuci să faci ca maimuța după nu e ok. Oricum, cine dracu e așa praf că se face de la un bidon? Smile)
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitimeMar Feb 28, 2017 12:17 am

Kapпaтй a scris:

Mergi cu trenul tineretului sa vezi cum vomita aia prin wc sau prin statii la cat baga in ei, pentru asta au bani, pentru altele nu.

Am mers în 2015 cu trenul tineretului odată spre mare și de 2 ori înapoi iar în 2016 am fost odată dus-întors nu am văzut pe nimeni sa vomite sau sa facă gălăgie ba chiar am putut sa dorm în reprize pana s-a crăpat de ziua. Băutură avea mai toată lumea dar a fost liniște în vagonul în care am găsit loc cu excepția unui mini-grup care au vorbit tot drumul și au băut vin și coniac dar nu a deranjat pe nimeni show-ul făcut de ei.

@Dr2005 cat mai e Ciucasul la 2.5 ? Sa nu spui ca și aia e bere proastă ca atunci clar nu mai ajungem la nasul tău de când o arzi pe bere bulgărească.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 47 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 47 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: