Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

Numarul mesajelor : 340
Reputatie : 3833
Data de inscriere : 27/05/2015

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 21:15

Si multi mi-au spus sa merg cu asta(3003) la Sinaia pe 31, ihhhh, mai bine raman la al meu 1631 Cool
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 21:25

Ramai la 1631. Condiții net superioare. Stii vorba aia dai un ban mai mult dar stai in fata Smile
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 21:41

Actualul 3003 a fost tren de navetişti dintotdeauna. A fost prelungit la Braşov doar pentru a avea cu ce să se formeze 3012 (11032 cum era în mersul trecut). Dar vagoanele sunt de Basarab, deci aceleaşi care merg şi spre Piteşti şi Roşiori.

Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 21:47

Ai uitat de Urziceni, dottore Smile
Sus In jos
Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

Numarul mesajelor : 340
Reputatie : 3833
Data de inscriere : 27/05/2015

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 22:13

Mario 076 a scris:
Ramai la 1631. Condiții net superioare. Stii vorba aia dai un ban mai mult dar stai in fata  Smile

Am luat anticipat, pana in 32 de lei. Ar fi fost mai comercial o oferta de 29.90lei dar cine sa gandeasca la CFR? A ramas cea mai mare gaura din bugetul de stat, supravietuiesc doar din mila statului. Nici vorba de evolutie la CFR, in cel mai fericit caz stagneaza sau o iau inapoi.
Pana si bulgarii ne-au dat mucles cand au luat desiro electric cu 4 unitati, rusine noua ca natie.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 23:15

Jurnal Feroviar a scris:
Si multi mi-au spus sa merg cu asta(3003) la Sinaia pe 31, ihhhh, mai bine raman la al meu 1631 Cool
Depinde daca ai bani de risipit sau nu, eu zic sa treci cu vederea micile probleme in schimbul eliminarii risipei de bani.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 22 Aug 2015, 23:15

cristy79 a scris:
Si sa postez si o impresie proaspata de astazi din R 3003 Bucuresti-Brasov...

Nevoit sa plec cam in fuga si deoarece trenul Hyperion 2 inca nu a intrat, am fost nevoit sa merg cu acest maret R 3003, asa-zisele IR-uri ale CFR iesind complet din din discutie iar R 3001 e la o ora imposibila pentru mine. 

Pe scurt:

1. Un mers ingrozitor, face 4 ore si un sfert pana la Brasov si o ora jumatate (!!!) pana la Ploiesti;
2. Calatori de o calitate indoielnica, multi miroseau  a bautura, bodyguarzi iesiti din tura de noapte etc 
3. Au dat drumul la caldura si in vagonul 20-54 cu scaunele rosii era cald de nu puteai sa respiri. Asa ca m-am refugiat in vagonul de clasa I asa-zis, unde m-au intampinat geamuri intepenite, o mare cantitate de jeg, scaune fara cotiere si o buda mizerabila;
4. Pe langa cele de mai sus - se merge masiv cu 1-2 lei la nash cu acest tren. Eram 5 persoane in compartiment, 4 cu bilet si o fatuca cu I-phone care saraca nu a avut 4 lei sa dea pe bilet asa ca i-a strecurat 1 leu sau 2 nashei (pe distanta Buftea-Scrovistea). Nasha a controlat biletele, a venit inca o data si i l-am aratat din nou, apoi dupa un timp ma duc la buda si o vad pe culoar colectand alti cativa leuti de la niscaiva betivi. Deja incepuse sa ma calce pe nervi... Ies din buda si dau direct peste ea care imi cere din nou biletul la control. Vizibil enervat i-l dau la care tot ea cu tupeu: Dar de ce va deranjeaza ? La care eu: Ma deranjeaza ca de la altii colectati 1 leu si mie imi cereti intruna biletul la control!  S-a schimbat la fata, nu a mai zis nimik, mi-a intors spatele si dusa a fost, nu i-am mai vazut mutra pana la Brasov. 

Deci pe scurt cam asa arata expeditia feroviara de azi. Uitasem ca nu sunt in Hyperion si a tinut neaparat CFR-ul sa imi reaminteasca.

Daca ai fi mers cu VSD, ai fi platit pentru Bucuresti-Darste 21.50 dus-intors, la acesti bani ce conditii vrei mai mult?
Te deranjeaza ca altii merg cu 1-2 lei? Tu de ce nu faci asa, daca pe conducerea CFR nu ii deranjeaza si accepta, ca de nasi nu mai vorbim, ei se bucura ca lumea nu cumpara bilet, asta e, asa e in Romania si la CFR. Crezi ca daca vine supracontrolul e altfel? Stai linistit, iti zic eu cum este, se duce nasul inainte prin tren, grupeaza pe cei fara bilet in primele vagoane sau in ultimile, supracontrolul face verficarea acolo unde lumea are bilet, apoi nasul colecteaza banutii de la aia care cotizeaza si sunt baieti destepti, merge in compartimentul de serviciu, imparte prada cu supracontrolul, dau mana ca totul e perfect si asta e. Prostii care au luat bilet pica de fraieri, au platit mult pentru nimic si aia cu 1-2 lei la nas iti rad in fata.

ATM

Numarul mesajelor : 1371
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6638
Data de inscriere : 10/07/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 00:18

...cum s-au schimbat lucrurile, acum 15 ani (mai ales pe A, R) tremura nasul mai rau ca blatistii, cand aparea supracontrolul...
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 07:15

cristy79 a scris:
Va spun eu ca nu sta NIMENI sa isi ia bilet cu anticipatie de nu stiu cate zile la IR-urile CFR-ului = una la mana, multi nici nu stiu de aceasta oferta, si doi la mana - e foarte greu sa stii exact cu 21 de zile inainte ca te vei duce la ora cutare in nu stiu ce loc. Daca se iveste ceva si pur si simplu nu mai poti merge? Doar in caz de concediu sa zicem ca stii exact data si ora cand pleci, dar nici atunci nu poti fi 100% sigur. Deci dupa mine aceasta oferta este apa de ploaie. Ofertele astea le-om sti noi aici pe forum dar marea masa a calatorilor habar nu au si nici nu ii intereseaza maretele oferte ale CFR-ului.

Sunt atatea oferte la CFR Calatori cat sa-i multumeasca pe toti, daca nu erau aceste oferte iar nu era bine.

cristy79 a scris:

2. Calatori de o calitate indoielnica, multi miroseau  a bautura, bodyguarzi iesiti din tura de noapte etc 
3. Au dat drumul la caldura si in vagonul 20-54 cu scaunele rosii era cald de nu puteai sa respiri. Asa ca m-am refugiat in vagonul de clasa I asa-zis, unde m-au intampinat geamuri intepenite, o mare cantitate de jeg, scaune fara cotiere si o buda mizerabila;
4. Pe langa cele de mai sus - se merge masiv cu 1-2 lei la nash cu acest tren. Eram 5 persoane in compartiment, 4 cu bilet si o fatuca cu I-phone care saraca nu a avut 4 lei sa dea pe bilet asa ca i-a strecurat 1 leu sau 2 nashei (pe distanta Buftea-Scrovistea). Nasha a controlat biletele, a venit inca o data si i l-am aratat din nou, apoi dupa un timp ma duc la buda si o vad pe culoar colectand alti cativa leuti de la niscaiva betivi. Deja incepuse sa ma calce pe nervi... Ies din buda si dau direct peste ea care imi cere din nou biletul la control..

2. Astia sunt cu astia defilam la fel poti intalni oameni urat mirositori si la IR sau cu bautura la ei.
3. La ce frig a fost zilele trecute au facut bine ca au dat drumul la caldura, puteai deschide un geam daca era prea cald.
4. Pe R 3003 se merge cu nasul intre Bucuresti si Ploiesti ca sunt navetisti care se risca cand nu vine supra altfel i taxeaza cu 8 lei/caciula. Va spun eu ca de la Ploiesti la Brasov nu exista blat pe acest tren, doar daca urca vreunul dintr-o halta si merge 2 stati ca poate sa aiba noroc si sa nu vina nasul atunci.

Adrian78 a scris:
Deci cu un leu dat la nas avem trenurile pe care le meritam

Sunt 5 vagoane 19/20-55 care fac zilnic 1852/3003/3012/5027 salubrizarea se face doar la PL.Sud si Brasov iar blatisti sunt doar la 3003 pe sectorul Buc-PL.Vest.

Jurnal Feroviar a scris:

De cand a aparut acest tren 11031 ( 3003 de azi ) am bagat o gramada de drumuri cu el spre Valea Prahovei si Brasov si nu a fost asa rau cum spune colegul cristy79, de fiecare data am avut caldura, liniste si geamuri care se deschid, e un tren Regio cu tarife minime. 1631 e IR dar mergi cu geamul inchis ca nu poti sa-l deschizi si intre 1631 si 3003 exista o diferenta de bani semnificativa mai ales daca ai fi cumparat biletele cu anticipatie. Ideea a fost sa merg cu 3001 cu etajate la dus si sa te intorci cu 1634 ( perechea lui 1631 ) care are tarife de Regio si impuscai 2 iepuri si investitie mica si confort la intoarcere, dar in cazul tau nu e problema ca nu mergi cu trenul in fiecare saptamana deci puteai sa alegi si IC, pacat ca nu mai avem acest rang in tara.

Dr2005 a scris:
Actualul 3003 a fost tren de navetişti dintotdeauna. A fost prelungit la Braşov doar pentru a avea cu ce să se formeze 3012 (11032 cum era în mersul trecut). Dar vagoanele sunt de Basarab, deci aceleaşi care merg şi spre Piteşti şi Roşiori.

Vagoanele sunt de Basarab dar nu se rotesc cu cele de Pitesti si Rosiori pentru ca trenul sta foarte putin in Basarab dimineata si doar 15 min seara in Nord. Vagoanele acestui tren se rotesc cu cele de pe 3023/3024, 5011/5056. Sunt 6 vagoane unul e rezerva in permanenta la PL.Sud care le roteste pe celelalte cand e cazul, manevrele se fac noaptea intre 23:30 si 05:00 de cand soseste 5027 in PL.Sud si pana pleaca 1852 dimineata.

Jurnal Feroviar a scris:

Pana si bulgarii ne-au dat mucles cand au luat desiro electric cu 4 unitati, rusine noua ca natie.

Bulgari ne-au intrecut la multe si ne vor mai intrece asa mai saraci decat noi sunt peste noi in anumite domeni.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 07:19

Jurnal Feroviar a scris:
Mario 076 a scris:
Ramai la 1631. Condiții net superioare. Stii vorba aia dai un ban mai mult dar stai in fata  Smile

Am luat anticipat, pana in 32 de lei. Ar fi fost mai comercial o oferta de 29.90lei dar cine sa gandeasca la CFR? A ramas cea mai mare gaura din bugetul de stat, supravietuiesc doar din mila statului. Nici vorba de evolutie la CFR, in cel mai fericit caz stagneaza sau o iau inapoi.

Excelent punctat!

1631 fie ar trebui facut RE cu 70% din opriri fie bagata o oferta comerciala cum ai spus si tu, eu as da si 35 de lei sa zicem... Dar dupa ce au avut grija sa goneasca Regiotransul de la 8.00 care le facea concurenta si pleca cu 3 rame pline in week-end acuma baietii ce s-or fi gandit, ca o sa ia lumea cu asalt tzeapa lor de 50 de lei... Tzeapa au luat-o ei insa ca eu l-am vazut si ieri destul de gol, ca si in alte dati... 

Dupa revenirea Softransului pe Brasov pe mine cel putin nu mai ma intereseaza tzepele lor de 50 de lei si nasii lor de un leu...Singura mea legatura cu ei va fi R 3012 pentru intoarcere. 

Sa stiti ca in R 3003 erau si turisti destui, care s-au urcat mai ales in Ploiesti... Si din Bucuresti a fost un grup de tineri care se duceau la Canionul 7 Scari iar din Ploiesti s-au urcat forte multi calatori printre care si cateva biciclete. Pacat de acest tren ca are potential...
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 09:19

Vineri seara am venit de la Constanta cu un grup de 8 vecini de la bloc, 7 elevi si un intreg avand bilete la IR 1688 Costinesti-Buc.Nord + IR 1755 Buc.Nord-PL.Sud si vorbisem daca ajunge 1688 la timp in Gara de Nord si mai avem norocul sa il traga si la peron comun cu IR 1667 Buc.Nord-Iasi cu plecare la 23:00 fata de IR 1755 cu plecare la 23:30 sa mergem cu Iasiul mai castigam 30 minute si prindeam si ultimul troleu scutind plata pentru 3 taxiuri, chiar daca platisera locurile la IR 1755 le-am spus ca 40 min o sa stam in picioare ca e vineri seara si nu vom gasi locuri libere la 1667.

Trage 1688 la linia 9, la peron comun cu 8 unde era 1667, noi eram primi la usa primului etajat si ne ducem sa urcam, acum pe unul din ei il mananca in fund sa intrebe pe nas ( desi i instruisem pe toti sa se urce direct ) daca se pot urca la trenul de 23:00 desi aveau bilete la cel de 23:30 iar nasul spune ca 5 lei i costa apoi intervin si i spun ca avem locuri la cel de 23:30 si nu avem pretentia la nimic doar sa ajungem cu 30 min mai devreme, nasul o tine pe a lui ca atat e locul la trenul asta in loc sa zica tariful, il mai intreb odata ce locuri ne da de 5 lei ca toate sunt ocupate, nu stiu domne asta e tariful si apoi il mai intreb "Dar eu ce fac ca nu am bilet, merg asa" la care nasul "asta e alta treaba" continuarea nu o voi mai pune ca sunt cativa pe aici care fac pe detectivi si vor sa faca rau aiurea la oameni.

Concluzia este ca CFR Calatori nu-ti ofera soluti prea multe atunci cand trenul intarzie de multe ori se scot cu scuza "va dam bani inapoi pe bucata de drum neefectuata" dar daca esti legal si ai bilet cu loc platit nu poti lua un tren cu 30 min devreme sa stai in picioare, tren care avea toate locurile ocupate iar in picioare nu era nimeni.

Daca luam bilete la 1688+1667 si ajungea 1688 intarziat ne urcam la 1755 si nu mai zicea nimeni nimic ca din vina CFR pierdeam legatura la 1667.

Asta e s-au dus la 1755 si au venit cu taxiul acasa facandu-si o parere foarte proasta despre aceasta companie tzepara numita CFR Calatori.

Ar trebui cat mai repede sa schimbe legislatia si sa faca la IR locul optional nu obligatoriu macar pentru 60 km, nu e vorba de economia de 4 lei e vorba ca la 1755 daca ar fi fost calatori pentru Bacau, Pascani, Suceava sau Botosani si nu mai erau locuri le-ar fi dat bilete fara loc fara sa le spuna mergeti la vagonul 2 ca de la Pl.Sud vor fi 8 locuri libere. Astia au cumparat 8 locuri la 1755 pentru doar 40 min de mers in vreme ce un sucevean a platit o avere ca sa nu primeasca loc si dupa Buzau, Focsani sa se plimbe prin tren cautand un loc liber si in situatia asta ar fi putu fi mult mai multi calatori mai ales ca era vineri noapte cand trenurile care pleaca din Buc.Nord sunt mai aglomerate decat restul zilelor.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 16:22

kerpeten ali a scris:
Concluzia este ca CFR Calatori nu-ti ofera soluti prea multe atunci cand trenul intarzie de multe ori se scot cu scuza "va dam bani inapoi pe bucata de drum neefectuata" dar daca esti legal si ai bilet cu loc platit nu poti lua un tren cu 30 min devreme sa stai in picioare, tren care avea toate locurile ocupate iar in picioare nu era nimeni.
Te duci şi pui viză de întrerupere, iar dacă e tren cu rezervare obligatorie achiţi şi un nou loc.

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 16:40

Ai citat textul in care spuneam in cazul cand CFR intarzie, deci pana la urma compania pe care tot o ti in brate recunosti ca e o tzeapa totala si calatorul tot el e vinovat si va mai pierde inca 4 lei din buzunarul lui, daca nu mai erau locuri la 1755 CFR il obliga sa mearga si in picioare dupa ce ca a pierdut locul de la 1667 plus ca ajunge cu 30 min mai tarziu la destinatie. E bine ca recunosti si tu cat de tzepara e aceasta companie.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 16:49

Regiotrans te lasă să schimbi moka trenul normal cu sezonierul pe Braşov - Ploieşti?

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 23 Aug 2015, 17:15

Ce treaba are RT cu ce spuneam eu ? Eu nu stiu cum ai terminat liceul, BAC-ul, facultate, master si ai ajuns in MT din moment ce nu sti sa interpretezi un text, mereu deviezi si vi cu alte raspunsuri. Macar de ai fi dat niste numere la trenurile RT ca sa imi dau si eu seama despre ce vrei sa zici si unde vrei sa ajungi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 4 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: