|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
+61marius_catalin84 M.I.C.I. CristyanC Sabik laur 133 ciprian71 cristi CFR neluadi lifetec ets2oltromânia AndreiSV baiazid nokia2010 johnsmoke TonyGFR alliens 92Dragos Spartan1948 impuls Rarau kristi kkk marius664 mihaitzateo cristi ar alex.barac.5 rizelgeorgel2004 cardinal Dionis @ndrey Nk11 KQQ alex.alexus.tm florin.lifticariu bobi didinul dan tm TVlad mureseanu_976 Dr2005 COSTACHE MIHAIL Luna Adrian78 NicuS DPS AeroX mielutu zburator Nesebar alex1987 cristy79 Andrey_tm DB Robert Adirmvl Katalyn kuepall Vitosa ATM ldh80 IonutCFR2009 Teodor Jurnal Feroviar DUAL 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 30.11.15 21:50 | |
| Pot fi autocare pina la Moscova. Sint citeva probleme pe care trenul nu le poate evita: garile situate in locuri incomode pentru public, cu eventuale probleme de acces(transport local etc), orele considerate nepotrivite. Dar fata de un autocar Bucuresti -Rimnicu Vilcea sau Timisoara-Botosani trenul are alt avantaj nevalorificat: viteza.
Autocarele merg prin localitati avind o viteza impusa, pe cind trenul are trebui sa zburde.
cu ce viteza merge un tren de la Timisoara Nord la Lugoj? cu 70 km/h si in afara localitatilor.
Intelegeti unde bat.Cum ar fi o viteza de 120 km/h de la Salonta la Oradea? de la Oradea Vest la Oradea aproape ca depasesc masinile de pe sosea trenul.Pai linia a acolo este pe un rambleu mai sus de sosea. E doar un exemplu.
Sau Timisoara Sud -Timisoara Nord, o data ca trenul opreste la sud la dracu in capatul alalalt la periferia orasului, daca ar face un peron sub viaduct, unde s-a deschis un mal, de acolo cu autobuzul ajungi mai repede in centru decit cu trenul ca trenul mai face 10 minute pina la Timisoara Nord ca il tine cu 3 la TMV si iti creste barba. Daca prinzi semnal la pasarela cobori si iei troleibuzul si ajungi mai repede in gara.
reformulez ce am zis la inceput, viteza nu este un avantaj ci ar trebui sa fie un avantaj. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 01.12.15 0:22 | |
| - dan tm a scris:
- Autocarele merg prin localitati avind o viteza impusa, pe cind trenul are trebui sa zburde.
Din păcate, nu îi verifică nimeni pe şoferi, vitezele maxime pe şoselele noastre sunt orientative... de exemplu, câţi şoferi ai văzut tu să meargă cu 30 km/h pe timp de noapte la apropierea de trecerea de pietoni de pe drumul neiluminat cu o bandă pe sens? Sau, una şi mai bună, câţi şoferi opresc la Crucea Sfântului Andrei? _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 01.12.15 0:41 | |
| Sa vezi cum se ducea Centotransul cu 80 sau peste prin Lancram noaptea... |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 06.12.15 23:17 | |
| 1) câteva geamuri din vagonul 21-70 011 al trenului 12776 sunt INCREDIBIL de jegoase, efectiv nu am crezut că se poate să fie atât de murdare. Albe, pline de condens, de-abia poți vedea în contrast puternic (neoanele de afară vs întunericul din compartiment, am stat doar cu lampa de veghe) numele unei gări. 2) astăzi 12776 a ajuns cu 8 minute mai devreme în București Nord. Am avut timp să cobor liniștit, să mă plimb pe lângă 1695 (foarte aglomerat la plecare pt o zi de duminică), să ajung la Basarab pe peron și să prind apoi plecarea timișoreanului. A ajuns atât de devreme după ce a stat 6 minute în Urziceni (-4), 6 în Făurei (-10 în realitate, am stat că nu plecase încă 13701 și nu avea parcursul făcut), și 6 minute la Brăila (unde, să zic, e bine să stea 4 minute la câți călători urcă). Astfel se pierde o legătură bună spre Craiova-Timișoara, legătură care începuse să fie folosită când 1776 ajungea la 21:28 (desigur cineva o să-mi aducă o statistică din 1235 toamna, că nu e așa, dar eu am fost în trenul ăla de 8 ori și știu mai bine...). Tot ce ar trebui făcut ar fi să micșoreze timpii de mers, și, eventual, să devanseze plecarea din Galați cu 5 minute (să plece fix când ajunge 12773), și s-ar putea oferi o legătură foarte bună care deja era folosită de câțiva oameni în scurta-i existență. (nu vă gândiți că erau destui oameni cât să justifice o grupă directă...) |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 0:12 | |
| Si eu am vazut oameni care fug de la 1776 la 1695, deci o legatura directa Galati-Craiova-Timisoara chiar ar fi benefica, cum am zis de mai multe ori, sa lege un tren Galati-Bucuresti de altul Bucuresti-Timisoara si rezulta tren direct Galati-Bucuresti-Timisoara dar nu, vine x si striga Batman Batman. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 0:33 | |
| E prea mare bătaia de cap, când ar fi maxim 10-15 doritori... or, astăzi l-a tras efectiv la același peron, 1695 la linia 4 și 1776 (12776) la linia 5. Ar trebui expediat din Galați la 17:25 și trimis la drum, să n-o lălăie și să ajungă cu 5 minute mai devreme la Barboși, Făurei, Urziceni, etc.. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 22:46 | |
| - Karpaty a scris:
- Si eu am vazut oameni care fug de la 1776 la 1695, deci o legatura directa Galati-Craiova-Timisoara chiar ar fi benefica, cum am zis de mai multe ori, sa lege un tren Galati-Bucuresti de altul Bucuresti-Timisoara si rezulta tren direct Galati-Bucuresti-Timisoara dar nu, vine x si striga Batman Batman.
Si eu am vazut chestia asta. Dar toti cei cu care am vb sunt clienti ai lui 1821, si care isi incearca norocul, daca il prind pe 1695 e bine, daca nu, il asteapta pe 1821, la care au biletul, deci merg doar cel mult pana la Filiasi. Apropo, e legala chestia asta, sa iei un tren mai devreme decat cel la care ai bilet ? Ti se vinde loc in tren, sau cum ? |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 22:52 | |
| Nu ti se vinde nimic in tren, stai unde gasesti liber, e la mica intelegere, vede nasul ca ai bilet la urmatorul dar daca ai avut noroc si ai prins alt tren inainte intelege, ca doar suntem oameni nu animale, toata ziua cu legea in mana, nu mai putem face un pas ca daca e legal sau nu. |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 23:43 | |
| Trenul Sibiu - Rm Valcea, plecare 3 noaptea din Sibiu, La Rm Valcea a ajuns cu 0 calatori. Multumim CFR pentru IR sageata albastra cu pret de avion! |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 23:48 | |
| Sunt zile și zile, de regulă sunt ceva călători, iar din Vâlcea se mai urcă. Acum 3 zile au fost în jur de 20 de călători, știu că e puțin pentru a ține un tren, dar având în vedere că a dispărut legătura cu Bucureștiul eu zic că numărul e unul convenabil. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 07.12.15 23:58 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Trenul Sibiu - Rm Valcea, plecare 3 noaptea din Sibiu, La Rm Valcea a ajuns cu 0 calatori. Multumim CFR pentru IR sageata albastra cu pret de avion!
Care ar fi motivul pentru care ai merge cu IR si Desiro la pret de avion cand in spate vine Regio cu vagoane la pret accesibil? |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 08.12.15 0:49 | |
| R-ul ala incepe sa se mai umple de pe la Calimanesti, cu navetisti. Ma rog, sa mai ia calatori,nu neaparat sa se umple.
Cand am fost in concediu am oprit la non-stopul de la bariera (cea dintre gara si pod). Fix cand faceau Desiro-urile manevre sa se cupleze ca sa plece spre Caracal. Au ramas uimiti oamenii cu care am fost cat se suceau AM-urile, mai ales ca erau aproape goale. Ca na, e mai simplu sa facem o tiganie, in loc sa facem o grupa pentru un tren care sa mearga la Bucuresti pe care sa o ataseze in Caracal. Si de acolo alta legatura pentru Craiova. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 08.12.15 9:47 | |
| - cardinal a scris:
- Dar toti cei cu care am vb sunt clienti ai lui 1821, si care isi incearca norocul, daca il prind pe 1695 e bine, daca nu, il asteapta pe 1821, la care au biletul, deci merg doar cel mult pana la Filiasi.
Apropo, e legala chestia asta, sa iei un tren mai devreme decat cel la care ai bilet ? Ti se vinde loc in tren, sau cum ? Fără viză de anticipaţie sunt consideraţi contravenienţi, un eventual supracontrol se poate lăsa cu amenzi. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 08.12.15 13:01 | |
| - Dr2005 a scris:
- cardinal a scris:
- Dar toti cei cu care am vb sunt clienti ai lui 1821, si care isi incearca norocul, daca il prind pe 1695 e bine, daca nu, il asteapta pe 1821, la care au biletul, deci merg doar cel mult pana la Filiasi.
Apropo, e legala chestia asta, sa iei un tren mai devreme decat cel la care ai bilet ? Ti se vinde loc in tren, sau cum ? Fără viză de anticipaţie sunt consideraţi contravenienţi, un eventual supracontrol se poate lăsa cu amenzi. Ai inebunit tot forumul cu ideiile tale, nu te poti abtine de la comentariile astea care nu sunt adevarate! Nu cunosti deloc situatia din teren dar vorbesti. Sunt x cazuri pe zi in care chiar casiera elibereaza bilet la urmatorul tren si ii zice calatorului, "eu iti dau la urmatorul dar daca poti sa il prinzi pe asta te sui asa in el ca nu este problema" , ai bilet la 1638 dar mergi cu 1631, ai bilet la 1755 dar mergi cu 1667 (Bucuresti-Focsani) nu se intampla absolut nimic, chiar daca vine supra, se intelege, daca omul a putut sa prinda trenul din fata a urcat, are bilet valabil pe ruta a-b dar la urmatorul, nu incomodeaza cu nimic, de ce sa nu mearga cu cel din fata? Si eu am trait x cazuri cand vroiam bilet pe ruta a-b-c-d, dar calculatorul nu dadea la trenurile care le vroiam si casiera zicea, iti dau asa si te urci in ce trenuri vrei, atata timp cat este acelasi rang nu conteaza ca mergi cu altul la alta ora, este valabil biletul. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) 08.12.15 13:26 | |
| Tocmai ca eu pe zisele ei am avut probleme, ca nu s-a potrivit cu instructiunile ei. casiere in general sint habarniste.
si ca sa iti dau exemplu am vrut sa imi iau un bilet
1536+12838+13602+5604 pina la Pascani, si mi-a zis sa merg cu trenurile directe ca asa ii da ei si n-are ce sa imi faca. Cred ca daca iti pui mintea tu si mai citiva de pe forum indicam maxim 10 casiere capabile de prin tara, restul.... asa ca eu unul nu ma iau dupa ce zic ele. Iar in tren partida trenului comenteaza daca nu ai toate vizele pe bilete, ca ai la un tren si mergi cu altul , ca ai intirziat etc plus ca uneori sint citeva malaxe si citeva UAM-uri scoase din birouri si puse la usile vagoanelor si alea chiar nu te lasa sa urci. Vai si amar. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |