Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

In jos 
+61
marius_catalin84
M.I.C.I.
CristyanC
Sabik
laur 133
ciprian71
cristi CFR
neluadi
lifetec
ets2oltromânia
AndreiSV
baiazid
nokia2010
johnsmoke
TonyGFR
alliens
92Dragos
Spartan1948
impuls
Rarau
kristi kkk
marius664
mihaitzateo
cristi ar
alex.barac.5
rizelgeorgel2004
cardinal
Dionis
@ndrey
Nk11
KQQ
alex.alexus.tm
florin.lifticariu
bobi
didinul
dan tm
TVlad
mureseanu_976
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Luna
Adrian78
NicuS
DPS
AeroX
mielutu zburator
Nesebar
alex1987
cristy79
Andrey_tm
DB Robert
Adirmvl
Katalyn
kuepall
Vitosa
ATM
ldh80
IonutCFR2009
Teodor
Jurnal Feroviar
DUAL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime30.11.15 21:50

Pot fi autocare pina la Moscova.
Sint citeva probleme pe care trenul nu le poate evita: garile situate in locuri incomode pentru public, cu eventuale probleme de acces(transport local etc), orele considerate nepotrivite.
Dar fata de un autocar Bucuresti -Rimnicu Vilcea sau Timisoara-Botosani trenul are alt avantaj nevalorificat: viteza.

Autocarele merg prin localitati avind o viteza impusa, pe cind trenul are trebui sa zburde.

cu ce viteza merge un tren de la Timisoara Nord la Lugoj? cu 70 km/h si in afara localitatilor.

Intelegeti unde bat.Cum ar fi o viteza de 120 km/h de la Salonta la Oradea? de la Oradea Vest la Oradea aproape ca depasesc masinile de pe sosea trenul.Pai linia a acolo este pe un rambleu mai sus de sosea. E doar un exemplu.

Sau Timisoara Sud -Timisoara Nord, o data ca trenul opreste la sud la dracu in capatul alalalt la periferia orasului, daca ar face un peron sub viaduct, unde s-a deschis un mal, de acolo cu autobuzul ajungi mai repede in centru decit cu trenul ca trenul mai face 10 minute pina la Timisoara Nord ca il tine cu 3 la TMV si iti creste barba. Daca prinzi semnal la pasarela cobori si iei troleibuzul si ajungi mai repede in gara.

reformulez ce am zis la inceput, viteza nu este un avantaj ci ar trebui sa fie un avantaj.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime01.12.15 0:22

dan tm a scris:
Autocarele merg prin localitati avind o viteza impusa, pe cind trenul are trebui sa zburde.
Din păcate, nu îi verifică nimeni pe şoferi, vitezele maxime pe şoselele noastre sunt orientative... de exemplu, câţi şoferi ai văzut tu să meargă cu 30 km/h pe timp de noapte la apropierea de trecerea de pietoni de pe drumul neiluminat cu o bandă pe sens? Sau, una şi mai bună, câţi şoferi opresc la Crucea Sfântului Andrei?

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime01.12.15 0:41

Sa vezi cum se ducea Centotransul cu 80 sau peste prin Lancram noaptea...
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime06.12.15 23:17

1) câteva geamuri din vagonul 21-70 011 al trenului 12776 sunt INCREDIBIL de jegoase, efectiv nu am crezut că se poate să fie atât de murdare. Albe, pline de condens, de-abia poți vedea în contrast puternic (neoanele de afară vs întunericul din compartiment, am stat doar cu lampa de veghe) numele unei gări.
2) astăzi 12776 a ajuns cu 8 minute mai devreme în București Nord. Am avut timp să cobor liniștit, să mă plimb pe lângă 1695 (foarte aglomerat la plecare pt o zi de duminică), să ajung la Basarab pe peron și să prind apoi plecarea timișoreanului. A ajuns atât de devreme după ce a stat 6 minute în Urziceni (-4), 6 în Făurei (-10 în realitate, am stat că nu plecase încă 13701 și nu avea parcursul făcut), și 6 minute la Brăila (unde, să zic, e bine să stea 4 minute la câți călători urcă). Astfel se pierde o legătură bună spre Craiova-Timișoara, legătură care începuse să fie folosită când 1776 ajungea la 21:28 (desigur cineva o să-mi aducă o statistică din 1235 toamna, că nu e așa, dar eu am fost în trenul ăla de 8 ori și știu mai bine...). Tot ce ar trebui făcut ar fi să micșoreze timpii de mers, și, eventual, să devanseze plecarea din Galați cu 5 minute (să plece fix când ajunge 12773), și s-ar putea oferi o legătură foarte bună care deja era folosită de câțiva oameni în scurta-i existență. (nu vă gândiți că erau destui oameni cât să justifice o grupă directă...)
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 0:12

Si eu am vazut oameni care fug de la 1776 la 1695, deci o legatura directa Galati-Craiova-Timisoara chiar ar fi benefica, cum am zis de mai multe ori, sa lege un tren Galati-Bucuresti de altul Bucuresti-Timisoara si rezulta tren direct Galati-Bucuresti-Timisoara dar nu, vine x si striga Batman Batman.

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 0:33

E prea mare bătaia de cap, când ar fi maxim 10-15 doritori... or, astăzi l-a tras efectiv la același peron, 1695 la linia 4 și 1776 (12776) la linia 5. Ar trebui expediat din Galați la 17:25 și trimis la drum, să n-o lălăie și să ajungă cu 5 minute mai devreme la Barboși, Făurei, Urziceni, etc..
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3333
Reputatie : 8736
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 22:46

Karpaty a scris:
Si eu am vazut oameni care fug de la 1776 la 1695, deci o legatura directa Galati-Craiova-Timisoara chiar ar fi benefica, cum am zis de mai multe ori, sa lege un tren Galati-Bucuresti de altul Bucuresti-Timisoara si rezulta tren direct Galati-Bucuresti-Timisoara dar nu, vine x si striga Batman Batman.
Si eu am vazut chestia asta.
Dar toti cei cu care am vb sunt clienti ai lui 1821, si care isi incearca norocul, daca il prind pe 1695 e bine, daca nu, il asteapta pe 1821, la care au biletul, deci merg doar cel mult pana la Filiasi.

Apropo, e legala chestia asta, sa iei un tren mai devreme decat cel la care ai bilet ? Ti se vinde loc in tren, sau cum ?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 22:52

Nu ti se vinde nimic in tren, stai unde gasesti liber, e la mica intelegere, vede nasul ca ai bilet la urmatorul dar daca ai avut noroc si ai prins alt tren inainte intelege, ca doar suntem oameni nu animale, toata ziua cu legea in mana, nu mai putem face un pas ca daca e legal sau nu.

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 23:43

Trenul Sibiu - Rm Valcea, plecare 3 noaptea din Sibiu, La Rm Valcea a ajuns cu 0 calatori. Multumim CFR pentru IR sageata albastra cu pret de avion!
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 23:48

Sunt zile și zile, de regulă sunt ceva călători, iar din Vâlcea se mai urcă. Acum 3 zile au fost în jur de 20 de călători, știu că e puțin pentru a ține un tren, dar având în vedere că a dispărut legătura cu Bucureștiul eu zic că numărul e unul convenabil.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime07.12.15 23:58

rizelgeorgel2004 a scris:
Trenul Sibiu - Rm Valcea, plecare 3 noaptea din Sibiu, La Rm Valcea a ajuns cu 0 calatori. Multumim CFR pentru IR sageata albastra cu pret de avion!

Care ar fi motivul pentru care ai merge cu IR si Desiro la pret de avion cand in spate vine Regio cu vagoane la pret accesibil?

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime08.12.15 0:49

R-ul ala incepe sa se mai umple de pe la Calimanesti, cu navetisti. Ma rog, sa mai ia calatori,nu neaparat sa se umple.

Cand am fost in concediu am oprit la non-stopul de la bariera (cea dintre gara si pod). Fix cand faceau Desiro-urile manevre sa se cupleze ca sa plece spre Caracal. Au ramas uimiti oamenii cu care am fost cat se suceau AM-urile, mai ales ca erau aproape goale. Ca na, e mai simplu sa facem o tiganie, in loc sa facem o grupa pentru un tren care sa mearga la Bucuresti pe care sa o ataseze in Caracal. Si de acolo alta legatura pentru Craiova.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime08.12.15 9:47

cardinal a scris:
Dar toti cei cu care am vb sunt clienti ai lui 1821, si care isi incearca norocul, daca il prind pe 1695 e bine, daca nu, il asteapta pe 1821, la care au biletul, deci merg doar cel mult pana la Filiasi.

Apropo, e legala chestia asta, sa iei un tren mai devreme decat cel la care ai bilet ? Ti se vinde loc in tren, sau cum ?
Fără viză de anticipaţie sunt consideraţi contravenienţi, un eventual supracontrol se poate lăsa cu amenzi.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime08.12.15 13:01

Dr2005 a scris:
cardinal a scris:

Fără viză de anticipaţie sunt consideraţi contravenienţi, un eventual supracontrol se poate lăsa cu amenzi.

Ai inebunit tot forumul cu ideiile tale, nu te poti abtine de la comentariile astea care nu sunt adevarate! Nu cunosti deloc situatia din teren dar vorbesti.
Sunt x cazuri pe zi in care chiar casiera elibereaza bilet la urmatorul tren si ii zice calatorului, "eu iti dau la urmatorul dar daca poti sa il prinzi pe asta te sui asa in el ca nu este problema" , ai bilet la 1638 dar mergi cu 1631, ai bilet la 1755 dar mergi cu 1667 (Bucuresti-Focsani) nu se intampla absolut nimic, chiar daca vine supra, se intelege, daca omul a putut sa prinda trenul din fata a urcat, are bilet valabil pe ruta a-b dar la urmatorul, nu incomodeaza cu nimic, de ce sa nu mearga cu cel din fata?
Si eu am trait x cazuri cand vroiam bilet pe ruta a-b-c-d, dar calculatorul nu dadea la trenurile care le vroiam si casiera zicea, iti dau asa si te urci in ce trenuri vrei, atata timp cat este acelasi rang nu conteaza ca mergi cu altul la alta ora, este valabil biletul.

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime08.12.15 13:26

Tocmai ca eu pe zisele ei am avut probleme, ca nu s-a potrivit cu instructiunile ei. casiere in general sint habarniste.

si ca sa iti dau exemplu am vrut sa imi iau un bilet

1536+12838+13602+5604 pina la Pascani, si mi-a zis sa merg cu trenurile directe ca asa ii da ei si n-are ce sa imi faca.
Cred ca daca iti pui mintea tu si mai citiva de pe forum indicam maxim 10 casiere capabile de prin tara, restul.... asa ca eu unul nu ma iau dupa ce zic ele. Iar in tren partida trenului comenteaza daca nu ai toate vizele pe bilete, ca ai la un tren si mergi cu altul , ca ai intirziat etc plus ca uneori sint citeva malaxe si citeva UAM-uri scoase din birouri si puse la usile vagoanelor si alea chiar nu te lasa sa urci. Vai si amar.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (4) - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
Sus 
Pagina 20 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 43 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: