Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea I)

In jos 
+101
eu
nenuandrei
iDorin
bostanesku gigel
George33
rich1974
razvan - trenuri
orestte
040EC100
buldozer2
Balto
andreiutzu
traian
cardinal
laur 133
Mihay
Luna
Polpot
DUAL
bondarel
popovici
Nk11
Marius
Semaca
VeV
cristyadaX
DPS
AlexD
The Legend
brandiburu
redeme
Jhonyla
bostanescu gigel
Mircea Hirjau
ATM
TonyGFR
Vitosa
andrei florin
cont inactiv
puscasu
razwy
mihaiuc
Ciprian
Razvan Tudor
marius_catalin84
decward
sorinucu
ravers75
IonutChircu
rares03
user dezactivat...
iuli.hard
alinx3330
Cobra
cont dezactivat .
Adrian78
RazvanCFR
Costin.H
mardaryroby
kaan
SULZERUL 0733
Codrut1985
mi.tudor
halmarius
jionutz
TVlad
mariuskl
Boracik
frank81
pannonia express
Laur
19jimmy84
Razvan
DonVILLy
didinul
mureseanu_976
myster2008
bogdan srl
Caravelle_Zg
ion1982
alex.alexus.tm
ionutz72
stinky
cortexedge
IonutCFR2009
Lde 2100
Traveller
Nesebar
didi
membru inactiv
cristi CFR
Vlad
Amiralul
stegaru
MariusM
lovekomotive
vrabieionut
srazvi
cristi ar
Ionutz
COSTACHE MIHAIL
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 36 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

Revista presei (partea I) - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 19 Mai 2010, 10:31

Foarte adevarat ce zici tu. De chestia cu "doctorul" acum aud si eu...Probabil ca or fi pe "sus" cu astfel de sporuri. Insa cu meseria care ti-o alegi,nu vad astfel lucrurile. Nu e totuna sa vinzi cartofi in piata,si nu e totuna sa duci un rapid pe ceatza si sa respecti si livretul de mers. Sunt niste riscuri(adevarat asumate),dar prin acele sporuri se face diferenta la retributie...Ai idee cat are salariul de baza un mecanic sau un IDM? Fara sporuri(respectiv ore festive,ore suplimentare),cred ca si unul de la piata ar castiga mai mult...
Sus In jos
Amiralul

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6524
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 19 Mai 2010, 11:12

Cam asta e problema in Romania,mai ales la stat,nu se recunoaste munca...Nu se ofera un salariu decent pentru munca prestata,se recurg la tot feluri de sporuri si beneficii care de multe ori sint mai mari la aia care nu muncesc nimic!Nu cred ca tot Cfr-eul isi merita sporurile in conditiiile in care toate sint platite de restul contribuabililor,iar toate firmele CFR pierd en-gros desi au subventii de la stat.
Nu e vorba de mecanici[apropo stie cineva citi ani traieste un medie un mecanic?],e vorba de toata administratia stufoasa si pusa pe capatuit!
Sus In jos
stegaru

stegaru

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 38
Localizare : Brasov
Reputatie : 5832
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 19 Mai 2010, 11:13

Pai OK, n-am zis ca nu e greu. Sint constient ca e o meserie destul de grea. Sint de acord cu principiul ca salariile ar trebui sa fie proportionale cu dificultatea muncii. Normal, cu cit e mai dificila meseria, cu atit ar trebui platit mai bine cel care o executa. Dar eu ma refer strict la salarii. Daca munca e grea, atunci trebuie platit salariu mare. Insa nu ar mai trebui platite si sporuri pe deasupra. Diferentierea trebuie facuta, insa nu prin sporuri, ci prin cuantumul salariilor si atit. Sporurile ar trebui date doar in cazul in care angajatul e OBLIGAT sa presteze o activitate, nu pentru stres, antena, limbi straine (ca exista si asa ceva; auzi, spor de limbi straine in cazuri cind postul necesita cunoasterea acestora. Adica pentru o cerinta obligatorie ocuparii postului, eu dau si spor.Cretinisme balcanice...). De spor pentru titlul de doctor n-auzisem nici eu pina am citit azi aici:

http://www.mediafax.ro/social/sporuri-pentru-ore-festive-conducere-simplificata-a-locomotivelor-si-titlu-de-doctor-la-cfr-calatori-6132167

Adica angajatii cu pricina au facut un doctorat...pe banii lor...Bravo lor, dar pentru ce trebuie eu, CFR, sa le dau spor?! Li se schimba conditiile de munca? Li se modifica postul? Nu prea inteleg cum vine asta. Cu ce anume influenteaza titlul de "doctor" activitatea lor in companie? Pe bune, nesimtirea in tara asta e chiar fara margini...
Sus In jos
Amiralul

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 19 Mai 2010, 16:28

Stiati ca functionarii publici au sporul de ''zimbet'',cistiga bani in plus daca sint politicosi cu publicul .... :cyclops:
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

Numarul mesajelor : 1172
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 7060
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 19 Mai 2010, 20:46

Accident de muncă la Pasajul Basarab! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o schelă
Un inginer proiectant de origine portugheză a murit, în timp ce lucra la Pasajul Basarab din Capitală. Bărbatul se afla pe una dintre schelele ridicate în zona în care se efectuează lucrările şi la un moment dat, acesta a alunecat şi a căzut, de la aproape 10 metri înălţime, pe liniile de înaltă tensiune ale căii ferate peste care se construieşte pasajul.

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/47284/Un-inginer-portughez-a-murit-la-Pasajul-Basarab-in-urma-unui-accident-de-munca/
Sus In jos
http://500px.com/ionutvrabie
didi

didi

Numarul mesajelor : 635
Varsta : 37
Reputatie : 6567
Data de inscriere : 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 19 Mai 2010, 22:02

Doamne, habar nu am avut si am trecut azi cu trenu exact pe la orele accidentului.Chiar ma intrebam ce e cu multimea aceea acolo , vazusem ca se filmeaza( si nu erau pasionati) si l-am vazut si pe domnul acela la costum in negru.Dumnezeu sa il odihneasca .
Sus In jos
Amiralul

MesajSubiect: Calea_ferata_romaneasca-periculos_de_degradata   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 20 Mai 2010, 09:58

http://www.adevarul.ro/financiar/Calea_ferata_romaneasca-periculos_de_degradata_0_264574038.html

http://www.adevarul.ro/locale/arad/arad-adevarul_de_seara-cale_ferata-Bujac-Lukoil-fier_vechi_0_264573782.html
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeVin 21 Mai 2010, 20:49

Un articol din Ziarul Adevarul de Seara de joi 20 mai 2o10, referitor la primul link postat de Amiralul in mesajul de mai sus:

Revista presei (partea I) - Pagina 6 5-21-201084032PM
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeVin 21 Mai 2010, 23:30

"...Scuze dar...Berceanu momentan nu poate raspunde! Va rugam reveniti!!"
Alte comentarii sunt de prisos!!!
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8340
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeVin 21 Mai 2010, 23:35

O știre despre modernizarea automotoarelor 700, 900 și 1000

http://www.financiarul.com/articol_45078/motoare-ale-cfr-calatori-reparate-pentru-30-mil--lei.html
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeDum 23 Mai 2010, 09:22

Hoţ de bagaje, imobilizat în tren de controlor. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)

Un hoţ de bagaje dintr-un tren de Galaţi şi-a găsit naşu'. Şi la propriu, şi la figurat! Tânărul a fost prins chiar de controlor în timp ce încerca să fure geanta unei femei. A urmat o bătaie demnă de un film mut din anii 30, iar în ajutorul controlorului au sărit şi alţi călători. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din tren.
Tânărul a încercat să riposteze şi să scape, dar nu a avut nicio şansă. Un alt călător a sărit în ajutorul naşului şi a început să-i care pumni hoţului. Ceilalţi şi-au ocupat locuri cât mai bune să asiste la bătaie. Au urmat câteva minute în care controlorul şi cetăţeanul săritor s-au chinuit să imobilizeze hoţul.
Tânărul de 22 de ani a acţionat în trenul rapid care venea de la Galaţi spre Bucureşti. În Urziceni a urcat repede să fure ceva, dar nu i-a ieşit. Hoţul a fost arestat preventiv şi riscă mai mulţi ani de închisoare pentru tâlhărie şi ultraj.

http://videonews.ro/action/viewvideo/28245/Bataie-in-tren-Hot-altoit-de-nas/

ce-am mai ras Smile) cum ii dadea nasu cu statia in cap Smile)
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeDum 23 Mai 2010, 09:31

Un controlor de tren furat de hoţi în timpul serviciului

Revista presei (partea I) - Pagina 6 1
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeDum 23 Mai 2010, 20:50

O gogoasa putin umflata. In Adevarul de Seara de joi 20 mai 2010 scrie ca barierea de pe Str. Petricani care este situata intre Gara Bucuresti Baneasa si Gara Pantelimon, pe M800, sta aproximativ 8 ore pe zi coborata. Prea exagerat. Eu trec adesea prin zona si imi doresc sa vad un tren ca sa il pozez si niciodata nu am norocul acesta!

Revista presei (partea I) - Pagina 6 PIPERABARIERA1

Revista presei (partea I) - Pagina 6 PETRICANIBARIERA
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 26 Mai 2010, 06:44

LA 6 DIMINEATA CAND M-AM TREZIT M-AM UITAT PE GEAM SI AM VAZUT CA, CEL MAI MARE CENTRU COMERCIAL "EUROPA" LUASE FOC (SCUZATI CLARITATEA)

Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3143
XXX
Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3139
XXX
Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3142
XXX
Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3136
XXX
Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3137
XXX
Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3138
XXX
Revista presei (partea I) - Pagina 6 DSCF3141
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6375
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 26 Mai 2010, 09:08

pfff, zici ca a luat foc o rafinarie, n-am vazut nici odata atata fum.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea I)
Sus 
Pagina 6 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 36 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea II)
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum