| Revista presei (partea I) | |
|
+101eu nenuandrei iDorin bostanesku gigel George33 rich1974 razvan - trenuri orestte 040EC100 buldozer2 Balto andreiutzu traian cardinal laur 133 Mihay Luna Polpot DUAL bondarel popovici Nk11 Marius Semaca VeV cristyadaX DPS AlexD The Legend brandiburu redeme Jhonyla bostanescu gigel Mircea Hirjau ATM TonyGFR Vitosa andrei florin cont inactiv puscasu razwy mihaiuc Ciprian Razvan Tudor marius_catalin84 decward sorinucu ravers75 IonutChircu rares03 user dezactivat... iuli.hard alinx3330 Cobra cont dezactivat . Adrian78 RazvanCFR Costin.H mardaryroby kaan SULZERUL 0733 Codrut1985 mi.tudor halmarius jionutz TVlad mariuskl Boracik frank81 pannonia express Laur 19jimmy84 Razvan DonVILLy didinul mureseanu_976 myster2008 bogdan srl Caravelle_Zg ion1982 alex.alexus.tm ionutz72 stinky cortexedge IonutCFR2009 Lde 2100 Traveller Nesebar didi membru inactiv cristi CFR Vlad Amiralul stegaru MariusM lovekomotive vrabieionut srazvi cristi ar Ionutz COSTACHE MIHAIL 105 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 19 Mai 2010, 10:31 | |
| Foarte adevarat ce zici tu. De chestia cu "doctorul" acum aud si eu...Probabil ca or fi pe "sus" cu astfel de sporuri. Insa cu meseria care ti-o alegi,nu vad astfel lucrurile. Nu e totuna sa vinzi cartofi in piata,si nu e totuna sa duci un rapid pe ceatza si sa respecti si livretul de mers. Sunt niste riscuri(adevarat asumate),dar prin acele sporuri se face diferenta la retributie...Ai idee cat are salariul de baza un mecanic sau un IDM? Fara sporuri(respectiv ore festive,ore suplimentare),cred ca si unul de la piata ar castiga mai mult... |
|
| |
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6524 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 19 Mai 2010, 11:12 | |
| Cam asta e problema in Romania,mai ales la stat,nu se recunoaste munca...Nu se ofera un salariu decent pentru munca prestata,se recurg la tot feluri de sporuri si beneficii care de multe ori sint mai mari la aia care nu muncesc nimic!Nu cred ca tot Cfr-eul isi merita sporurile in conditiiile in care toate sint platite de restul contribuabililor,iar toate firmele CFR pierd en-gros desi au subventii de la stat. Nu e vorba de mecanici[apropo stie cineva citi ani traieste un medie un mecanic?],e vorba de toata administratia stufoasa si pusa pe capatuit! |
|
| |
stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5832 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 19 Mai 2010, 11:13 | |
| Pai OK, n-am zis ca nu e greu. Sint constient ca e o meserie destul de grea. Sint de acord cu principiul ca salariile ar trebui sa fie proportionale cu dificultatea muncii. Normal, cu cit e mai dificila meseria, cu atit ar trebui platit mai bine cel care o executa. Dar eu ma refer strict la salarii. Daca munca e grea, atunci trebuie platit salariu mare. Insa nu ar mai trebui platite si sporuri pe deasupra. Diferentierea trebuie facuta, insa nu prin sporuri, ci prin cuantumul salariilor si atit. Sporurile ar trebui date doar in cazul in care angajatul e OBLIGAT sa presteze o activitate, nu pentru stres, antena, limbi straine (ca exista si asa ceva; auzi, spor de limbi straine in cazuri cind postul necesita cunoasterea acestora. Adica pentru o cerinta obligatorie ocuparii postului, eu dau si spor.Cretinisme balcanice...). De spor pentru titlul de doctor n-auzisem nici eu pina am citit azi aici: http://www.mediafax.ro/social/sporuri-pentru-ore-festive-conducere-simplificata-a-locomotivelor-si-titlu-de-doctor-la-cfr-calatori-6132167
Adica angajatii cu pricina au facut un doctorat...pe banii lor...Bravo lor, dar pentru ce trebuie eu, CFR, sa le dau spor?! Li se schimba conditiile de munca? Li se modifica postul? Nu prea inteleg cum vine asta. Cu ce anume influenteaza titlul de "doctor" activitatea lor in companie? Pe bune, nesimtirea in tara asta e chiar fara margini... |
|
| |
Amiralul
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 19 Mai 2010, 16:28 | |
| Stiati ca functionarii publici au sporul de ''zimbet'',cistiga bani in plus daca sint politicosi cu publicul .... :cyclops: |
|
| |
vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 19 Mai 2010, 20:46 | |
| Accident de muncă la Pasajul Basarab! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o schelă Un inginer proiectant de origine portugheză a murit, în timp ce lucra la Pasajul Basarab din Capitală. Bărbatul se afla pe una dintre schelele ridicate în zona în care se efectuează lucrările şi la un moment dat, acesta a alunecat şi a căzut, de la aproape 10 metri înălţime, pe liniile de înaltă tensiune ale căii ferate peste care se construieşte pasajul.
http://www.videonews.ro/action/viewvideo/47284/Un-inginer-portughez-a-murit-la-Pasajul-Basarab-in-urma-unui-accident-de-munca/ |
|
| |
didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 19 Mai 2010, 22:02 | |
| Doamne, habar nu am avut si am trecut azi cu trenu exact pe la orele accidentului.Chiar ma intrebam ce e cu multimea aceea acolo , vazusem ca se filmeaza( si nu erau pasionati) si l-am vazut si pe domnul acela la costum in negru.Dumnezeu sa il odihneasca . |
|
| |
Amiralul
| Subiect: Calea_ferata_romaneasca-periculos_de_degradata Joi 20 Mai 2010, 09:58 | |
| http://www.adevarul.ro/financiar/Calea_ferata_romaneasca-periculos_de_degradata_0_264574038.html
http://www.adevarul.ro/locale/arad/arad-adevarul_de_seara-cale_ferata-Bujac-Lukoil-fier_vechi_0_264573782.html |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Vin 21 Mai 2010, 20:49 | |
| Un articol din Ziarul Adevarul de Seara de joi 20 mai 2o10, referitor la primul link postat de Amiralul in mesajul de mai sus: |
|
| |
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Vin 21 Mai 2010, 23:30 | |
| "...Scuze dar...Berceanu momentan nu poate raspunde! Va rugam reveniti!!" Alte comentarii sunt de prisos!!! |
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Vin 21 Mai 2010, 23:35 | |
| O știre despre modernizarea automotoarelor 700, 900 și 1000
http://www.financiarul.com/articol_45078/motoare-ale-cfr-calatori-reparate-pentru-30-mil--lei.html |
|
| |
vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Dum 23 Mai 2010, 09:22 | |
| Hoţ de bagaje, imobilizat în tren de controlor. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO) Un hoţ de bagaje dintr-un tren de Galaţi şi-a găsit naşu'. Şi la propriu, şi la figurat! Tânărul a fost prins chiar de controlor în timp ce încerca să fure geanta unei femei. A urmat o bătaie demnă de un film mut din anii 30, iar în ajutorul controlorului au sărit şi alţi călători. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din tren. Tânărul a încercat să riposteze şi să scape, dar nu a avut nicio şansă. Un alt călător a sărit în ajutorul naşului şi a început să-i care pumni hoţului. Ceilalţi şi-au ocupat locuri cât mai bune să asiste la bătaie. Au urmat câteva minute în care controlorul şi cetăţeanul săritor s-au chinuit să imobilizeze hoţul. Tânărul de 22 de ani a acţionat în trenul rapid care venea de la Galaţi spre Bucureşti. În Urziceni a urcat repede să fure ceva, dar nu i-a ieşit. Hoţul a fost arestat preventiv şi riscă mai mulţi ani de închisoare pentru tâlhărie şi ultraj. http://videonews.ro/action/viewvideo/28245/Bataie-in-tren-Hot-altoit-de-nas/ ce-am mai ras ) cum ii dadea nasu cu statia in cap ) |
|
| |
vrabieionut V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Dum 23 Mai 2010, 09:31 | |
| Un controlor de tren furat de hoţi în timpul serviciului |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| |
| |
vrabieionut V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 26 Mai 2010, 06:44 | |
| LA 6 DIMINEATA CAND M-AM TREZIT M-AM UITAT PE GEAM SI AM VAZUT CA, CEL MAI MARE CENTRU COMERCIAL "EUROPA" LUASE FOC (SCUZATI CLARITATEA) XXX XXX XXX XXX XXX XXX |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6375 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier 26 Mai 2010, 09:08 | |
| pfff, zici ca a luat foc o rafinarie, n-am vazut nici odata atata fum. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) | |
| |
|
| |
| Revista presei (partea I) | |
|