Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Linia de centura a Bucurestiului

In jos 
+78
yeu1
Capsuneanu
Radu161
mishu88
laur 133
ciprian71
19jimmy84
Traveller
alliens
lifetec
NIKU24
Luca tgv
LanceR
mielutu zburator
brutusel
IonutChircu
email2bav
dan tm
Andrey_tm
Balto
adascalu
spiderpc
ANDU2100HP
DPS
DUAL
baiazid
George
WAYNEN
alexmorph3us
razvan - trenuri
doctor cfr
Radu
cstefan
dan_dinca
cfr500
Shinkasen
sogard_2003
Rarau
elm
nenuandrei
Mircea Condilescu
Mihai-Aurel
ionutz85
mihaiuc
Dr2005
traian
Nk11
Adrian78
dave
nokia2010
stefan_br
TonyGFR
Razvan Tudor
040EC100
Boracik
Vitosa
popovici
AlexD
tuborgtnp
Nesebar
63-1143-5
srazvi
Andrei
riciu
tudor_toma82
cristi CFR
sorinucu
RazvanCFR
TVlad
cont dezactivat .
cata
SULZERUL 0733
IonutCFR2009
ldh80
didi
stakee
mardaryroby
COSTACHE MIHAIL
82 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5061
Data de inscriere : 14/07/2011

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeSam 06 Aug 2011, 17:10

Ok. In cazul de fata este posibil ca liniei i se va inlocui piatra sparta. Am vazut destule sectii in situatia asta. Se face loc pentru piatra noua, in conditiile in care se pregateste redarea acesteia in functiune cat de curand
Sus In jos
http://www.railnet.ro
Razvan Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Razvan Tudor

Numarul mesajelor : 649
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5902
Data de inscriere : 10/01/2011

MesajSubiect: Re: LINIA DE CENTURA A BUCURESTIULUI   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeLun 08 Aug 2011, 20:03

Cateva poze de pe linia de centura realizate in dreptul lacului Pantelimon si in apropierea garii Bucuresti Sud - 07.08.2011

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 PICT0097
~~~~~~
Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 PICT0096
~~~~~~
Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 PICT0100
~~~~~~
Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 PICT0102

Sus In jos
Boracik

Boracik

Numarul mesajelor : 178
Varsta : 34
Reputatie : 5487
Data de inscriere : 23/06/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeLun 15 Aug 2011, 21:04

Centura Bucuresti langa canalu Dambovita
O intrebare:CFR Marfa mai frecventeaza Centura Bucuresti?

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1320

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1321

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1322
Sus In jos
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6382
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeLun 15 Aug 2011, 21:13

Da. Acum cateva saptamani in zona era un marfar CFR Marfa cu Fals-uri tras de un DA (nu-mi mai amintesc numarul) si impins de un Gogosar.
Sus In jos
Boracik

Boracik

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeLun 15 Aug 2011, 21:27

Mersi pentru lamurire Very Happy
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeSam 20 Aug 2011, 15:09

Oameni buni, am trecut astazi pe soseaua de centura cu masina si de la pod de la Voluntari spre Cernica unde inca mai exista catenara am avut o mare surpriza: toate utilajele de burat si indreptat linia ce apartin de Bucuresti erau acolo si au aranjat portiunea aia de spui ca e noua, iar utilajele erau parcate mai spre Cernica. Super tare treaba, linia asezata perfect ca pe M800. Pare ca se pergateste ceva si e de bine.
Sus In jos
stefan_br
V.I.P Member
V.I.P Member
stefan_br

Numarul mesajelor : 511
Localizare : Braila/Bucuresti
Reputatie : 5847
Data de inscriere : 23/05/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeSam 20 Aug 2011, 15:52

Joi am observat si eu un utilaj de la infrastructura in zona precizata de tine !Poate in curand v-om afla mai multe detalii! Smile
Sus In jos
Boracik

Boracik

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeSam 20 Aug 2011, 19:53

De utilajele astea zici?

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1315-1

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1318

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1317

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1316

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Imagine1315
02.08.2011
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeSam 20 Aug 2011, 20:19

Ceva de genul, mai ceva ca la o expozitie feroviara la cate erau acolo.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeDum 21 Aug 2011, 12:26

AlexD a scris:
Oameni buni, am trecut astazi pe soseaua de centura cu masina si de la pod de la Voluntari spre Cernica unde inca mai exista catenara am avut o mare surpriza: toate utilajele de burat si indreptat linia ce apartin de Bucuresti erau acolo si au aranjat portiunea aia de spui ca e noua, iar utilajele erau parcate mai spre Cernica. Super tare treaba, linia asezata perfect ca pe M800. Pare ca se pergateste ceva si e de bine.
Tot ceea ce vezi acolo este ptr ca : cfr calatori intentioneaza de la noul mers in functie de materialul rulant si personalul disponibil (desi aici stau rau cu amandoua cel putin cei de la BC si nu numai) sau achizitionat pana atunci, sa introduca trenuri limitrofe si pe aceasta ruta mai exact buc-mogosoaia-voluntari.

creez un mic of-topic aici si mai adaug : dupa terminarea podului de la gradistea, desi nu anul acesta e posibil, acelasi lucru intentioneaza si aici cu introducerea unor trenuri limitrofe buc-vidra.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6050
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeDum 21 Aug 2011, 12:57

maryus74 a scris:
AlexD a scris:
Tot ceea ce vezi acolo este ptr ca : cfr calatori intentioneaza de la noul mers in functie de materialul rulant si personalul disponibil (desi aici stau rau cu amandoua cel putin cei de la BC si nu numai) sau achizitionat pana atunci, sa introduca trenuri limitrofe si pe aceasta ruta mai exact buc-mogosoaia-voluntari.

creez un mic of-topic aici si mai adaug : dupa terminarea podului de la gradistea, desi nu anul acesta e posibil, acelasi lucru intentioneaza si aici cu introducerea unor trenuri limitrofe buc-vidra.

Probabil pentru trenuri de tip suburban dar si mai probabil pentru trenurile sezoniere , avand in vedere ca lucrarile la M800 se apropie de final.
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Vitosa

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeVin 26 Aug 2011, 22:39

popovici a scris:
maryus74 a scris:
AlexD a scris:

Probabil pentru trenuri de tip suburban dar si mai probabil pentru trenurile sezoniere , avand in vedere ca lucrarile la M800 se apropie de final.
Care trenuri sezoniere? sti ceva noutati? cu toata reparatia asta timpii de mers sunt mai scurti prin chitila-baneasa.
Sus In jos
nokia2010

Numarul mesajelor : 369
Varsta : 41
Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România
Reputatie : 5545
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeDum 28 Aug 2011, 23:16

Dar şi între Şos. Bucureşti - Ploieşti (D.N. minus 1) şi şoseaua care trece prin Pipera-Tunari s-au apucat să fure din linia de contact? :shock:
Am trecut azi pe acolo, la un momendat era lipsă linia de contatct şi după aia apărea din nou. A fost o gară între cele 2 puncte? (era o clădire parţial abandonată).
Un automotor 77 am văzut şi eu în anii '90. Mă întorceam de la cimitiri de la Cernica şi nu am mai intrat în Bucureşti pe Bd. Biruinţei.
Apropos:
1) De ce a fost închisă mult timp trecerea la nivel de pe Şos. Cernica, astfel încât atunci când veneaia dinspre Bucureşti spre Cernica şi invers trebuia neapărat să ocoleşti pe Bd. Biruinţei?;
2) Au vrut să dubleze linia de centură în zona Cernica sau de ce apăruse o a 2-a linie, care însă nu era conectată la linia principală?
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeSam 10 Sept 2011, 15:47

popovici a scris:
maryus74 a scris:
AlexD a scris:

Trenuri sezoniere ??? Cand vi dinspre Buftea spre Ramif. Pasarea pe centura Bucurestiului ai asa :
R1 Buciumeni-R3 Buciumeni 0.8 km cu 30km/h
R3 Buciumeni-MOGOSOAIA 6.2km cu 60 km/h
MOGOSOAIA-Otopeni Hm 6.4 km cu 50 km/h
Otopeni Hm-VOLUNTARI Hm 12.8 km cu 50 km/h
VOLUNTARI Hm-Ramif Pasarea 2.3 km cu 50 km/h
iesirea pe firul 1 si 2 spre PASAREA facandu-se cu 30 km/h
Mai degraba circulatia sezonierelor ar fi prin Chitila-Pajura-R Pajura-Buc Baneasa cu o viteza net superioara si un timp de mers bun in comparatie cu centura.
PS AlexD tu chiar crezi in marirea vitezei pe linia de centura? acele utilaje n-au facut altceva decat sa schimbe traversele, linia si burarea acesteia.
Sus In jos
dave

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 46
Reputatie : 4977
Data de inscriere : 24/04/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitimeMar 13 Sept 2011, 08:28

Am observat console noi pentru catenara in zonele unde noi presupuneam furturi. Probabil linia de centura intra intr-un program de reparatii capitale ce include si schimbarea liniei de contact. Sper!

Ultima editare efectuata de catre dave in Mier 14 Sept 2011, 07:59, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.sevensys.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Linia de centura a Bucurestiului
Sus 
Pagina 5 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sudul Bucurestiului
» Berceni (Centura Bucuresti)
» Popesti-Leordeni (Centura Bucuresti)
» M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani
» Voluntari (calea ferata de centura)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: ALTE LINII-
Mergi direct la: