| Linia de centura a Bucurestiului | |
|
+78yeu1 Capsuneanu Radu161 mishu88 laur 133 ciprian71 19jimmy84 Traveller alliens lifetec NIKU24 Luca tgv LanceR mielutu zburator brutusel IonutChircu email2bav dan tm Andrey_tm Balto adascalu spiderpc ANDU2100HP DPS DUAL baiazid George WAYNEN alexmorph3us razvan - trenuri doctor cfr Radu cstefan dan_dinca cfr500 Shinkasen sogard_2003 Rarau elm nenuandrei Mircea Condilescu Mihai-Aurel ionutz85 mihaiuc Dr2005 traian Nk11 Adrian78 dave nokia2010 stefan_br TonyGFR Razvan Tudor 040EC100 Boracik Vitosa popovici AlexD tuborgtnp Nesebar 63-1143-5 srazvi Andrei riciu tudor_toma82 cristi CFR sorinucu RazvanCFR TVlad cont dezactivat . cata SULZERUL 0733 IonutCFR2009 ldh80 didi stakee mardaryroby COSTACHE MIHAIL 82 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
040EC100
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 37 Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801 Reputatie : 5061 Data de inscriere : 14/07/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 06 Aug 2011, 17:10 | |
| Ok. In cazul de fata este posibil ca liniei i se va inlocui piatra sparta. Am vazut destule sectii in situatia asta. Se face loc pentru piatra noua, in conditiile in care se pregateste redarea acesteia in functiune cat de curand
|
|
| |
Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5902 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: LINIA DE CENTURA A BUCURESTIULUI Lun 08 Aug 2011, 20:03 | |
| Cateva poze de pe linia de centura realizate in dreptul lacului Pantelimon si in apropierea garii Bucuresti Sud - 07.08.2011 ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ |
|
| |
Boracik
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5487 Data de inscriere : 23/06/2010
| |
| |
TonyGFR
Numarul mesajelor : 1198 Varsta : 27 Localizare : Breaza Reputatie : 6382 Data de inscriere : 24/10/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 15 Aug 2011, 21:13 | |
| Da. Acum cateva saptamani in zona era un marfar CFR Marfa cu Fals-uri tras de un DA (nu-mi mai amintesc numarul) si impins de un Gogosar.
|
|
| |
Boracik
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5487 Data de inscriere : 23/06/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 15 Aug 2011, 21:27 | |
| Mersi pentru lamurire |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 20 Aug 2011, 15:09 | |
| Oameni buni, am trecut astazi pe soseaua de centura cu masina si de la pod de la Voluntari spre Cernica unde inca mai exista catenara am avut o mare surpriza: toate utilajele de burat si indreptat linia ce apartin de Bucuresti erau acolo si au aranjat portiunea aia de spui ca e noua, iar utilajele erau parcate mai spre Cernica. Super tare treaba, linia asezata perfect ca pe M800. Pare ca se pergateste ceva si e de bine. |
|
| |
stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5847 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 20 Aug 2011, 15:52 | |
| Joi am observat si eu un utilaj de la infrastructura in zona precizata de tine !Poate in curand v-om afla mai multe detalii! |
|
| |
Boracik
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 20 Aug 2011, 19:53 | |
| |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 20 Aug 2011, 20:19 | |
| Ceva de genul, mai ceva ca la o expozitie feroviara la cate erau acolo. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 21 Aug 2011, 12:26 | |
| - AlexD a scris:
- Oameni buni, am trecut astazi pe soseaua de centura cu masina si de la pod de la Voluntari spre Cernica unde inca mai exista catenara am avut o mare surpriza: toate utilajele de burat si indreptat linia ce apartin de Bucuresti erau acolo si au aranjat portiunea aia de spui ca e noua, iar utilajele erau parcate mai spre Cernica. Super tare treaba, linia asezata perfect ca pe M800. Pare ca se pergateste ceva si e de bine.
Tot ceea ce vezi acolo este ptr ca : cfr calatori intentioneaza de la noul mers in functie de materialul rulant si personalul disponibil (desi aici stau rau cu amandoua cel putin cei de la BC si nu numai) sau achizitionat pana atunci, sa introduca trenuri limitrofe si pe aceasta ruta mai exact buc-mogosoaia-voluntari.
creez un mic of-topic aici si mai adaug : dupa terminarea podului de la gradistea, desi nu anul acesta e posibil, acelasi lucru intentioneaza si aici cu introducerea unor trenuri limitrofe buc-vidra. |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6050 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 21 Aug 2011, 12:57 | |
| - maryus74 a scris:
- AlexD a scris:
- Oameni buni, am trecut astazi pe soseaua de centura cu masina si de la pod de la Voluntari spre Cernica unde inca mai exista catenara am avut o mare surpriza: toate utilajele de burat si indreptat linia ce apartin de Bucuresti erau acolo si au aranjat portiunea aia de spui ca e noua, iar utilajele erau parcate mai spre Cernica. Super tare treaba, linia asezata perfect ca pe M800. Pare ca se pergateste ceva si e de bine.
Tot ceea ce vezi acolo este ptr ca : cfr calatori intentioneaza de la noul mers in functie de materialul rulant si personalul disponibil (desi aici stau rau cu amandoua cel putin cei de la BC si nu numai) sau achizitionat pana atunci, sa introduca trenuri limitrofe si pe aceasta ruta mai exact buc-mogosoaia-voluntari.
creez un mic of-topic aici si mai adaug : dupa terminarea podului de la gradistea, desi nu anul acesta e posibil, acelasi lucru intentioneaza si aici cu introducerea unor trenuri limitrofe buc-vidra. Probabil pentru trenuri de tip suburban dar si mai probabil pentru trenurile sezoniere , avand in vedere ca lucrarile la M800 se apropie de final. |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Vin 26 Aug 2011, 22:39 | |
| - popovici a scris:
- maryus74 a scris:
- AlexD a scris:
creez un mic of-topic aici si mai adaug : dupa terminarea podului de la gradistea, desi nu anul acesta e posibil, acelasi lucru intentioneaza si aici cu introducerea unor trenuri limitrofe buc-vidra. Probabil pentru trenuri de tip suburban dar si mai probabil pentru trenurile sezoniere , avand in vedere ca lucrarile la M800 se apropie de final. Care trenuri sezoniere? sti ceva noutati? cu toata reparatia asta timpii de mers sunt mai scurti prin chitila-baneasa. |
|
| |
nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5545 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 28 Aug 2011, 23:16 | |
| Dar şi între Şos. Bucureşti - Ploieşti (D.N. minus 1) şi şoseaua care trece prin Pipera-Tunari s-au apucat să fure din linia de contact? :shock: Am trecut azi pe acolo, la un momendat era lipsă linia de contatct şi după aia apărea din nou. A fost o gară între cele 2 puncte? (era o clădire parţial abandonată). Un automotor 77 am văzut şi eu în anii '90. Mă întorceam de la cimitiri de la Cernica şi nu am mai intrat în Bucureşti pe Bd. Biruinţei. Apropos: 1) De ce a fost închisă mult timp trecerea la nivel de pe Şos. Cernica, astfel încât atunci când veneaia dinspre Bucureşti spre Cernica şi invers trebuia neapărat să ocoleşti pe Bd. Biruinţei?; 2) Au vrut să dubleze linia de centură în zona Cernica sau de ce apăruse o a 2-a linie, care însă nu era conectată la linia principală? |
|
| |
Vitosa
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 10 Sept 2011, 15:47 | |
| - popovici a scris:
- maryus74 a scris:
- AlexD a scris:
creez un mic of-topic aici si mai adaug : dupa terminarea podului de la gradistea, desi nu anul acesta e posibil, acelasi lucru intentioneaza si aici cu introducerea unor trenuri limitrofe buc-vidra. Probabil pentru trenuri de tip suburban dar si mai probabil pentru trenurile sezoniere , avand in vedere ca lucrarile la M800 se apropie de final. Trenuri sezoniere ??? Cand vi dinspre Buftea spre Ramif. Pasarea pe centura Bucurestiului ai asa : R1 Buciumeni-R3 Buciumeni 0.8 km cu 30km/h R3 Buciumeni-MOGOSOAIA 6.2km cu 60 km/h MOGOSOAIA-Otopeni Hm 6.4 km cu 50 km/h Otopeni Hm-VOLUNTARI Hm 12.8 km cu 50 km/h VOLUNTARI Hm-Ramif Pasarea 2.3 km cu 50 km/h iesirea pe firul 1 si 2 spre PASAREA facandu-se cu 30 km/h Mai degraba circulatia sezonierelor ar fi prin Chitila-Pajura-R Pajura-Buc Baneasa cu o viteza net superioara si un timp de mers bun in comparatie cu centura. PS AlexD tu chiar crezi in marirea vitezei pe linia de centura? acele utilaje n-au facut altceva decat sa schimbe traversele, linia si burarea acesteia. |
|
| |
dave
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4977 Data de inscriere : 24/04/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Mar 13 Sept 2011, 08:28 | |
| Am observat console noi pentru catenara in zonele unde noi presupuneam furturi. Probabil linia de centura intra intr-un program de reparatii capitale ce include si schimbarea liniei de contact. Sper!
Ultima editare efectuata de catre dave in Mier 14 Sept 2011, 07:59, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului | |
| |
|
| |
| Linia de centura a Bucurestiului | |
|