|
| Linia de centura a Bucurestiului | |
|
+78yeu1 Capsuneanu Radu161 mishu88 laur 133 ciprian71 19jimmy84 Traveller alliens lifetec NIKU24 Luca tgv LanceR mielutu zburator brutusel IonutChircu email2bav dan tm Andrey_tm Balto adascalu spiderpc ANDU2100HP DPS DUAL baiazid George WAYNEN alexmorph3us razvan - trenuri doctor cfr Radu cstefan dan_dinca cfr500 Shinkasen sogard_2003 Rarau elm nenuandrei Mircea Condilescu Mihai-Aurel ionutz85 mihaiuc Dr2005 traian Nk11 Adrian78 dave nokia2010 stefan_br TonyGFR Razvan Tudor 040EC100 Boracik Vitosa popovici AlexD tuborgtnp Nesebar 63-1143-5 srazvi Andrei riciu tudor_toma82 cristi CFR sorinucu RazvanCFR TVlad cont dezactivat . cata SULZERUL 0733 IonutCFR2009 ldh80 didi stakee mardaryroby COSTACHE MIHAIL 82 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 30 Dec 2012, 22:00 | |
| Linia se va degrada continuu din cauza nefolosirii si totusi e pacat, din cate stiu eu in zona sunt sigur o rampa de beton pentru descarcarea vagoanelor de marfa in tiruri daca nu 2...exact la cativa metrii de centura capitalei. |
| | | ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10608 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 30 Dec 2012, 22:23 | |
| cand treceam eu pe acolo mai des in 2007 si 2008 mai trecea cate un marfar (eram sofer si o luam mereu pe centura cu duba) si centra nu era asa modernizata se mergea numai pe un fir de sosea (erau numai 2 benzi - una inainte si una in napoi, iar unde e poza cu trecerea la nivel sa construit un mare pod acolo ca se facea aglomeratie si coloane de tiruri de la mogosoaia pana la bragadiru |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 30 Dec 2012, 22:32 | |
| Tin minte in 2005-2006 mai ales vara toate trenurile de calatori de pe M800 pe acolo treceau, stiu ca eram la soacra acasa la intersectia DN1 cu CB si mereu erau cozi de masini interminabile, treceau sezonierele si marfarele din 30 in 30 min, de mentionat ca pe M800 la Baneasa erau liniile scoase si se lucra la reabilitare. Sper sa nu ma insel dar tremura casa mereu cand treceau trenurile. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 30 Dec 2012, 22:41 | |
| Da, rampa aceea e undeva pe la Otopeni, in zona firmei Vesta (aia cu indicatoarele de circulatie). Cam asa, de prin 2009 cel tirziu nu a mai trecut nimic pe portiunea aceea (intre M1000 si M800). Circulatia s-a inchis dupa ce s-au terminat lucrarile de pe M800 intre Pantelimon si Grivita si au inceput sa lucreze la pasajul rutier de la Otopeni. Pentru constructia lui a fost necesar sa demonteze citiva stilpi din apropierea garii Otopeni. In loc sa profite de inchidere si sa faca reparatii capitale pina terminau aia pasajul, nu s-a facut nimic. Dupa ce s-a pus in functiune pasajul, surpriza: in loc sa puna stilpii la loc si sa-i dea drumul, ei se apuca de RK. Au lucrat vreo trei luni anul trecut dupa care prin vara s-au plictisit. De atunci, vedem bine, nu s-a mai facut absolut nimic. Ma intreb, salariatii simpli cum suporta chestiile astea? Eu as innebuni sa nu am nimic de facut. Nu mi se pare normal sa iau un salariu stind degeaba.
Ultima editare efectuata de catre TVlad in Dum 30 Dec 2012, 22:48, editata de 1 ori |
| | | AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 30 Dec 2012, 22:44 | |
| Inseamna ca sunt 2 rampe cel putin, eu stiam sigur de cea dintre iesirea spre Voluntari si iesirea spre Pantelimon, via s vis de o unitate militara sau ceva de genul. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 30 Dec 2012, 22:51 | |
| Cred ca o stiu si pe aia dar cea de care spuneam eu pare a fi in incinta unei firme, ceva. La un moment dat era folosita de un centru logistic pentru Carrefour, se foiau multe microbuze cu sigla lor pe acolo. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 31 Dec 2012, 00:11 | |
| - TVlad a scris:
- Eu as innebuni sa nu am nimic de facut. Nu mi se pare normal sa iau un salariu stind degeaba.
Nu e normal, dar e visul tuturor să stea degeaba şi să fie plătiţi _________________ :TTT:
|
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9707 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 31 Dec 2012, 01:47 | |
| - Dr2005 a scris:
Nu e normal, dar e visul tuturor să stea degeaba şi să fie plătiţi Recomand tranzatii valutare pe forex , numai trebuie sa ai o strategie si ceva capital. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4862 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Mar 12 Mar 2013, 23:25 | |
| Ce se mai aude de proiectul retelei CFR de transport suburban/intraurban de pe linia centura? S-a mai facut vreun progres? :roll: |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Mier 13 Mar 2013, 00:23 | |
| Nu există fonduri. _________________ :TTT:
|
| | | WAYNEN
Numarul mesajelor : 12 Reputatie : 4667 Data de inscriere : 26/02/2012
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 16 Mar 2013, 21:00 | |
| Ar trebui sa fie inclusa in proiectul liniei urbane din Bucuresti si linia care duce la Gara Cotroceni cu urmatoarele statii:Gara Razoare,Cotroceni Park,Sergent Apostol Constantin,Moinesti,Valea Cascadelor si apoi sa intre pe centura. |
| | | Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6126 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 17 Mar 2013, 00:07 | |
| - WAYNEN a scris:
- Ar trebui sa fie inclusa in proiectul liniei urbane din Bucuresti si linia care duce la Gara Cotroceni cu urmatoarele statii:Gara Razoare,Cotroceni Park,Sergent Apostol Constantin,Moinesti,Valea Cascadelor si apoi sa intre pe centura.
Vise frumoase, momentan in proiect e autostrada suspendata si/sau linia de metrou Eroii Revolutiei - Progresul, plus ca mai e si posibilitatea ca unele terenuri sa fie vandute ca sa apara niste blocuri sau cine stie ce altceva, mentalitate proasta, comunista si infecta, in a construi tot in oras blocuri de locuite, dupa ce ca nu mai e spatiu, nu gandesc deloc, defapt Gara Controceni, sta inca in picioare doar pentru ca rampa aceea de descarcare a pacurei pentru CET Grozavesti, altfel cred ca vindeau demult o parte din teren. Cat despre importanta strategica pe care o avea linia ... pai s-a cam dus pe apa sambetei. Mai sunt si alte linii care ar putea sa construiasca un traseu pentru un tren suburban, dar nu se obosesc. |
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 17 Mar 2013, 00:13 | |
| - Shinkasen a scris:
- mentalitate proasta, comunista si infecta, in a construi tot in oras blocuri de locuite, dupa ce ca nu mai e spatiu, nu gandesc deloc, defapt Gara Controceni, sta inca in picioare doar pentru ca rampa aceea de descarcare a pacurei pentru CET Grozavesti, altfel cred ca vindeau demult o parte din teren.
Mentalitatea comunistă era bună, ăia făceau blocuri de locuinţe... sper că nu vă aşteptaţi ca samsarii de azi să construiască altceva decât clădiri de birouri sau vile pentru ştabi, în funcţie de poziţia terenului. _________________ :TTT:
|
| | | Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6126 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 17 Mar 2013, 12:44 | |
| - Dr2005 a scris:
Mentalitatea comunistă era bună, ăia făceau blocuri de locuinţe... sper că nu vă aşteptaţi ca samsarii de azi să construiască altceva decât clădiri de birouri sau vile pentru ştabi, în funcţie de poziţia terenului. Eu nu vreau sa se mai construiasca nimica aiurea in oras, terenuriile acelea folosite pentru lucruri mai utile, parcuri sau dezvoltare transport, sa nu imi spui ca iti place cum sunt in unele cartiere, blocuri cenusii contruite unul langa celalalt de cate 10 nivele fiecare, puse haotic si in graba cum se construia atunci, fara sa se gandeasca de nevoi, cum ar fi parcari, toate blocuriile puteau avea parcari la subsol, cat despre locatari, cei care stau in parte de jos a unui bloc, cand se trezesc tot ce vad e un mastodont cenusiu cu aspect de penitenciar, cat despre noile constructi, alte blocuri turn rasarite unde deja ii prea sufocat locul de alte constructi turn sau in zone unde sunt case si vezi ca apare un ditai blocul intre ele ca o ... eu unu am noroc sa stau la bloc cu patru nivele si sa nu fie zona asa sufocata, dar am in apropiere niste blocuri cu 10 tot ce vezi intre ele e beton cenusiu, aia ii mentalitea comunista care inca dainuie, e ca se construieste total aiurea, primaria trebuia sa faca, dar nah ... legi date cu intarziere, plus ca tot felul de revendicari pun in pericol unele din putinele parcuri pe care le avem, lipsa de zone verzi creaza mult praf in aer si asta ti-o trage la sanatate. |
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 17 Mar 2013, 20:58 | |
| Ca off-topic, eu stau la etajul 8 din 10. În spate sunt doar blocuri de 4 etaje (nefericiţi...), dar eu când e senin văd până la Domneşti şi Bragadiru, în funcţie de cum scot capul pe geam _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului | |
| |
| | | | Linia de centura a Bucurestiului | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |